- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Οσο κι αν το νοιώθω και σε αλλους τομεις αυτο το στροβίλισμα,παντα ένοιωθω ότι μεσα εδω άπλωνα το χερι και κρατουσα μαζί σας την ψυχη μου,το ΕΔΩ στροβίλισμα με ανησυχει.Πιστευω ότι ένα μεγαλο κομματι οφειλεται στην απουσία του Μορφέα...αλλά ειμαι σιγουρη ότι και εμεις πρέπει να μαθουμε να περιμενουμε,να ζυγίσουμε τις δυναμεις μας,νοιώθω σαν να περνάω ένα Τεστ κατα καποιον τρόπο... μια δοκιμασία.
Το γενικότερο στροβίλισμα καιη αγωνία υπαρχει μεν αλλά δεν με ακουμπά ίσως γιατι έχω εξασκηθει πολυ σε αυτον τον τομέα,χωρις να σημαινει ότι δεν με προβληματίζει και δεν με κρατά σε εγρήγορση...αλλά το αφήνω έξω απο μενα....
Το εδω όμως με κανει να παίρνω βαθειες αναπνοές μπας και μαζέψω ενέργεια απο το συμπαν....
Αντε και να δειτε άμα ερωτευτω και χαθώ κι εγω να δειτε τι θα παθετε...(αχ ουτε να ερωτευτει κανεις δεν μπορει πια χαχα Συγνωμη Μορφεα μου ,συγνωμη ρε πουλακι μου αλλά τι να κανω να μην μιλαω....
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Όμως με ανησύχησε το ποστ της nst και το άλλο της galazia sfaira και δεν μπορούσα να μην ξαναγράψω...
Χμ...υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις γι' αυτό που διαισθάνεστε παιδιά. Κατ' αρχάς να πω ότι εγώ δεν νιώθω έτσι. Μία λοιπόν πιθανή εξήγηση είναι ότι το φαινόμενο είναι συγκυριακό. Δηλαδή μεσολάβησε ένα σαβ/κο όπου κάτι έτυχε του Μορφέα (είναι και ερωτευμένο παλικάρι) και δεν μπόρεσε να γράψει όπως είχε πει κι εγώ από την άλλη παρόλο που κατάφερα να μπω στο ίντερνετ το σαβ/κο έπρεπε να διαβάσω πρώτα ένα μήνυμα στο mailbox του γραφείου μου και μετά να ξαναγράψω στο τόπικ. Κάτι συγκυριακό μπορεί να συνέβη και με την pyramid. Εξάλλου ούτε εσείς γράφετε το σαβ/κο συνήθως (αν δεν κάνω λάθος). Μόνο η καημένη η toxotis ήταν παρούσα και ανήσυχη για τη σιωπή...
Μια άλλη πιθανή εξήγηση είναι ότι όντως υπάρχει κάποιο ενεργειακό εμπόδιο. Αυτό συμβαίνει συχνά κάθε που ξεκινάει να γίνει κάτι πολύ καλό. Συσσωρεύονται διάφορες ενεργειακές χαζομάρες που προκαλούν μια αντίσταση και συνιστούν ένα είδος δοκιμασίας αντοχής. Προκαλούνται δε από κρυφές ή φανερές σκέψεις, από τύψεις, από το φόβο του αγνώστου, ακόμη κι από δεισιδαιμονίες ή προλήψεις.
Σε ένα τέτοιο σημείο θα πρέπει να σταματήσει κανείς και να αναρρωτηθεί πόσο αξίζει να θυσιάσει κάτι που μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικό για την προσωπική του πορεία και για τους συνανθρώπους του, μένοντας προσκολλημένος σε τέτοιες ενεργειακές χαζομάρες και μόνος του να επιλέξει ότι θα προχωρήσει παρά την αντίσταση και τα εμπόδια. Κάνοντας συνειδητά αυτή την επιλογή "σπάει" ενεργειακά το πλέγμα που έχει εξυφανθεί γύρω του και τον εμποδίζει να δράσει. Και τη στιγμή ακριβώς που κάνει κάτι τέτοιο, το πλέγμα εξορίζεται διαπαντός στη σφαίρα της ανυπαρξίας.
