ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
16/12/2009, 18:50:44
quote:
Εφημερίδα είναι ρε σύ Βαγγέλη..δηλαδή ποιά είναι έγκυρη για σένα..άντε να σου κάνω το χατήρι..!

http://www.orthodoxia.gr/

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

16/12/2009, 18:51:19
quote:

Τώρα καλή μου ar_ia, εξήγησε του και τι σημαίνει ΕΠΕ...Έχει σημασία....
Καλε μου Εαρινέ, βλέπω άρχισες να διαβάζεις "Δαυλό"...Μπράβο, μπράβο...Πως λέμε, και ξανά προς τα πίσω τραβά;......

Ελληνορθόδοξος Παραμυθολογία Εν(?)ηλίκων ???

soul

16/12/2009, 19:17:11
Όχι καλέ μου...Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης....Τόχεις μέσα σου...
Κανένα πρόβλημα με τον "Δαυλό", τον διαβάζω κι ...εγώ...Κάποια θέματα είναι σωστά....Μόνο το μίσος προς τον χριστιανισμό,με πειράζει, που τον κάνει μεροληπτικό,...Γιατί τον παρουσιάζει ως κακή
δύναμη, που έκανε ντα τον ειδωλολατρισμό, αν και ήταν ήδη νεκρός(μόνο φαντάσματα του υπήρχαν),όταν τον ολκλήρωσε, αφήνοντας τις ειδωλολατρικές και μεριές θέσεις, για το αιώνιο....
Μια συνέχεια, ήταν, καλέ μου, αντί να το καταλάβουν μερικοί,καλή ώρα, το πολεμούν....Δεν ξέρουν ότι χωρίς τον χριστισνισμό, δεν
υπάρχει συνέχεια όσων πιστεύουν....
Δεν πειράζει, όμως, θα μάθουν....
Μπορουμε να αναφέρουμε τις κοινές θέσεις, τους προ Χριστού ...χριστιασνούς Έλληνες, πως ταυτίζονται οι ιδέες και πως ο χριστισνισμός, έφερε τις τελικές θέσεις για το αύριο του ανθρώπου...
Τόσο απλό είναι...Γιατί δεν το βλέπετε;
Λατρεύω κυριολεκτικά την αρχαία Ελλάδα, αλλά, ότι την δόξασε, όχι ότι την μείωνε....
Κι αυτό, πάλι, το συζητάμε αν θέλεις....
Αν σε απασχολεί, θέλω να πω....
16/12/2009, 19:51:40
quote:

Όχι καλέ μου...Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης....Τόχεις μέσα σου...
Κανένα πρόβλημα με τον "Δαυλό", τον διαβάζω κι ...εγώ...Κάποια θέματα είναι σωστά....Μόνο το μίσος προς τον χριστιανισμό,με πειράζει, που τον κάνει μεροληπτικό,...Γιατί τον παρουσιάζει ως κακή
δύναμη, που έκανε ντα τον ειδωλολατρισμό, αν και ήταν ήδη νεκρός(μόνο φαντάσματα του υπήρχαν),όταν τον ολκλήρωσε, αφήνοντας τις ειδωλολατρικές και μεριές θέσεις, για το αιώνιο....
Μια συνέχεια, ήταν, καλέ μου, αντί να το καταλάβουν μερικοί,καλή ώρα, το πολεμούν....Δεν ξέρουν ότι χωρίς τον χριστισνισμό, δεν
υπάρχει συνέχεια όσων πιστεύουν....
Δεν πειράζει, όμως, θα μάθουν....
Μπορουμε να αναφέρουμε τις κοινές θέσεις, τους προ Χριστού ...χριστιασνούς Έλληνες, πως ταυτίζονται οι ιδέες και πως ο χριστισνισμός, έφερε τις τελικές θέσεις για το αύριο του ανθρώπου...
Τόσο απλό είναι...Γιατί δεν το βλέπετε;
Λατρεύω κυριολεκτικά την αρχαία Ελλάδα, αλλά, ότι την δόξασε, όχι ότι την μείωνε....
Κι αυτό, πάλι, το συζητάμε αν θέλεις....
Αν σε απασχολεί, θέλω να πω....

Ο δαυλός -όπως το αποκαλείς- απλά κατέθεσε ιστορικές καταγραφές του Παπαρρηγόπουλου και του Κόκκινου ...δαυλοί είναι κι'αυτοί???

Απ'ότι καταλαβαίνω , με το ζόρι θέλετε να ερμηνεύετε όπως σας αρέσει τα γεγονότα...προσωπικά δεν με εκπλήσσει..!

Αλλα δεν θα ξεφύγει το "κονκλάδιο" απο την αλήθεια...οι Έλληνες θα μάθουν ασφαλώς -ήδη καταλαβαίνουν- όλη την αλήθεια και θα τους πετάξουν με τα ράσα στη θάλλασα!!!

Να ξαναπάνε κολυμπώντας στην πατρίδα τους..στο Ισραήλ!!!

soul

16/12/2009, 20:18:37
Έτσι σε θέλω αγόρι μου,αγωνιστή, άσχετα απο το για ποιόν αγωνίζεσαι....Απο την πλατεία και το φραπεδάκι,καλύτερα μου φαίνεται...
Ρε συ, εμείς έχουμε πρόβλημα με τους εβραίους,όχι εσείς, να πάμε να τους...κατακτήσουμε θέλεις;Ξέρεις, αν πάμε στο Ισραήλ, θα έχεις ένα πρόβλημα εσυ κι ο ι όμοιοι σου.....Θα μείνετε μόνοι....Βλέπες, οι Έλληνες, είναι χριστιανοί....Όσο για το να πάμε, όπως και νάχει,σαν στρατός, στο Ισραήλ, Θα γίνει κι αυτο...Όλα με τη σειρά τους...Μην βιάζεσαι και θα γεράσεις γρήγορα... Νέο παιδί,στον καιρό σου...
Και σου ειπα, τον Δαυλό, τον διαβάζω,εσύ τον καταλαβαίνεις;Γιατί,λέει και σωστά πράγματα...Αλλά,μην γίνεσαι οπαδός...Είναι κακό να είσαι όργανο
άλλων....Υποβαθμίζει την προσωπικότητα του ανθρώπου...
Κι εσύ, δεν θέλεις τετοια,έτσι αγόρι μου;
16/12/2009, 21:10:41
quote:

Έτσι σε θέλω αγόρι μου,αγωνιστή, άσχετα απο το για ποιόν αγωνίζεσαι....Απο την πλατεία και το φραπεδάκι,καλύτερα μου φαίνεται...
Ρε συ, εμείς έχουμε πρόβλημα με τους εβραίους,όχι εσείς, να πάμε να τους...κατακτήσουμε θέλεις;Ξέρεις, αν πάμε στο Ισραήλ, θα έχεις ένα πρόβλημα εσυ κι ο ι όμοιοι σου.....Θα μείνετε μόνοι....Βλέπες, οι Έλληνες, είναι χριστιανοί....Όσο για το να πάμε, όπως και νάχει,σαν στρατός, στο Ισραήλ, Θα γίνει κι αυτο...Όλα με τη σειρά τους...Μην βιάζεσαι και θα γεράσεις γρήγορα... Νέο παιδί,στον καιρό σου...
Και σου ειπα, τον Δαυλό, τον διαβάζω,εσύ τον καταλαβαίνεις;Γιατί,λέει και σωστά πράγματα...Αλλά,μην γίνεσαι οπαδός...Είναι κακό να είσαι όργανο
άλλων....Υποβαθμίζει την προσωπικότητα του ανθρώπου...
Κι εσύ, δεν θέλεις τετοια,έτσι αγόρι μου;

Σου είπα ...ο Δαυλός -όπως το αποκαλείς- αλλα και όποιον δεν μπορείς να αντικρούσεις , συμπεριέλαβε μαρτυρίες του Παπαρρηγόπουλου και του Κόκκινου...!

