ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

oneiric135 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
oneiric1Μέλος
25/02/2004, 17:32:10
Φίλε Σταύρο, tο θέμα είναι πως όταν μου συνέβαινε "αυτό" δεν μπορούσα να κουνηθώ / μιλήσω. Ότι έκανα το έκανα με την δύναμη της σκέψης μου (προσευχές κλπ.). Οπότε πως ο διπλανός μου να δει αυτό που εγώ νιώθω φίλε μου?

Το τελευταίο που λες, δεν ισχύει στην δική μου περίπτωση αναφέρω ποιο πάνω γιατί. Για άλλους φίλους δεν ξέρω, μπορούν να γράψουν εδώ.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
25/02/2004, 21:10:31
Ειχα διαβασει για καποιους που ειδαν τη μορα αλλα νομιζα οτι οι επθιθέσεις δεν ειναι δινατών να σινβουν σε ατομα που δεν κοιμουντε. Χμ... Εδω που τα λέμε εντοπισα και εγω μια κακια παρουσια στο σπιτι την προγουμενη εβδομαδα οταν ειμουνα στο πατρικο μου ηταν αρκετα δινατη μπορω να πω... Ειχε σκοπο να μου επιτεθει αλλα σφραγισα την Αυρα μου με τον τρόπο που αναφέρω και δεν αφυσα "τρυπες" στην αυρα μου, δεν την φοβόμουν δλδ και ετσι δεν ηρθε. Μου το επιβεβαιοσαι η μητςερα μου δυο μερες μετα οταν μου ειπε οτι ειχες μια "επισκεψη..." Εχω γραψει οτι μου εχει συνβει αρκετε φορες αλλα ποτε οταν ειμουνα ξυπνιος. Ειρηνη μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ αν σου εχει συνβει ημέρα.
Ποιος εκανε εξορκισμο?

25/02/2004, 21:14:15
Γεια σας.
Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος που είναι δίπλα,αν αντιληφθεί ότι έχεις δυσκολία στην αναπνοή.Βαριανασαίνεις ή έχεις δύσπνοια,από τη σκιά αυτή που στην κυριολεξία σε πλακώνει.
Υπάρχουν και τέτοια περιστατικά.Συζύγων που ανησύχησαν και βοήθησαν καταφέρνοντας να τους ξυπνήσουν.
Και το τελευταίο πρόσφατο περιστατικό δικό μου-φίλη oneiric νομίζω στο ξαναείπα στο άλλο θέμα-μιας μητέρας που ξύπνησε και βοήθησε την κόρη της.Ξύπνησε γιατί έβλεπε στον ύπνο της πως η κόρη της την χρειαζόταν.Και πράγματι η μικρή προσπαθούσε να την φωνάξει.
Μητρικό ένστικτο?
Βέβαια στην περίπτωση που αναφέρει η Oneiric,που βίωνε όλο αυτό,χωρίς εξωτερικά σημάδια,πώς να γίνει αντιληπτό?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

oneiric1Μέλος
26/02/2004, 12:36:13
Ναι μου έχει συμβεί μέρα και μάλιστα στις 08.45 το πρωί (τέτοιο ήταν το σοκ που δεν έχω ξεχάσει ούτε την ώρα!)...

Η γιαγιά μου (που τελικά της εκμυστηρεύτηκα το τι γινόταν) έφερε έναν παπά και έκανε αγιασμό στο σπίτι.

Ο παπάς λοιπόν (που του είπε η γιαγιά μου τι μου συνέβαινε) απέδωσε όλα αυτά που περνούσα στο γεγονός ότι ήξερα να λέω τα χαρτιά, πράγμα που έκανα πολύ συχνά... Τώρα για να πω την αλήθεια μου φαίνεται κομματάκι άτοπο αυτό που είπε ο παπάς όμως έχω ξεκάθαρη άποψη.

Φίλε crystal πως εντοπίζεις αυτές τις κακές παρουσίες στο σπίτι?

* Ειρήνη *

Crystal_tearΜέλος
26/02/2004, 19:30:09
Καλη μου Ειρήνη εδω συνβενει κάτι πολυ παροξενω εγω δεν εχω ξανα ακουσει για επηθεσει οχι μονο απο μορα αλλα απο καμια κακια οντοτιτα ημερα. Δεν ξερω τι να πω. Την φοβόσουν τοσο πολυ τι μορα που αφινεσ τρυπες στην αυρα σου ακομγη και την ημερα? Σε ρωταω γιατι το φως της μερασ απο μονο του μας προκαλει ενα αισθιμα ασφαλιας αν τωρα εσυ φοβοσουν τοσο και θεωρουσες πιθανη την επιθεση ακομη και ημερα ναι νομιζω οτι θα μπορουσε να σε κανει εβάλοτη. Φοβάμαι και εγω αλλα μονο την νυχτα.
Οταν ειπα οτι εντοπισα μια οντοτιτα ενοω οτι αισθανθικα ενα αισθιμα φόβου. Μια "κακια" να πλανατε στο χορο.

Edited by - Crystal_tear on 27/02/2004 15:53:48

Crystal_tearΜέλος
27/02/2004, 16:08:36
Χθες δεν σχολιασα την αποψη του Ιερεα, οχι δεν ειναι δυνατον αυτο που ειπε ο Ιερεας, δυστιχος η αγνια τησ συντριπτικης πλιοψιφιας τον ιερεων την Θρησκιας μας ειναι τετια που τελικα οι χιροτεροι χριστιανοι ειναι οι ιερεις...
Πολυ σκλιροαυτο που λεω αλλα το πιστευω.
Αυτο δε συμενει οτι εχουμε και Αγιους ανθρωπους στο χορο.

oneiric1Μέλος
01/03/2004, 12:53:21
Έτσι ακριβώς φίλε μου και ‘γω με το φως της ημέρας δεν φοβάμαι τίποτα! Γι’ αυτό και θεωρώ ότι ήταν η χειρότερη «επίθεση» που μου έγινε απ’ «αυτό» το πράγμα, ότι και αν ήταν.

Οι απόψεις σου για τους Ιερείς, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη καλέ μου.

* Ειρήνη *

PersaΜέλος
16/03/2004, 15:22:52
Καλημέρα.
Τι καλημέρα δηλαδή.......
Επιτέθηκε χτές το βράδι στον αδερφό μου. Την είδε σαν σκιά.
Αγαπητέ Crystal Tear, πως μπορεί κανείς να σφραγίσει την αύρα του?

VANDAMMEΜέλος
16/03/2004, 16:29:08
PERSA H MORA ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ! ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!

Crystal_tearΜέλος
19/03/2004, 14:18:25
Γεια χαρά,
Αγαπητέ Persa αν διαβάσεις τις απαντήσεις μου στο θέμα θα το βρεις νομιζω οτι στη σελιδα 5 η 6 γραφω τον τροπο. Ειδες μορα? χμ... τελικα ποσο ευκολο ειναι?

oneiric1Μέλος
19/03/2004, 16:12:16
Έλα ντε! Εγώ πάντως δεν την/τον/το έχω δει πότε με μορφή!

* Ειρήνη *

moebius 1Μέλος
19/03/2004, 16:29:28
Φοβάμαι γλυκειά μου πως δεν θυμάσαι καλά...

Αφού σου έχω στείλει φωτογραφία μου...

oneiric1Μέλος
19/03/2004, 16:43:58
... αυτή η τραυματική εμπειρία είχε απωθηθεί από τον εγκέφαλό μου!

ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ!

(γλυκέ μου κούκλε!)

~ Ειρήνη ~

Edited by - oneiric1 on 19/03/2004 16:45:12

PersaΜέλος
19/03/2004, 19:55:20
Αγαπητέ Νίκο,

Ευχαριστώ. Κοίταξα την απάντηση.
Δεν έγραψα ότι το είδα εγώ... Ο αδερφός μου είπε ότι είδε μια μαύρη σκιά-μορφή και τον πιστεύω. Εγώ προσωπικά έχω δεί άλλα πραγματα, και το μόνο που έχω νιώσει είναι μια παρουσία για το συγκεκριμένο.
Αυτά... Καλό απόγευμα σε όλους.

Πέρσα

giagiakaΜέλος
02/04/2004, 16:15:21
το παραπανω φαινομενο το εχω παθει και εγω και ολα τα μελη της οικογενειας μου σε μικροτερη ηλικια !

ο θειος μου που ειναι γιατρος αιτιολογησε το παραπανω ως την απολυτη αναγκη ολοκληρου του σωματος να " ξεκουραστει " γι'αυτο και στις πιο πολλες περιπτωσεις που συμβαινει ή ειμαστε κουρασμενοι ή κοιμομαστε αβολα !
για να ξεφυγεις απο αυτη την παραλυσια που το μονο που μπορεις να κανεις κατα την διαρκεια της ειναι παρα μονο ενα βουγκητο , ενα να προσπαθησεις να κινηθεις εστω και λιγο !
η συμβουλη της γιαγιακας ειναι την ωρα που σε πιανει να πεις μια οποιαδηποτε ευχη ή προσευχουλα !

