- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αλλά είπα μήμπως κόλλησα επειδή εφαγα το πιάτο της μπροστινής
καλά βρε DR πιάτο βρήκες νά φάς ? ![]()
Νarkissa νά κάθεσε πάντα πίσω από τόν DR όταν τρώς!!! ![]()
Εγώ φταίω;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/01/2011 21:18:18

Edited by - PREDATOR on 14/01/2011 20:32:13
quote:
Αφού δεν τις άρεσαν τα μανητάρια.
Εγώ φταίω;Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/01/2011 19:44:45
Αν ήμουν εγώ, θα σε είχα σώσει, αγαπητέ μου. Σιγά μην σε άφηνα να φας τα τόσο αγαπημένα μου μανιτάρια!! Εγώ πάντα τρώω ό,τι δεν αρέσει στους άλλους+τα δικά μου.
πορτο μπελλο, αγρια, πλευρωτους....

να κερασω?

quote:
Pandi, θα ενημερώσω όταν είναι να ανέβω
ok
quote:βάλε καί μερικά στό φούρνο μέ λιγο λάδι καί αλάτι είναι νόστημα
καλα εσυ? ετοιμαζομαι να κανω ενα σαγανακι μανιταριων...
να κερασω?
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
άντε οι "μικρούλες" να είναι γύρω στα 90!
μια χαρά ε???

...and the Predators will prevail...
συγκεντωση του εσωτερικα...στον αρη...χεχε![]()
![]()
![]()
![]()

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 23/10/2006 20:07:25
και με τόσο νερό που θα έχει εκεί προτείνω να κάνουμε Beach Party!!!
τί λέτε παιδιά?
Κορίτσια να φέρετε και τα μαγιό σας μαζί...
(να καλέσω και την γυναίκα μου??? μπα... θα με δουλεύουν οι υπόλοιποι... αφού θα έχει 90αχρονα πιπινάκια εκεί...)
Άλλο ένα πρόσφατο άρθρο σχετικά με την ύπαρξη ζωής σε μεγάλο βάθος
"Two miles underground, strange bacteria are found thriving"
Σκάβοντας σε βάθος 2.8 χιλομέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης, επιστήμονες βρήκαν ασυνήθιστα μικρόβια, γεγονός που τους κάνει να υποθέσουν ότι μπορεί να υπάρχει ζωή σε ανάλογες συνθήκες και αλλού μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.
Αυτοί οι οργανισμοί παίρνουν ενέργεια από τα ραδιενεργά βράχια που βρίσκονται γύρω τους και όχι από τον ήλιο.
"What really gets my juices flowing is the possibility of life below the surface of Mars," said Tullis Onstott, a Princeton University professor of geosciences and leader of the research team.
Αυτά τα βακτηρίδια έχουν αποκοπεί από την επιφάνεια της γης εδώ και πολλά χιλιάδες χρόνια, αλλά κατάφεραν να επιβιώσουν σε συνθήκες οι οποίες θεωρούνται αφιλόξενες, για τους περισσότερους γνωστούς ζωντανούς οργανισμούς.
Μπορούν αυτές οι κοινότητες των βακτηριδίων να επιβιώσουν ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην επιφάνεια; Αν αυτό ισχύει, τότε αυξάνεται η πιθανότητα να έχουν επιζήσει οργανισμοί σε πλανήτες όπου η επιφάνεια τους είναι εδώ και πολύ καιρό αφιλόξενη για ζωή.
http://www.spaceref.com/news/viewpr.html?pid=21110
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
http://xenotechresearch.com/marsgal2.htm
Η ορίτζιναλ εικόνα είναι εδώ
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/p/913/2P207413625EFFAS00P2278R1M1.JPG
-Arthur C. Clarke-