- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ότι ζητάει και ο άνθρωπος από τον Θεό αλλά ο Θεός δεν του το δίνει. Δύναμη, Πλούτο, Γνώση, Ευτυχία, Γυναίκες, ότι γουστάρει ο καθένας. Όλα αυτά είναι πράγματα που ο καθένας τα ζητάει από τον Θεό (αχ κάνε Θεέ μου ένα θαύμα να κερδίσω το τζοκερ!) και ο Θεός δεν τα δίνει γιατί γνωρίζει πως αν τα δώσει θα κάνει κακό στο πρόσωπο που θα τα λάβει. Αντίθετα, επειδή τα δαιμόνια δεν νοιάζονται, απαντούν στις επικλήσεις για να εξυπηρετηθούν (αφού ούτως ή άλλως μόνο η επίκληση σε δαιμόνια-μαγεία είναι θανάσιμο αμάρτημα και αν δεν εξομοληθεί είναι αρκετό για να καταστρέψει μια ψυχή).
quote:
Και με συγχωρείς πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν στηρίζεται πάνω σε αντίθετες έννοιες, τα ουράνια σώματα γιατί να είναι μόνο ένα πράγμα μια ψυχή, και όχι δύο πράγματα δύο ψυχές όπως κάθετί άλλο;Edited by - WindWalker on 24/05/2005 00:18:27
Το Σύμπαν στηρίζεται σε αντίθετες δυνάμεις όχι αντίθετες έννοιες.
Αντίθετες εννοιες δεν υπάρχουν καθότι το αρνητικό και το θετικό ενυπάρχει σε κάθε εννοια αληλοσυμπληρούμενο και διαρκώς αντιμαχόμενο με τα δύο του μέρη.Μέσα απο αυτην την πάλη προσδοκάται η ισοροποία,κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί.Αναλόγος το μερίδιο που επιβάλλεται κάθε φορά σε δεδομένη κατάσταση αλλάζει και η συμπεριφορά.Αυτή η πάλη των αντιθέτων δεν είναι εμφανής παρα μόνο η απόχρωση της υπερισχύουσας δύναμης ονομαζόμενη πότε αρνητική πότε θετική ανάλογα με το δεδομένο αποτέλεσμα.
Το καλό είναι εν δυνάμη κακό και το αντίθετο.
Στο μαυρο ενυπάρχει το λευκό η νύχτα είναι μια μέρα χωρίς φώς .
Ο άγγελος είναι ενας δαίμονας και όλα εξαρτώνται απο την στιγμή.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
Edited by - livia on 24/05/2005 10:28:08
quote:
Αναρωτιέμαι τι μπορούν να πετύχουν με αυτές τις επικλήσεις.. ???
Δίνουν δύναμη,πλούτο,κτλ?Είναι εφικτό??
Και το αντάλαγμα??Τι ζητάν?
never say never **
Οτι επιτυγχάνει ο άνθρωπος είναι έργο δικό του και όχι δώρο απο δυνάμεις φωτεινές ή σκοτεινές(όπως το πάρει κανείς).
Η Πίστη του ανθρώπου σε ότι επιλέξει και η αφωσίωσή του σε αυτήν είναι ο τρόπος να επιτύχει ότι ποθεί.
Αν πιστέψω οτι είμαι γαϊδαρος δεν πρέπει να μου φανεί παράξενο που ο γείτονας μου φόρτωσε τα ξύλα........
Αν πιστέψω οτι είμαι αθάνατος τότε θα κουβαλάω ξύλα μια ζωή.....

quote:
Το Σύμπαν στηρίζεται σε αντίθετες δυνάμεις όχι αντίθετες έννοιες.Αντίθετες εννοιες δεν υπάρχουν καθότι το αρνητικό και το θετικό ενυπάρχει σε κάθε εννοια αληλοσυμπληρούμενο και διαρκώς αντιμαχόμενο με τα δύο του μέρη.Μέσα απο αυτην την πάλη προσδοκάται η ισοροποία,κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί.Αναλόγος το μερίδιο που επιβάλλεται κάθε φορά σε δεδομένη κατάσταση αλλάζει και η συμπεριφορά.Αυτή η πάλη των αντιθέτων δεν είναι εμφανής παρα μόνο η απόχρωση της υπερισχύουσας δύναμης ονομαζόμενη πότε αρνητική πότε θετική ανάλογα με το δεδομένο αποτέλεσμα.
Το καλό είναι εν δυνάμη κακό και το αντίθετο.
Στο μαυρο ενυπάρχει το λευκό η νύχτα είναι μια μέρα χωρίς φώς .
Και γιατί αυτό που λες θα πρέπει να ισχύει;
Δεν λέω, ωραία σύνταξη έχει και ωραίο λεξιλόγιο χρησιμοποίησες, αλλά μόνο για λογοτεχνία κάνει.
Λέω γιατί εμένα ο Μαλάκας ο Φυσικός μου στο Λύκειο κάτι για ύλη και αντιύλη μου έλεγε, και κάτι άλλες μαλακίες μου έλεγε ο Φυσικός στο Πανεπιστήμιο για τάξη και αταξία και εντροπία σύμπαντος. Μάλλον μαλακίες θα λέγανε, έτσι;;;
Edited by - WindWalker on 24/05/2005 11:49:32
quote:
Και γιατί αυτό που λες θα πρέπει να ισχύει;
Δεν λέω, ωραία σύνταξη έχει και ωραίο λεξιλόγιο χρησιμοποίησες, αλλά μόνο για λογοτεχνία κάνει.Λέω γιατί εμένα ο Μαλάκας ο Φυσικός μου στο Λύκειο κάτι για ύλη και αντιύλη μου έλεγε, και κάτι άλλες μαλακίες μου έλεγε ο Φυσικός στο Πανεπιστήμιο για τάξη και αταξία και εντροπία σύμπαντος. Μάλλον μαλακίες θα λέγανε, έτσι;;;
γιατί νευρίασες???
αν θεωρείς εσύ τους δασκάλους σου τέτοιους τι σου φταίω???
αααα ήταν ειρωνικό?
οκ
Δεν σε πιέζω να ασπαστείς τις απόψεις μου.Ισως όντως να μην έχω δίκιο.
Εγώ γράφω την γνώμη μου και την στηρίζω στην λογική μου και την εμπειρία μου,οι καθηγητές σου δεν θεωρώ οτι έχουν αντίθετη γνώμη απο την δική μου ίσως εσύ να την κατάλαβες διαφορετική.
Καλύτερα να προσπαθήσεις να μην είσαι αναίτια επιθετικός και να σέβεσαι το οτι ενας άνθρωπος έχει τουλάχιστον γνώμη.
Καλύτερα να έχουμε αντίθετες απόψεις γιατί έτσι μπορούμε τουλάχιστον να κάνουμε συζήτηση.Φαντάσου όλοι να συμφωνούσαμε σε όλα!!!θα ήταν ένας κόσμος χωρίς ενδιαφέρον.

Edited by - livia on 24/05/2005 12:28:16
και μιάς που είχες πολούς καθηγητές πιστεύεις οτι το αντίθετο του 1 είναι το (-1)??
αν το πιστεύεις τότε ή εσύ ή οι καθηγητές σου έχουν κάνει λάθος!
και κάτι άλο ποιο είναι το αντίθετο του μηδενώς???(0)

quote:Το καλό είναι εν δυνάμη κακό και το αντίθετο.
Στο μαυρο ενυπάρχει το λευκό η νύχτα είναι μια μέρα χωρίς φώς .Και γιατί αυτό που λες θα πρέπει να ισχύει;
Δεν λέω, ωραία σύνταξη έχει και ωραίο λεξιλόγιο χρησιμοποίησες, αλλά μόνο για λογοτεχνία κάνει.Λέω γιατί εμένα ο Μαλάκας ο Φυσικός μου στο Λύκειο κάτι για ύλη και αντιύλη μου έλεγε, και κάτι άλλες μαλακίες μου έλεγε ο Φυσικός στο Πανεπιστήμιο για τάξη και αταξία και εντροπία σύμπαντος. Μάλλον μαλακίες θα λέγανε, έτσι;;;
Υλή - Αντιύλη, Τάξη - αταξία, Εντροπία, υπερχορδή, μορφογεννητικά πεδία, θεωρία του Χάους, Φράκταλ από τη μία,
γιν-γιανγκ, θετικό-αρνητικό, το κοσμικό αυγό, ο νόμος της αντιστοιχίας, η αρχή της νοητικότητας του συμπαντος, ο νόμος της δόνησης, ο νόμος της πολικότητας, ο νόμος του ρυθμού, ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος κ.λ.π. από την άλλη ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
και...........επιμένω το σύμπαν στηρίζεται σε αντίθετες δυνάμεις.και μιάς που είχες πολούς καθηγητές πιστεύεις οτι το αντίθετο του 1 είναι το (-1)??
αν το πιστεύεις τότε ή εσύ ή οι καθηγητές σου έχουν κάνει λάθος!
και κάτι άλο ποιο είναι το αντίθετο του μηδενώς???(0)
Σε ποιο σύστημα θες να σου πω το αντίθετο του 0 ποιο είναι;
Οι αρχαίοι Έλληνες μισούσαν το 0. Δεν θέλαν να το σκέφτονται καθόλου. Δεν το χώνευαν με τίποτα, θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει αριθμός που να δηλώνει το "τίποτα", αλλά από την άλλη δεν ήξεραν και τους αρνητικούς αριθμούς. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε και στην Ευρώπη του Μεσαίωνα, ώσπου ο Fibonacci (με την γνωστή ακολουθία) αποφάσισε να το εισάγει.
Για πολλούς στο παρελθόν το 0 δεν ήταν αριθμός, ήταν σύμβολο, και είχε διαφορετική αντιμετώπιση απ'τους άλλους αριθμούς.
Σε πολλά συστήματα στην πληροφορική υπάρχουν δυο απεικονίσεις (κακώς, γιατί είναι αντιοικονομικό) για το 0. Το +0 και το -0.
Κατά συνέπεια το να βρείς αριθμό που να έχει με το 0 την ίδια σχέση που έχει ο +α με τον -α (α τυχαία απόλυτη τιμή) είναι δύσκολο. Αν κοιτάξουμε το επίπεδο των αριθμών πάντως μπορούμε με κάποια λογική να βγάλουμε ότι το αντίθετο το 0 είναι ο εαυτός του.
_________ __ __ __ __ __ | __ __ __ __ __ _______________
-5 -4 -3 -2 -1 0 1 2 3 4 5
| |
-----------------
Δηλαδή ο αντίθετός του στο επίπεδο συμπίπτει. Είναι θέμα του πως το κατανοείς.
Μπορείς να το πάρεις σαν προσέγγιση με όρια:
Το 3 απέχει απ'το 0 όσο και το -3
Το 2 απέχει απ'το 0 όσο και το -2
Το 1 απέχει απ'το 0 όσο και το -1
Το 0,5 απέχει απ'το 0 όσο και το -0,5
.....
το 0,0.....01 απέχει απ'το 0 όσο και το -0,0.....01
Και εδώ πάει το ερώτημα: Το 0 απέχει απ'το 0 όσο το 0;
quote:
και μιάς που είχες πολούς καθηγητές πιστεύεις οτι το αντίθετο του 1 είναι το (-1)??αν το πιστεύεις τότε ή εσύ ή οι καθηγητές σου έχουν κάνει λάθος!
Κάτσε αυτό θέλει κουβέντα. Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή πάνω στο θέμα;
οκ
Γιατί δεν απαντάς για το -1?
Νομίζεις οτι είναι ερώτηση παγίδα?

Και οχι ακριβώς εφόσον ακόμα και στο αμιγές θετικό εμπεριέχεται το αρνητικό και αντιστρόφως.

****Αγαπητέ φίλε!
Οι άνθρωποι όταν δε γνωρίζουν κάτι, συνήθως προσπαθούν να μάθουν! Μάθε λοιπόν, ότι αυτό που εσύ λες χαλαζία δηλαδή διοξείδιο του πυριτίου, SiO2, πρόκειται για το τυπικό άσπρο μάρμαρο Πεντέλης. Δηλαδή μεταμορφωμένος ασβεστόλιθος, που σχεδόν στο συνολό του αποτελείται από το ορυκτό ασβεστίτης, CaCO3 ή αλλιώς ανθρακικό ασβέστιο. Αυτή η τομή που βλέπεις μπροστά είναι από εκμετάλλευση των αρχαίων. Σήμερα χρησιμοποιείται για εκπαίδευση κάποιων ορειβατών.
Και να γνωρίζετε πάντα!
Καρστικοποίηση, δηλαδή το φαινόμενο της δημιουργίας όλων αυτών των υπόγειων μορφών συμβαίνει μόνο σε ανθρακικά πετρώματα!
Βρε φαντάσματα υπάρχουν παντού!
Και στο Σύνταγμα!
Στη Βουλή!
Α.Αχέροντας
*****Μπράβο! Φυτεύεις σε κήπους την Κικούτα τη τοξική,(Cicuta virosa); Χαρά στους ιδιοκτήτες των κήπων.
οι σηραγγες, απο τα οσα γνωριζω περι κατασκευων, δεν ειναι κατασκευες που φτιαχτηκαν για να διαρκεσουν δειχνουν ξεκαθαρα πως προκειται για απλη υποστυλωση, σαν τα μεταλεια - τωρα το τι εψαχναν θα ηθελα πολυ να το μαθω
*****Τίς έφτιαξε η χούντα για την αντιπυραυλική προστασία της Αθήνας.
Α.Αχέροντας

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ..
ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.
ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΦΟΒΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ!
Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΙΚΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ!
ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ,ΜΙΚΡΟ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΤΡΕΧΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ
ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΑΖΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΑΚΟΥΓΑ ...ΤΙΠΟΤΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΑ 3 ΞΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ....
ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΠΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΖΩΝΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
ΤΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ?
ΠΟΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ?
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΥΕΥΕΙ..ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ?ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΨΩ,ΝΑ ΣΚΑΨΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΜΠΩ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΦΟΒΗΘΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΘΗΚΑΚΙ,ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΥΠΑ?
Λες να πέρασες σ’ ένα παράλληλο «χρόνο»???!!! (το ρωτάω αυτό επειδή αναφέρεις ότι σταμάτησες ν’ ακούς οτιδήποτε)

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Δεν έχω λόγους να μην πιστεύω την ιστορία σου, πιστεύω οτι εκεί και όχι μόνο εκεί αλλά σε ολόκληρη την Πεντέλη τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.
Όμως...κάτι παράξενο συμβαίνει εδώ. Λές οτι το περιστατικό συνέβη απόγευμα Σαββάτου. Επειδή ήμουν εκεί απο το μεσημέρι εκείνου του Σαββάτου, μέχρι και το πρωϊ της επόμενης μέρας, δεν είδα ούτε έναν που να έμοιαζε στην συμπεριφορά του με εσένα. Δηλαδή κάποιος που έβγαζε φωτογραφίες και που στο τέλος έφυγε τρέχοντας. Και δεν είδα φυσικά ούτε έναν απο τους ξανθούς τύπους που αναφέρεις. Θυμάμαι έλειψα μόνο για ένα μισάωρο για να πάρω νερό απο μια πηγή εκεί κοντά. Δεν νομίζω οτι το σκηνικό που περιγράφεις πρόλαβε να γίνει μέσα σε μισή ώρα. Άρα λοιπόν, δύο πράγματα συμβαίνουν :
1ον : Λές ψέμματα, πράγμα που δε νομίζω οτι έχεις λόγο να το κάνεις.
2ον : Ήμασταν εκεί και οι δύο απλά κάτι "άλλο" συνέβη. Το πιασες το υπονοούμενο έτσι ; Ναι σωστά υπέθεσες, "παιχνίδια" του χώρου και του χρόνου. Η δεύτερη άποψη πάντως με συγκινεί ιδιαίτερα.
Αυτά, χωρίς καμιά διάθεση επίθεσης όπως εσύ αδίκως συνηθίζεις να κάνεις με μένα, αλλά συζήτησης.
Σε χαιρετώ.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
τι θα λεγατε να μαζεψουμε συμμετοχες για μια ομαδικη επισκεψη στη σπηλια;;;;
Δεν το βλεπω σαν παιχνιδι, αλλα οι εμπειριες του ενος θα συμπληρωνουν τον αλλο. Πιο πολλα θα αποκομισεις αν στιψεις δεκα μυαλα αντι για ενα.
Αν οντως ειναι τοσο επικινδυνη βεβαια παιρνω πισω τη σκεψη...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Τους ξένους τους ειδες?Ειναι 3 ατομα,δυο αντρες,1 γυναικα που τους ειδα βγαινοντας,στη γωνία,μετά το διπλανο τεχνητο τουνελ..πωπω απιστευτο
Ποτε ηταν το μισαωρο που ελειψες?Κι εμενα μου φενεται λιγο δυσκολο να εγιναν ολα αυτα σε μιση ωρα,οπως και να εχει θα σε ειχα δει λιγο πριν η λιγο μετα,ετσι δεν ειναι?Εγω εκατσα τουλαχιστον 45 λεπτα!
Μηπως οταν σταματησα να ακουω τις σταγονες που επεφταν,ειναι σημαντικο,υπηρξε καποιο παιχνιδι χωρο-χρονου???Μηπως επειδη ειχαμε καποια αντιπαλοτητα-διαφωνια η σπηλια απο μονη της ελαβε πρωτοβουλια?Τι να πω,εχω μεινει αφωνος.Μιλαμε σιγουρα για το Σαββατο που περασε?Τι να πω,εχω ξαφνιαστει