- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
(Διαφανής πέτρα με ανοιχτό γαλαζοπράσινο χρώμα)
"Ενεργοποιεί κυρίως τα τσάκρα του λαιμού.
....Ενισχύει το ήπαρ, τη σπλίνα, τα νεφρά, τον θυρεοειδή, τα οστά, τα δόντια, τα λευκά αιμοσφαίρια και ανακουφίζει τους πρησμένους αδένες"

Ανσίν, καλή μου... τώρα καταλαβαίνω περισσότερο την επιφυλακτική σου στάση ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΑΝΣΙΝ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΩ ΕΓΩ (ίσως να της έλεγα βέβαια με περισσότερο κριαρίσιο τρόπο αλλά εν πάση περιπτώσει η ουσία είναι ίδια)
Αγαπημένη μου Άβαλλον, όταν υπάρχει μία ομάδα στην οποία δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη της, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η έντονη επιφυλακή αυτή θα προκαλεί διαρροή ενέργειας με αποτέλεσμα να τρέφουμε εγρηγορότα τα οποία δεν θέλουμε κι αυτά με την σειρά τους θα θέλουν να απομυζήσουν ακόμα περισσότερο, θα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία ανάμεσα στα μέλη, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διαρροή και γίνεται ένας φαύλος κύκλος ώσπου στο τέλος το εξωγενές εγρηγορός γίνεται πιο δυναμικό από το ενδογενές, δηλαδή αυτό της ομάδας και αρχίζει να τρέφεται από αυτό, και άρα τρέφεται απευθείας με την ενέργεια των μελών της πλέον καθαρά. Από κει και πέρα είναι απλά ζήτημα χρόνου τα ανώτερα σώματα του κάθε μέλους να αντιδράσουν στον βαμπιρισμό και με μία συλλογική συνείδηση επιλέγεται ένα άτομο το οποίο θα γίνει ο "κακός" με στόχο την διάλυση της ομάδας και άρα την διαφύλαξη της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου. Τότε το εγρηγορός ξεσπάει σε κινήσεις απελπισίας για να επαναφέρει τις καταστάσεις και εκεί είναι που τα άτομα έχουν την τάση να ξαναθέλουν να ενωθούν σαν ομάδα και είναι ακριβώς εκεί όπου πλέον θα πληγωθούν πραγματικά ο ένας με τον άλλον.
Βέβαια θεωρώ οτι δεν είναι η περίπτωση μας αυτή μιας και ο συντονισμός μας θα είναι πολύ ελεγχόμενος, αργός και με πολλούς παραμέτρους ώστε να αποφευχθεί το οτιδήποτε.
Καλό είναι όμως σε κάθε τι που κάνεις να γνωρίζεις το χειρότερο για να το κάνεις με πλήρη ευθύνη και επίγνωση.
Τοξοτίνα μας που είσαι και έγκυος, δεν χρειάζεται να στείλεις καμία φωτογραφία σου παρά μόνο την αγάπη σου. Η αλήθεια είναι ότι τα τεστ με έχουν εξαντλήσει πολύ διότι απαιτείται μεγάλη ενέργεια στην εξ αποστάσεως ανάλυση… ωστόσο μιας και είσαι δύο άτομα σε ένα και θα χαρίσεις στον κόσμο μας άλλον έναν απόγονο όπου νάναι θα σου τα αναλύσω το συντομότερο δυνατόν. Χαιρετίσματα στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
ΠΥΡΑΜΙΝΤ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευτυχισμένα!!!! Να είσαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας αυτός με έχει ανανεώσει πάρα πολύ σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι ενυπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος για την Τοξοτίνα μας να συμμετάσχει μιας και θα προχωρήσουμε αργά και εκ του ασφαλούς, και μάλιστα νομίζω ότι για το αγοράκι της Τοξοτίνας μας θα είναι και πολύ ευεργετικό. Παρεπιπτώντος τώρα που το θυμήθηκα, τοξοτίνα μας, προσπάθησε να ακούς που και που κλασσική μουσική και συγκεκριμένα Μοτζαρτ γιατί κάνει πάρα πολύ καλό στο παιδί. Του αναπτύσσει την θεραπευτική του δύναμη και την εξισορροπεί.
Υπενθυμίζω βέβαια σε όλα αυτά ότι πρέπει να συμμετέχουν μόνο εκείνοι που πραγματικά το θέλουν, για να έχουμε δυναμικά αποτελέσματα. Ο καθένας όποτε αισθανθεί έτοιμος.
Αγαπητέ Φίλε SEHRAZAD καταρχήν να σε καλωσορίσω και σαν ενεργό μέλος στο φόρουμ του εσωτέρικα και να σου ευχηθώ καλή διαμονή και δημιουργική συζήτηση.
Δύο είναι ουσιαστικά οι τρόποι ώστε μία ομάδα να αποφύγει τις κακοτοπιές… η αγνή πρόθεση και κίνητρο και η συνεχής εγρήγορση. Το πρώτο συνήθως είναι το εύκολο, από το δεύτερο πλέον αρχίζουν οι δυσκολίες…
Προσωπικά οποιοσδήποτε συγγραφέας να μου πρότεινε να μπω σε μία ομάδα συντονισμού εάν δεν γνώριζα τον ίδιο αλλά και τα μέλη της ομάδας δεν θα το έκανα.
Όταν καίγεσαι λέει φυσάς και το γιαούρτι…!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 13/01/2006 02:39:13
Πιστεύω το Σαββατοκύριακο με το καλό θα περιγράψω την ακριβή διαδικασία της πρώτης φάσης που προτείνω. Και εάν συμφωνήσουμε, συναντιόμαστε να γνωριστούμε και καλύτερα και το αρχίζουμε.
Τοξοτίνα μου γράφουμε συγχρόνως ε; Ωραία!
Α και ναι... όσον αφορά τον θυρροειδή η ακουαμαρίνα είναι η καταλληλότερη

Edited by - Μορφέας on 13/01/2006 02:27:23
Edited by - Μορφέας on 13/01/2006 02:42:11

quote:
Τοξοτίνα μας που είσαι και έγκυος, δεν χρειάζεται να στείλεις καμία φωτογραφία σου παρά μόνο την αγάπη σου.Η αλήθεια είναι ότι τα τεστ με έχουν εξαντλήσει πολύ διότι απαιτείται μεγάλη ενέργεια στην εξ αποστάσεως ανάλυση… ωστόσο μιας και είσαι δύο άτομα σε ένα και θα χαρίσεις στον κόσμο μας άλλον έναν απόγονο όπου νάναι θα σου τα αναλύσω το συντομότερο δυνατόν. Χαιρετίσματα στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
Δεν νομίζω ότι ενυπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος για την Τοξοτίνα μας να συμμετάσχει μιας και θα προχωρήσουμε αργά και εκ του ασφαλούς, και μάλιστα νομίζω ότι για το αγοράκι της Τοξοτίνας μας θα είναι και πολύ ευεργετικό. Παρεπιπτώντος τώρα που το θυμήθηκα, τοξοτίνα μας, προσπάθησε να ακούς που και που κλασσική μουσική και συγκεκριμένα Μοτζαρτ γιατί κάνει πάρα πολύ καλό στο παιδί. Του αναπτύσσει την θεραπευτική του δύναμη και την εξισορροπεί.
E, τώρα μ' έστειλες που λένε?.....
Πως το είδες?-Δεν θυμάμαι να το είπα πουθενά....
Χαίρομαι που δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αν και να πω την αλήθεια δεν πίστευα πως θα υπήρχε, γι' αυτό και δεν είχα εκφράσει αυτή μου τη σκέψη.
Χαίρομαι επίσης που θα αφιερώσεις και για την αφεντιά μου λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου. Περιμένω λοιπόν με ανυπομονυσία...
Εννοείται πως την αγάπη μου σας την στέλνω καθημερινά
-ούτε συζήτηση επ' αυτού,
τη φωτογραφία των ματιών μου τι να την κάνετε άλλωστε...συνηθισμένα καστανά είναι...![]()
Όσο για την κλασσική μουσική -σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές-
σήμερα έψαχνα το Vivaldi μου...
Φιλάκια πολλά
Ειδικά στους "νυχτερινούς τύπους"
-Δεν είχα δει πριν ότι γράφαμε ταυτόχρονα, μιας και βγήκα αμέσως μετά-καλό όμως ε?
Παρεπιπτόντως έχω την αίσθηση πως και ο κανακάρης μου Κριαράκι θα είναι![]()

Τοξοτίνα μου τι κανεις εσυ καιη κοιλιτσα σου?
Απο Δευτερα λοιπον θα βρω όμροφα πραγματα γαινα συνεχίσουμε...
άντε Μορφεα μου καλη δύναμη σε σένα και σε μας!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Μια χαρά είμαστε. Μόνο που αρχίσαμε να βραίνουμε λιγάκι ![]()

Τοχότη σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Με το καλό να υποδεχτείς το νέο μέλος!
Μορφέα είμαι φίλη όχι φίλος
Κάθε στάση απέναντι στο τόλμημα είναι δικαιολογημένη. Πολλοί από εμάς έχουν περισσότερες ή διαφορετικές εμπειρίες και ως γνωστόν η γνώση φέρνει και επίγνωση των κινδύνων. Δεν το βλέπω ως έλλειψη εμπιστοσύνης αλλά ως επίγνωση. Είναι δυνατόν να προσφέρεις σε κανέναν την απόλυτη εμπιστοσύνη;
Από την πλευρά της δυναμικής τησ ομάδος κάποιες φάσεις και κάποιοι ρόλοι θα παιχτούν μέσα στην ομάδα αναπόφευκτα. Θα υπάρχει ή θα υπάρχουν οι ηγέτες, η αλληλεπίδραση, ίσως κάποιος αποδιοπομπαίος τράγος κ.λ.π. Είναι η φύση της ομάδας.
Μορφέα ήδη μου απάντησες πως οι γνώσεις δεν είναι το παν για μια τέτοια ομάδα. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Πιο σημαντικές είναι για μένα οι προθέσεις και η ποιότητα των ανθρώπων που συναποτελούν την ομάδα.
(Υ.Γ. ήθελα κι εγώ να κάνω τα τεστ αλλά δεν βρήκα το χρόνο να συμμετάσχω και τώρα δεν θα σε επιβαρύνω περισσότερο, πράγματι θα πρέπει να είναι πολύ κουραστικό)
Γεια σε ολους...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA......
ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ....
ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ...ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ......
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ....ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ
ΝΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ...ΟΡΙΣΤΙΚΑ "ΧΑΝΟΜΑΙ" !!!!!
SUNRISE ZERO
Που χαθήκατε όλοι?
Ελπίζω να είστε καλά...

θα σου φύγω και γέλαγες εσύ..."
Σεβαστή κάθε επιθυμία αλλά γιατί βρε Αries0?
Αν θέλεις βέβαια απαντάς...
Αν μου επιτρέπεται να κάνω μια παρένθεση στο θέμα και να αναφέρω έναν ενεργειακό καθαρισμό που έμαθα πρόσφατα.
Προϋπόθεση να έχουμε τον 2ο βαθμό του ρέικι.
Ο καθαρισμός είναι αρκετά ισχυρός,και είναι προτιμότερο να γίνεται βράδυ,ώστε κατόπιν να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε με εργασίες και να ξεκουραστούμε, μια και φέρνει σημαντική χαλάρωση.
Γεμίζουμε λοιπόν την μπανιέρα με νερό.
Ρίχνουμε μέσα δύο χούφτες ορυκτό(χοντρό) αλάτι.
Πριν μπούμε στην μπανιέρα οραματιζόμαστε ότι περιβαλόμαστε από μπλέ φως.
Κατόπιν γύρω από το μπλέ φως, οραματιζόμαστε χρυσό φως.
Αφού ολοκληρώσουμε τον οραματισμό, ρίχνουμε στο νερό της μπανιέρας τα τρία σύμβολα του ρέικι.
Μπαίνουμε στο νερό και καθόμαστε όσο αντέχουμε.
Οταν τελειωσουμε, εαν μας ενοχλεί το αλάτι κάνουμε κανονικό μπάνιο.
Την άσκηση την έχω δοκιμάσει μια φορά,και η χαλάρωση που ένιωσα μετά ήταν καταπληκτική.
Από όσο γνωρίζω την χρησιμοποιούν ενεργειακοί θεραπευτές όταν τους μεταφερθεί αρνητική ενέργεια από ασθενή τους.
Σας χαιρετώ
Τry Harder
γιατι νοιώθω μια γαωνία γαι πρώτη φορά...τισυμβαίνει?
Σνα να εχειμπει ένας άνεμος και μας στροβιλίζει καπως ετσι νοιώθω...περα απο την απόφαση του Γιάννη.
βαθειά ανάσα...
Που ειστε καλε όλοι..........??????
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
ΜΟΡΦΕΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη. Ξέρεις ότι κι εγώ σε εμπιστεύομαι απόλυτα, τά 'χουμε πει και ξαναπεί και κατ' ιδίαν αυτά...
Να τονίσω ότι οι αντιρρήσεις που πρόβαλα αφορούσαν τη σύσταση ομάδας με σκοπό την απόκτηση δύναμης όπως κατάλαβα ότι πρότεινε ο Γιάννης (ο οποίος δυστυχώς δεν μεταπείθεται με τίποτα, προσπάθησα...) και όχι τον τρόπο που δεν έχεις προλάβει ακόμα να προτείνεις!
SEHRAZAD
Το να μπεις σε ομάδα που προτείνει ο συγγραφέας ενός βιβλίου που σε εξέφρασε, εξαρτάται από το είδος της ομάδας και την προτεινόμενη εργασία. Αν πρόκειται για μια ομάδα που αφορά την ανταλλαγή απόψεων μόνο, δε νομίζω ότι χρειάζεται να το σκεφτείς ιδιαίτερα. Αν όμως η ομάδα αφορά ενεργειακές ανταλλαγές, εγώ τουλάχιστον θα ήμουν τρομερά επιφυλακτική.
Όπως λέει και ο Μορφέας η καλή πρόθεση δεν αρκεί, χρειάζεται συνεχής εγρήγορση. Και παρ' όλο που οι γνώσεις δεν είναι το παν, τουλάχιστον ένας από την ομάδα πρέπει να διαθέτει γνώσεις, αλλιώς πού θα πάει αυτή η ομάδα;
* Μια και είπε η Sehrazad για ρόλους, δεν πιστεύω επειδή είμαι αιγόκερως να είμαι η καταλληλότερη για αποδιοπομπαίος τράγος, ε; ![]()
![]()
TOXOTIS
Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν οι πτήσεις τόσο ώστε να μην προσγειώνεσαι εύκολα! Εγώ πάλι δυσκολεύομαι στην απογείωση καμιά φορά, αλλά όταν τα καταφέρω... γίνομαι αετός!
Τα ματάκια σου τα είδα μέσα από τον αστρολογικό σου χάρτη και, όπως σου έγραψα, μου άρεσαν πολύ.
METEOR
Δεν είχα υπόψη μου το συγκεκριμένο τρόπο καθαρισμού, ο οποίος ωστόσο δεν μου φαίνεται καθόλου κακός. Γενικά όμως προτιμώ την καθαρή ενέργεια του ρέικι χωρίς άλλους οραματισμούς και προσωπικά θα έμπαινα στην μπανιέρα χωρίς να οραματιστώ το μπλε και το χρυσό φως, πιστεύω ότι τα σύμβολα του ρέικι είναι από μόνα τους πολύ δυνατά και ασφαλή και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτά...
galazia_sfaira
Φιλάκια πολλά στην πιο γλυκιά ύπαρξη της Μυτιλήνης!
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Θα μπορούσα το ερχόμενο Σάββατο 21/1 μεσημέρι ή απόγευμα. Πέμπτη και Παρασκευή θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος (με στέλνουν ξανά Φραγκφούρτη) και Κυριακή μάλλον εκτός Αθηνών. Ενδεχομένως όμως να μπορούσα και Κυριακή απόγευμα, αν το Σάββατο δεν είναι εφικτό. Τι λέτε;
Με αγάπη,
Unseen
Εδώ είμαστε καλέ, υπάρχει και το σαββατοκύριακο βρε παιδί μου που... κλείνουν τα μαγαζιά, ψυχραιμία!
Πολλά φιλιά
Unseen
Καλή μου γαλάζια σφαίρα ελπίζω να μην μετέδωσα τη δική μου "αγωνία" για τις απαντήσεις των τεστ που περιμένω από το Μορφέα...σε όλο το τόπικ
Αλλά αλήθεια που χάθηκε? Ελπίζω μέχρι το βράδυ να μας βρει έστω για μια καλημέρα που λένε...
αχ τι κάνει ο έρωτας....
Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος ένα καλό βιβλίο για ρέϊκι?
Μιλάτε με τόσο καλά σχόλια γι'αυτό και έγω ούτε τι είναι δεν ξέρω καλά καλά, μόνο να το φανταστώ μπορώ. Αλλά για να μην κάνουμε κατάχρηση του χώρου θα μου έφτανε μια σύντομη περιγραφή και ένα καλό βιβλίο...
Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους
Φιλάκια
Βίκυ

ΜΟΡΦΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑ άντε καλό μου
toxotis
Ένα από τα καλύτερα βιβλία για το ρέικι που έχω διαβάσει είναι αυτό της δασκάλας μου για τον πρώτο βαθμό, της Θάλειας Καφάτου, το οποίο τιτλοφορείται "Ρέικι - Ταξίδι χωρίς απόσταση, Ταξίδι χωρίς γυρισμό", εκδ. Πύρινος Κόσμος. Μπορείς να επισκεφθείς και το site της www.lineagereiki.com για να πάρεις μια ιδέα και θα σου έλεγα να επισκεφθείς και το δικό μου www.cleareiki.org, αν δεν τελούσε ακόμα υπό κατασκευή...
Με αγάπη,
Unseen
άντε βρε παιδιά, πού είστε! Έκανα που έκανα τρεις μέρες να σας δω...
Με αγάπη,
Unseen
Unseen εδώ είμαι και διαβάζω τα πόστ.
Αισθάνομαι όμως και εγώ το ίδιο συναίσθημα που έχει η Γαλάζια σφαιρα. Αν είχα τις γνώσεις θα το καθόριζα και θα έβρισκα απο που και γιατί υπάρχει αλλά τώρα το μόνο που μπορώ είναι να το επιβεβαιώσω.
Η διαφορά είναι οτι εγώ το νιώθω πιο '' απλωμένο'' και όχι μόνο εδώ.
Το Σάββατο στίς 21 εγώ εργάζομαι εως αργά. Να δούμε μια άλλη ήμέρα κατά προτίμηση καθημερινή?
Οσοι ξέρετε βοηθήστε να σπάσει αυτό το ....
φιλικά