το εχω κανει και αποδιδει !

περιεργα τα θαυματα του ανθρωπινου σωματος και του μυαλου

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

actionmailΝέο Μέλος
06/04/2004, 15:27:28
Εγώ να δείτε τι είδαν τα ματάκια μου !!!!!!
Ποτέ δεν έχω ξαναδεί πρόσωπο από τότε
Ηταν ένα μαύρο με κάτι κόκκινα μάτια , τέρας κανονικό τόσο κοντά μου
στο πρόσωπό μου που απορώ πως δεν έπαθα καρδιακή προσβολή
Να μην πω και εγώ από την αρχή τι πάθαινα.
Μια από τα ίδια , πλάκωμα , βουητό ,παράλυση κτλπ
Το θέμα είναι πως κάποια στιγμή από το σφύξιμο και το πλάκωμα
ένιωσα ότι αυτό ήταν πεθαίνω και εκείνη τη στιγμή είπα όπως μπορούσα
δεν θυμάμαι αν το είπα μόνο με το μυαλό μου "Κύριε Ιησου΄Χριστέ σου παραδίδω το πνεύμα μου"
Ημουν βέβαιος ότι πέθαινα και βίωνα τον θάνατο.
Τότε μια μεγάλη λάμψη φάνηκε στα μάτια μου και έφυγε το "ίσκιωμα" όπως το λέμε στην Κέρκυρα.
Από τότε παθαίνω κάποιες φορές ίσκιωμα αλλά το ελέγχω.
Δεν είναι να φοβόμαστε όταν έχουμε στην καρδιά μας Τον Χριστό.
Εκεί έξω είναι γεμάτο πνεύματα που σε συνδυασμό με τις φυσικές λειτουργείες του οργανισμού (όπως το φαινόμενο υπνοπαράλυση) μπορούν να μας μπερδέψουν.
Η λύση είναι μία όσο κιαν φανεί περίεργη σε κάποιους.
Προσευχή πριν τον ύπνο.
Ο ύπνος είναι μια διαδικασία του οργανισμού περίεργη και χρειαζόμαστε πνευματική θωράκιση.
Ξέρω ότι πολλοί στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν πιστεύουν στον Χριστό που σε λίγες μέρες θα αναστηθεί και το πανάγιο φως θα ανάψει αλλά παιδιά
ένα είναι βέβαιο ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να μας χωρίσει από τον Θεό και την προστασία του αν εμείς δεν το θέλουμε.
Οχι ψαλίδια και βλακείες κάτω από το μαξιλάρι γιατί θα γλυτώσεις από μώρα και θα ξυπνήσεις χωρίς αυτιά και μύτη
Ενα σταυρό πάνω από το κρεβάτι ή κάτω από το μαξιλάρι , μια προσευχή για προστασία από κάθε κακό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα
Καλό Πάσχα

oneiric1Μέλος
06/04/2004, 16:57:32
Μωρέ και ψαλίδια και ψωμί και εικόνες & τίμιο ξύλο & προσευχές δοκίμασα…. «Aυτό» έφυγε μόνο με τον εξορκισμό!

~ Ειρήνη ~

07/04/2004, 11:17:15
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ Ή ΔΥΣΦΟΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΑ ΝΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΗΛ. ΕΝΑ ΟΝ ΣΑΝ ΑΤΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΕΠΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝΕ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΓΩΝΙΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟΠΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΤΡΟΜΑΞΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΔΙΑΛΥΣΩ" ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΟ ΦΩΣ -Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ "ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ" ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΗ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΗΤΑΝ ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Crystal_tearΜέλος
07/04/2004, 16:50:59
Το είπα και θα το ξανα πω , το L.B.R.P νομιζω οτι βοηθαει αφάνανταστα , οχι μονο στο να καθαρίζεο το χόρο αλλα και στο να δυναμώνη την αυρα με αποτέσεμα να μη σε ενοχλούν τετιες οντότιτες , θα το πρότινα και στην καλη μου oniric που με ξέχασε και δε απαντισε στο mail μου.

Καλό Πάσχα!

astral-projectΜέλος
07/04/2004, 16:58:47
ναι αλλα δεν μιλαμε για απλο πλακωμα στο στηθος. εγω ενιωσα βηματα σαν γατας πανω μου.

και να προσπαθει να μπει απο το στομα μου.

η γιαγια μου, μου ειχε πει ενα ποιηματακι που το λες για να εξορκιζεις την μωρα, αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι...

------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.