- Llewellyn Encyclopedia - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Εκτός κι αν θεωρείς συκοφαντίες τα όσα είπα για το δηλητήριο που προσπάθησαν να χύσουν στην καρδιά των 15χρονων παιδιών που μπήκαν εδώ μέσα ρωτώντας κάποια πράγματα.
Το να καπαρώνεις αμέσως ανήλικους, δεν είναι καθόλου ανδρίκιο φίλε sfr!!!!
Εγώ έγραψα:
quote:
ΤΑΣΟ αγόρι μου, μην γοητεύεσαι από αυτά που έσπευσαν αμέσως οι ΔΗΘΕΝ προστάτες σου να σου μεταδώσουν!!!
Βάλε τα πράγματα στη σειρά, ΜΕΛΕΤΑ!!!! μην αρκείσαι σε ό,τι σου λένε κάποιοι, απ' όποια πλευρά και να είναι!!!!
Ψάξε μόνος σου!!! ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ!!!Περίμενε λίγο ακόμη να μεγαλώσεις και κράτα το μυαλό σου και το πνεύμα σου σε εγρήγορση και καθαρό!!!
Δεν θα ήθελα να νιώσεις ότι σε προσβάλλω λέγοντας ότι είσαι μικρός, αλλά στην ηλικία που βρίσκεσαι λογικό είναι να γίνονται πολλές αλλαγές και να ανακαλύπτεις συνεχώς καινούργια πράγματα, και καλά κάνεις!!!ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΡΝΑΚΙΑ!!
Μου δίνεις την εντύπωση ότι διαβάζεις τα γραφόμενα με ένα δικό σου τρόπο.
Ξέρεις, δεν με νοιάζει αν δώσεις συνέχεια στη συζήτηση ή όχι.
Ούτως ή άλλως ο σκοπός σου δεν ήταν να κάνεις συζήτηση, αλλά να πουλήσεις μια από τα ίδια, όπως κάνουν και τόσοι άλλοι εδώ μέσα.
Αν ήσουν πραγματικός λάτρης της αλήθειας και της ιστορίας, δεν θα ζητούσες καν να σε "διορθώσουμε", όταν τα γεγονότα της ιστορίας μιλούν από μόνα τους.
Σταματώ και εγώ λοιπόν εδώ την αντιπαράθεσή μαζί σου.
Καλό είναι όμως, όποιοι διαβάζουν αυτά που γράφουμε, και ειδικά τώρα που μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, να βλέπουν ότι υπάρχει λόγος αλλά και αντίλογος.
Φιλικά όπως πάντα
quote:
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!! (όσοι πρόλαβαν φυσικά και δεν τους είχαν αποκεφαλίσει πριν).
Ψηλέ παρ`όλο που ειναι χαμένος χρόνος και περιτά bytes στο διαδύκτιο!
Ο Θάνατος του Σωκράτη είχε πολιτικά κίνητρα λόγο του Αλκιβιάδη! Του Πρωταγόρα ο Οστρακισμός και η καύση βιβλιων επίσης χάριν toυ Πυθόδωρου, ολιγαρχικών καταβολών του κύκλου του Πλάτωνα και φιλος αυτου ο οποίος ήτανε το 411π.χ ηγετικό μέλος των Τετρακοσίων και οποίος τον κατέδωσε με προφαση το βιβλίο "περί θεών" και επειδη του το κρατούσανε λόγο της νομοθεσίας που συνένταξε δια τους Θουριους και δεν μπορέσανε να πατήσουνε πόδι η ολιγαρχικοί εκεί! Αυτό ειναι πασιφανές στο "Πρωταγώρα" του Πλάτωνα.Ολοι αυτή που υποτίθεται οτι την πατήσανε και τους σφάξανε εκτός του Σωκράτη ήτανε παραδόξως ολοι...Δημοκρατικοί!!
Παράξενο εε?
Αντε με αυτην την λαλημένη καραμέλα σου πιά!Διάβασε την απολογία Σωκράτους και μετά έλα να μου πείς σε πιό σημείο αναφέρεται οτι τον σκοτώσανε για τα πιστεύω του. Γνωρίζανε πολύ καλά τι σημαίνη "Καινά Δαιμόνια" οι αρχαίοι φίλτατε. Πλήρωσε για τον Αλκιβιάδη ο Σωκράτης, ετσι είναι αυτα
ας πρόσεχε!
Ψηλέ! Εαν θέλεις επιχειρήματα εναντίον κάποιου πρέπει πρώτα να τα βρείς εσύ, να τα "ψάξεις" καλά και μετά να αντιπαρατεθείς με κάποιον ειδάλως γίνεσαι εύκολα έωλος στην όποια διελκυστίδα προκύψη! Second hand επιχειρήματα απο ιστοσελίδες φανατικών δεν βοηθάνε και πολύ ξέρεις διοτι ειναι απλά απο ...φανατικούς αδιαφόρος πιας πλευράς αλλά εκμηδενίζουν και την όποια ποιότητα της συζήτησης!
Πάντα φιλικά!
Ούκ ήμην, εγέγονα, ούκ είμι ου μέλει μοι
quote:quote:
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!! (όσοι πρόλαβαν φυσικά και δεν τους είχαν αποκεφαλίσει πριν).Ψηλέ παρ`όλο που ειναι χαμένος χρόνος και περιτά bytes στο διαδύκτιο!
Ο Θάνατος του Σωκράτη είχε πολιτικά κίνητρα λόγο του Αλκιβιάδη! Του Πρωταγόρα ο Οστρακισμός και η καύση βιβλιων επίσης χάριν toυ Πυθόδωρου, ολιγαρχικών καταβολών του κύκλου του Πλάτωνα και φιλος αυτου ο οποίος ήτανε το 411π.χ ηγετικό μέλος των Τετρακοσίων και οποίος τον κατέδωσε με προφαση το βιβλίο "περί θεών" και επειδη του το κρατούσανε λόγο της νομοθεσίας που συνένταξε δια τους Θουριους και δεν μπορέσανε να πατήσουνε πόδι η ολιγαρχικοί εκεί! Αυτό ειναι πασιφανές στο "Πρωταγώρα" του Πλάτωνα.Ολοι αυτή που υποτίθεται οτι την πατήσανε και τους σφάξανε εκτός του Σωκράτη ήτανε παραδόξως ολοι...Δημοκρατικοί!!
Παράξενο εε?
Αντε με αυτην την λαλημένη καραμέλα σου πιά!Διάβασε την απολογία Σωκράτους και μετά έλα να μου πείς σε πιό σημείο αναφέρεται οτι τον σκοτώσανε για τα πιστεύω του. Γνωρίζανε πολύ καλά τι σημαίνη "Καινά Δαιμόνια" οι αρχαίοι φίλτατε. Πλήρωσε για τον Αλκιβιάδη ο Σωκράτης, ετσι είναι αυταας πρόσεχε!
Ψηλέ! Εαν θέλεις επιχειρήματα εναντίον κάποιου πρέπει πρώτα να τα βρείς εσύ, να τα "ψάξεις" καλά και μετά να αντιπαρατεθείς με κάποιον ειδάλως γίνεσαι εύκολα έωλος στην όποια διελκυστίδα προκύψη! Second hand επιχειρήματα απο ιστοσελίδες φανατικών δεν βοηθάνε και πολύ ξέρεις διοτι ειναι απλά απο ...φανατικούς αδιαφόρος πιας πλευράς αλλά εκμηδενίζουν και την όποια ποιότητα της συζήτησης!
Πάντα φιλικά!Ούκ ήμην, εγέγονα, ούκ είμι ου μέλει μοι
Μα δεν είναι μόνο από ιστοσελίδες φανατικών!!!
Η θρησκεία, πολλές φορές, είναι το πρόσχημα, το μέσο που εκμεταλλεύεται το κάθε τυραννικό καθεστώς, για να επιτύχει την επικράτησή του και να διατηρηθεί στην εξουσία και, γίνεται το βολικότερο μέσο για να περνά τις γραμμές του το καθεστώς.
Αυτό γινόταν τότε, αυτό γινόταν με τις σταυροφορίες, αυτό γίνεται και σήμερα στις μέρες μας με τους πολέμους που έχουν ξεκινήσει οι Αμερικάνοι, στους οποίους προσπαθούν να προσδώσουν και θρησκευτικό χαρακτήρα.
Αυτό στο οποίο αντιδρώ είναι όταν κατακρίνουμε τους μεν και αθωώνουμε τους δε.
Άραγε όταν, με αφορμή τα όσα έκανε ο Μέγας Κωνσταντίνος (πριν ακόμη γίνει Χριστιανός), κάποιοι χύνουν τόνους χολής κατά του Χριστιανισμού, να σκέφτονται ότι πίσω από όλα αυτά υπήρχαν πολιτικά και όχι θρησκευτικά κίνητρα;;;
Φιλικά όπως πάντα
"Άραγε όταν, με αφορμή τα όσα έκανε ο Μέγας Κωνσταντίνος (πριν ακόμη γίνει Χριστιανός), κάποιοι χύνουν τόνους χολής κατά του Χριστιανισμού, να σκέφτονται ότι πίσω από όλα αυτά υπήρχαν πολιτικά και όχι θρησκευτικά κίνητρα;;;"
Και εγώ θα σε ρωτήσω με τη σειρά μου μήπως ήταν μέγα σφάλμα της εκκλησίας μας να ονομάσει μέγα και άγιο αυτό τον τρομερό δολοφόνο, μόνο και μόνο επειδή όπως λέγετε βαπτίστηκε χριστιανός λίγο πριν πεθάνει?
Μήπως ξεχνάς ότι την εξάπλωση του ο χριστιανισμός την οφείλει κυρίως σε "πολιτικά" κίνητρα?
Φιλικά Τοξότης
quote:
Όλους τους κατακρίνουμε με τον ίδιο τρόπο δέν αθωώνουμε κανέναν αγαπητέ μου. Εγκληματίες και δολοφόνοι εξίσου ήταν τόσο ο Μέγας Κων/νος, όσο και οι σταυροφόροι και ο πολύς κύριος Μπούς. Δέν καταλαβαίνω ποιούς εννοείς να αθωώνουμε, μήπως τον κύριο Μπούς;;
Αυτόν μόνο οι πετρελαιάδες κολλητοί του τον έχουν αθωώσει, όλος ο υπόλοιπος κόσμος τον κατακρίνει ασταμάτητα. Και άν συνέβαινε να τον ανακηρύξουν κατ λάθος άγιο - ισαπόστολο έστω και κατα λάθος εκεί θα γινόταν το έλα να δείς
Εσύ εξακολουθείς όμως να προσεύχεσαι στο όνομα κάποιων στην κυριολεξία δολοφόνων που έχουν αποδεδειγμένα διατελέσει πληθώρα αποδεδειγμένων εγκλημάτων. Αυτούς δέχεσαι ως θεούς και προσκυνάς την εικόνα τους καθημερινά ή εβδομαδιαία σε κάποιον αποκαλούμενο ιερό χώρο. Ακολούθως και εμείς με την σειρά μας έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδράμε και να καταγγέλουμε τον βίο και την πολιτεία τους, όσο βλέπουμε οτι εξακολουθούν να ισχύουν τα εν λόγω αρρωστημένα συμπλέγματα στην πατρίδα μας την σημερινή εποχή.
quote:quote:
Όλους τους κατακρίνουμε με τον ίδιο τρόπο δέν αθωώνουμε κανέναν αγαπητέ μου. Εγκληματίες και δολοφόνοι εξίσου ήταν τόσο ο Μέγας Κων/νος, όσο και οι σταυροφόροι και ο πολύς κύριος Μπούς. Δέν καταλαβαίνω ποιούς εννοείς να αθωώνουμε, μήπως τον κύριο Μπούς;;
Αυτόν μόνο οι πετρελαιάδες κολλητοί του τον έχουν αθωώσει, όλος ο υπόλοιπος κόσμος τον κατακρίνει ασταμάτητα. Και άν συνέβαινε να τον ανακηρύξουν κατ λάθος άγιο - ισαπόστολο έστω και κατα λάθος εκεί θα γινόταν το έλα να δείς
Εσύ εξακολουθείς όμως να προσεύχεσαι στο όνομα κάποιων στην κυριολεξία δολοφόνων που έχουν αποδεδειγμένα διατελέσει πληθώρα αποδεδειγμένων εγκλημάτων. Αυτούς δέχεσαι ως θεούς και προσκυνάς την εικόνα τους καθημερινά ή εβδομαδιαία σε κάποιον αποκαλούμενο ιερό χώρο. Ακολούθως και εμείς με την σειρά μας έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδράμε και να καταγγέλουμε τον βίο και την πολιτεία τους, όσο βλέπουμε οτι εξακολουθούν να ισχύουν τα εν λόγω αρρωστημένα συμπλέγματα στην πατρίδα μας την σημερινή εποχή.
