- Αθανασία - «Σωσίβιο: 99,9 euro / Προλάβετε!» - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Αχ τι τραβαμε κι εμεις οι παππουδες....το εγγονακι μου η αθανασια ειναι ατακτη...
quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ - ΤΩΡΑ ! ! !
Nέκταρ και Αμβροσία .. αγαπητέ![]()
Αν και η θεά Θέτιδα, καθώς και η Δήμητρα.. περιγράφουν εναν αρκετά αποκαλυπτικό τρόπο το να γίνει κανείς αθάνατος.. το κλειδί είναι οπως έλεγε και ο Ιπποκράτης.. το φαγητό σου να είναι το φάρμακο σου.. και το φάρμακο το φαί σου ...
Πάντως το μυστικό της αθανασίας.. είναι ενα μυστικό που τρώγεται![]()
![]()
ψάχνουμε αθανασία ΚΑΙ νεότητα?
αθάνατος με ρυτίδες, χωρίς δόντια και καμπούρα μας κάνει?
έχει διαφορά το πράγμα... να ξέρουμε τι ειδικότητα ψάχνουμε... αθανασιολόγο ή ΚΑΙ νεοτητολόγο? ![]()
G.

in God we trust
θαρώ πως πρέπει να `χει,
το να πεθαίνεις και να λες
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
mantinada@SANkritika.
www.theothersideofjeasus.org
ακομα και 1000 χρονια υπαρξης με ημερομηνια ληξης , ειναι σαν μην υπηρξες ποτε...
`
LOVE !gamotintrelamou,LOVE!
quote:
ακομα και 1000 χρονια υπαρξης με ημερομηνια ληξης , ειναι σαν μην υπηρξες ποτε...
Λάθος..
μέγα λάθος...
Ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα ζωής.. είναι αρκετά ώστε να αφήσεις σημάδια οτι υπήρξες..
Τώρα σε οτι αφορά τα 1000 χρόνια ύπαρξης... ![]()
![]()
quote://Μπορούμε να το δούμε σε ημερήσια βάση και πέρα από τις «παραγγελιές των απανταχού της γης ματσωμένων»; Εννοώ: «σεβαστο μου Λοα», θα κάνεις αυτό κι αυτό, χ-φορές τη μέρα, κάθε μέρα ή επί ψ-μέρες, υπό z-συνθήκες... κοκ. πχ: «Θα τρως μόνο παντζάρια με σκόρδο... Θα περπατάς τουλάχιστον 13χλμ τη μέρα, θα κοιμάσαι πριν τις 11 και ποτέ πάνω σε μάρμαρο.»
σεβαστο μου Λοα μοΖ, η επιθυμια σου ειναι διαταγη!
λοιπον, καταργουμε τις σκαλες, το αυτοκινητο για αποστασεις κατω των 2 χιλιομετρων, ο,τιδηποτε τυποποιημενο, συσκευασμενο, μεταποιημενο, κοινως σκατωμενο "τροφιμο".
παμε συχνα στην Φυση και καιμε θερμιδες. (διευκρινησις προς ολους: Φυση δεν ειναι οι ταβερνες στην εξοχη!)
τρωμε ο,τι γουσταρει η ψυχη μας (αρκει να την ακουμε), φουμερνουμε, πινουμε, αλλα τοσο ωστε να "τα καιμε" και να λειπει και κατιτις.
με αυτην την τακτικη περιμενουμε τα γονιδιακα φαρμακα (σαν εξυπνοι ανθρωποι).
αλλα ολα αυτα φυσικα χωρις τον απροβλεπτο παραγοντα, "νυσταγμενος ταξιτζης ή νταλικερης" πχ... ![]()
.
ΥΓ. γιατι παιδευεσαι βρε παιδι μου και δεν τ αφηνεις να ρευσει μονο του?
η καλυτερη λυση ειναι να ξεχασεις εντελως τον θανατο, αυτην που ακολουθουν ΟΛΑ τα ζωα και τα φυτα εκτος απο τον ανθρωπο!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:ψάχνουμε αθανασία ΚΑΙ νεότητα?
αθάνατος με ρυτίδες, χωρίς δόντια και καμπούρα μας κάνει?
OXI!!!
ουτε και φυτο σε σωμα Αδωνι φυσικα... (γιατι τα νευρικα κυτταρα δεν αναπαραγονται τα gåmimænå)
τα θελουμε ΟΛΑ και τα θελουμε ΤΩΡΑ! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:quote:
ακομα και 1000 χρονια υπαρξης με ημερομηνια ληξης , ειναι σαν μην υπηρξες ποτε...Λάθος..
μέγα λάθος...
Ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα ζωής.. είναι αρκετά ώστε να αφήσεις σημάδια οτι υπήρξες..
Τώρα σε οτι αφορά τα 1000 χρόνια ύπαρξης...
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ:
"ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΥΓΗ
ΤΟΣΗ ΖΩΗ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ
ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΤΗΝ ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ"
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..σημάδια οτι υπήρξες
Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ;
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;
ΥΠΑΡΧΕΙΣ;
ΥΠΗΡΞΕΣ;
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;
ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ;;!!!![]()
ΠΙΠΕΡΙ...ΠΑΛΙ ΚΑΚΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΩ![]()
ΤΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ![]()
`
LOVE !gamotintrelamou,LOVE!
((Τζώνυ, αναρωτιέμαι αν υπάρχει «απρόβλεπτο» για τον ¶νθρωπο που χρησιμοποιεί το Μέγιστο Δυναμικό του, όντας Τέλειος και με πλήρες software... σε sleeping mode! / κατά την ταπεινή μου γνώμη. // Αδερφέ μου, εκ-παιδεύομαι στο παιχνίδι της ροής...
πάν-τα.))
quote:
το φαγητό σου να είναι το φάρμακο σου.. και το φάρμακο το φαί σου ...
Δύο τα κρατούμενα... (Thanks, allzzaro
Aν ένα κύτταρο χρειάζεται τη συνθήκη «Α» για να είναι ζωντανό, κι εγώ μπορώ να δημιουργήσω αυτήν τη συνθήκη με τα εργαλεία/όργανα που διαθέτω... /...θέλω να μάθω αυτό το «Α» και να το εφαρμόσω σε ένα μάτσο κύτταρα (το τομάρι μου). Τόσο απλά.
Υγεία και Χαρά σας
189-Y.O.!
SeedNo3©MasterOfZero
quote:
Aν ένα κύτταρο χρειάζεται τη συνθήκη «Α» για να είναι ζωντανό, κι εγώ μπορώ να δημιουργήσω αυτήν τη συνθήκη με τα εργαλεία/όργανα που διαθέτω... /...θέλω να μάθω αυτό το «Α» και να το εφαρμόσω σε ένα μάτσο κύτταρα (το τομάρι μου). Τόσο απλά.
ΥΠΑΡΧΕΙ!![]()

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε