ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στα ψιλά των τηλεοπτικών διαύλων.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Στα ψιλά των τηλεοπτικών διαύλων.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/02/2006, 15:26:51
Πέρασε στα ψιλά η είναι η ιδέα μου;

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων από το ναυάγιο στην Ερυθρά Θάλασσα

....Εάν αυτό το ναυάγιο γινόταν κάπου στην Ευρώπη η στης ΗΠΑ, θα γινόταν χαμός.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 04/02/2006 15:31:52

04/02/2006, 15:33:42
Δε μου κάνει εντύπωση...

Και φυσικά, όλη η αγωνία των καναλιών για άλλη μια φορά θα εξαντλήθηκε στο γνωστό ερώτημα "Πείτε μας, Έλληνες υπάρχουν;" για να ακολουθήσει έπειτα από την αρνητική απάντηση ένα "ΟΥΦΦΦΦ" ανακούφισης...Ας πάνε οι άλλοι οι κακομοίρηδες στον πάτο...

04/02/2006, 19:45:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ....

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ???

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ?????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

silverwhisperΜέλος
05/02/2006, 00:42:55
quote:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ....

μεγαλε αν περιμενεις να βαλει σε πρωτη μοιρα η τηλεοραση την ανθρωπινη θλιψη, η οποιο αλλο ανθρωπινο συναισθημα,κανεις μεγαλο λαθος.σκοπος της τηλεορασης και του εντυπου τυπου ειναι να κανει νουμερα και να πουλησει φυλλα,αντιστοιχα.δεν ειδες τι εγινε θεσμος τα τελευταια χρονια?μολις ο κοσμος αποφασισε,οτι φτανει πια,βαρεθηκα να ενοχλω τον εγκεφαλο μου,αστον να κοιμαται,τα σαινια στις εφημεριδες βαζουν DVD,CD και αλλα συναφη.
ο ψιλικατζης της καθε γειτονιας κανει χρυσες δουλειες και ο εκδοτες πλατινενιες.

quote:
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ???

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ?????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ????

εδω θα συμφωνησω απολυτα.αλλα αφου εσυ συμφωνεις στο να σβησουμε τις τηλεορασεις(σπασε τις καλυτερα για να μη μπαινεις στον πειρασμο,και εγκαταστησε την αναγνωση των DVD στον υπολογιστη σου),πεστο σε εναν φιλο σου,πεισε τον,αυτος θα το πει σε εναν αλλο,ο αλλος σε εναν επομενο κοκ.ετσι θα δημιουργηθει μια αλυσιδα που θα εκνευρισει τα καναλια αφανταστα.χανονται ποσοστα!!!!!!!

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!!!!!!!!!

μια καλη εκπομπη εχει στη τηλεοραση,τις εικονες,του δουση.ε,αυτη,θα τη προβαλλουμε πειρατικα στο διαδυκτιο!!!!!!!!

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...