- 11η Σεπτεμβριου 2001 ΣΕΝΑΡΙΑ ή ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Που ειναι τα συντριμια εεε??
Συντρίμμια θέτε;
Εχουμε πράμα, διαλιέχτεεεε…
Μεγάλα κομάτια θέτε;
Να μεγάλα κομμάτια
Να κι άλλα μεγάλα κομμάτια
Ρόδες θέτε;
Να και ρόδες
Μηχανή θέτε;
Να και μια μηχανή (ο,τι απόμεινε δλδ)
Να και μια προσομοίωση για το πώ κουτούλησε στον τοίχο το πλάνο.
Συντρίμματα υπάρχουν αν και αυτό (ή η έλλειψή τους) δε λέει και πολλά.
Υπάρχουν πλάνα που απλά έπιασαν φωτιά και δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο.
Ατιμο πράμα η κηροζίνη ρε παιδί μου.
Καλά, αυτό το πάιλοτ πρέπει να ήταν πολύ παιχτρόνι για να το γυρίσει έτσι, αφού πριν είχε αποφύγει τα διάφορα εμπόδια και τις κατασκευές που υπάρχουν λίγο πριν το 5γωνο.![]()
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ...
ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΒΡΗΚΕΣ (BΡHKAN)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...
ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ (ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ HELIOS ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ POY TO MONO ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΤΡΕΣ)
TΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ...ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΚΑΚΙΕΣ...ΑΠΛΩΣ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΟΙ "US ADMINISTRATIONS" ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
έχουν γίνει κάμποσα ατυχήματα με πλάνα που δεν έμεινε όχι ουρά αλλά ούτε το στριγκ της αεροσυνοδού.
C130 π.χ. (με 4 μηχανές)που τράκαρε με τοίχο έχει γίνει χαρτοπόλεμος.
Ασε που εδώ το σιδερένιο πουλί πήγαινε με τσίτα το γκάζι (600 χλμ τσε βάλε) ενώ άλλα που διαλύθηκαν εις τα εξ ων συνετέθησαν πήγαιναν με ταχύτητες προσγείωσης ή απογείωσης.
Απ’ την άλλη…
Καλά ε…
Τουλάχιστον 7 κάμερες τραβούσαν (ή είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν) βίντεα της μεριάς του 5γώνου που χτυπήθηκε και καμμία μα καμμία δε μπόρεσε να πιάσει ένα τεράστιο αεροπλάνο.
Κάμερες παρακολούθησης της κίνησης στο μεγάλο αυτοκινητόδρομο, κάμερες απ’ τα γύρο κτήρια (ξενοδοχεία, επιχειρήσεις κλπ), κάμερες απ’ το ίδιο το 5γωνο…
Δηλονότι:
Α. υπάρχει βίντεο και δε μας το δείχνουν γιατί είναι ακατάλληλο με πολλή τσόντα.
Β. δεν υπάρχει που παναπεί...οτι όλαι μαζί αι κάμεραι έπαθαν ταυτόχρονα ηλεκτρονικό περαδώθε.
Γ. υπήρχε αλλά δεν υπάρχει (περίπου κβαντική θεωρία του βίντεο).
Για τους πύργοι τώρα.
Αλλαι αρκούντως κουλαί θεωρίαι λένε ότι:
Α. Τα μεγάλα σπίτια έπεσαν γιατί κάποιοι αδυνάτισαν τα σίδερα με περίεργα «κύματα» τεχνολογίας tesla (αμε, τι νομίζατε).
Β. Τα μεγάλα σπίτια έπεσαν με ελεγχόμενες εκρήξεις (γνωστό αυτό), αλλά τι εκκρήξεις...
Εκρήξεις των οποίων τα εκρηκτικά ήταν μέσα στο τσιμέντο, από γεννησιμιού του δλδ.
Παναπεί ότι μπήκαν εκεί από τότε που φκιάχτηκαν τα σπίτια κι αυτοί που τα έφκιασαν είχαν πολυετές πλάνο (όχι σαν το 5ετές του cazzo), και ξέραν πότε θα τα ρίξουν.
Γ. Επεσαν γιατί τα σίδερα και τα μπετά τα αδυνάτισε με το σπινθηροβόλο βλέμμα της η θειά μου η Φρόσω, που δε χώνευε το διαχειριστή.
Οι α και βου κυκλοφορούν εβραίος διεθνώς ως πιθανότητες, για τη γου θα εκδώσει βίπερ η θειά μου προσεχώς.![]()
Κοιτα...μπορει οι Αραβες να πιλοταραν με τοση ευκολια ενα Boeing 757-300 σχεδον 1 μετρο πανω απο το εδαφος και με τους κινητηρες σε υψηλη οση, αφου ειχε ταχυτητα 500 μιλια...χωρις να "ανατιναξει" κανενα αυτοκινητο απο τον Αυτοκινητοδρομο...οπως ξερεις το φαινομενο των κινητηρων και της ωσης...??? Λιγο περιεργο...
