ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

demonhunter53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
08/08/2010, 01:02:28
quote:

Πάντως, στην Τουρκία, κάτι γίνεται....Η κόντρα στρατού, πολιτικών,
έφτασε σε έντονο σημείο, που δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι στρατιωτικοί...Μια εμπλοκή, με Ελλάδα, θα ανάγκαζε τους πολιτικούς,
να ξαναυπολογίσουν τους στρατιωτικούς...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ''ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ'' ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ''ΥΛΙΚΟ'' ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ

NOVUS ORDO SECLORUM
08/08/2010, 11:06:49
Μα αυτό είναι το θέμα του παρόντος τόπικ,αγαπητέ μου PREDATOR,
ένα θερμό επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκίας,που θα έλυνε τα προβλήματα
πολλών, ενώ το ότι οι στρατιωτικοί κυβερνάνε στην γείτονα,
αυτό έπρεπε να το ξέρεις, απο τις κρίσεις που πρόσφατα, γίναν,
απο την "Βαριοπούλα", περισσότερο, αφού, οι μισοί κατηγορούμενοι,είναι εν ενεργεία ή εν αποστρατεία,
ανώτεροι αξιωματικοί,οι οποίοι, δεν ιδρώσανε καθόλου...
Για την ακρίβεια, χθές, τούρκος δικαστής, ζήτησε την απαλλαγή τους
απο τις κατηγορίες...
Λες να είναι ενεργεια πολιτικών αυτή;...
08/08/2010, 11:46:22
Απο το defencenet,αγαπητέ μου PREDATOR, πριν λίγες μέρες, η ειδηση:
"Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας έλαβε την απόφαση να αντικαταστήσει τον νυν αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από το αξίωμα του στις 30 Αυγούστου, με τον νυν διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων, Ισίκ Κόσανερ.
Τη θέση του νέου αρχηγού ενόπλων δυνάμεων θα αναλάβει ο Χασάν Ιγσιζ. Ο νυν διοικητής του στρατού ο στρατηγός Σαλντιράι Μπερκ, ο υπ 'αριθμόν ένα ύποπτος στην υπόθεση Εργκένεκον αναλαμβάνει τη διοίκηση της μονάδας κατάρτισης και δόγματος.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντιώθηκε στην προαγωγή έντεκα στρατηγών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Εργκένεκον αλλά, η επιθυμία του δεν έγινε απολύτως αποδεκτή.
Ο Ισίκ Κόσανερ αποφοίτησε από τη τουρκική στρατιωτική ακαδημία το 1965. Έως το 1976 υπηρέτησε από διαφορετικές θέσεις το στράτευμα. Το 1974 ήταν διοικητής της Διμοιρίας των Ειδικών Δυνάμεων κατά την επιχείρηση Αττίλα και την εισβολή στην Κύπρο...."
Όπως βλέπεις, οι στρατιωτικοί, κάνουν ότι θέλουν,αλλά, αυτο που θέλω να προσέξεις είναι η τελευταία πρόταση, για τον Ισίκ Κόσανερ, που ανέλαβε Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων....Ήταν και στην Κύπρο το 74,οπότε, μάλλον,σε εντάσεις, τον ανασύρουν....
Τυχαίο, τώρα;Δεν νομίζω,....
08/08/2010, 18:38:53
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ 4 + 2 ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

NOVUS ORDO SECLORUM
08/08/2010, 19:45:42
Αυτό που θέλω να πω,PREDATOR και πληθαίνουν οι πληροφορίες που το ενισχύουν, είναι ότι παίζονται πάρα πολλά στη σκακιέρα και οι στρατιωτικοί,μπορεί να αναλάβουν δράση ,ΑΚΡΙΒΩΣ,γιατί κυβερνάνε την Τουρκία και τώρα παιζονται όλα...Αιγαιο, πετρέλαια, αγωγοί, κλπ....
Τώρα, πάμε στο ή όλα, ή τίποτε....
09/08/2010, 10:20:12
quote:

Αυτό που θέλω να πω,PREDATOR και πληθαίνουν οι πληροφορίες που το ενισχύουν, είναι ότι παίζονται πάρα πολλά στη σκακιέρα και οι στρατιωτικοί,μπορεί να αναλάβουν δράση ,ΑΚΡΙΒΩΣ,γιατί κυβερνάνε την Τουρκία και τώρα παιζονται όλα...Αιγαιο, πετρέλαια, αγωγοί, κλπ....
Τώρα, πάμε στο ή όλα, ή τίποτε....

εδω κανεις ενα λαθος! Πρωτα απο ολα, αυτοι ενω εχουν το κινητρο, δεν προχωρανε! Ποσο μαλλον που τωρα εχουμε αποφυγει τα χειροτερα (την χρεοκοπια της χωρας) και μαλιστα ηδη "ανεβαινουμε" και μαλιστα στους εξοπλισμους που υπαρχει ταχεια κινητικοτητα. ΑΡΑ εχουν χασει τον αφνιδιασμο που θα μπορουσαν να κανουν και θα ειχαν και το πλεονεκτημα απο τη θεση του ισχυρου.

Θα ειχε πλακα να οδηγηθει η χωρα τους σε ριξη... και διασπαση (οι Κουρδοι περιμενουν στη γωνια) αρα ενα επεισοδιο με την Ελλαδα θα τους αποτελειωνε την επομενη στιγμη!

για διαβασε αυτο:

Συμβιβασμός Ερντογάν-στρατιωτικών στην Τουρκία - Προχωρούν οι κρίσεις

Συμβιβασμός μεταξύ στρατιωτικών και ισλαμικής κυβέρνησης σε ότι αφορά τις κρίσεις των πρώτων στην Τουρκία: Μετά από μία εβδομάδα αντιπαράθεσης, η κυβέρνηση του Ρ.Τ.Ερντογάν δέχθηκε ως νέο αρχηγό του Στρατού να αναλάβει ο στρατηγός Ερντάλ Τσεϊλάνογλου, διοικητής της Πρώτης Στρατιάς, όπως ορίστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα μια τοποθέτηση που ανοίγει το δρόμο για την προαγωγή του νυν Αρχηγού του Στρατού Ξηράς Ισίκ Κοσανέρ στη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου.
Η ανάληψη των νέων αξιωμάτων θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε θα μεταβίβαζε εντός της ημέρες στον πρόεδρο Γκιουλ για τελική έγκριση τα ονόματα στα οποία κατέληξε μετά από συμφωνία με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Αργά την Παρασκευή ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τον αποχωρούντα αρχηγό του Γενικού Επιτελείο, στρατηγό Ιλκέρ Μπασμπούγ, σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση. Δεν έγιναν ανακοινώσεις, αλλά πληροφορίες ήθελαν το κλίμα θετικό. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν θέλησε να επιμείνει στις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει για κάποιους αξιωματικούς και πλέον έχει στρέψει ολη του την προσοχή στο δημοψήφισμα για το Σύνταγμα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός, που συμμετέχει λόγω του αξιώματός του στο συμβούλιο κρίσεων, είχε αρνηθεί να εγκρίνει την τοποθέτηση του διοικητή της Πρώτης Στρατιάς, στρατηγού Ιγκσίζ, στη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου.

Επιπλέον ο νυν αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Κοσανέρ, θα αντικαθιστούσε τον Μπασμπούγ αλλά η προαγωγή εκκρεμούσε λόγω της διαφωνίας με τη κυβέρνηση.

Τα τουρκικά μέσα επιβεβαιώνουν αυτές τις εξελίξεις: Τον Κοσανέρ «δείχνουν» ως τον αντικαταστάτη του Ilker Basbug στη θέση του αρχηγού του τουρκικού στρατού.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ο στρατηγός Erdal Ceylanoglu θα είναι ο επόμενος αρχηγός του Στρατού Ξηράς, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στον Kosaner για να γίνει ο επόμενος αρχηγός του δεύτερου μεγαλύτερου στρατού του ΝΑΤΟ.

Και οι δύο θέσεις παραμένουν κενές από τις 4 Αυγούστου οπότε και υπήρξε διαφωνία για το θέμα στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

NOVUS ORDO SECLORUM
09/08/2010, 10:22:38
O Nταβούτογλου έφυγε το "Πϊρι Ρέiς" ήρθε! - Η επιστροφή στην υφαλοκρηπίδα και οι μυστικές συμφωνίες

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου έφυγε, το "Πϊρι ΡέΙς" ήρθε! Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα επέστρεψε πριν λίγες ώρες το τουρκικό ερευνητικό σκάφος και ξεκίνησε έρευνες για πετρέλαιο, λίγες ώρες αφ'ότου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωνε λίγα μίλια δυτικότερα, στη Ρόδο, ενώπιον του Έλληνα ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα, ότι "Ελλάδα και Τουρκία είναι μία οικογένεια που μοιράζονται την ίδια γεωγραφία". Μία έμμεση, αλλά σαφή αναφορά στην υφαλοκρηπίδα για την οποία δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς Δ.Δρούτσα. Το ερώτημα είναι πλέον αν η κυβέρνηση έχει προχωρήσει ενσυνείδητα σε πράξεις μειοδοσίας και παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων ή η αφέλεια της έχει σπάσει κάθε ρεκόρ;

Άλλωστε ουδείς από την κυβέρνηση έχει διαψεύσει την δήλωση Πάγκαλου για "υφαλοκρηπίδα βάθους 200 μέτρων"! Άρα όλα καταδεικνύουν πλέον συμφωνίες "κάτω από το τραπέζι", προς την κατεύθυνση του διαμοιρασμού των φυσικών πόρων περιοχών στις οποίες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης ανήκουν στην Ελλάδα.

Ο συνδυασμός της επίσκεψης του Α.Νταβούτογλου και τα πριβέ γεύματα με τον επικεφαλή της ελληνικής διπλωματίας, ακριβώς στήν ίδια περιοχή όπου λίγες ώρες αργότερα το ερευνητικό σκάφος καταπατά για άλλη μιά φορά τις συμφωνίες του 1976 και του 1987, μόνο αυτό μπορεί να σημαίνει.

Το τουρκικό σκάφος υποτίθεται ότι επιτηρείται από σκάφος του Λιμενικού, αλλά μάλλον φυλάσσεται μήπως χρειαστεί κάποια εξυπηρέτηση. Αυτή την στιγμή επιχειρεί μεταξύ Καστελλόριζου και Ρόδου στο σημείο "Ι" του χάρτη του επισυνάπτουμε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη των τεσσάρων Επιτελείων εκφράζουν σε κατ"ιδίαν συνομιλίες τους την αντίθεσή τους στην ακολουθούμενη τακτική που έχει επιβάλει το υπουργείο Εξωτερικών με την ύπαρξη ενός μόνο σκάφους του Λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή των ερευνών του "Πϊρι ΡέΙς". "Στέλνουμε το εντελώς αντίθετο μήνυμα από αυτό που θα έπρεπε να στείλουμε" σημειώνει ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΝ: "Αν δεν αντιδρούμε στην καταπάτηση των συμφωνιών με προβολή ισχύος και επίδειξη πυγμής, τότε τα χειρότερα έρχοντσι. Εκτός και αν υπάρχουν συμφωνίες που αγνοούμε" κατέληξε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

NOVUS ORDO SECLORUM

Edited by - PREDATOR on 09/08/2010 10:22:59

09/08/2010, 11:04:17
Αγαπητέ μου PREDATOR, η κρίση στην Τουρκία, παίζει εδώ και
δεκαετίες, δεν είναι δικό μου σενάριο...Οι στρατιωτικοί,με το κοσμικό κράτος, ενάντια στους μουσουλμάνους κυβερνώντες,μάχονται καθημερινά, σε κόντρες ατελείωτες, γιατί πιστέυουν, διαφορετικά πράγματα...
Προχθές ο Ερντογάν, έβαλε σύβμβουλο του, πολύγαμο μουσουλμάνο, γεγονός,που ξεσήκωσε τους κοσμικους στρατιωτικούς και μή...
Θα έχουμε συνέχεια,έντονη..Απλά, οι Τούρκοι,δεν κάνουν τόση φασαρία στα του οίκου τους...Γι αυτό μάλλον μπερδεύεσαι...
09/08/2010, 11:33:54
δεν μπερδευομαι... απλα σου λεω οτι εχουν προβλημα μεταξυ τους, οποτε δεν μπορουν να σχεδιασουν μια εκστρατια, ποσο μαλλον να πετυχει!

