- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αγαπητέ OANNHSEA, λόγος που υπήρχε μέχρι τώρα ο διαχωρισμός,ήταν
γιατί οι γυναίκες είναι αδύνατο φύλο, έχουν και σπίτι να κοιτάξουν,
παιδιά και εγγόνια ακόμη..
Τότε να μην γράφουν γελοιότητες περί ισότητας και μην το απαιτούν να γράφεται στο σύνταγμα...
Επιτέλους θέλω και εγώ τα ίδια δικαιώματα με τις γυναίκες!!!
Καταντήσαμε οι άντρες το ηλίθιο φύλο της υπόθεσης...
quote:
Το πόσο μολύνουν οι πολίτες και πόσο οι βιομήχανοι, δεν θέλει
και πολύ φαντασία να το δκεφτεί κανείς...
Γράφεις για μόλυνση...
Θα σου γράψω δύο παραδείγματα της γελοιότητας των προβάτων:
Α) Το 1980 οργάνωναν διαδηλώσεις για το νέφος - το 2009 το έχουν ξεχάσει αν και οι ρύπο είναι το διπλάσιο από το 1980!!! Είναι οι βιομήχανοι που πρέπει να σκέφτονται το περιβάλλον έτσι; Το 1980 έλεγαν ότι φταίνε οι βιομηχανίες για το νέφος. Οι βιομηχανίες έφυγαν, το νέφος παρέμεινε και τα πρόβατα χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους για να φτάσουν μέχρι το Σχηματάρι κάθε πρωί για να δουλέψουν (αλήθεια πόσο μολύνουν το περιβάλλον με αυτό τον τρόπο)!!! Αλλά φταίνε οι βιομήχανοι για αυτό, έτσι;
Β) Πριν από κάμποσα χρόνια θέλησαν να βάλουν ανεμογεννήτριες σε νησί του Αιγαίου και οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και το ακύρωσαν για είπαν ότι θα τους χαλούσε τον τουρισμό!!! Φταίνε οι βιομήχανοι για αυτό, έτσι;
Η Ισπανία την εβδομάδα που πέρασε έβγαζε σχεδόν το 40% της ηλεκτρικής της ενέργειας από τον άνεμο... Εδώ "φταίνε οι βιομήχανοι"...
Με λίγα λόγια είναι πολύ εύκολο να γράφεις ότι φταίνε για όλα οι άλλοι, όταν ΕΣΥ έχεις την φωλιά σου, όχι απλώς λερωμένη, αλλά καταχεσμένη...
νοοτροπία του Έλληνα, σε σχέση με πολίτες άλλων χωρών, με
τι ποιός φταίει...Οι μεγάλες βιομηχανίες και τα καρτέλ των
πολυεθνικών κυβερνάνε τον κόσμο...
Ότι γίνεται είναι δική τους απόφαση και το κακό είναι ότι
φτάσαμε να πιστεύουμε ότι παίρνουμε και αποφάσεις, εμείς οι
απλοί πολίτες...
Τόσο μας κοροιδεύουν; Υπαρχει περίπτωση να μην καταλαβαίνει
κανείς ότι η όποια κυβέρνηση, δεν κάνει τίποτε άλο, απο το να
υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα;
Ο πολίτης παίρνει ποτέ τίποτε;
--------------
26/3/2009
08:45
«Δικαιολογημένες» χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν τις συζητήσεις περί αντικατάστασης του δολαρίου από ένα νέο διεθνές νόμισμα, όπως πρότεινε η Κίνα, και πρόσθεσε ότι μια συζήτηση για το θέμα αυτό μπορεί να γίνει «τους προσεχείς μήνες».
Λέγοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, ο κ. Στρος-Καν εκτίμησε ότι, «είναι ένα πολύ καλό θέμα. Πιστεύω ότι η συζήτηση για ένα νέο νόμισμα είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα γίνει μάλλον τους προσεχείς μήνες».
Όπως είπε, «το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κρίση ανανεώνει το ενδιαφέρον για το θέμα αυτό».
Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο
/>
Αυτή ήταν η απάντηση του Ντομινίκ Στρος-Καν στις δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ ότι το δολάριο θα παραμείνει το νόμισμα αναφοράς των διεθνών συναλλαγών και ότι οι ΗΠΑ θα ενεργήσουν έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι το παγκόσμιο νόμισμα.
«Ως χώρα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου στις χρηματαγορές μας» και στην οικονομία μας, πρόσθεσε ο Γκάιτνερ.
Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκιμπς ότι, «το δολάριο θα είναι το παγκόσμιο νόμισμα για πάρα πολύ καιρό», την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης Ομπάμα στο αμερικανικό νόμισμα.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα έχει συνάντηση την Παρασκευή με ανώτατα στελέχη των αμερικανικών τραπεζών για να συζητήσει το θέμα της σταθεροποίησης της οικονομίας.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, την Τετάρτη, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν, απέκλεισε το ενδεχόμενο η συζήτηση περί νέου διεθνούς νομίσματος να απασχολήσει τη σύνοδο της G20, στις 2 Απριλίου.
Πηγή: www.athina984.gr
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
πρόγραμμα σε ότι γίνεται..Η κρίση, τα μέτρα,οι νεοεποχίτικες
κορώνες και όλα για ένα κράτος, μια θρησκεία ένα νόμισμα
κι ένα ηγέτη, όπως,για την παγκόσμια κοινωνία που τόσοι
...κρυφοσκότεινοι τύποι ετοιμάζουν..Πολύ δουλειά, για να
εκμηδενίσουν την αξία του ανθρώπου και να τον μετατρέψουν σε
δούλο..
Γιατί, νέο νόμισμα, λές, νέα μονάδα λεω εγώ και επειδή υπάρχουν
ήδη προβλήματα με τα υπάρχοντα νομίσματα, έρχεται το κοινό
μοναδόμετρο με παγκόσμια απήχηση...
Μιλάμε για οργάνωση....
quote:
Δικαιολογημένες» χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν τις συζητήσεις περί αντικατάστασης του δολαρίου από ένα νέο διεθνές νόμισμα, όπως πρότεινε η Κίνα, και πρόσθεσε ότι μια συζήτηση για το θέμα αυτό μπορεί να γίνει «τους προσεχείς μήνες».
Να τα το φέρνουμε απ έξω απ έξω και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή το εφαρμόζουμε
Είναι φως φανάρι ότι είναι στημένη η κρίση θα περάσουν ότι θέλουν με πρόσχημα
Την κρίση .
στημένη και με σκοπο να περάσουν μέτρα αντιεργατικά στην αρχή και
προσβλητικά για την αξιοπρέπεια του ΑΝΘΡΏΠΟΥ,αργότερα...
Είναι καλά σχεδιασμένα τα πράγματα....Προχωράνε με σχέδιο και
βήμα βήμα...
Το παγκόσμιο νόμισμα, έρχεται, αν όχι αυτή τη διετάι, μές στη
δεκαετία, σίγουρα....
γυναίκες σε νευρική κρίση. λόγω του ότι παραμένουν στην
δουλειά για άλλα έως και 17 χρόνια..
Και φυσικά είναι μόνο η αρχή...
Στις ΗΠΑ, καταργούν(!!!) αργίες!!!για να αποφύγουν την
κρίση....Σε λίγο θα μας ζητήσουν να στήσουμε και κ@@@ο....
Αλλά, ότι συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει της
ανάλογης αντίδρασης...
Οι εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, γίνονται πλέον καθημερινό
φαινόμενο,οταν το μέλλον όλων των εργαζομένων, γίνεται εφιάλτης,
ειδικά μετά την προσφυγή γνωστής εταιρίας μετάλλου,στη Λάρισα στον ΟΜΕΔ για την ακύρωση,ουσιαστικά, της αύξησης που είχε συμφωνηθεί
στα πλαίσια της συλλογικής σύμβασης εργασίας...
Είναι η πρώτη εταιρία και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες,
μετατρεποντας τις ωεργασιακές σχέσεις σε ελεύθερη αγορά..
Οι ασκοί του Αιόλου, ανοίξανε...
πολιτικές αναστατώσεις κι ανακατατάξεις σε όλες σχεδόν
τις μεγάλες χώρες κα σύνολα..Η Ευρωπαική Ένωση, Γερμανία,
Γαλλία,κλπ....Αυτο θα συντείνει τουλάχιστον στο να
διατηρηθεί περισσότερο η κρίση και η εξαθλίωση που θα
έχει διογκωθεί θα έχει πολύ λίγα περιθώρια λύσεων...
Μήπως κι αυτο τους βολεύει;..Μήπως κι αυτό είναι στημένο;
Ειλικρινά, όσο και να το συζητάμε, όλα είναι μια τεράστια
συνωμοσία απέναντι στον μέσο πολίτη..
Για πρώτη φορά, η μεγαλύτερη ανθρώπινη μάζα, το μεγαλύτερο
ποσοστό της ανθρώπινης κοινωνίας, πολεμιέται με χρήση εκβιαστικών
διλλημάτων, όπως "λίγη δουλεία ή καθόλου δουλεία", ώστε να
καταργηθούν ολοκληρωτικά όλες οι ελευθερίες του ανθρώπου...
Οι ανακατατάξεις, βέβαια σε χώρες και ενώσεις κρατών, προφανώς,
ευνοούν και τις νέες ενώσεις που προωθουνται:
Ένα κράτος, μια μοναδομέτρηση και ένας ηγέτης....
Ένας λαός εξαθλιωμένος και λίγοι προνομιούχοι...
Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο..Αυτό είναι μεσαίωνας...
Κι όμως, κάποιοι νομίζουν ότι έτσι πάμε μπροστά...
quote:
Ένα κράτος, μια μοναδομέτρηση και ένας ηγέτης....
Σε μία διετία γράφεις οτι έρχεται το παγκόσμιο νόμισμα.
Η αγορά χρυσού σε λίρες ή σε πλάκες χρυσού?
Δεν θα έχουν πιά αξία?
τρεις παραμέτρους, που το κάνουν προβληματικό...
Πρώτον, ποιός θα έχει χρυσό ή λίρες, ας πούμε, όταν υπάρχει
ακρίβεια, ανεργία και πολλά έξοδα;..Θα του μείνουν;
Δεύτερον, σε πληροφορώ, ότι μπορεί να κάνουν και παράνομο την
κατοχή χρυσου, μόλις βγει ο μοναδομετρητής σε εφαρμογή.
Και τρίτον, η διακίνηση αγαθών,όπως ο χρυσός, θα εμπιπτει σε
διαδικασίες τέτοιες που να κάνει απαγορευτική τη χρήση του...
Μας απομονώνουν φίλε...Κι όσο κι αν μοιάζει για σενάριο επιστημονικής
φαντασίας,εγώ, δηλώνω τέρας λογικής, σου λέω, είδα ότι συμβαίνει..
Και μάλιστα, πολυ προσεχτικά και οργανωμένα...
Βάλε και βρές πως θα ρίξεις τις άμυνες και το ηθικό του πολίτη, ψάξε τι θα τον έδενε και εντελώς ..."συμπτωματικά" θα το δεις να
συμβαίνει τώρα...
Όχι δεν πιστεύω τυχαία, αλλα σκόπιμα.Η αλλαζονία κάποιων ανθρώπων,
έφτασε σε επιπεδα βλασφημίας, αφού αποφασίζουν αυτοί τόσο πολύ
για τον άνθρωπο, που ο άνθρωπος χάνει την ελεύθερη βούληση του..