Μολονότι πρόκειται για ατομική δοκιμασία και διαδικασία δεν θα έβλαπτε πιστεύω να προσπαθούσαμε όλοι μαζί δίνοντας ίσως ένα ενεργειακό ραντεβού το συντομότερο με τρόπο που θα πρέπει να καθορίσει ο Μορφέας. (ΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!)
Να ξαναπώ ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετάσχω σε κάτι που θα οργανώσει ο Μορφέας και ότι η αντίρρησή μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πράγμα που πρότεινε ο Γιάννης έτσι όπως κατάλαβα εγώ ότι το πρότεινε. Να πω επίσης ότι ειλικρινά αγαπώ πολύ αυτά που έχω δει από τον Μορφέα, τη γαλάζια σφαίρα, την πυραμίδα, την nst, την Avallon (από αυτούς που ξέρω περισσότερο) και ότι υπάρχει μέσα στην καρδιά μου πολύς χώρος ακόμη και για όσους δεν ξέρω το ίδιο καλά.
Όσον αφορά την πολυθρύλητη συνάντηση από αυτή την εβδομάδα μας μένει μόνο το αύριο και το μεθαύριο ειδάλλως πάμε από Δευτέρα, θα πρότεινα όμως αυτή τη φορά να προσπαθήσουμε να μην το καθυστερήσουμε πολύ.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αλήθεια στη θεσσαλονίκη δεν έρχετε?

Ναι, έσκαγα μπαινοβγαίνοντας 10 φορές τη μέρα στο τόπικ, μήπως και φάνηκε ο Μορφέας, να μου δώσει "τροφή" για μελέτη του εαυτού μου (τα αποτελέσματα των Τέστ λέω...)
μήπως μας περιγράψει αυτό που έχει στο μυαλό του για να ξεκολλήσουμε απο την αναμονή...
μήπως φανήκατε εσείς να πούμε μια κουβέντα ....μπαααα.
Τίποτε! απο τις 13 του μήνα άφανατος....
καλά συμφωνώ ερωτευμένο παλικάρι που λέει και η γαλάζια σφαίρα,
όλο και που θα τον χάνουμε,
άλλα τι να κάνουμε που δεν μπορούμε κι εμείς για πολύ μακρυά και μας
λείπει....
Μας έφυγε που μας έφυγε και ο Γιάννης...
Κορίτσια δεν βάζουμε όλες μαζί μια "φωνή" μήπως και μας ακούσει και φανεί...ΜΟΡΦΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
...ΜΩΡΈ ελπίζω να μην ακουγόμαστε όπως όταν το γράφουμε γιατί σαν ξεκούρδιστη κιθάρα μου κάνει...![]()
Μάλλον μας "τεστάρει" που λέει και η Γαλάζια Σφαίρα και περνάμε το μάθημα μας...άσκηση υπομονής θα είναι, μιας και δεν φημίζομαι για την αντοχή μου στην αναμονή....![]()

quote:
nst, pyramid, avallonάντε βρε παιδιά, πού είστε!
Παρούσα!![]()
Εν αναμονή, σιωπή αλλά ΠΑΝΤΑ σε εγρήγορση...![]()
Μια που αναφέρατε για αυτό το ενεργειακό μπλοκάρισμα της παρέας, να πω ότι και γω το διαισθάνθηκα αλλά από τη στιγμή που είπε ο aries0 ότι αποχωρεί... Δεν ξέρω αν το τοποθετείτε και σεις κάπως έτσι ή κάπου εκεί...
Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω κάτι: Πως είναι δυνατόν να υπάρξει κάποιο απότομο συναισθηματικό και ενεργειακό ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ? Με την αλλαγή του χρόνου είμαι μες την τρελλή χαρά λες και έχω πάρει κάτι...
Τα βλέπω όλα διαφορετικά, τα νοιώθω διαφορετικά, είναι διαφορετικά... παντού λιακάδα και φως! Τι στο καλό συμβαίνει?
Πιστέψτε με δε μου έχει ξανατύχει ποτέ!
quote:
Μια που αναφέρατε για αυτό το ενεργειακό μπλοκάρισμα της παρέας, να πω ότι και γω το διαισθάνθηκα αλλά από τη στιγμή που είπε ο aries0 ότι αποχωρεί... Δεν ξέρω αν το τοποθετείτε και σεις κάπως έτσι ή κάπου εκεί...
Συνειδητοποίησα μόλις τι είναι αυτός ο περίεργος άνεμος. Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω να φανείτε γενναίοι και να μου ανταποδώσετε την ειλικρίνεια λέγοντάς μου ξεκάθαρα αν έχετε την υποψία ή τη βεβαιότητα πως εξαιτίας του δικού μου τρόπου και της αντίδρασής μου προκλήθηκε αυτό το κλίμα «έλλειψης μαγείας»…
Και θέλω να σας παρακαλέσω να με εμπιστευτείτε στο ότι, αν αυτό ισχύει, θα σας αποχαιρετήσω χωρίς φορτίσεις και δραματικές εξόδους και, όπως απλά ξεκίνησα να γράφω εδώ, έτσι απλά θα σταματήσω και να γράφω. Πιστέψτε με είναι πολύ μικρό το κόστος προκειμένου να μείνετε οι υπόλοιποι ενωμένοι και να προοδεύσετε συλλογικά και ατομικά… Ούτε πρόκειται να αλλάξει με αυτό κάτι από την εκτίμησή μου ή την αγάπη μου για τον καθένα από σας χωριστά.
Με όλη μου την αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Εγω δεν διέκρινα τίποτε τέτοιο και απορώ πως έφτασες να το σκεφτείς. Αν πρόσεξες ο Γιάννης καλώς ή κακώς είχε δηλώσει και πιο πριν πως ήθελε να αποχωρίσει ή να μην γράφει πια.
Λυπάμαι μεν που θέλησε να αποχωρίσει -ΔΕΝ έβλεπα κανένα λόγο να το κάνει-
άλλα αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως χρειαζόμαστε κάποιο αποδιοπομπαίο τράγο!!!!
Στο είπα νομίζω πως είχα την εντύπωση πως έτσι κι αλλιώς ήθελε να φύγει.
Δεν χρειάζεται ούτε κατά διάνοια να προσπαθείς να φορτωθείς κάτι που δεν υφίσταται.
Αλλίμονο να μην μπορούμε να εκφράσουμε τον οποιοδήποτε φόβο, σκέψη ή έγνοια μας.
Ίσα ίσα που αν θέλουμε να είμαστε ενωμένοι σε τέτοιες καταστάσεις μπορούμε να το δείξουμε!
Μπορεί να είμαι απο τους/τις "καινούργιες" της παρέας, αλλά νομίζω πως αισθάνομαι το ίδιο δυνατό δέσιμο με όλους εσάς και γι' αυτό παίρνω και το λόγο. Θεωρώ πως και εγώ ανήκω σ'αυτή την ομάδα...
Unseen OYTE NA TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!

εγώ νομίζω πως είναι περισσότερο η απουσία του Μορφέα που μας μπλοκάρει
και η αναμονή μέχρι να έρθει και πάλι.
Νομίζω πως ο Μορφέας θα βοηθίσει με την παρουσία του να "εξαφανιστεί" αυτό το μπλοκάρισμα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να ψαχνόμαστε για να βρούμε πάνω μας τυχόν "λάθη" συμπεριφοράς.
Έτσι χαλάμαι πραγματικά τη μαγεία...
αν δηλαδή δεν αισθανόμασται άνετα να εκφραστούμε και φοβόμαστε ανά πάσα στιγμή
Με αγάπη
Βίκυ

Πω πω... είπα κι εγώ τι ήταν αυτός ο πονοκέφαλος που είχα όλη μέρα και με ταλάνιζε; Από τις φωνές ήταν... Πω πω αν παθαίνω αυτά τώρα που δεν είμααστε και ενεργειακά συντονισμένοι, αργότερα γίνω υποχείριος... χαχαχα ![]()
![]()
Ας σοβαρευτούμε όμως... ο λόγος που δεν απάντησα καθόλου το σαββατοκύριακο, ήταν ότι ένιωσα κάποια εμπόδια να προβάλλονται στην υλοποίηση της όλης ιδέας που προαναφέραμε, και έτσι αποφάσισα να διαλογιστώ βαθιά για αυτό το ζήτημα για να δοθεί η ανάλογη τελική και βέβαιη εσωτερική ώθηση. Τελικά αυτό έγινε μόνο σήμερα και μάλιστα πριν λίγες ώρες. Η απουσία μου ήταν εκτός από φυσική και ενεργειακή γιατί ακριβώς ήθελα να εστιαστώ εκεί χωρίς καμία περαιτέρω επιρροή. Τώρα είμαι σίγουρος οτι θα γίνει και οτι είναι θεμιτό και από τους προισταμένους να γίνει.
Η διαδικασία του μεταξύ μας συντονισμού που εγώ έχω να προτείνω είναι η εξής πάρα πολύ απλή αλλά και δυναμική.
Καθόμαστε κάπου βολικά και θα κάνουμε μία προσωπική ασπίδα και μία ομαδική. Επειδή η ασπίδα της πυραμίδας είναι πολύ δυναμική και θα μας εμπόδιζε τελικά να συντονιστούμε, θα πρότεινα την τεχνική της πεντάκτινης ασπίδας ή της χρυσής αύρας. Αφού το κάνουμε αυτό προσωπικά, θα προχωρήσουμε στην ασπίδα την ομαδική ώστε να προστατευόμαστε και σαν ομάδα από οποιεσδήποτε εξωτερικές επιρροές. Στην ομαδική ασπίδα απλά θα φανταστούμε όλα τα άτομα με τα οποία θα είμαστε συντονισμένοι να βρισκόμαστε σε έναν κύκλο και να περικυκλωνόμαστε από ένα Μοβ - Χρυσό χρώμα. Πάνω κάτω αριστερά δεξιά παντού.
Η τελευταία κίνηση είναι σε αυτήν την τεχνική πλέον ο συντονισμός. Θα προτείνω έναν πολύ απλό τρόπο... θα φανταστούμε όσα άτομα βρισκόμαστε κάθε φορά να καθόμαστε κυκλικά πιασμένοι χέρι χέρι. Απο κει και πέρα πρέπει να μείνουμε στην σιωπή χωρίς να εκδηλώνουμε καμία άλλη πρόθεση παρά μόνο να αισθανόμαστε. Καλό θα ήταν βέβαια να γνωριζόμασταν όλοι μας πριν και φυσικά να κνωρίζουν όλοι τα αληθινά ονόματα των άλλων.
Απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί αν θελήσει καθώς θα βρίσκεται ενεργειακά στον κύκλο αυτό συν τω χρόνω να κατανοεί ποιανού το χέρι κρατάει, να αλλάζει θέσεις κ.ο.κ. Αλλά αυτά αργότερα!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Ωστόσο εγώ εργάζομαι πυρετωδός στο εγρηγορός της ομάδας αυτής ώστε να είναι όσο πιο δυναμικό καιμε το καλό μπορούμε να κάνουμε την πρώτη μας δοκιμαστική επαφή.
Θα μπω αύριο για περισσότερες λεπτομέρειες.
Να είστε καλά και να έχετε ένα υπέροχο βράδυ.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!