- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ...
οχι μονο με τηλ αλλα και εγγραφως
καταθεστε το αιτημα γραπτως να πρωτοκολληθει
scripta manent

Να΄ μαι και εγώ. Πάντα παρακολουθώ το θέμα.
Υπάρχει όμως μιά αντίφαση στα προηγούμενα και αυτό το αντελήφθην από τα E-mail γραφόμενα του Ntavelis666.
Είναι αμφίβολο του ΑΝ μπήκατε στην σωστή σπηλιά του Πάνα στον Μαραθώνα γιατί οι δυό είσοδοι της σπηλιάς είναι σφραγισμένες, και από ότι μου είπε ο λήσταρχος στην σπηλιά που πήγατε οι είσοδοι ήταν ορθάνοικτες και συμφωνούν με τις φωτογραφίες που παραθέτει στην σελίδα αυτή.
Μέλλον λοιπόν πήγατε σε άλλη σπηλιά.
Η σωστή θέση της σπηλιάς δείχνεται στην φωτο-χάρτη που στέλνω σε σένα jonnie και σε παρακαλώ βάλε την εδώ μέσα γιατί εγώ δεν ξέρω.
Και γιά περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην Amelina.
Αυτή γνωρίζει.
Στέλνω ακόμα μιά φωτό που δείχνει την μιά είσοδο σφραγισμένη.
Φιλικότατα.
Edited by - glinaaea on 16/05/2005 10:12:59
Δημήτρης Καραγιάννης
Φιλικότατα και σχορεμένος.
«Λοιπόν δεν κρατιέμαι, θα σας το πώ. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όποτε έχω βρει πεθαμένα ζώα στο βουνό, αυτά ύστερα από λίγες ημέρες έχουν εξαφανιστεί. Δεν έχει μείνει κοκαλάκι! Βέβαια, δεν έκανα το ίδιο και με τα ζώα αυτά. Ίσως πρέπει να πάω να δω...Λογικά όλο και κάτι θα έχει απομείνει από δαύτα. Αν όχι...
Aπο την άλλη έχει συμβεί και το εντελώς αντίθετο. Δηλαδή πάω την μια μέρα στο τάδε μέρος και όταν πάω ξανά την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα, βρίσκω σάπια υπολείμματα ζώων. Πότε πρόλαβαν και σάπισαν τόσο γρήγορα;»
Τελικώς έγινε αυτό που υποψιαζόμουν. Τρείς κατσίκες και ένας σκύλος από τις αρχικές φωτογραφίες που σας παρέθεσα, λείπουν από την περιοχή. Λείπει ο μπεζ-άσπρος σκύλος που είναι ανάσκελα καθώς και οι δύο κατσίκες οι οποίες βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη.
Προστέθηκαν όμως αυτά...που δεν υπήρχαν την προηγούμενη φορά. Το εντελώς παράδοξο είναι ότι τα νεότερα αυτά κουφάρια, βρίσκονται σε πολύ πιο προχωρημένη σήψη από τα παλιότερα. Π.χ η αλεπού, ενώ θα έπρεπε να ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης ύστερα από 2,5 μήνες, παρέμεινε η ίδια. Βέβαια υπάρχουν πολλές παραδοξότητες στην όλη ιστορία που θα αναλυθούν σιγά σιγά.
Προς το παρόν...

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
"666 the number of the beast
666 the one for you and me"!
Βαλε τι φωτο σε link με την προειδοποίηση οτι είναι για γερά στομάχια !
Οποιος ανυποπτος ανοιξει το topic και τις δει θα ξεράσει πάνω στο πληκτρολογιο !
Χωρις κακή διάθεση και με την πεποίθηση οτι προκεται για ειλικρινές λάθος,
Αγγελος.
Δημήτρης Καραγιάννης
Edited by - dim.kar on 16/05/2005 21:09:03
Είναι εμφανές τουλάχιστον στο τελευταίο σκυλί ότι είναι πυροβολημένο και το σκούρο γύρω του σημείο πρέπει να'ναι αίμα ξεραμένο!
Η μοιάζει... μη γελάσετε... σαν κάτι να του έχει ρουφήξει το αίμα!

quote:Είναι αμφίβολο του ΑΝ μπήκατε στην σωστή σπηλιά του Πάνα στον Μαραθώνα γιατί οι δυό είσοδοι της σπηλιάς είναι σφραγισμένες, και από ότι μου είπε ο λήσταρχος στην σπηλιά που πήγατε οι είσοδοι ήταν ορθάνοικτες και συμφωνούν με τις φωτογραφίες που παραθέτει στην σελίδα αυτή.
οι εισοδοι που ειδα εγω δεν ειχαν ιχνος επεμβασης.
αρα προκειται για αλλο σπηλαιο με δυο εισοδους, στην ιδια περιοχη.
το κουφο ειναι οτι απο καποια σημεια που υπαρχουν στον χαρτη, νομιζω οτι πηγαμε εκει που δειχνει το σπηλαιο του Πανος!
επιφυλασομαι μεχρι να τον δει και ο Τασσος...
quote:Η σωστή θέση της σπηλιάς δείχνεται στην φωτο-χάρτη που στέλνω σε σένα jonnie και σε παρακαλώ βάλε την εδώ μέσα γιατί εγώ δεν ξέρω.
θα συμφωνησω με τον Δημητρη οτι οι αρχαιοκαπηλοι καραδοκουν!
οπως και βανδαλοι...
σε ευχαριστω παντως για τον χαρτη, και την φωτογραφια της εισοδου.
quote:Και γιά περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην Amelina.
Αυτή γνωρίζει.
θα το κανω φιλε μου!
.
.
παραθετω δυο φωτογραφιες απο το εσωτερικο του σπηλαιου που πηγαμε.

εχει καμια σχεση με το σπηλαιο του Πανος?
.
ΥΓ. ποτε θα παμε στο σπηλαιο που εσυ ξερεις? (αυτο με τις φραγμενες εισοδους)
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Και καλώς ήρθαν οι Vril και Χείρων στο club των σπηλαιοκαταβατών!
Από την Κυριακή και μετά απ όταν φύγαμε και ξαναγυρίσαμε στο "τσιμέντο", κάτι "έσπασε" μεσα μου.
Από προχτές νοιώθω αυτό το "σπάσιμο" ακόμα περισότερο, από τότε που ανέβηκα τον γκρεμό με τη λατύπη δεξιά από το πάνω τούνελ στη γνωστή Σπηλιά.
Είναι φοβερή και συγκλονιστική εμπειρεία...
quote:
κάτι "έσπασε" μεσα μου
Vril, κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ. Ο ... υμένας που έλεγες.
Και βέβαια όπως είπε και κάπου αλλού ο dim.kar και με καραέφτιαξε: "Εκεί που είναι ήμασταν και εδώ που είμαστε θα 'ρθουνε..."
quote:
αρα προκειται για αλλο σπηλαιο με δυο εισοδους, στην ιδια περιοχη.
Ακριβως JBG
Ειναι τα σπηλαια ΟΙΝΟΗΣ Α ΚΑΙ ΟΙΝΟΗΣ Β (καπου εχω και τα ΑΣΜ τους)
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι ο χαρτης να μην αναρτηθει εδω δημοσιως για ευνοητους λογους.
Και προσοχη η εισοδος του εν λογω σπηλαιου ειναι ορατη απο 5 χιλιομετρα μακρια τουλαχιστον που σημαινει οτι παρακολουθειτε (δεν κανω πλακα) καθε αποπειρα αποφραξης και εισχωρησης ισοδυμανει το λιγοτερο με μερικα χρονακια στην ψειρου....
Η μια εισοδος ειναι φραγμενη με μεγαλο αριθμο απο πετρες ....
Το σπηλαιο ειναι σε φαση αρχαιολογικης ερευνας αλλα εχουν σταματησει προς το παρον οι εργασιες μεχρι να βρεθουν νεα κονδυλια...
Περισσοτερα στο βιβλιαρακι του μουσειου Μαραθωνα οπου υπαρχει και φωτογραφια του σπηλαιου.
Καλυτερα λοιπον μακρια απο εκει να εχετε το κεφαλι σας ησυχο...
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε..
.
φιλε μου Δημητρη, να κανω μια ερωτηση?
ποια ειναι η γνωμη σου για την εμπειρια που βιωσε και μοιραστηκε μαζι μας ο φιλτατος Θανασης με τα κουκουναρια?
δεν βρισκω το μηνυμα του να το παραθεσω, αλλα αν τον ρωτησεις θα σου πει.
.
οσο για τους ανοιχτους και κλειστους διακοπτες και τα ατυχηματα, δεν ειναι αρκετο να τους εχεις ανοικτους αλλα πρεπει και να τους ακους!
παραδειγμα εγω και η κυριακατικη τουμπα μου στην περιβοητη "παγιδα του Γκανταρα" με τα βατα, που παραλιγο να μου εξαρθρωσει το γονατο.
δεν εκανα αυτο που μου ελεγαν οι ανοικτοι διακοπτες εκεινη την ημερα!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Άγγελε, σα να έχεις δίκιο μου φαίνεται. Όντως οι φωτογραφίες είναι λιγάκι αηδιαστικές.
Ειλικρινά πάντως δεν σκέφτηκα να βάλω προειδοποίηση.
Έχω μέρες να παρέμβω, αλλά παρακολουθώ την συζήτησή σας συνέχεια και πραγματικά το χαίρομαι με τις ωραίες περιγραφές σας.
Παιδιά, έχω τόσα χρόνια στην Αθήνα και δεν είχα πάει ούτε μέχρι τον πολύ κοντινό μου λόφο του Αρδηττού.
Με επηρεάσατε και άρχισα σιγά-σιγά εξορμήσεις .. Μόλις μπορέσω θα παραθέσω και γώ στο τόπικ του Πάνειου μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη εξόρμηση μου στην Αρκαδία .. Μη με πάρετε από τα μούτρα! Δεν κόβω ούτε λουλουδάκι! ![]()
Καλέ μου Νταβέλη, οι φωτογραφίες ήταν όντως ανατριχιαστικές, (πολύ περισσότερο από την ... ανατριχιαστική φωτό στην Αγια-Σοφία ![]()
Καλά έκανες πάντως και τις παρέθεσες, γιατί ήταν χρήσιμο σοκ. Εγώ αν έβλεπα λινκ με την προειδοποιήση ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο splatter, δεν θα το πάταγα... Έπρεπε όμως να τις δω.
Υπερβόρειε Vril, αναμένω!! Να περιμένω mail?
Δημήτρης Καραγιάννης ή ο άνθρωπος whisky
Φίλε jonnie, θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σου σχετικά με το πότε θα πάμε στην σπηλιά
Φίλε Πάνειε, δεν ξέρω αν έλαβες το e-mail με τις δυό πυραμίδες.
Φιλικότατα.
Υ.Γ. Το σπήλαιο του Πάνα έχει ΜΟΝΟ δύο εισόδους φραγμένες.
Edited by - glinaaea on 18/05/2005 09:28:09
quote:
ποια ειναι η γνωμη σου για την εμπειρια που βιωσε και μοιραστηκε μαζι μας ο φιλτατος Θανασης με τα κουκουναρια?
Eμείς δεν έχουμε ψυχούλα να μάθουμε?

quote:
Φίλε Πάνειε, δεν ξέρω αν έλαβες το e-mail με τις δυό πυραμίδες.
Οχι φιλε μου glinaaea δεν το ελαβα
για ξαναστειλτο αν εχεις την καλοσυνη
δοκιμασε και στο paneios@pathfinder.gr
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε..