- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μα που είναι επιτέλους η ηλεκτρική σκούπα;![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. δε γνωρίζω αν ήδη έχει αναφερθεί, αλλά το αλουμινόχαρτο χρησιμεύει και γιά να επιδιορθώσεις και να επαναχρησιμοποιήσεις προσωρινά καμμένες ασφάλειες
quote:
ενω σημερα υπαρχει η γνωστη εβραιμασωνικη προπαγανδα για τα ξανθια μαλια και ετσι οι Ελληνες ντρεπονται να τα δειχνουν και τα βαφουν καστανα και μαυρα δινοντας πατημα στους διεθνιστουληδες να λεν οτι το αιμα των Ελληνων εχει προσμιξεις και δεν ειναι καθαρο
στα κομμωτήρια το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιείται γιά την καλύτερη εφαρμογή της βαφής!!!
κάτι σημαίνει αυτό...
quote:
η δεν θα φτιαξουμε δεντρο που ειναι και ξενο προς την παραδοση μας
θα φτιαξουμε καραβακι
απο αλουμινόχαρτο;;; ![]()
![]()
![]()
Μα η μέγιστη ωφέλεια από το αλουμινόχαρτο είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ! Μπορούμε να κάνουμε από αυτό καπέλα, να τα φοράμε και να μπλοκάρουμε έτσι τα σήματα των εξωγήινων (εσωγήινων και δε συμαζεύεται), έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις μας, καθώς και να μας κάνουν υποχείριά τους
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ, ΜΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ......
Ναι , ναι , τώρα με το μήνυμα του ΑΧΕΡΟΝΤΑ το θυμήθηκα.
Ο τύπος στην Αμερική που σας έλεγα , ντυνόταν με αλουμινόχαρτο και είχε τυλίξει όλο το σπίτι του με αυτό , γιατί έλεγε ότι τον κυνηγάγανε οι εξωγήινοι... και έτσι δεν τον εντοπίζανε.
Έλεγε ότι τον είχαν απαγάγει και ότι του είχαν εμφυτεύσει microchips με τα οποία μπορούσαν να ελέγχουν την σκέψη του και να τον εντοπίζουνε όποτε ήθελαν και ότι με την χρήση του αλουμινόχαρτου , είχε καταφέρει να τους ξεφύγει...
Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι ο τύπος κυκλοφορούσε και στους δρόμους ντυμένος με αλουμινόχαρτο και ένα βράδυ τον σκότωσε κάποιος που τον πέρασε για εξωγήινο!!!!
Μετά δε τον θάνατό του , αφού φυσικά του βγάλανε το αλουμινόχαρτο για να γίνει η νεκροψία , το πτώμα του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα από τον κλειδωμένο νεκροθάλαμο.
Οπότε Μάνο μας , συμφωνώ με τον ΑΧΕΡΟΝΤΑ ότι η βασικότερη χρήση του αλουμινόχαρτου είναι "να τo φοράμε και να μπλοκάρουμε έτσι τα σήματα των εξωγήινων"
Φιλικά

Edited by - Anounakis on 24/11/2003 12:22:42
quote:
η δεν θα φτιαξουμε δεντρο που ειναι και ξενο προς την παραδοση μας
θα φτιαξουμε καραβακι
Συμπάθα με πατριώτη,
αλλά το δένδρο δεν είναι καθόλου ξένο προς την παράδοσή μας.![]()
Τα καραβάκια τα στόλιζαν στα νησιά (κυρίως)
Εάν δεν απατώμαι από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε ένα ορφικό(;) έθιμο, του στολισμού ενός δέντρου με ευχές, το οποίο έπειτα (λογικά) πέρασε σε χριστιανικά χέρια, προσαρμόσθηκε, και ιδού!
Ε….ξέφυγα από το θέμα…. συγνώμη…
Κάτι λέγαμε για αλουμινόχαρτο…
Logical
Πάντως όσοι έχετε αλουμινόχαρτο στην κουζίνα, να θυμάστε ότι το φαγητό πρέπει να ακουμπάει στη γυαλιστερή πλευρά!
Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..

http://www.zapatopi.net/afdb.html
Αν με ρωτήσεις προσωπικά πάντως το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη αλουμινόχαρτο είναι η αγαπημένη μου συνταγή, φέτα σε αλουμινόχαρτο ψημένη σε χωριάτικο φούρνο![]()
![]()
![]()

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
οχι δεν εχει να κανει με φαγητα![]()
μα ουτε και με μαλλια![]()
αυτο περι ναρκωτικων δεν το ξερω![]()
δεν εχει να κανει με παρανοικους ,ουτε με γατες "εξωγηινες"![]()
![]()
μια βοηθεια θα σας δωσω,..τι δεν περναει απο το αλουμινοχαρτο,ετσι ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σε εναν τομεα ,συγκεκριμενο και εξειδικευμενο ![]()
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
μη μας λες ακόμα, σε παρακαλούμε...
άσε μας λίγο ακόμα να τυρρανιώμαστε από την περιέργεια.
quote:
Μα η μέγιστη ωφέλεια από το αλουμινόχαρτο είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ! Μπορούμε να κάνουμε από αυτό καπέλα, να τα φοράμε και να μπλοκάρουμε έτσι τα σήματα των εξωγήινων (εσωγήινων και δε συμαζεύεται), έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις μας, καθώς και να μας κάνουν υποχείριά τους
σε κάποιο μίκυ μάους... αν δεν απατώμαι το είχα διαβάσει αυτό!
(σας το έλεγα κύριε επιβλέποντα καθηγητά μου, ότι καμμιά απολύτως βιβλιογραφική πηγή δεν πρέπει να σνομπάρουμε!)
μηπως "συμπαθεις" περισοτερο καποιον αλλον
σου παραθετω και το σημειο γιατι εχουμε κοινα αναγνωσματα
quote:
με την ερευνα του διεθνους φημης ερευνητη D. mc duck... το αλουμινοχαρτο ειναι ο δουρειος ιππος της παγκοσμιοποιησης
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
μια βοηθεια θα σας δωσω,..τι δεν περναει απο το αλουμινοχαρτο,ετσι ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σε εναν τομεα ,συγκεκριμενο και εξειδικευμενομε απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΜΑΝΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ?
Logical
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΙ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
ΑΣ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑ ΝΤΙΒΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ(ΛΟΥΚΑ)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΞΩΡΚΙΖΩ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ 666 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Edited by - GEORGE D on 24/11/2003 23:45:19
quote:
καλη μου λιλιθ και εγω "πηγες"χρησιμοποιησα αλλα δεν της πηρες χαμπαρι...
μηπως "συμπαθεις" περισοτερο καποιον αλλον
μα τι μου λες τώρα καλέ μου! θα ήταν ποτέ κάτι τέτοιο δυνατό!;!
να "απατήσω" τον τυμπανούλη ΜΟΥ με κάποιον άλλον; ΠΟ-ΤΕ!!!
...
...
...
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΙ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
ΑΣ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ
Δεν ξέρω γιά σοκολατάκια σε λαδόκολα, αλλά μπορώ να σου φτιάξω γω ένα χειρινό με σοκολάτα, δαμάσκινα και αμύγδαλα στη λαδόκολα, που θα γλύφεις τα δάχτυλά σου χρυσέ μου!
άντε πήγαινε τώρα όμως να διαβάσεις, και όταν γίνει το χειρινό θα σε φωνάξω!![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΑΑ
η λίλιθ μαζεύει ευραιομασώνους γιά να φτιάξει σιωνιστικό κίνημα
ΘΟΡΙΒΗΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕ!!!
quote:
μια βοηθεια θα σας δωσω,..τι δεν περναει απο το αλουμινοχαρτο,ετσι ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σε εναν τομεα ,συγκεκριμενο και εξειδικευμενο
Οι μαγκιές δεν περνάνε από το αλουμινόχαρτο, γιαυτό κόψε τις πολλές ερωτήσεις, αν αγαπάς τη ζωή σου μεγάλε! ![]()
![]()
![]()

ΑΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΜ ΚΟΝΣΠΙΡΑΤΟΥΜ
αμαλια ,απλα ...δεν αγαπαω την ζωη μου![]()
,οποτε...τις απειλες σου τις πατησε το τσουφ τσουφ(μταφραση τρενακι)..,μαζι με τις μαγκιτισες και τις εξυπναδιτσες τους ![]()
![]()
![]()
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας