- Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να είναι τόσο επικίνδυνη η επίκληση που λέτε αφού ΌΛΟΙ τελικά την γλιτώνετε.ΌΛΑ τα μηνύματα τελειώνουν με την εξής φράση "Εμείς σταθήκαμε τυχεροί αλλα μείνετε μακριά από τέτοια πράγματα,είναι πολύ επικίνδυνα".Τι να πω...
PREDATOR άμα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι εγώ θα το δημοσίευα.
Βεβαια λιγακι τα μπουρδουκλωσες προς το τελος και εκανε μπαμ οτι καποιο λακο εχει η φαβα!!!
Επρεπε να αφησεις λιγακι να δουμε τι απαντησεις θα επαιρνες.
quote:
ΕΛΕΟΣ... αυτο που εκανε ηταν απεριγραπτο...
Θανατος!!!
quote:
Σιγά το τρομερό που έκανα...Τουλάχιστον εγώ παραδέχτηκα ότι η ιστορία μου είναι ψεύτικη σε αντίθεση με τους υπολοιπους εδώ (η τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς)που γραφουν τα ψέματα τους και τα παρουσιάζουν σαν τραυματικές μεταφυσικές εμπειρίες.Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να είναι τόσο επικίνδυνη η επίκληση που λέτε αφού ΌΛΟΙ τελικά την γλιτώνετε.ΌΛΑ τα μηνύματα τελειώνουν με την εξής φράση "Εμείς σταθήκαμε τυχεροί αλλα μείνετε μακριά από τέτοια πράγματα,είναι πολύ επικίνδυνα".Τι να πω...
PREDATOR άμα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι εγώ θα το δημοσίευα.
To θεμα ειναι οτι ξεκινησες αλλιως την ιστορια, και μολις ειδες οτι δεν πολυ "επεισες", αλλαξες!
Εχεις δημιουργικο μυαλο, αλλα για πιο λογο να πεις ενα τοσο μεγαλο ψεμα! Ηθελες να τραβηξεις την προσοχη μας?
Lord Thomas, το απεριγραπτο, δεν ηταν η ψευτικη ιστορια, αλλα η απαντηση του, μετα απο αυτη...
αυτη η απαντηση δηλαδη: "Η ιστορία που έγραψα είναι ψεύτικη.Την έγραψα για να σας δείξω ότι είναι πολύ εύκολο ο καθένας να γράψει ότι θέλει χωρίς να τον ελέγχει κανεις."
Ο επικοινωνιακος κοσμος δεν ειναι ενα ξεφραγκο αμπελι... Αν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, που ειναι "τοσο" ευκολο να γραφουν οτι θελουν, χωρις ελεγχο... πρεπει να τους απομονωσουμε! Και απο οτι βλεπω, συνηθως οι διαχειριστες μας, επεμβαινουν σε αυτο, με τον σωστο τροπο!

Angi: Δεν κατάλαβα τι εννοείς..σε εμενα πήγαινε αυτό?
Predator:Εγώ από ότι είδα η ιστορία έπεισε.Μόλις είδα ότι αρχίσατε τις απαντήσεις αποκάλυψα την αλήθεια.Αυτό είχα σκοπό να κάνω από την αρχή.Aλλωστε άμα διαβάζεις τι γράφω πριν ξεκινήσω την ιστορία πιστεύω θα καταλάβεις.
Δες πόσες ιστορίες υπάρχουν στο forum.Αν τις διαβάσεις θα καταλάβεις ότι οι περισσότερες είναι ψεύτικες.
Edited by - PeterPunk13 on 02/09/2007 16:39:56
Βρες πραγματικη κοπελα...(το ξαναλεω).
Η πραγματικοτητα δεν αντιμετωπιζεται με φαντασιωσεις....

quote:
Καλα πες το οσες φορες θελεις...εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω.Σορυ
Τι δεν καταλαβαίνεις από όσα γράφει ο/η angi;
Και επίσης:

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Πιστεύουμε ότι το πιο δίκαιο και για έναν τόσο "νεαρό" λογαριασμό, είναι να απενεργοποιηθεί πλήρως.
Αν ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το λογαριασμό "PeterPunk13" το σκεφτεί και πιστεύει ότι θέλει να συμμετάσχει εκ νέου στις συζητήσεις αυτού του τόπου - με δημιουργικό και ειλικρινή τρόπο αυτή τη φορά - είναι το πιο εύκολο να επιλέξει ένα άλλο username που τον εκφράζει πραγματικά και να κάνει μια καινούργια εγγραφή.
Το θέμα, καθώς και ο λογαριασμός PeterPunk13 θα παραμείνουν ενεργά μέχρι αύριο.

Ψυχή μου,
Βρες γυναικα...
μπαγασα...παλι την εκανες την μ....α σου...

Edited by - angi on 04/09/2007 01:59:27
quote:
Δηλαδή από ότι κατάλαβα το θέμα είναι τυπικό.Ban στο PeterPunk13 αλλα μπορώ να γραφτώ ακόμα και αύριο με άλλο nick?
Τι να σου πω PeterPunk13
Εάν το:
"με δημιουργικό και ειλικρινή τρόπο αυτή τη φορά"
σου φαίνεται "τυπικό", μάλλον δε χρειάζεται να γραφτείς ξανά με άλλο username...

Ψυχή μου,
Αμαλία νομίζω ήμουν πιο ειλικρινής από πολλούς εδώ μέσα.Τέλος πάντων.
1ον δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος αυτό που έκανε ο φίλος PeterPunk13.
Ότι και αν είναι η πρόθεση του καθένα πρέπει να δούμε αν αυτό που έγινε μας δίνει ένα μάθημα.
Και ποιό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρουμε;
Κατά την γνώμη μου είναι το ότι όποιος θέλει μπορεί να γράψει ψέμα, λάθος, οτιδήποτε και δεν μπορούμε στην τελική να το τεκμηριώσουμε!
Ας κρατήσουμε ως πραγματικότητα αυτό και ας έχουμε περισσότερη προσοχή και συγκράτηση. (όσο γίνεται)
Προσωπικά πιστεύω στις περισσότερες ιστορίες που έχω διαβάσει και εδώ και αλλού.
Και μπορώ να πω πως αυτό που έκανε ο φίλος μου άρεσε κιόλας, έδειχνε κάτι, δεν ήταν χωρίς ουσία.
amalia,ευχαριστώ για την κάρτα σου...η πραγματικότητα όμως είναι μπροστά σου και δεν μπορείς να της βγάλεις κάρτα![]()
![]()
αν αυτό που έκανε ο peterpunk13 το έκανε κάποια σχολή "εσωτερισμού" σαν ένα είδος τεστ,θα ακούγαμε αρκετά "γουάου,πολύ έξυπνο"
τεστ προσωπικότητας κι έτσι...
ο peterpunk13 το έκανε,είχε μία σχετική επιτυχία και του λέω μπράβο ξανά![]()
καλά είναι να βλέπουμε λίγο και την άλλη πλευρά των πραγμάτων
έχεις δε την άδειά μου να μετακινήσεις και αυτό μου το μήνυμα στη γνωστή κατηγορία
who ****ing cares ??![]()
![]()
![]()
![]()
Ωστόσο σε κάθε πράξη, πέρα από το αποτέλεσμα μετράει και η πρόθεση και οπωσδήποτε τα πάντα σ' αυτόν τον κόσμο μπορούν να αποτελέσουν μαθήματα για έναν άνθρωπο με καλή προαίρεση και ανοιχτό μυαλό.
quote:
αγνοών:αν αυτό που έκανε ο peterpunk13 το έκανε κάποια σχολή "εσωτερισμού" σαν ένα είδος τεστ,θα ακούγαμε αρκετά "γουάου,πολύ έξυπνο"
τεστ προσωπικότητας κι έτσι...
αγνοών καμία έκπληξη.
Τον τελευταίο καιρό μας έχεις συνηθίσει στις ανυπόστατες δηλώσεις, γενικεύσεις και αστήρικτες υποθέσεις...
Όπως είπαμε κι εχθές, ο κύκλος αυτού του ζητήματος λήγει.

Ψυχή μου,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.