Δεν ήταν δημοσιογραφικές απόψεις...αλλα ιστορικά ντοκουμέντα..!

soul

ar_iaΜέλος
16/12/2009, 21:34:17
quote:
Εαρινός
quote:

Τώρα καλή μου ar_ia, εξήγησε του και τι σημαίνει ΕΠΕ...Έχει σημασία....
Καλε μου Εαρινέ, βλέπω άρχισες να διαβάζεις "Δαυλό"...Μπράβο, μπράβο...Πως λέμε, και ξανά προς τα πίσω τραβά;......

Ελληνορθόδοξος Παραμυθολογία Εν(?)ηλίκων ???

Kαλό!!!!!

quote:
trexa
Και σου ειπα, τον Δαυλό, τον διαβάζω,εσύ τον καταλαβαίνεις;Γιατί,λέει και σωστά πράγματα...

Όπως...?

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

16/12/2009, 22:52:56
Να μάθεις, όταν διαβάζεις κείμενα άλλων,φίλε μου Εαρινέ, ότι σε ότι γράφουν, προσθέτουν, συχνά και δικές τους εκτιμήσεις...Αυτές ,εδώ και πολλούς αιώνες, δεν τις λένε ιστορικές πηγές και ντοκουμέντα....Οι προσωπικές θέσεις, δεν είναι ιστορική αξία....
Η πολιτική που ασκεί ο όποιος Δαυλός, πέραν των επιστημονικών θέσεων και των άξιων κειμένων, έχυν να περάσουν και κάποιες θέσεις δικές τους....Εσύ δεν το καταλαβαίνεις, γιατι ....πίνεις φραπέ, αλλά εγώ το ξέρω....Οι επιθυμίες και οι μυθεύσεις που ζεις ο καθείς, δεν είναι παρά ευσεβείς πόθοι,που μένουν και κάνουν καλό, εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού...
Ξεπεράστε τα αυτά....
Φίλη μου ar_ia,λες ότι ψεύδομαι;Για τόσο ....μακάκα με έχεις;
Όχι κορίτσι μου, έχω αρχεία που κραταω απο Δαυλό....Ότι καλό, είναι καλό, δεν έχει θρησκευτική προέλευση...Μή μου πεις ότι δεν το ξέρεις;...
16/12/2009, 23:06:54
quote:

Να μάθεις, όταν διαβάζεις κείμενα άλλων,φίλε μου Εαρινέ, ότι σε ότι γράφουν, προσθέτουν, συχνά και δικές τους εκτιμήσεις...Αυτές ,εδώ και πολλούς αιώνες, δεν τις λένε ιστορικές πηγές και ντοκουμέντα....Οι προσωπικές θέσεις, δεν είναι ιστορική αξία....
Η πολιτική που ασκεί ο όποιος Δαυλός, πέραν των επιστημονικών θέσεων και των άξιων κειμένων, έχυν να περάσουν και κάποιες θέσεις δικές τους....Εσύ δεν το καταλαβαίνεις, γιατι ....πίνεις φραπέ, αλλά εγώ το ξέρω....Οι επιθυμίες και οι μυθεύσεις που ζεις ο καθείς, δεν είναι παρά ευσεβείς πόθοι,που μένουν και κάνουν καλό, εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού...
Ξεπεράστε τα αυτά....
Φίλη μου ar_ia,λες ότι ψεύδομαι;Για τόσο ....μακάκα με έχεις;
Όχι κορίτσι μου, έχω αρχεία που κραταω απο Δαυλό....Ότι καλό, είναι καλό, δεν έχει θρησκευτική προέλευση...Μή μου πεις ότι δεν το ξέρεις;...

Να μας ενημερώνεις τότε για τ'αρχεία σου..μην ψαχνόμαστε , για το σωστό και το λάθος!!!

