- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Και συνεχιζω δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που δουλευει και κουρασμενος να γυριζει σπιτι , να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ!
Λοιπον γιαυτο σκεφτειτε το καλα ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΗΣΥΧΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Καλο απογευμα!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
quote:
Οπα , οπα μια στιγμη , λοιπον ακουτε δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει καποιος και κουρασμενος να γραφει να γραφει να γραφει οπως εσεις ΟΛΟΙ!
Και συνεχιζω δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που δουλευει και κουρασμενος να γυριζει σπιτι , να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ!
Λοιπον γιαυτο σκεφτειτε το καλα ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΗΣΥΧΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Καλο απογευμα!Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Εμείς δεν απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους μεροκαματιάρηδες. Απευθυνόμαστε στους άνεργους τεμπελχανάδες .... (χα,χα,χα,χα), αστειεύομαι. Ομολογουμένως, έχεις κάποιο δίκιο.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Δεν ξαφνιάζομαι.. Anyway δεν νομίζω οτι καταλάβατε ο ένας τον αάλλον με τον ΥΠΗΡΕΤΗ, δουλεύετε σε διαφορετικά επίπεδα λογικής.
O διάλογος είναι ένας τρόπος να φέρει ποιο κοντά αυτά τα επίπεδα.....όταν όμως τον αρνείσαι......
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Πρώτα απ όλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "έχοντας υπόψη μου οτι έχω πάντα τον θεό απέναντι μου".
Είναι πολύ απλό......εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο Θεός!.....εσένα σου φαίνεται λογικό ένας άνθρωπος να σταυρωθεί, να ταφή και να αναστηθεί σε τρεις μέρες?
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Πρώτα πρώτα τι είναι θεός? Δεν ξέρουμε.. άρα?
Είναι ο Δημιουργός μας.......από εκεί και έπειτα το από που αυτός προήλθε και πως είναι!......είναι ανόητο να το συζητάμε......αλλιώς θα ήμασταν δίπλα του να τα λέγαμε.
Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι το τι θέλει Αυτός από εμάς.....και εμένα αυτό μου φτάνει.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Ουσιαστικά αυτό που σου λέει εδώ ο Υπηρέτης είναι οτι δε χρειάζεσαι τη λογική σου για να βρείς τον θεό. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιησεις τον νού σου αλλα την ΚΑΡΔΙΑ σου
Κακώς το λέει αυτό.....δε χρειάζεσαι μόνο την καρδιά!!.....το νου χρειάζεσαι κυρίως....η καρδιά έρχεται πολύ ποιο πίσω.....αν δεν σκεφτείς ότι απέναντί σου δεν είναι κάποιος άνθρωπος που διέπεται από τους φυσικούς νόμους!, αλλά ο δημιουργός των νόμων αυτών!....σου είναι πολύ εύκολο να βρεις και να καταλάβεις το Θεό......η καρδιά δεν είναι παρά το ένστικτο.....όχι όμως ό κύριος άξονας.....αυτός είναι ο Νούς.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Πρέπει δηλάδη ο άνθρωπος να κάνει κοινωνία με τον θεό αλλα όχι με τον νού, τι μπορεί να κάνει ο νούς?
Να εξαργυρώσει τις επιταγές που του έδωσε ο Θεός για την κοινωνία, αυτό!,......τι άλλο ποιο ουσιώδες?
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Αλλα με τη Καρδιά.Στην καρδιά μόνο μπορεί να γίνει αλλαγή. Τα ευαγγέλια και όλα τα σχετικά θρηκσευτικά βιβλία γράφτηκαν για να μας βοηθήσουν να βρούμε τον εαυτό μας, την καρδιά μας, τον θεό μας, όχι για να βγάλουμε μέσω του νου συμπεράσματα.
Λάθος αν ήταν έτσι δε θα γραφόντουσαν τα Ευαγγέλια.....αλλά μόνο μια ρομαντική ιστορία αγάπης.
Τα Ευαγγέλια όμως περιέχουν τα πάντα. Σοφία, αγάπη, τιμωρία, πάθη, εντολές, παραβολές, συμβουλές, επεισόδια, βία και προφητείες είναι πραγματικότητα και όχι ρομαντσάδα!.
Ο ίδιος ο Ιησούς είπε "μελετάτε τας Γραφάς".....αν ήταν όπως τα περιγράφεις θα έλεγε απλά ν' ακούτε την καρδιά σας......και μετά άντε πιάσε αυτόν τον "σκληρόκαρδο" όπως τον αποκαλούμαι...και μίλησέ του για το Θεό!
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Τι συμπεράσματα θα ήταν αυτά? Νόμοι? Το "Αγαπάτε Αλλήλους" το είπε ο Χριστός για να το βάλουμε στο σύνταγμα? Ή με το "ακούτε την καρδιά σας" τον εσωτερικό θεό σας, εννοούσε τον νού? Σκέψου τα αυτά. Ελπίζω να γινα πιο κατανοητός..
Ο Χριστός δεν ήρθε για να κάνει συστάσεις........νόμους ήρθε κι έδωσε....τη Νέα Διαθήκη.....το αγαπάτε αλλήλους θα έπρεπε να μπει στο σύνταγμα! εάν ο πιο βασικός κανόνας για μία κοινωνία χρηστή! δεν είναι αυτός!......τότε ποιος είναι?....ποιος τολμά όμως να πει την αλήθεια?......ποιος τολμά να φέρει κάτι που αφενός κανείς δε θα καταλάβει και αφετέρου κανείς δε θα εφαρμόσει?
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Η ερώτηση είναι λάθος και στο χω πει! Δεν ιφισταται αδυνείδητος "Κόσμος". Τα πάντα είναι συνείδηση! Τα πάντα είναι το "ΕΝ" ή το "ΟΝ" .
Όταν λέω συνειδητός εννοώ και οι άλλοι να γνωρίζουν ότι εσύ βρίσκεσαι συνειδητά στον κόσμο αυτό.
Αυτό μπορεί να ελεγχθεί μόνο στην τρίτη διάσταση......κανείς όμως δεν την αναφέρει....γιατί δε συμφέρει......εγώ έχω μάθει να μετράω 1,2,3,4,5,6,.....αν εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις από το 2 στο 5!.....
Όποιος λοιπόν κάνει αστρικά ταξίδια ιδού ή ρόδος ιδού και το πήδημα. Δε χρειάζεται παρά να το αποδείξει....αν εγώ φίλε μου ισχυρίζομαι ότι είμαι γιατρός παθολόγος θα στο αποδείξω και θα πεισθείς!....εάν ισχυρίζομαι ότι έχω 2 νταν, θα σου κάνω μια επίδειξη και θα πειστείς....εάν ισχυρίζομαι ότι κάνω αστρικά ταξίδια θα πρέπει και πάλι να σε πείσω......διαφωνείς?
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Το να προσπαθείς να είσαι συνειδητός μην έχοντας έλεγχο του νού σου(-των εγώ σου) είναι σαν να προσπαθείς να συντονιστείς με ένα σταθμό αλλα κάνει παράσιτα.
Φίλε εάν ελέγχω και τους άλλους΄!, ή κοιμάμαι! κι ονειρεύομαι, ή είμαι ο Θεός.
Γι' αυτό και ρωτάω με αυτόν τον τρόπο....γιατί στο τέλος ένας από τους δυό μας θα έβλεπε το αδιέξοδο.....
Ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, όμως ούτε καν που προσπάθησε να περπατήσει προς την αναζήτηση της εξόδου που θα τον οδηγούσε στην απόδειξη των γραφομένων του...........απλά δήλωσε παραίτηση......με ότι συνεπάγεται.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Πιο απλάκ νοητικά να σου πώ Ευρωπαίε με το να λες αν ο "κόσμος" είναι συνεδητός είναι σαν να ρωτάς αν είναι συνειδητή η πόρτα του δωματίου σου, το πόμολο, η κρεμάστρα κλπ δεν ιφίσταται δηλαδή αυτή η ερώτηση.
Δε συζητάμε όμως για την πόρτα....αλλιώς δε θα το έλεγα, συζητάμε για αστρικά ταξίδια......και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι απαραίτητη, ακόμη και οι καιρικές συνθήκες που έγραψα.....ωστόσο ο φίλος δεν ανταποκρίθηκε.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Νομίζω το έχουμε διαπραγματευτεί σε προηγούμενες σελίδες, αν έχεις διάθεση να ψάξεις. Πάντως γίνεται με τηλεπάθεια.
Δηλαδή εγώ περπατάω στο δρόμο με πλησιάζει ένας αστρικός ταξιδιώτης και με τηλεπάθεια μαθαίνει μέσω εμού αυτά που θέλει?......σκέψου πριν απαντήσεις.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Πρώτα ο θεός σήμερα φεύγω για διακοπές, οπότε θα με ξανακούσεται σε πολύ καιρό. Σόρυ για όποια αρνητικότητα ελπίζω να υπήρξα διαφωτιστικός. Θα τα λέμε. Αντίος
Καλά να περάσεις!!!!.....καμία αρνητικότητα δεν είδα.
quote:
cody30:
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Άτακτα όμως!! χέζουν στους κήπους με τα ζαρζαβατικά! και σχίζουν τις τσάντες των απορριμμάτων!....κι όταν έρχονται σε οίστρο! έξω από την μπαλκονόπορτά στις 4 το πρωί!!!! μου ‘ρχεται να τις........ παρατηρήσω!!!......... αλλά δε θέλω να τους κάνω χαλάστρα!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
αρκει μοναχα η νομικη του συγκαταθεση!
![]()
ολως παραδοξως ομως μετα απο καμμια διακοσαρια σελιδες περι αστρικης προβολης ειναι υποχρεωτικη η επικληση στην πιστη που κινει βουνα για να πειστουμε!
κι ολα αυτα ενω τατυτοχρονως ολοι ειμαστε ειδημονες σε αυτην - ασυνειδητως ομως διοτι πασχουμε απο μια ιδιομορφη αμνησια: θυμομαστε με καθε λεπτομερεια και τον τελευταιο μας εφιαλτη, οχι ομως και τις αστρικες μας περιπλανησεις!
η 5η διασταση θα φταιει που ερχεται σε συγκρουση με την 7η!
![]()
___
p.s. παλι εχει πανσεληνο? ![]()
quote:
η αναλγητικη δραση της μορφινης η η λιποδιαλυτικη επιδραση της ασιτιας δεν χρειαζεται την συναισθηματικη η την λογικη συγκαταθεση του διαφωνουντος για να τον πεισουμε!αρκει μοναχα η νομικη του συγκαταθεση!
ολως παραδοξως ομως μετα απο καμμια διακοσαρια σελιδες περι αστρικης προβολης ειναι υποχρεωτικη η επικληση στην πιστη που κινει βουνα για να πειστουμε!
κι ολα αυτα ενω τατυτοχρονως ολοι ειμαστε ειδημονες σε αυτην - ασυνειδητως ομως διοτι πασχουμε απο μια ιδιομορφη αμνησια: θυμομαστε με καθε λεπτομερεια και τον τελευταιο μας εφιαλτη, οχι ομως και τις αστρικες μας περιπλανησεις!
η 5η διασταση θα φταιει που ερχεται σε συγκρουση με την 7η!
___
p.s. παλι εχει πανσεληνο?
Λίγη σοβαρότητα δέν βλάπτει.
Εσύ φίλε mi ki δέν είχες πεί κάποια πράγματα περι αστρικής προβολής στο τρίτο μέρος?
Αν θυμάμαι καλά μας είχες δώσει μια συμβουλή με φιλοκάλια.
και ειχα αναφερει και τα συγκεκριμενα πλεονεκτηματα της - στα καθ' ημας!
(οι περιπετειες ενος μοναχου που αναφερθηκαν προηγουμενως σε αυτην αναφερονται)
αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρω στα σοβαρα την 5η διασταση?
![]()
υπαρχει ενα ολοκληρο φασμα ψυχοσωματικων καταστασεων που τσουβαλιαζεται κατω απο τον ορο "αστρικη προβολη"...
και συν τοις αλλοις επενδυεται με αμπελοφιλοσοφιες και εναν τροπον τινα εσχατολογικο μανδυα...
οτι πρεπει για να ψαρεψεις αθωες ψυχες...
![]()
quote:
Καλησπερα σε ολους , να με παλι.
Καλα κανετε παντως και συνεχιζετε , εχετε παθος και πηγμη.
Απλα ηθελα να πω οτι απο μερους μου πιστευω στον Ιο του Θεου , τον ερων την Αμαρτια του κοσμου , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ.
ΑΠΟΡΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ!
ΛΟΙΠΟΝ καλη συνεχεια , τι να πω δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε μαλλον.Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Mπορεί να μην συμφωνείς..μπορεί ούτε και γώ..αλλα αυτό δεν έχει καμμιά σημασία!
Με την ίδια λογική , θα μπορούσα να σου πώ και γώ:"Μα καλά δεν έχεις ν'ασχοληθείς με τίποτ'αλλο και ασχολείσαι με την θρησκεία???"
Κοίτα , λίγο και την ορθογραφία σου...!
soul
quote:
[quote]ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Κι εδώ να σου διευκρινίσω ότι δε γνωρίζω τι είναι ο Θεός!!...(υποθέτω!)....γνωρίζω όμως μέσω της Καινής Διαθήκης το τι θέλει από εμάς!
Μπράβο ευρωπαίε...αφού γνωρίζεις απο την καινή διαθήκη , όλα μια χαρά!
Όλα τα επιστημονικά συγγράματα (εγγυρότατα) , εκεί θα τα βρείς!
Αυτό θα πεί...έγκυρη ενημέρωση!!!
soul