- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Το τελευταίο που λες, δεν ισχύει στην δική μου περίπτωση αναφέρω ποιο πάνω γιατί. Για άλλους φίλους δεν ξέρω, μπορούν να γράψουν εδώ.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ποιος εκανε εξορκισμο?
Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος που είναι δίπλα,αν αντιληφθεί ότι έχεις δυσκολία στην αναπνοή.Βαριανασαίνεις ή έχεις δύσπνοια,από τη σκιά αυτή που στην κυριολεξία σε πλακώνει.
Υπάρχουν και τέτοια περιστατικά.Συζύγων που ανησύχησαν και βοήθησαν καταφέρνοντας να τους ξυπνήσουν.
Και το τελευταίο πρόσφατο περιστατικό δικό μου-φίλη oneiric νομίζω στο ξαναείπα στο άλλο θέμα-μιας μητέρας που ξύπνησε και βοήθησε την κόρη της.Ξύπνησε γιατί έβλεπε στον ύπνο της πως η κόρη της την χρειαζόταν.Και πράγματι η μικρή προσπαθούσε να την φωνάξει.
Μητρικό ένστικτο?
Βέβαια στην περίπτωση που αναφέρει η Oneiric,που βίωνε όλο αυτό,χωρίς εξωτερικά σημάδια,πώς να γίνει αντιληπτό?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Η γιαγιά μου (που τελικά της εκμυστηρεύτηκα το τι γινόταν) έφερε έναν παπά και έκανε αγιασμό στο σπίτι.
Ο παπάς λοιπόν (που του είπε η γιαγιά μου τι μου συνέβαινε) απέδωσε όλα αυτά που περνούσα στο γεγονός ότι ήξερα να λέω τα χαρτιά, πράγμα που έκανα πολύ συχνά... Τώρα για να πω την αλήθεια μου φαίνεται κομματάκι άτοπο αυτό που είπε ο παπάς όμως έχω ξεκάθαρη άποψη.
Φίλε crystal πως εντοπίζεις αυτές τις κακές παρουσίες στο σπίτι?

* Ειρήνη *
Οταν ειπα οτι εντοπισα μια οντοτιτα ενοω οτι αισθανθικα ενα αισθιμα φόβου. Μια "κακια" να πλανατε στο χορο.
Edited by - Crystal_tear on 27/02/2004 15:53:48
Πολυ σκλιροαυτο που λεω αλλα το πιστευω.
Αυτο δε συμενει οτι εχουμε και Αγιους ανθρωπους στο χορο.
Οι απόψεις σου για τους Ιερείς, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη καλέ μου.

* Ειρήνη *
Τι καλημέρα δηλαδή.......
Επιτέθηκε χτές το βράδι στον αδερφό μου. Την είδε σαν σκιά.
Αγαπητέ Crystal Tear, πως μπορεί κανείς να σφραγίσει την αύρα του?
Αγαπητέ Persa αν διαβάσεις τις απαντήσεις μου στο θέμα θα το βρεις νομιζω οτι στη σελιδα 5 η 6 γραφω τον τροπο. Ειδες μορα? χμ... τελικα ποσο ευκολο ειναι?

* Ειρήνη *
Αφού σου έχω στείλει φωτογραφία μου...
ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ! ![]()
(γλυκέ μου κούκλε!)

~ Ειρήνη ~
Edited by - oneiric1 on 19/03/2004 16:45:12
Ευχαριστώ. Κοίταξα την απάντηση.
Δεν έγραψα ότι το είδα εγώ... Ο αδερφός μου είπε ότι είδε μια μαύρη σκιά-μορφή και τον πιστεύω. Εγώ προσωπικά έχω δεί άλλα πραγματα, και το μόνο που έχω νιώσει είναι μια παρουσία για το συγκεκριμένο.
Αυτά... Καλό απόγευμα σε όλους.
Πέρσα
ο θειος μου που ειναι γιατρος αιτιολογησε το παραπανω ως την απολυτη αναγκη ολοκληρου του σωματος να " ξεκουραστει " γι'αυτο και στις πιο πολλες περιπτωσεις που συμβαινει ή ειμαστε κουρασμενοι ή κοιμομαστε αβολα !
για να ξεφυγεις απο αυτη την παραλυσια που το μονο που μπορεις να κανεις κατα την διαρκεια της ειναι παρα μονο ενα βουγκητο , ενα να προσπαθησεις να κινηθεις εστω και λιγο !
η συμβουλη της γιαγιακας ειναι την ωρα που σε πιανει να πεις μια οποιαδηποτε ευχη ή προσευχουλα !
το εχω κανει και αποδιδει !
περιεργα τα θαυματα του ανθρωπινου σωματος και του μυαλου
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!
Ποτέ δεν έχω ξαναδεί πρόσωπο από τότε
Ηταν ένα μαύρο με κάτι κόκκινα μάτια , τέρας κανονικό τόσο κοντά μου
στο πρόσωπό μου που απορώ πως δεν έπαθα καρδιακή προσβολή
Να μην πω και εγώ από την αρχή τι πάθαινα.
Μια από τα ίδια , πλάκωμα , βουητό ,παράλυση κτλπ
Το θέμα είναι πως κάποια στιγμή από το σφύξιμο και το πλάκωμα
ένιωσα ότι αυτό ήταν πεθαίνω και εκείνη τη στιγμή είπα όπως μπορούσα
δεν θυμάμαι αν το είπα μόνο με το μυαλό μου "Κύριε Ιησου΄Χριστέ σου παραδίδω το πνεύμα μου"
Ημουν βέβαιος ότι πέθαινα και βίωνα τον θάνατο.
Τότε μια μεγάλη λάμψη φάνηκε στα μάτια μου και έφυγε το "ίσκιωμα" όπως το λέμε στην Κέρκυρα.
Από τότε παθαίνω κάποιες φορές ίσκιωμα αλλά το ελέγχω.
Δεν είναι να φοβόμαστε όταν έχουμε στην καρδιά μας Τον Χριστό.
Εκεί έξω είναι γεμάτο πνεύματα που σε συνδυασμό με τις φυσικές λειτουργείες του οργανισμού (όπως το φαινόμενο υπνοπαράλυση) μπορούν να μας μπερδέψουν.
Η λύση είναι μία όσο κιαν φανεί περίεργη σε κάποιους.
Προσευχή πριν τον ύπνο.
Ο ύπνος είναι μια διαδικασία του οργανισμού περίεργη και χρειαζόμαστε πνευματική θωράκιση.
Ξέρω ότι πολλοί στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν πιστεύουν στον Χριστό που σε λίγες μέρες θα αναστηθεί και το πανάγιο φως θα ανάψει αλλά παιδιά
ένα είναι βέβαιο ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να μας χωρίσει από τον Θεό και την προστασία του αν εμείς δεν το θέλουμε.
Οχι ψαλίδια και βλακείες κάτω από το μαξιλάρι γιατί θα γλυτώσεις από μώρα και θα ξυπνήσεις χωρίς αυτιά και μύτη
Ενα σταυρό πάνω από το κρεβάτι ή κάτω από το μαξιλάρι , μια προσευχή για προστασία από κάθε κακό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα
Καλό Πάσχα

~ Ειρήνη ~
"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Καλό Πάσχα!
και να προσπαθει να μπει απο το στομα μου.
η γιαγια μου, μου ειχε πει ενα ποιηματακι που το λες για να εξορκιζεις την μωρα, αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι...
------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.