- Με τι ηλικιες συνομιλουμε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!
ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ;Κ'εγώ στην αρχή έτσι κατάλαβα. Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι με την ηλικία δεν συνομιλούμε αλλά συνομουλουμε! Τώρα πιστεύω να κατάλαβες.
aa
quote:quote:quote:
ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!
ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ;Κ'εγώ στην αρχή έτσι κατάλαβα. Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι με την ηλικία δεν συνομιλούμε αλλά συνομουλουμε! Τώρα πιστεύω να κατάλαβες.
aa
"Κ΄εγω..."!!!!
Μαλλον εχεις δικιο Πιξελ
aa
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!!!
aa
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.
quote:morpheaus, έξυπνη πρόταση, θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα
Γιατι δεν κάνουμε κάτι άλλο να πεί ο καθένας
τι ηλικία πιστεύει πως είναι ο άλλος συμφωνα με αυτα που γραφει και γιατι όχι και απο το ψευδόνυμο?Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Και ειδικά με τις γυναίκες...
Ζήσε τη στιγμή!

Για κοιτάξτε ένα λίγο παλαιότερο θέμα επίσης στην κατηγορία "Μεταξύ Τυρού και Αχλαδιού"...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6107
...Surprise!!!

quote:angi
Γι΄αυτο και εριξα αυτον τον τιτλο "συνομουλουμε".
Μηπως να πω στην Αμαλια να τον διορθωσει;
οχι βεβαια!
αν χαθει το χουμορ, χαθηκαμε... ![]()
.
οσο για την ορθογραφια, προσωπικα προτιμω να γραφει κανεις με λαθη απο το να γραφει με γκρικλις ή απο το να μην γραφει καθολου.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
οσο για την ορθογραφια, προσωπικα προτιμω να γραφει κανεις με λαθη απο το να γραφει με γκρικλις ή απο το να μην γραφει καθολου.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ "Υ"ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΗΤΟΛΟΓΙΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΟΥΛΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΣΥΝΩΜΟΥΤΟΥΜΕ;
Edited by - pixeldream on 15/09/2005 12:48:30