Ίσως κάποιοι, που δεν θέλουν να καταλάβουν αλλά ούτε και κάνουν καμιά προσπάθεια να καταλάβουν, δεν μπορούν να δουν το μεγαλείο του Θεού.
Ο μόνος κάτοικος του Παραδείσου, αυτή τη στιγμή, είναι ο Ληστής. Μπορεί σε όλη του τη ζωή να έπραττε έργα κακά, αλλά η ειλικρινής μετάνοιά του, του χάρισε τον Παράδεισο.
Ο Θεός δίνει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να μετανοήσει και να κερδίσει τον Παράδεισο!!! Φτάνει η μετάνοια να είναι ειλικρινής.
Μην αρχίσετε να μου λέτε τα γνωστά παραμύθια "θα κάνω ένα σωρό εγκλήματα και στο τέλος θα κάνω ότι μετανοώ για να κερδίσω τον Παράδεισο", γιατί δεν ισχύουν και το ξέρετε πολύ καλά.
Κανείς δεν γνωρίζει την ώρα του έτσι ώστε να προσπαθήσει να ξεγελάσει το Θεό.
Τους γύρω μας, ακόμη και τον εαυτό μας, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε, το Θεό όμως ΟΧΙ!!!
Ας μην αρχίσουμε να αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους η Εκκλησία ανακήρυξε το Μέγα Κωνσταντίνο Άγιο γιατί θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα (υπάρχει θέμα σχετικό με τον Μέγα Κωνσταντίνο).
Μηδενιστή,
Είδα ότι ξεκίνησες να απαριθμείς τους δολοφόνους από το Μέγα Κωνσταντίνο και δώθε. Γιατί δεν πας και παραπίσω;; Μήπως γιατί δεν θα συμφέρει στα επιχειρήματά σου;;;
Αυτά που λες για Θεούς και παραμύθια αποδεικνύει ότι στο μυαλό σου έχεις μια ανακατωσούρα. Προσπάθησε πρώτα να τα βάλεις σε μια σειρά και ξανασυζητάμε.
Φίλη Τοξότης,
Εγώ εδώ άλλο πράγμα ρώτησα, μην πάτε τη συζήτηση αλλού!!!
Το ερώτημα δεν έχει να κάνει με τον αν ο Μ.Κ. ήταν δολοφόνος ή όχι και γιατί τον ανακήρυξε σε Άγιο η Εκκλησία μας.
Το ερώτημα έχει να κάνει με το ποια ήταν τα κίνητρα του Μ.Κ.;;;
Ήταν πολιτικά ή θρησκευτικά;;
Όπως και να έχει όμως, όσα έκανε ο Μ.Κ., τα έκανε ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΩΛΩΛΑΤΡΗΣ. Το γεγονός αυτό, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ!!!
Φιλικά όπως πάντα

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Ενώ για παράδειγμα τα εγκλήματα των μετέπειτα Αυτοκρατόρων (Μέγας Θεοδόσιος κτλ) έγιναν ενώ ήταν Χριστιανοί...
Κοίτα να δεις,
Ας το αφήσουμε αυτό να το συζητήσουμε σε άλλο θέμα. Μην πάμε τη συζήτηση αριστερά και δεξιά.
Πιστεύω πως είμαστε ικανοί να οριοθετούμε μια συζήτηση και να μην ανοίγουμε και άλλα θέματα, τι στιγμή που δεν έχουμε μιλήσει καν για το πρώτο θέμα.
Δεν θα ήθελα καν να υποθέσω το γιατί, από κάποιους, ακολουθείται μια παρόμοια τακτική.![]()
![]()
*****Πάντως, συμφωνείς ότι όταν μιλάμε για τα όσα έπραξε, όσα έπραξε ο Μ.Κ., δεν τα έπραξε ως Χριστιανός;;
Φιλικά όπως πάντα
Edited by - Ψηλός on 27/09/2005 13:32:32
quote:
Δεν θα ήθελα καν να υποθέσω το γιατί, από κάποιους, ακολουθείται μια παρόμοια τακτική.