Απλα, πιστευω οτι "χασανε" την ευκαιρια τους! Για αυτο και επιστρεφουν στο "κλεφτοπολεμο", ελπιζοντας οτι εμεις θα κανουμε το λαθος να χτυπισουμε πρωτοι

NOVUS ORDO SECLORUM
09/08/2010, 11:38:10
Φίλε μου PREDATOR,δεν χάνουν ποτέ τον μπούσουλα, οι Τούρκοι,
εκ φύσεως...Ειναι πολύ σκυλιά, σε ότι βάζουν στόχο....
Δεν το ξεχνάνε ποτέ, οπως και τις συνθήκες που διαδραματίζονται γύρω τους, ώστε να κάνουν κινήσεις, ή να εκμεταλευτούν καταστάσεις....
Μονο εμείς είμαστε αφασία...
Τώρα με τη ρώσικη πρόταση, για βάση, μπορεί και οι ΗΠΑ, να
επιτρέψουν μια "ψιλοφασαρία"...
31/03/2004, 17:17:58
Παιδιά κάντε το και εσείς1!!

Για όσους δεν γνωρίζουν.. μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ *#06# ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ
KLHSH SOY BGAZEI TON SERIAL NUMBER
Η συσκευή του κινητού σου τηλεφώνου έχει ένα 15ψήφιο κρυφό αριθμό
σειράς, που αποτελεί την ηλεκτρονική ταυτότητα της συγκεκριμένης
συσκευής.Σε περίπτωση λοιπόν κλοπής του τηλεφώνου σου, η εταιρία που σου

παρέχει τη σύνδεση (panafon, telestet, cosmote) μπορεί με τον αριθμό
αυτό
να μπλοκάρει τη συσκευή, ώστε να είναι άχρηστη στον κλέφτη.
Μπορεί βέβαια να μην ξαναβρείς το κινητό σου, αλλά, αν το έκαναν
Όλοι αυτό, τότε δεν θα είχαν ενδιαφέρον οι κλέφτες για κινητά τηλέφωνα.
Θα χάλαγε ένας από τους κρίκους της αλυσίδας: παραγωγή -
κατανάλωση.
Για να βρεις τον κωδικό αυτό αριθμό της συσκευής σου,
πληκτρολόγησε:
*#06# (αστεράκι, δίεση, μηδέν, έξη, δίεση) θα εμφανιστεί ένας
15ψήφιος αριθμός, τον οποίο πρέπει να σημειώσεις σε ένα ωραίο χαρτάκι
και
να περιμένεις μέχρι να σου κλέψουν το τηλέφωνο!
Στείλτε αυτή την πληροφορία σε όσους μπορείς!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

katiaΜέλος
31/03/2004, 19:17:19
SIMORI ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ 15ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

31/03/2004, 19:40:19
quote:
...και
να περιμένεις μέχρι να σου κλέψουν το τηλέφωνο!

κι αν είσαι ανυπόμονος;
και δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτε;

(άσχετο...
simori ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! )

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΚωσταςΜέλος
31/03/2004, 20:29:37
Εγω το ηξερα

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

SAUDiΜέλος
01/04/2004, 02:41:18
"Μπορεί βέβαια να μην ξαναβρείς το κινητό σου, αλλά, αν το έκαναν
Όλοι αυτό, τότε δεν θα είχαν ενδιαφέρον οι κλέφτες για κινητά τηλέφωνα.
Θα χάλαγε ένας από τους κρίκους της αλυσίδας: παραγωγή -
κατανάλωση."

Σωστο simori!
Παντος κι εγω το γνωριζω αυτο, καλο θα ηταν να το κανουν ολοι, αν και το δικο μου ειναι ενα παλιο νοκια 3330, ποιος να θελει να το κλεψει?:P

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

01/04/2004, 10:03:28
......

ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΕ....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

lavelleΝέο Μέλος
01/04/2004, 10:03:53
κι εμείς οι αδιάκριτοι πλην τίμιοι κλέφτες πως θα ζήσουμε ρε παιδιά ??

01/04/2004, 20:04:37
Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά κανονικά μέσω αυτού του αριθμού οι εταιρείες θα μπορούσαν να μας παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών (μέχρι και εντοπισμό της συσκευής - τώρα εδώ, βάλτε τη φαντασία σας...).

Όμως, οι εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και έως αυτή την στιγμή δεν αξιοποιούν (τουλάχιστον επισήμως) τις δυνατότητες αυτές εξ όσων γνωρίζω.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 02/04/2004 01:01:05

Darkangel_78Μέλος
02/04/2004, 00:24:05
quote:
Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά κανονικά μέσω αυτού του αριθμού οι εταιρείες θα μπορούσαν να μας παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών (μέχρι και εντοπισμό της σαυσκευής - τώρα εδώ, βάλτε τη φαντασία σας...)

Γειά σας!
Φίλη Zadok δε μας στεναχωρείς καθόλου!Ο εντοπισμός της συσκευής είναι δυνατός,όπως και η υποκλοπή συνομιλίας,η οποία όμως, εκτός από παράνομη είναι σχεδόν ανέφικτη,διότι χρειάζεται ειδικός και πανάκριβος εξοπλισμός!!!

Πάντως ο αριθμός αυτός λέγεται ΙΜΕΙ (International Mobile Equipment Identity = Διεθνής Ταυτότητα Κινητού* Εξοπλισμού ),παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για την ίδια τη συσκευή,είναι μοναδικός για κάθε κινητό τηλέφωνο και αναλύεται στα εξής πεδία:

||||| Πληροφορίες αριθμού ΙΜΕΙ ||||

Παρακάτω φαίνεται τί σημαίνει κάθε ψηφίο του αριθμού ΙΜΕΙ για ένα τηλέφωνο Nokia.Για να εμφανιστεί ο αριθμός πληκτρολογήστε: *#06# (στα περισσότερα τηλέφωνα).

Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν για κάθε αριθμό ΙΜΕΙ.

XXXXXX XX XXXXXX X
TAC FAC SNR SP
TAC = Type Approval Code (Κωδικός έγκρισης,τα δυο ψηφία αντιστοιχούν στη χώρα κατασκευής)

FAC = Final Assembly Code (Κωδικός συναρμολόγησης)

(01,02 = AEG)
(10,20 Nokia)
(40,41,44 Siemens)
(30 Ericsson)
(50 Bosch)
(51 Sony,Siemens,Ericsson)
(60 Alcatel)
(65 AEG)
(70 Sagem)
(75 Dancall)
(80 Philips)
(85 Panasonic)

SNR = Serial Nr. (Αριθμός σειράς)

SP = Spare (always "0") (Δεσμευμένο ψηφίο=τιμή εξ'ορισμού 0)

*Λέγοντας "κινητού" δεν αναφερόμαστε μόνο σε κινητά τηλέφωνα αλλά σε κάθε ασύρματη συσκευή.

...αυτά από τη σελίδα http://www.tones-n-things.com/imeiinfo.html. Ελπίζω να σας βοήθησα!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

02/04/2004, 00:55:51
Αγαπητή Darkangel_78,

συγγνώμη που επανέρχομαι, απλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι ήμουν σαφής.

Προφανώς οι πληροφορίες που μας έδωσες είναι αξιόπιστες και χρήσιμες... Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα εξοικιωμένη με την τεχνολογία, αλλά παρ' όλα αυτά δεν είμαι ειδικός.

Αυτό που ήθελα, λοιπόν, να διευκρινίσω είναι ότι η τοποθέτησή μου αφορά στο ότι ναι μεν το θέμα της αγαπητής simori ορθώς έχει, αλλά αν ακολουθήσουμε την προτεινόμενη διαδικασία (δεδομένης χρείας), η εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δε θα μπορέσουν ν' ανταποκριθούν, γιατί δεν παρέχουν ανάλογη υπηρεσία.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 02/04/2004 00:59:48