Μεταφορικά και κυριολεκτικά...
Αναταραχή και πάλι αναταραχή παντού..Έτσι η κρίση θα κάνει πολύ
εγαλύτερη ζημιά, απο όσο περιμέναμε...
SAS PARA8ETO PLIROFORIES APO :http://www.geocities.com/xmorfos/ccbook4.htm GIA SIZITISI DISTIXOS 8A LIPSO GIA LIGO KAIRO KAI DEN 8A BORESO NA SIZITISO
ORISTE ;) :
«Μερικές φορές έχεις αναφερθεί στην ενέργεια, λέγοντας ότι κάνουμε κακή χρήση της. Τι εννοείς;»
«Η υποταγή στα πάθη, η σπατάλη της ενέργειας -που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μονοπάτι του πολεμιστή- είναι αξιοθρήνητη.»
«Σύμφωνα, όμως, με το ανέκδοτο του νορβηγού τραβεστί που μου έχεις διηγηθεί, κι εσύ επίσης συνήθιζες να την σπαταλάς. Τι συνιστάς σε κάποιον για να αλλάξει η συμπεριφορά;»
«Ο δον Χουάν μου είπε ότι όλοι ερχόμαστε στον κόσμο με μια συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που καθορίζεται από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η σύλληψή μας. Αν η συνουσία ήταν βαρετή, χωρίς οργασμό, το νέο ον θα έχει λιγοστή ενέργεια.» Έφερε ως παράδειγμα την περίπτωσή του: «Η μητέρα μου ήταν δεκαπέντε ετών. Η επαφή της με τον πατέρα μου έγινε πίσω από μια πόρτα. Εκείνη δεν τελείωσε. Γι' αυτό, ο δον Χουάν με συμβούλευσε να μην σπαταλώ τη σεξουαλική μου ενέργεια. Η σεξουαλική πράξη -συνέχισε με διδακτικό ύφος- έχει τεράστια σημασία. Καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας και αποτελεί γεγονός για την τεκνοποίηση. Δεν μπορείς να τη σπαταλάς με χυδαίο τρόπο.» Υπάρχουν και άλλα θέματα σχετικά με την τεκνοποίηση, που επίσης μου εξήγησε: «Το παιδί όταν γεννιέται παίρνει από τη δική μας ενέργεια, και στο φωτεινό αυγό το οποίο είμαστε μπορεί να παρατηρηθεί η ύπαρξη τόσων σκοτεινών κηλίδων όσα παιδιά έχουν γεννηθεί. Όταν ανησυχούμε μήπως χτυπήσουν τα παιδιά, στην πραγματικότητα ανησυχούμε για την ενέργεια την οποία τους έχουμε παραχωρήσει.» Και διαβεβαιώνει: «Δεν πρέπει να αγκαλιάζουμε τα παιδιά από μπροστά, γιατί τα αποδυναμώνουμε στην ασυνείδητη επιθυμία μας να ανακτήσουμε αυτή την ενέργεια και να ξαναγίνουμε πλήρεις.»
DEN LEO OUTE AN SIMFONO I DIAFONO APLA BOI8AO TIN SIZITISI
KALI SINEXIA
ME EKTIMISI
GIANNIS
Συμφωνώ σε όλα και ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρει ο Δον Χουάν για την διάθεση του ζεύγους κατά τη στιγμή που κάνουν σέξ με στόχο την τεκνοποίηση.
Είναι πολύ σημαντικό θέμα, η διάθεση που έχουν κατά τη διάρκεια της τεκνοποίησης.
Αν το κάνουν απο συνήθεια, τότε τα παιδιά που θα γεννηθούν, όντως, θα έχουν χαμηλά ποσοστά ενέργειας.
Αντίθετα αν τα παιδιά που θα γεννηθούν είναι αποτέλεσμα έρωτως (και εμού συμπεριλαμβανομένου
τότε τα παιδιά αυτά έχουν μια ιδιαίτερα αυξημένη ενέργεια καθώς και άλλες έντονα αναπτυγμένες ικανότητες.
