- ΜΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν εσυ κατάλαβες κάτι απο τα λεγόμενα του φίλου μας,πέσ το μου κι εμένα να το καταλάβω και να αποσύρω την ενοχλητική μου φράση.Νομίζω οτι ο φίλος φάσκει-αντιφασκώμενος,εξ ου και το συμπέρασμα οτι μας δουλεύει.Η ορθογραφία του δεν με νοχλέι,όπως θα είδες και η δικιά μου μερικές φορές βγάζει μάτι.Ποτέ όμως και τα...δύο!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μια εμπειρία του μοιράζεται μαζί μας και καλώς το κάνει.
Δεν κατανοώ λοιπόν το λόγο της αντίδρασης με τον τρόπο που εκδηλώθηκε...

In anticipation of my resurrection...
cogito ergo sum
ευχαριστώ για την αντιμετώπισή σας
Υσ thanisteo εισαι θεος απλα respect (αν και νομιζω οτι εισαι καποιος που ειναι ηδη στο φορουμ)
Grigoriane τοσο ωραια φατσουλα εχεις που ο αμερικανος στα ξερασε ΟΛΑ?Ολα αυτα τα ασημαντα πραγματακια?
τι ειναι αν-ηθικο?
nbnnbnbbbnnbnb
quote:
Πολύ δεν πάει να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση προς έναν άνθρωπο ο οποίος μόλις μπήκε στις Συζητήσεις και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του ή εκείνο που αυτός βίωσε;
Λυπάμαι κύριοι αλλά θεωρώ απογοητευτική την συμπεριφορά και των δύο σας...
Επιτέλους... Μια λογική φωνή...
Τόσα χρόνια περάσανε και όμως τελικά σα να μην πέρασε μια μέρα... τα ίδια και τα ιδια...
Ο κυνισμός και ο αυτοσαρκασμός είναι ένδειξη ευφυϊας ...
Το να κοροϊδεύεις τον άλλον κατάμουτρα είναι ένδειξη μαλ...ας ή κόμπλεξ.
Ελπίζω στην επόμενη ενσάρκωση να το αποβάλλετε για να έχετε μια ελπίδα να πάτε παρακάτω...

quote:
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΑΡΓΙΑΣ) ΗΤΑΝ ΕΞΙ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΝ (ΚΛΟΥΒΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΑΡΑΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΜΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ.
Λυπάμαι αλλα μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό που μας περιγράφεις...
Μέσα στο κατακαλόκαιρο νότια Κρήτη μεσα στη ζέστη είπανε να φορέσουνε οι εξερευνητές κοστούμια και καλό σκαρπινάκι έτσι για το τσακίρ κέφι ... της εξερεύνησης...![]()

quote:
Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις ? Ξερεις τι θα βρείς εκει --- >> ?
Αν δεν αντέχαμε δε θα είμασταν ερευνητές.....
Αν δεν αντέχαμε δε θα είμασταν εδώ να ψάχνουμε και να ψαχνόμαστε...