ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/06/2010, 02:15:33
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ.

Edited by - pandi on 27/06/2010 02:35:57

27/06/2010, 02:28:26
STRANGER 22
quote:
Τα ντοκιμαντέρ που υπέδειξα στην αρχή,είναι τεράστιας σημασίας.Αν έχεις κάποια μέρα χρόνο,δές τα,μόνο κερδισμένη θα βγείς.

ΕΙΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΣΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΕ Ο ΛΟΓΟΣ .ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΩ.

strangerz2Μέλος
27/06/2010, 08:03:34
quote:
ΕΙΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΣΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΕ Ο ΛΟΓΟΣ .ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΩ.

Τα βίντεο που έδωσα,έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

quote:
Αμα μιλούσα τώρα για ufo και για 15 εσωτερικά ενεργεικά σώματα,θα με έπαιρναν με τις πέτρες.Είναι τέτοιο το σύστημα που οποιαδήποτε αλήθεια,περιθωριοποιείται αμέσως και γελιοποιείται αυτόματα.

Και έρχεται ο άθεος να με επιβεβαιώσει: "σε καταλαβαίνω και εγώ λέω ότι έχω δει σμουρφ,τον άνθρωπο αράχνη και άλλα και μάλιστα φέρνω σαν απόδειξη και την μαρτύρια του φίλου μου του τζακ που κάθετε πάντα στον ωμό μου γιατί είναι πολύ μικρός αλλά κανείς δεν με πιστεύει και μάλιστα είναι τόσο κακοί που μου λένε ότι δεν βλέπουν τον φίλο μου και ότι είναι παιχνίδι του μυαλού μου"

quote:
quote:
Γιατί άραγε δέν χρηματοδοτούνται τα προγράμματα ολιστικής-ενεργειακής- θεραπευτικής και μένουμε στα φάρμακα.Για να μήν πάνε χαμένα τόσα λεφτά φυσικά αλλά και για να πεθαίνει ο κόσμος απο "ανίατες ασθένειες" όπως ο καρκίνος.

γιατί δεν δουλεύουν και μην μου πεις ότι αυτοί που έχουν σαν σκοπό το κέρδος δεν θα ήθελαν να έχουν το φάρμακο που θα τους έδινε τρις γιατί αν είχαν την θεραπεία για την κάθε ασθένεια τόσα θα έβγαζαν

Δουλεύουν 100% φίλε μου.Είμαστε απο ενέργεια φτιαγμένοι.Αμα όμως το υοθετούσαν στα νοσοκομεία,τότε θα είχαμε άλλον κόσμο,ποιό πνευματικό,τα "θαύματα" θα ήταν καθημερινό φαινόμενο και δέν θα υπήρχαν κάν φάρμακα.Αρα δέν θα είχε σχέση με τα λεφτά το όλο θέμα.Γιατί οι πραγματικοί θεραπευτές,θεραπεουν απο αγάπη,δεν θα σου ζητήσουν χρήματα,όσοι το κάνουν αυτό απλά δέν είναι γνήσιοι.

Μερικοί ασθενείς χρησημοποιούν τις δικές τους δηνάμεις για να θεραπευτούν.Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα.

Edited by - strangerz2 on 27/06/2010 08:13:19

27/06/2010, 14:38:27
Strangez2
quote:
Τα βίντεο που έδωσα,έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

οκ το συντομωτερο,,

12/07/2010, 12:20:44
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=m6W7l3_EZeM

Eνδιαφέρον , όπως και τα άλλα που έχεις υπ'οψιν μας θέσει!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
12/07/2010, 12:22:36
Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα και λέω το ίδιο εδώ και χρόνια,
γιατί, όντως, άλλοι σχεδιάζουν για μας, ένα αύριο, που δεν θα μας ανήκει...
Τα βίντεο, κατατοπιστικά..
strangerz2Μέλος
12/07/2010, 12:24:30
Να ναι καλά η Βασούλα που κανει τις μεταφράσεις.
12/07/2010, 12:27:29
http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082#

Και ιδιαίτερα ΑΥΤΟ , που συνδιάζεται πολύ ωραία με τα υπόλοιπα , που κατέθεσες!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...