Δηλαδή ο Παπαρρηγόπουλος δεν είναι έγκυρος ε! Ευάγγελε???

soul

16/12/2009, 23:14:43
Ξέρω ότι δεν διαβάζεις,ή δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφω,Εαρινέ, αλλά μου αρέσει που απαντάς...
Αρκεί η προσπάθεια, φίλε μου...Αρκεί η προσπάθεια...
ahlobarΜέλος
17/10/2011, 23:20:04
Φανταζομαι οτι πολλοι απο σας,αν οχι ολοι εχετε και μια εξαρτηση.Γνωριζετε οτι δεν σας κανει καλο,σας καταστρεφει καποιους πολυ καποιους λιγο.Το καταλαβαινεται αλλα σας αρεσει τοσο που δεν σταματατε.Ξερετε το οφελος σταματοντας αυτες τις κακες συνηθειες-εξαρτησεις αλλα παρολα αυτα δεν το καντετε.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μοιραστει ο καθενας τις "εξαρτησεις" του οποιες και αν ειναι αυτες και να τις σχολιασουμε προσπαθωντας να βοηθηθουμε.

Οσο αφορα εμενα:Ποκερ,τσιγαρο,αλκοολ

2:3 = 2+3

19/10/2011, 00:59:10
quote:

Φανταζομαι οτι πολλοι απο σας,αν οχι ολοι εχετε και μια εξαρτηση.Γνωριζετε οτι δεν σας κανει καλο,σας καταστρεφει καποιους πολυ καποιους λιγο.Το καταλαβαινεται αλλα σας αρεσει τοσο που δεν σταματατε.Ξερετε το οφελος σταματοντας αυτες τις κακες συνηθειες-εξαρτησεις αλλα παρολα αυτα δεν το καντετε.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μοιραστει ο καθενας τις "εξαρτησεις" του οποιες και αν ειναι αυτες και να τις σχολιασουμε προσπαθωντας να βοηθηθουμε.

Οσο αφορα εμενα:Ποκερ,τσιγαρο,αλκοολ

2:3 = 2+3

Μήπως ξέχασες τίποτα;

ahlobarΜέλος
19/10/2011, 01:42:19
μπα οχι

High Hopes..

ahlobarΜέλος
20/10/2011, 18:20:37
Ολοι ειστε τελειοι?

High Hopes..

20/10/2011, 19:13:23
quote:
Ολοι ειστε τελειοι?

Οχι βέβαια ... ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ειναι στοιχηματάκιας
καθημερινός επισκέπτης του κουβά

Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 20/10/2011 19:14:10

NotirkΜέλος
30/10/2011, 20:03:05
-Το τσιγαρο φιλε μου και πως να το κοψω το ρημαδι;
-Κυκλοφορουν στο εμπορειο κατι κολπα,δεν ξερω αν εχουν αποτελεσμα,
η μαγκια ομως ειναι να το κοψει κανεις με την θεληση του.

GrossmanΝέο Μέλος
28/10/2003, 15:10:38
Πια ηταν τα ομορφότερα λόγια που έχετε διαβάσει, πει ή ακόυσει απο τον συντροφό σου η την οικογένια;

...I don't have all the answers
and I don't know what to say.
I can't bring you the sunshine
or take the rain away
But I can always hold you
when the storm is getting rough.
If we come close together, that's enough...

I had to learn so many things
and fail so many times.
Before the day I finally realized
If we could take the sorrow
from every loss that comes along
we'd have to take the loving out of life...

I can't remove the dangers
from a world so full of fears.
I can't make living safer
or take away your tears.
But I can always love you
with a love that you can trust.
And if we come close together, that's enough...

(Αφιερωμένο στο κ. Bush, που καθημερινά με τις πράξεις του μας δείχνει την αγάπη που έχει για τον κόσμο..."I want the world to become a family) Τα πιστεύει αυτα που λέει;

Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ

28/10/2003, 16:32:07
Το Θέμα αυτό φαίνεται πως, εν δυνάμει, έχει να δώσει πράγματα.

Ας περιμένουμε την εξέλιξή της Συζήτησης...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

28/10/2003, 16:51:46
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ:"ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ..."

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ:"ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ...",ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 1000!!!ΑΚΡΙΒΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ...

Edited by - kapodistria on 28/10/2003 16:54:37

sansationfΜέλος
28/10/2003, 18:02:42
ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ <<ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ ΣΟΥ>> ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ <<ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ....>>

respect