ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΟΡΑΣΗ ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΟΡΑΣΗ ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MoHe-L62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
MoHe-LΝέο Μέλος
10/10/2003, 13:43:21
Καλησπέρα σε όλους

Έχω μια απορία και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Έχω κατά καιρούς ακούσει ότι πολλές φορές μέσα από την τηλεόραση μας μπορούμε να δούμε κάποιες φιγούρες οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές με το γυμνό και κοινό μάτι μας.
Έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με το φαινόμενο αλλά κανένα αποτέλεσμα …..
Κάπου είχα διαβάσει ότι πιο πιθανή είναι να δεις κάτι τέτοιο κατά την ώρα που κλείνεις τη τηλεόραση σου γιατί την στιγμή που εκφορτιζεται λειτουργεί ως μια [ας μου επιτραπεί ο όρος] ΠΥΛΗ !
Λέγετε ότι έχει αυτές τις ιδιότητες γιατί λειτουργεί κάτω από τέτοιες συνθήκες που επιτρέπει να προβάλει μορφές που συμπτωματικά περνάνε από εκεί εκείνη την ώρα !
Συγκεκριμένα με απλά λόγια εικάζεται ότι την ώρα που κλείνουμε την τηλεόραση μας ‘ρουφάει΄ και προβάλει ότι υπάρχει εκεί μπροστά από ‘άλλη διάσταση’ .

Μια σελίδα με τέτοιες φωτογραφίες είναι H ακολουθη…….
http://www.absolutelyamazing.fsnet.co.uk/tv_ghost.htm

περιμένω τις απόψεις σας ……..

φιλικά

MoHe-L

MoHe-LΝέο Μέλος
10/10/2003, 14:27:37
http://perso.club-internet.fr/pjouini/menugb.htm

Να μια σελίδα που μιλάει για την καταγραφή οπτικοακουστικών ερεθισμάτων

10/10/2003, 14:53:12
Καλησπέρα.

Είναι πάντως αλήθεια ότι κατά καιρούς έχουν αναφερθεί διάφορα περίεργα φαινομενα σχετικά με την τηλεόραση. Οπως ιστορίες με άτομα στα οποία εμφανίζεται μια περίεργη μορφή στην οθόνη και παρά τις προσπάθειές τους να αλλάξουν κανάλι ή να κλείσουν την τηλεόραση, η μορφή δεν λέει να φύγει! Η το πολύ συνηθισμένο, να ανοίγει ξαφνικά η τηλεόραση, που σε πρώτη φάση δεν είναι και περίεργο. Οταν όμως συνοδεύεται με άλλα φαινόμενα (όπως το να βλέπεις στον ύπνο σου έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ξαφνικά η τηλεόραση να ανοίγει παίζοντας τον αγώνα που έβλεπες...), τότε αρχίζεις και...

παίρνεις στα πολύ σοβαρά την ταινία "The ring" ή "σήμα κινδύνου", και αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή, που διάβηκες την πόρτα του βίντεο-κλαμπ για να τη ζητησεις!

αυτή...που τα κατάφερε!

endoramaΜέλος
10/10/2003, 18:18:51
τετοιες φωτογραφιες ειναι πολυ ευκολο να κατασκευαστουν γιατι το μονο που εχει να κανεις ειναι ενα copy paste στην εικονα που θελεις και μαλιστα δεν χρειαζεται να παιξεις ιδιαιτερα με τα φιλτρα γιατι εχεις να κανεις με μια εικονα σε μαυρο φοντο.
πρεπει να σκεφτουμε οτι ειναι φωτογραφιες που τραβηχτηκαν μεσα σε δωματια αρα η χρηση του φλας ειναι απαραιτητη και φυσικα η αντανακλαση του φωτος στην γυαλινη,λεια και μαυρη επιφανεια της της οθονης ειναι αναποφευκτη.
πολλες τηλεορασεις λιγο πριν βρεθουν στην χωματερη παρουσιαζουν ενα προβλημα οπου αν και την κλεινει καποιος το ηλεκτρονικο πυροβολο συνεχιζει να στελνει μια δεσμη ηλεκτρονιων (με αποτελεσμα να καταστρεφεται η φθοριζουσα υλη που υπαρχει στο πισω μερος της οθονης και γιαυτο καταληγει αργοτερα και στην χωματερη)

και φυσικα σιγουρα θα εχεις δει φωτογραφιες οπου ο φακος εκτος απο το προσωπο εχει συλλαβει και την ασπρομαυρη συνηθως τηλεοραση που παιζει απο πισω μονο που δεν φαινεται τι δειχνει γιατι υπαρχει μια μαυρη και ιδιαιτερα χοντρη οριζοντια γραμμη γιατι πολυ απλα το ειδωλο που βλεπεις στην οθονη ειναι μια οφθαλμαπατη προιον της ταχυτητας των ηλεκτρονιων που εκτοξευονται απο τον καθοδικο σωληνα και στην ουσια ειναι μια γραμμη που κινειται με αφαναστη ταχυτητα και δεν προλαβαινει το ματι να την δει και για να καταληξω απλα η τηλεοραση δεν ξεγελαει παντα τον φωτογραφικο φακο

παντως μου προκαλεσε το ενδιαφερον το θεμα και θα περιμενω να δω και της απαντησεις αλλων μελων πανω στο θεμα μιας και πρεπει να ομολογησω οτι μου ηταν τελειως αγνωστο το φαινομενο αυτο.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

WarfaceΜέλος
11/10/2003, 00:46:21
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Σιγουρα ειναι μια αλλη διασταση μια ΤΗΛΕμεταφορα της ΟΡΑΣΗΣ σε ενα αψυχο κουτι.

baxterΝέο Μέλος
11/10/2003, 01:17:26
les na ginetai kai me to video ?
ti allo tha akousoume...

tetoies thewries file mou borw na sou vgalw kamia 15ara se 5 lepta..
polloi prospathoune na ginoune gnwstoi lansarodas mia thewria..
min tous voithas..

WarfaceΜέλος
11/10/2003, 01:54:16
οτι να'ναι

MoHe-LΝέο Μέλος
13/10/2003, 14:53:24
Επιστρέφω λοιπόν μετά από σκέψη και έρευνα…..
Όπως γνωρίζουμε το φως , ο ήχος και σχεδόν όλα τα πράγματα αποτελούν μια ταλάντωση !
Στον ήχο υπάρχουν τα στάσιμα κύματα .δηλαδή κάποιες ταλαντώσεις η οποίες δεν τείνουν να σβήσουν τόσο γρήγορα η δεν σβήνουν ποτέ αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες !
Γιατί λοιπόν να μην συμβαίνει κάτι ανάλογο και με αυτό το φαινόμενο?
Ούτος η άλλος έχει αποδειχτεί ότι μπορεί μια ταλάντωση να μείνει ενεργή για πάντα.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει μόνο για τον ήχο πχ αλλά όχι και για την εικόνα .
Ξεχνάτε ότι εδώ και χρόνια έχουμε εκπέμψει ραδιοτηλεοπτικά σήματα με σκοπό μετά από αρκετά χρόνια να γίνουν δεκτά σε μακρινούς πλανήτες ?
Αν μπορούσαμε να μεταφερθούμε αρκετά έτη φωτός μακριά τότε θα λαμβάναμε αυτά τα σήματα σήμερα αν και τα έχουμε στείλει πριν από 50 χρόνια…..

Τι λέτε γι αυτό ?

endoramaΜέλος
13/10/2003, 15:53:10
quote:
Αν μπορούσαμε να μεταφερθούμε αρκετά έτη φωτός μακριά τότε θα λαμβάναμε αυτά τα σήματα σήμερα αν και τα έχουμε στείλει πριν από 50 χρόνια…..
δεν νομιζω να μπορει καποιος προς το παρον να μπορει να ταξιδεψει πιο γρηγορα απο τα κυματα.
για να λαβει καποιος αυτα τα σηματα πρεπει να εχει και τον απαραιτητο εξοπλισμο σαν να λαβαμε τετοια σηματα πριν 200 χρονια θα περνουσανε ετσι.
το διαστημα δεν ειναι και τοσο αθορυβο οι επιστημονες λαμβανουν συνεχεια ασχετα σηματα.
καλα ολα αυτα αλλα δεν βλεπω την σχεση τους με το θεμα μηπως εννοεις οτι καποιοι στελνουν σηματα στην τηλεοραση μας? αν εχουν την γνωση για κατι τετοιο υποθετω οτι θα εχουν και πιο απλες μεθοδους για να μας δειξουν την υπαρξη τους ή απλα τα ειχαν στειλει πριν 50 χρονια για να τα δουμε τωρα? δεν ξερω δεν μου φαινονται λιγο ασχετα αυτα αν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος θα βοηθουσες λιγο την κατασταση

from us

sansationfΜέλος
13/10/2003, 19:50:08
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ..ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

respect

baxterΝέο Μέλος
13/10/2003, 21:53:19
file sansationf,
to photoshop to eheis akousta ? ...

marioΝέο Μέλος
14/10/2003, 04:09:18
vlepe thema poy eho thesei shetika me tehnologia sthn arhaia ellada.

mariokoko

prometheasΜέλος
14/10/2003, 09:13:55
quote:

file sansationf,
to photoshop to eheis akousta ? ...

ΣΩΣΤΟΣ !!!

MoHe-LΝέο Μέλος
14/10/2003, 14:11:40
Αγαπητοί μου φίλοι το ξέρω ότι είναι δύσκολο να αποδεχτούμε τέτοια πράγματα αλλά εάν ξέρατε λίγο για τις ταλαντώσεις σίγουρα θα βλέπατε τον συλλογισμό μου με άλλο μάτι .
Το ξέρω ότι ίσως δεν μπορώ να σας μεταφέρω 100% το τι είναι ταλάντωση και τι σχέση έχει με τα αυτά φαινόμενα .
Ίσως κάποιος με μεγαλύτερη ευχέρεια λόγου να μπορέσει να σας πει με περισσότερες λεπτομέρειες το τι είναι ταλάντωση και πως δημιουργείτε .
Δεν λέω ότι είναι σήματα από άλλους τα οποία δεχόμαστε μετά από χρόνια .
Αυτό ήταν ένα παράδειγμα για να σας δήξω ότι οι ταλαντώσεις ταξιδεύουν και διατηρούνται .
Όσο για το Photoshop έχετε δίκιο .
Το κακό είναι ότι δεν προσέξατε το παρακάτω link…..

μπείτε εκεί και τότε ίσως καταλάβετε τις ανησυχίες μου .

ευχαριστώ

oneiric1Μέλος
14/10/2003, 15:07:14
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου φίλε MoHe.

Δυστυχώς δεν έχω να πληροφορίες ώστε να τις μοιραστώ μαζί σας, όμως διαβάζω τις απαντήσεις με πολύ ενδιαφέρον.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί μερικοί φίλοι απορρίπτουν θέματα, έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη! Και φυσικά δεν εννοώ το να μην υπάρχει διάλογος & αντίλογος, απλά δεν καταλαβαίνω το να απορρίπτεις κάτι επειδή.. έτσι!

Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

endoramaΜέλος
15/10/2003, 02:28:55
εγω προσπαθησα να δωσω πανω απο μια λογικες εξηγησεις στο θεμα και μπορει να μην με πειθει το φαινομενο αλλα περιμενω να δω οπως ειχα πει να δω τι θα πουν και τα υπολοιπα μελη ισως να εχει δωθει και μια λογικη απαντηση στο θεμα απλα να μην την γνωριζουμε.

οταν λες ταλαντωση μηπως εννοεις παρεμβολη? και πριν αποκλεισουν καποιοι το γεγονος της παρεμβολης θα επρεπε πρωτα να σκεφτουν ενα πολυ λογικο παραδειγμα οποτε ξεφυτρωνει μια κεραια κινητης τηλεφωνιας σε καποια κατοικημενη περιοχη ολοι μα ολοι επαναστατουν λεγοντας οτι τα κυματα των κεραιων προκαλουν χιλια δυο πραγματα

δεν εχουν αδικο αλλα αν μπορουσαν να φορεσουν καποια ειδικα γυαλια με τα οποια να εβλεπαν τα κυματα που μας περιβαλουν το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αυτοκτονουσαν εχουμε και λεμε UHF,VHF.CB,AM,FM καλα ειδικα της ραδιοφωνιας ειναι απειρα

οπου και να βαλεις ενα ραδιοφωνο δεν θα πιασει εστω και ενα σταθμο? αυτο σημανει την υπαρξη κυματων και ραδιοφωνο να μην πιανεις με ενα δορυφορικο πιατο θα πιασεις ομως την παιδικη ζωνη στην τηλεοραση του καναδα δηλαδη κανονικο λουσιμο με σηματα και φυσικα μην ξεχναμε και τα κυματα που μας ερχονται απο το διαστημα μας περιβαλει λοιπον μια πυκνη αορατη,χαοτικη και πολυχρωμη ομιχλη

ακομα και οι κεραιες δεν ειναι τυχαια φτιαγμενες ετσι εχουν φτιαχτει με τροπο ωστε να αποβαλουν τα σηματα που δεν χρειαζονται να και κρατουν μονο τα σωστα κατι που ειναι δυσκολο πια γιατι ολοι εχετε δει 3 καναλια σε μια συχνοτητα καταντησαμε να κολυμπαμε στις παρεμβολες.

from us

baxterΝέο Μέλος
15/10/2003, 05:29:30
quote:

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί μερικοί φίλοι απορρίπτουν θέματα, έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη! Και φυσικά δεν εννοώ το να μην υπάρχει διάλογος & αντίλογος, απλά δεν καταλαβαίνω το να απορρίπτεις κάτι επειδή.. έτσι!

fili oneiric1,
den eimaste mono emeis pou katariptoume!
giati o filos mas pou anoixe to post kateripse to endehomeno to proswpo pou emfnizetai stin othoni otan kleinei na einai mia adanaklasi mias labas tou domatiou i enos adikimenou tou dwmatiou pou fwtizetai? giati apekleise to endehomeno oti oi eikones ehoun tropopoiithei mesw ypologisti? kai giati apo ola afta ta endehomena katelixe sto pio apithano ? kai kala oti otan kleineis tin tileorasi ginetai to ela na deis kai vlepoume ena fadasma stin othoni ?
poly apla giati o filos mas einai proideasmenos..

katarriptw tin thewria afti giati poly apla oi pithanotites na simvainei afto pou lew egw einai 99,9% kai oi pithanotites na symvainei afto pou leei o filos mas einai 0,1% .. giati prepei na ta sindiazoume ola me ti metafisiki otan ola einai toso xekathara ? (toulahiston gia mena)

den katadikazw ti gnwmi tou filou apla den tin akolouthw..
sevasti i apopsi tou...

i diki mou apopsi einai oti prokeitai gia akoma ena trik kapoiou..
borei na min xekinisei san trik , borei kapoios na evgale kapoios mia fora mia fwtografia pou na ypirhe sto plano kai mia tileorasi kai kata simbtwsi na adanaklouse stin tileorasi to fws mia labas shimatizodas kata tihi ena proswpo! o anthrwpos aftos to prosexe , eide oti tha poulage mia tetoia idea kai to proothise! milaw poly hondrika twra alla kapws etsi pistevw oti eginan ta pragmata..

thats my opinion , sevastes kai oi dikes sas..

LogicalΜέλος
15/10/2003, 07:09:53
Η άποψή μου είναι ότι τίποτα δεν αποκλείεται σ'αυτόν τον κόσμο. Κάποτε δεν πίστευαν ότι η γη γυρίζει.
Αυτό που θα ήθελα είναι να μας πει κάποιος πως γίνεται να πάρουμε μια τέτοια εικόνα να το κάνουμε και μεις για να το πιστέψουμε.
Μόνο έτσι θα λυθούν και οι απορίες.
Από το σχετικό site δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα.

MoHe-LΝέο Μέλος
15/10/2003, 12:41:57
Επιστρέφω ξανά ζητώντας να δείτε τι έχει το παρακάτω site ……………….

εκεί σας δείχνει καθαρά και με κάθε λεπτομέρεια το πώς μπορούμε να δούμε και να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ αντίστοιχες εικόνες……

δεν προσπαθώ με το ζόρι να σας πείσω για κάτι αλλά δεν μου αρέσει η απόρριψη χωρίς ερευνά .
υπάρχουν τόσα και τόσα στην ζωή μας που έχουμε μάθει να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε χωρίς ποτέ να τα έχουμε δει [πχ μας λένε ότι στο φεγγάρι δεν έχει οξυγόνο ….εμείς δεν έχουμε πάει ποτέ οπότε γιατί να το πιστέψουμε??] !!!
οπότε μάλλον καλύτερα θα ήταν να βλέπαμε έστω τις πήγες που έχουν οι συνομιλητές μας και μετά να γράφαμε την άποψη μας .
δεν θέλω να ακούγομαι σκληρός απλά κατάλαβα ότι κανένας δεν έχει δει το 2ο link οπότε σχεδόν κανένας δεν έχει καταλάβει για πιο θέμα μιλάω !!!

@ endorama

καλέ μου φίλε δεν μιλάω για παρεμβολές αν και οι παρατηρήσεις σου είναι ενδιαφέρουσες .
οι παρεμβολές που αναφέρεις έχουν ασφαλώς άσχημες προεκτάσεις στην ζωή μας .
είμαι ραδιοερασιτέχνης και με την εκπομπή και λήψη RF ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια .
πίστεψε με είναι επικίνδυνη η τόση εκπεμπόμενη ενέργεια που μας περιβάλει καθημερινά .

“”ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ SITE “”

sansationfΜέλος
15/10/2003, 13:35:59
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΧΤΕR ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ............
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ

respect