Στην αρχη λεγανε οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΙΝΤΕΟ...μετα βγαλανε φωτογραφιες...χωρις αεροπλανο...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΨΕΜΑ....
Αμα 8ελανε να σωπασουν τους αμφισβητιες απο την αρχη επρεπε να δειξουν ολα τα βιντεο...
Και φιλε Λαμογιο...οχι 7 καμερες σε εκεινη την Πλευρα...87 ηταν...εεεε καμια δεν τραβηξε το αεροπλανο ?
Εκτος αν ηταν ολες εκτος λειτουργιας !!! (Το πιο ασφαλες κτιριο στον κοσμο...με αντιπυραυλικο συστημα παρακαλω!!!)
μία φίλη μου έστειλε αυτό το link
ρίξτε του μια ματιά
Οπως λεμε...αμα αρχισουμε και βγαζουμε αποδειξεις για το αποθανο, αυτο παβει να ειναι απιθανο αλλα ΠΙΘΑΝΟ ...
Αλλοι κακόμοιροι αναλώσιμοι και αυτοί...
Δυστυχως θα ειναι η "η Δικη τους Πραγματικοτητα" (θα ριξουν και αεροπλανα????)
δεν θα κάνω τον κόπο καν να το δώ... τουλάχιστον στο σινεμά...
αν το φέρει κανένας φίλος σε dvd μπορεί και να κάνω τον κόπο...
κρίμα... και τον Nicolas Cage τον είχα και σε μία εκτίμηση σαν ηθοποιό...
Aυτο ισως ενοχλησει πολλους αλλα ισως "γλυψει" τα αυτια αλλων...πιστευω να καταλαβες γιατι το λεω αυτο...
έχω φάει τον κόσμο στο internet (google,yahoo κτλ) για να βρώ όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γίνεται!
Το αποτέλεσμα ήταν...πως... όποτε έβρισκα μια σελίδα ή ένα videακι που να έχει ενδιαφέρον υλικό (θεωρίες συνομοσίας... τί πραγματικά συνέβη... γνώμες πολιτών... κτλ), το yahoo μου έβγαζε ότι η σελίδα που ψάχνω δεν υπάρχει πια... τυχαίο? μπααα...
επίσης έψαξα να βρώ τί στο καλό συνέβη τελικά με το WTC7, το κτήριο που έπεσε μόνο του, μετά από τα άλλα 2 χωρίς να έχει εμφανή σημάδια χτυπήματος. Το μόνο που βρήκα ήταν κάτι βιντεάκια που το έδειχναν από κοντά σχετικά και έδειχναν μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια παράθυρα σε άσχετους ορόφους!!! Αυτές οι φωτιές... από τί προκλήθηκαν? Το κτήριο ήταν αρκετά πιο κοντό από τα άλλα 2 και όχι τόσο κοντά ωστε να πιάσει φωτιά από την έκρηξη που σημειώθηκε κατα την πρόσρουση στα άλλα 2 κτήρια!
Τί έγινε λοιπόν??? πώς έπεσε??? τέτοιες μικρές φωτιές είναι αδύνατον να ρίξουν ένα κτήριο μέσα σε τόση λίγη ώρα!
Αυτό είναι το πραγματικό μυστήριο λοιπόν! Το WTC7!
Οι υθήνοντες υποστηρίζουν πως έπεσε από τους κραδασμούς των άλλων κτηρίων που έπεσαν και δημιούργησαν σεισμικά κύματα!!! Μα τότε... δέν έπρεπε να πέσει την στιγμή που έπεφτε πχ και το 2ο κτήριο? Εκείνη την στιγμή δεν ήταν οι κραδασμοί? Οταν έπεσε το WTC7 όλα ήταν ήρεμα!Εχω ακούσει πχ να πέφτουν κτήρια με μικρό μετασεισμό, αν έχει προκληθεί ζημιά από τον κύριο σεισμό... αλλά τέτοια περίπτωση 1η φορά ακούω!!!
Αν αυτό το κτήριο έπεσε από τους κραδασμούς... τότε δεν έπρεπε να πέσουν και άλλα από τον ίδιο λόγο που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή???
Και λέω εγώ τώρα... μια δική μου σκέψη... μήπως τελικά το αεροπλάνο που έπεσε και δεν βρήκε τον στόχο του... ήταν να πέσει σε αυτό το κτήριο? Μήπως υπήρχαν ωρολογιακοί μηχανισμοί που έριξαν το κτήριο... πριν προλάβουν να τους σταματήσουν αφού έχασαν το αεροπλάνο?(ίδια περίπτωση με τα άλλα 2 κτήρια δηλαδή!)
Αν εχεις καποιο προγραμμα να κατεβαζεις Videakia δοκιμασε να κατεβασεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9/11...
Loose Change Λεγεται...υπαρχει και σε DVD. Αμα θες Σελιδες ιντερνετ...εχω...χεχεχε
http://www.question911.com/linksall.htm...
επισης την επισημη ιστοσελιδα της ταινιας 911Mysteries...
kai
http://www.loosechange911.com/
Στην πρωτη που σου εδωσα εχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΣ και εισαι ελευθερος για Downloading kai ripping...
Καλη διασκεδαση...ψαξε το καλα...θα ξετρελαθεις ΟΠΩΣ ΕΓΩ
αλλα απο στρατιωτικο αεροσκαφος Α-3 (σχετικες φωτο)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/A3D_Skywarrior.jpg
http://www.airliners.net/open.file/1109481/L/
μοιαζει αυτο το αεροσκαφος με αυτο ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ??
http://www.airliners.net/open.file/1122620/L/
αλλα απο στρατιωτικο αεροσκαφος Α-3 (σχετικες φωτο)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/A3D_Skywarrior.jpg
http://www.airliners.net/open.file/1109481/L/
μοιαζει αυτο το αεροσκαφος με αυτο ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ??
http://www.airliners.net/open.file/1122620/L/
Τα μεταλλικά αντικείμενα στον φούρνο είναι πράγματι επικίνδυνα (όπως και τα πιάτα με χρυσή μπορντούρα). Η μεταλλική σχάρα όμως που περιέχει ο φούρνος δεν παθαίνει τίποτα εξαιτίας του φαινομένου της περίθλασης των κυμμάτων. (οι μηχανικές διαστάσεις της σχάρας είναι μικρότερες του μήκους κύματος της ακτινοβολίας). Επίσης η ενέργεια οδεύει από την λυχνία magnetron στον φούρνο, όχι με καλώδιο αλλά με μεταλλικό κυμματοδηγό αυστηρά διαστασιολογημένο.
Για περισσότερα δείτε στα site του Naudin:
http://jlnlabs.online.fr/plasma/gmrtst/index.htm
και του Beaty:
UNWISE MICROWAVE OVEN EXPERIMENTS:
http://amasci.com/weird/microwave/voltage1.html
Κάτι που επίσης θα μπορούσε να λείωσει τα μέταλλα και που υπάρχουν σχετικές αναφορές σε ξένα site, είναι μια έκρηξη Θερμίτη η οποία παράγει θερμοκρασίες ίσες με το μισό αυτών μιας ατομικής έκρηξης . (Τα αεροπλάνα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και μαγνήσιο)

Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για τα site που μου δίνεις με τα videακια... αλλά θα μπορέσω να τα κατεβάσω μόλις θα έχω πάλι adsl στο σπίτι... πρόσφατα μετακόμισα και ακόμα περιμένω την μεταφορά της γραμμής... (αργεί γμτ...).
Ασχετο... εχτές το βράδυ... κάτι πήρε το μάτι μου σε ένα έκτακτο δελτίο είδήσεων για ένα μικρό αεροσκάφος που καρφώθηκε στον 10ο όροφο 20όροφου κτηρίου στην Νεα Υόρκη... έμαθες εσύ τίποτα? Τί... λένε οι... ειδικοί? Ποιός... έφταιγε πάλι???
ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ), ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΪΖΕΡ Ή ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ.
quote:
Ασχετο... εχτές το βράδυ... κάτι πήρε το μάτι μου σε ένα έκτακτο δελτίο είδήσεων για ένα μικρό αεροσκάφος που καρφώθηκε στον 10ο όροφο 20όροφου κτηρίου στην Νεα Υόρκη... έμαθες εσύ τίποτα? Τί... λένε οι... ειδικοί? Ποιός... έφταιγε πάλι???
Κανείς δεν έφταιγε φίλε μου. Αν συνδυάσεις την πρόσφατη "ανακοίνωση" της Αλ Κάιντα για χτυπήματα ακόμα και με πυρηνικά μέσα στις Η.Π.Α. με τη μελέτη της ψυχολογίας του όχλου που επικρατεί στις τερατουπόλεις, θα καταλάβεις καλά το σκοπό τέτοιων "γεγονότων". Και επειδή διάβασα ότι μέσα στο σκάφος ήτο κάποιος αθλητής, ο οποίος σκοτώθηκε, θα το εκτιμούσα να το κρατήσουμε αυτό σε κάποια γωνία της μνήμης μας : πλέον, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, ούτε και για "στημένα" επεισόδια!
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Φίλε Κωστάκη...αυτή την "ανακοίνωση" της Αλ-Γκαιντα(μαγαζί που τραγούδαγε ο Ρακιτζής! χιχι) δεν την έχω ακούσει... λόγω δουλειάς παρακολουθώ λίγη τηλεόραση... και προτιμώ να μην βλέπω ειδήσεις... παρα μόνο σκόρπια πράγματα από εδώ και από εκεί!
Πάντος,όπως λες και εσύ δεν θα με παρεξένευε καθόλου,αν το "ατύχημα" αυτό,είναι για να τρομάξει λίγο τα Αμερικανάκια...και να τα πείσει για άλλη μια φορά πως κινδυνεύουν... (από τους δικούς τους!)
Τώρα για τον αθλητή που λες... μήπως άκουσες ποιός ήταν?