Δεν κατάλαβα το σχόλιο...
Νομίζω πως έχω σταματήσει να γράφω αρκετά στην Κατηγορία της Θρησκείας κι έχω εξηγήσει τους λόγους.
Οπότε θεωρώ τουλάχιστον άστοχο το σχόλιο σου απέναντι μου.
Άλλωστε, έχουμε κι ένα ιστορικό εμείς οι 2 άσχημο...
Σχετικά με το Μέγα Κωνσταντίνο, δε με αφορά το αν έκανε τα εγκλήματα του όντας Χριστιανός ή μή.
Εξετάζω το γιατί τιμάται η μνήμη ενός εγκληματία Αυτοκράτορα από την Εκκλησία...
Και σχετικά με τους υπόλοιπους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου (όπως το Μέγα Θεοδόσιο κι άλλους) δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θές να ανοιχθεί ως θέμα.
Και παλιότερα που το ρωτούσα απάντηση δεν πήρα.
Αν είναι, να μην περιμένω και τώρα δηλαδή...

quote:
Είδα ότι ξεκίνησες να απαριθμείς τους δολοφόνους από το Μέγα Κωνσταντίνο και δώθε. Γιατί δεν πας και παραπίσω;; Μήπως γιατί δεν θα συμφέρει στα επιχειρήματά σου;;;
Πάντοτε υπήρχαν ψηλέ μου εγκληματίες και δολοφόνοι, πάντα απο την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα. Αλλά και πάντα τα πιό σκληρά, ομαδικά και οργανωμένα εγκλήματα εγίνονταν για θρησκευτικούς λόγους διότι το απαιτούσε ο μεγάλος τρανός θεός τους ή θεοί. Τα ίδια εγίνοντο και με τους Πέρσες στο όνομα του Αχούρα Μάσδα, ή με τους Βαβυλώνιους στο όνομα του Μαρδούκ δέν βγάζει η αρχαία εποχή έξω την ουρά της στον κανόνα. Μιά εξαίρεση οι αρχαίοι μας πρόγονοι που φέρονταν πολιτισμένα λόγω των περιορισμένων θρησκευτικών τους προκαταλήψεων. Αυτοί έβλεπαν τους θεούς σάν φυσικές δυνάμεις και σάν κάτι ισοδύναμο με αυτούς που μπορούσε ο άνθρωπος να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει.
Τα ίδια και χειρότερα στην συνέχεια έγιναν και απο τους χριστιανούς στο όνομα του Ιαχωβά, του εθνικού θεού των Εβραίων εξισόνοντας τον με τον ανώτατο θεό δημιουργό του ανθρώπου και του σύμπαντος. Και αυτό δίχως να έχει υπάρξει η παραμικρή απόδειξη για την ύπαρξη του παρα μόνο μέσα απο τα εβραικά παραμυθάκια της βίβλου και τα λεγόμενα τους.
ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ + ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ ΜΩΗΣΗ;;;;;
Η ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ + ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ + ΜΟΥΓΚΡΙΖΑΝ
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
**** off
quote:
ΨΗΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ + ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ + ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ + ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΠΙΛΕΞΕΙΣ:
ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ + ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΧΒΕ+ ΜΩΗΣΗ;;;;;Η ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ + ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ + ΜΟΥΓΚΡΙΖΑΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
**** off
Δεν σου έχει δώσει κανείς το δικαίωμα να καπηλεύεσαι και να κορδώνεσαι για τη μοναδικότητα της ελληνικότητάς σου.
Δυστυχώς, η Ελλάδα, υπέφερε πολύ από άτομα που συμπεριφέρονταν και σκεφτόταν κατά τρόπο παρόμοιο με το δικό σου.
Είμαι σίγουρος πως αν διάβαζε ο Σωκράτης τα όσα γράφεις εδώ μέσα, και γενικότερα τις απόψεις σου, στην καλύτερη περίπτωση, δεν θα ασχολούταν καθόλου μαζί σου.
Το λάθος με εμένα είναι ότι σε υπολογίζω για λογικό άνθρωπο και προσπαθώ να κάνω διάλογο.
Βλέπεις, δεν είμαι Σωκράτης!!!!
Φιλικά όπως πάντα