- ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αυτά που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι για την ενέργεια των Δελφών, του Νεκρομαντείου στον Αχέροντα ποταμό και της Δήλου.
Κατά τη δική μου άποψη η ενέργεια της Δήλου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Δελφών, αν κάποιος έχει πάει και στα δυο μέρη θα ήθελα τη γνώμη του. Βέβαια εγώ την ενέργεια της Δήλου την ένιωσα απόλυτα Θετική και θα ήθελα να σε ρωτήσω πως/πότε αλλάζει η ενέργεια με πια αιτία από θετική σε αρνητική...
Αναμένω με αγωνία τη μέρα που θα μου δοθεί ευκαιρία να επισκεφθώ τη Σαμοθράκη.

quote:
Θα σε μαγέψει!...Είναι πολύ όμορφη και δυνατή
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
Και κάτι ακόμα για τις ενεργειακές ιδιότητες των τόπων. Δεν είναι πάντα εύκολο να αισθάνεσαι την ενέργεια ενός τόπου. Πρέπει να συντρέχουν πολλά όπως η κατάλληλη ώρα κι εποχή, έλλειψη κόσμου, δεκτική ψυχολογική κατάσταση αλλά να είστε και ευαίσθητοι άνθρωποι-δέκτες. Πάντοτε όμως χρειάζεται ανοιχτό μυαλό. Άλλωστε το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, λειτουργεί σωστά μόνο όταν είναι ανοιχτό.

quote:
Απίστευτο μέρος... Δεν είναι νησί... Είναι ένα βουνό μεσα στη θάλασσα...

πραγματικά ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σε μια όμως πρέπει να προβάλω ένσταση και να σε διορθώσω αν μου επιτρέπεις!
Το Καλλιφώνι όπως αναφέρεις και η εύρυτερη περιοχή μπορώ να πω οτί όχι μόνο θετική ενέργεια δεν έχει αλλά για μένα προσωπικά (και ελπίζω να μου επιτραπεί ο όρος) είναι περισσότερο πύλη προς την κόλαση! Τυχαίνει να κατάγομαι απο εκεί και πολλές φορές αισθάνθηκα απίστευτη δυσφορία εως και φόβο όποτε βρισκόμουν εκεί.Επιπλέον υπάρχουν πολλές μαρτυρίες κατοίκων για θεάσεις κακόβουλων όντων και περίεργων γενικά καταστάσεων!Δεν θα ξεχάσω συγκεκριμένα τον τρόμο που ένιωσα ένα βράδυ άνευ λόγου πριν δυο χρόνια καθώς καθόμουν στην αυλή του σπιτιού μου.Και μάλιστα δεν είχε προηγηθεί τίποτα απλώς πάντα όταν πηγαίνω εκεί διαισθάνομαι απίστευτα πράγματα που δεν ήταν ποτέ ευχάριστα.
Υπάρχουν άπειρες ιστορίες για δυσάρεστα γεγονότα που σύνεβησαν σε διάφορους συγχωριανούς μετά απο συνάντηση με κακόβουλα στοιχειά που πιστεύω πως ειδικά σε αυτό το μέρος είναι άφθονα και το λέω αύτο όχι μόνο απο τις διάφορες ιστορίες που άκουσα αλλά κυρίως λόγω διαίσθησης.
Σε πολλά από τα μέρη τα όποια έχεις αναφέρει έχει τύχει να τα επισκεφτώ και να νιώσω την ενέργεια που απορρέει απο αυτά αλλά ειλικρινά ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο αρνητική ενέργεια σε άλλο μέρος όσο στο Καλλιφώνι.Αν έχει τύχει όμως και το έχεις επισκεφτεί θα ήθελα πάρα πολύ να μου πείς τι ένιωσες εσύ!Μπορεί να είναι και η ιδέα μου δεν ξέρω!
Φιλικά

Πηγαμε χθες με τους φιλους μου...αλλα δεν μπηκαμε μεσα...για 2 λογους..γιατι ψιλο βοβηθηκαμε και γιατι δεν μπορουσαμε να πηδηξουμε τους τοιχους...μονο απο μπροστα εμπενες καπως πιο ευκολα αλλα ειναι μπροστα στον κεντρικο δρομο!
Σε αυτο το σπιτι αμα παμε για βολτα μονο...τι θα συναντησουμε? μπορεις να παθεις τιποτα? μπορει να σε ακολουθησει το πνευμα(αν υπαρχει)??? γενικα τι ξερετε για αυτο? γιατι μαλλον κυριακη βραδυ θα παμε και θα μπουμε μεσα!!!!!!
Θα ηθελα λεπτομερειες.....!
~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~
του εξωτερικου?
Γιατι σε ελληνικο επιπεδο δεν ειναι τεραστια η συμμετοχη
quote:
http://forums.jewsforjesus.org/
ευχαριστω μαρκο