Απο προσωπικές παρατηρήσεις και σε άλλα άτομα που η γέννησή τους ήταν αποτέλεσμα έρωτως των γονιών τους καταλήγω στο συμπέρασμα πως αυτά τα παιδιά, είναι κατά κάποιο τρόπο ιδιαιτέρως ευλογημένα.
Έχουν μια λάμψη στα μάτια και στην καρδιά.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Βόμβα = Εκρηκτική ενέργεια.
Γιώργος![]()
….Bomb disposal unit expert...
Ευχαριστώ για τη...σημαντική σου τοποθέτηση στο θέμα...
~Γρηγόρης~
Μιλαμε για ενεργεια (σεξουαλικη ενεργεια) .. Λοιπον....ποια απο τις κυρίες/δεσποινιδες εχει παιξει η χειριστει την εκρηκτικη ενεργεια της {σεξοβομβας}..?
Ας ακουσουμε σχόλια για το πως ειναι το να εισαι/αισθανεσαι Σεξοβομβα... και τι αποτελεσματα ειχε...![]()
ζητουνται σεξοβομβες λοιπον... πληροφορίες εντος (του θέματος)![]()
Γιώργος.![]()
. ...ζητα και θα λάβεις.. (λενε)
Edited by - Γιώργος on 23/07/2003 13:01:26
'
'
Το θέμα έχει άλλο λόγο ύπαρξης, γι' αυτό και δε βρίσκεται στο Τυρί και Αχλάδι
Στο ξαναλέω, αν θέλεις να κάνεις καμάκι, πήγαινε άνοιξε σχετικό θέμα στο Τυρί και Αχλάδι.
Εδώ είναι "Η Γνώση".

~Γρηγόρης~
quote:
Δε σε μπέρδεψα με κανέναν, εσύ μπέρδεψες την ύπαρξη αυτού του θέματος, όπως και το χώρο στον οποίο βρίσκεται.
'
'
Το θέμα έχει άλλο λόγο ύπαρξης, γι' αυτό και δε βρίσκεται στο Τυρί και Αχλάδι
Στο ξαναλέω, αν θέλεις να κάνεις καμάκι, πήγαινε άνοιξε σχετικό θέμα στο Τυρί και Αχλάδι.
Εδώ είναι "Η Γνώση".
Ούτε καμάκι (εξάλλου το ποιος κάνει καμάκι φαίνεται πάντα
) κάνω αγαπητέ μου αλλά ούτε έχω μπερδέψει την ύπαρξη του θέματος
Και προπαντός δεν είσαι σε θέση να μου υποδείξεις τίποτα …
Πιστεύω έχω δώσει σαφής εξήγηση σχετικά με το Σεξοβομβα (εκρηκτική σεξουαλικότητα) – και μου κάνει τρομερή εντύπωση που το έχεις παραξειγησει..
Μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε ανούσιες ειρωνείες και ανώφελες υποδείξεις…
Όσο για τα παράπονα σου παρακαλώ …στον συντονιστή ![]()
Περιμένω πάντα τις απαντήσεις σας κορίτσια..
Θα μου πεις γιατί όχι τα αγοράκια.. (.. εμείς νομίζουμε παντού και πάντα ότι είμαστε σεξοβομβες μεχρι αποδηξεως του αντιθετου…
)
Γιώργος![]()
Let sex be the first step, but not the last (Osho)
Let sexuality be the first step , but not the last (George)
Edited by - Γιώργος on 24/07/2003 02:25:59
~Γρηγόρης~
quote:...Εντάξει, σ' αφήνω να γελοιοποιηθείς μόνος σου
~Γρηγόρης~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργος![]()
....Bite me!!!
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ TOPIC ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : " Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ " ΤΟΥ IVANHOF, ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
TRAVELLER