ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Εαρινός56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
19/02/2003, 02:09:02
μενω εκπληκτη!

το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι επειδη δουλευα σε αυτο το χωρο -των ανασκαφων- και γνωριζω καποια ατομα απο την ανασκαφη στο μαραθωνα, θα ρωτησω να δω αν ξερουν κατι σχετικο.

(για να μη χαιρομαστε τσαμπα στο κατω κατω!!!)

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

beyondΜέλος
19/02/2003, 16:42:11
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..

indigo_boyΜέλος
19/02/2003, 16:58:39
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ
quote:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ

ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΡΕΙΑΜΑΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΜΕ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΥΨΟΥΣ 15 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.Ο ΒΡΑΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΜΟΥΡΙΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ

19/02/2003, 19:39:31
Σου απαντήσαμε φίλε intigo boy,....ισως δεν το κατάλαβες.Η Λεμούριοι είναι η τρίτη ρίζα φυλή του Ησιόδου η Χάλκινη. Η ήπειρος που κατοίκησαν ήταν η Λεμούρια, πρίν βυθιστεί και αναδυθεί η Ατλαντίδα...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

19/02/2003, 22:14:32
quote:

...to mono pou tous ipane na min to poun pouthena...

Καλησπέρα.
Εγώ πάντως το μόνο συμπέρασμα που βγάζω, είναι ότι ο φίλος σου δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε "τάφος"...

αυτή...που τα κατάφερε!

19/02/2003, 22:35:14
αγαπητοι φιλοι,
χωρις να εχω τιποτε εναντιον του θεματος,
(προσωπικα ειμαι θετικη απενταντι σε αυτες τις θεωριες),
σχετικα με το συγκεκριμενο συμβαν, που διηγειται ο φιλος geolyk στο πρωτο του μηνυμα, θα ηθελα να τοποθετησω την αμφισβοιτηση μου.
φυσικα, δεν εχει σημασια αυτη η αμφισβοιτηση με την ενδιαφερουσα κουβεντα, αλλα για του "περιστατικου το αληθες" το λεω!!!

μετα απο μια μικρη ερευνα -(οπως σας ειπα ετυχε να δουλευω και εγω σε ανασκαφες μεχρι πριν ενα μηνα, και γνωριζω αν οχι ολους, αλλα τους περισσοτερους απο αυτους που εργαζονται στις ανασκαφες του μαραθωνα) οταν συμβαινει καποια ανακαλυψη, οτιδηποτε
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ.
απο κει και περα, τα νεα κυκλοφορουν... κανενας σε αυτη και αλλες ανασκαφες στο μαραθωνα δεν εχει ιδεα γιαυτο που αναφερεται εδω.
λυπαμαι, που βρισκομαι στη δυσκολη θεση να ειμαι ο αγγελος τετοιων μαντατων, αλλα ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ 1000/100 περισσοτεροι απο ενας, (αρχαιολογοι, εργατες, αρχιτεκτων, μηχανικοι, φιλακες, γραμματεις, κλπ.) και μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους σημερα, και τους ρωτησα, μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν εχει συμβει.
Υ.Γ. ακομα και ενα τριμμα ενος μελανομορφου αγγειου, μεγεθους δακτυλου να βρεθει, γινεται βουκινο. ποσο μαλλον ενας σκελετος, τοσο μεγαλος...

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

19/02/2003, 22:37:53
Υ.Γ. και για τη νεα μακρη φυσικα ισχυει αυτο που λεω, για την ανασκαφη κοντα στην αμερικανικη βαση.

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

indigo_boyΜέλος
20/02/2003, 00:37:08
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΛΩΤΙΝΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ

demosthenisΜέλος
21/02/2003, 02:37:32
indigo BOY εχω να πω...οτι εχεις ακομη πολα να μα8εις!
δυστυχος εχεις μπερδεψει το Α με το Ω !
φιλικα παντα...

D.Β15

indigo_boyΜέλος
21/02/2003, 16:05:53
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ Β ΜΕ ΤΟ Ο ΜΟΥ ΛΕΣ?

demosthenisΜέλος
21/02/2003, 16:37:47
ti na sou pw...mou bazeis dyskola...

D.Β15

indigo_boyΜέλος
21/02/2003, 17:31:33
Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ!
ΦΙΛΙΚΑ

catΜέλος
21/02/2003, 21:53:41
Αυτή η ιστορία μου θύμισε μιά αλλη επίσης περίεργη που ειχα ακούσει κάποτε...για ενα κρανίο κρυστάλινο!! που και αυτό επίσης εξαφανίστηκε!!

Αλλά τελικά ενας θεός ξέρει αν ολα αυτά αληθεύουν !!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

indigo_boyΜέλος
22/02/2003, 00:59:39
Cat ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ?

Darkangel_78Μέλος
22/02/2003, 02:01:32
Ax Ax Ax θα σας μαλώσω γιατί δεν κάνετε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!!!!!

/forums/topic.asp?TOPIC_ID=611 ορίστε το θέμα που άνοιξε ο καλός μας φίλος Πλωτίνος!!!

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ,ΣΤΟ ESOTERICA.GR!!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 22/02/2003 02:02:39

geolykΝέο Μέλος
05/03/2003, 13:58:11
sorry paidia pou den apanto amesos apla den mpeno sinexeia ...
lipon oso anafora ton filo mou exona ton do apo to pasxa doulevame mazi porta sto +Soda kai exo stamtisi tora na pigeno kai den ton exo dei...to onoma tou einai Giannis eponimo den mporo na po...doulevei san arxaioergatis se mia etairia idiotiki i opoia kanei anaskafes ...mou eixai pei oti polles fores doulevoune gia idiotes kai kapies gia to kratos alla oxi to onomatis....oso anofora giata atoma pou pirane to skeleto mou eixe pei oti den tous milisane katholou tous dosane entoli .. o epistatis na apomakrinthoun apo ekei kai meta o skeletos ton ixan parei...
tous eipan oti den theloun na to poun pouthena alla pisteyo oti opos kai o filos mou to elege etsi kai oloi alloi, to thema einai pios to pisteyei giana mporesei na diadothi kati...

na xerete oti ayto pou diadidete eykola einai to pio logiko gegonos kai ayto pou pisteveis oti einai alithino....

otan les oti o allos sou leei mal...s den tis les kai esi se allous.

thanks

www.geolyk.8m.net