ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Μηδεία30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2005, 02:54:38
Οι φωτογραφίες που παρέθεσα αγαπητέ φίλε δε θεωρώ ότι ήταν άσχετες γιατί δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίζει ότι το παχύσαρκο κοριτσακι να πάει να κάνει παρέα με τους ομοίους του, ή αν είσαι ασχημος κάνε και καμία πλαστικη βρε αδερφε.

Εκφράστικα με όσο περισσότερο χιούμορ μπορούσα γιατί η λογική της γκετοποίησης δεν είναι και το καλύτερό μου.

Τώρα στην ερώτησή σου για τη φωτογραφία σου είπα και παραπάνω ότι η εικόνα δύο ατόμων του ιδιου φύλου και προπαντώς ανδρών που φιλιούνται προκαλεί το κοινό αίσθημα οπότε δεν θα έπρεπε να τη βάλεις γιατί είναι ένας χώρος που φιλοξενεί διαφορετικές απόψεις και κάποιούς θα τους ενοχλούσε και θα τους εξόργιζε. Ως συντονίστρια λοίπον το καθήκον μου είναι να προφυλάξω τα μέλη σε κάθε περίπτωση από το να βγούνε εκτός εαυτού.

Ευχαριστώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
DAGONΜέλος
16/06/2005, 03:00:06
quote:
Φανταστηκατε ποτε τι θα ηταν ο κοσμος χωρις τους ομοφυλοφιλους;

Πλατωνας, Σωκρατης, Αριστοτελης, Αλκιβιαδης, Ευριπιδης,Φειδιας...

Eίμαστε σοβαροί?

"Τώρα στην ερώτησή σου για τη φωτογραφία σου είπα και παραπάνω ότι η εικόνα δύο ατόμων του ιδιου φύλου και προπαντώς ανδρών που φιλιούνται προκαλεί το κοινό αίσθημα οπότε δεν θα έπρεπε να τη βάλεις γιατί είναι ένας χώρος που φιλοξενεί διαφορετικές απόψεις και κάποιούς θα τους ενοχλούσε και θα τους εξόργιζε. Ως συντονίστρια λοίπον το καθήκον μου είναι να προφυλάξω τα μέλη σε κάθε περίπτωση από το να βγούνε εκτός εαυτού."

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

Edited by - DAGON on 16/06/2005 03:02:49

decadance2Νέο Μέλος
16/06/2005, 03:02:03
Eσυ DAGON πιστευεις πως οι ομοφυλοφιλοι δεν εχουν δικαιωμα στην αγαπη;
Εχεις αγαπησει ποτε;
Ειχες ποτε καποιον φιλο που ειναι ομοφιλοφιλος;
Κι αν ξαφνικα ανακαλυπτες πως καποιος φιλος σου ειναι ομο.και αγαπαει καποιον θα του ελεγες ποτε πως δεν εχει το δικαιωμα να αγαπαει;
ananasssΜέλος
16/06/2005, 03:06:57
quote:
Τώρα στην ερώτησή σου για τη φωτογραφία σου είπα και παραπάνω ότι η εικόνα δύο ατόμων του ιδιου φύλου και προπαντώς ανδρών που φιλιούνται προκαλεί το κοινό αίσθημα οπότε δεν θα έπρεπε να τη βάλεις γιατί είναι ένας χώρος που φιλοξενεί διαφορετικές απόψεις και κάποιούς θα τους ενοχλούσε και θα τους εξόργιζε. Ως συντονίστρια λοίπον το καθήκον μου είναι να προφυλάξω τα μέλη σε κάθε περίπτωση από το να βγούνε εκτός εαυτού.

Α... gretel, εδώ δεν μας τα λες καλά!
Δεν κολλάει αυτή η αιτιο(δικαιο)λογία με τα όσα "υπερασπιζόμαστε" τόσες σελίδες! Για σκέψου το: Με το ίδιο σκεπτικό, και στην κοινωνία που είναι ένας χώρος που φιλοξενεί διαφορετικές απόψεις δεν θα πρέπει να "κυκλοφορούν τον έρωτά τους" δημόσια οι ομοφυλόφιλοι/ες γιατί κάποιους θα τους ενοχλούσε και θα τους εξόργιζε (δες παραπάνω το παράδειγμα του decadance2 στην Ολλανδία)...

Ε;

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
DAGONΜέλος
16/06/2005, 03:12:08
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη. Η ερώτηση απευθυνόνταν στην gretel που το υποστήριξε (ίσως με υπερβάλλοντα ζήλο) πιο πριν.
Η άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι κάνουν μόνο sex και όχι έρωτα και ότι δεν κάνουν φίλους κλπ που ειπώθηκε πριν δεν με αντιπροσωπεύει φυσικά.

"Εχεις αγαπησει ποτε;"
Ναι
"Ειχες ποτε καποιον φιλο που ειναι ομοφιλοφιλος;"
Όχι φίλο ομο/λο δεν είχα ποτέ αλλά είχα γνωστούς.
"Κι αν ξαφνικα ανακαλυπτες πως καποιος φιλος σου ειναι ομο.και αγαπαει καποιον θα του ελεγες ποτε πως δεν εχει το δικαιωμα να αγαπαει?"
Όχι δεν θα του το έλεγα γιατί δεν το πιστεύω

16/06/2005, 03:18:40
Αγαπητέ Ανανά
Το θέμα δεν είναι πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα το θέμα είναι πως είναι. Αν ένα τόπικ κινδύνευε να γίνει μπαχαλο και ν'αρχίσουν να βρίζονται ασύστολα με τα χειρότερα λόγια όλοι μεταξύ τους θα προσπαθούσα να το αποφύγω γιατί πάντα πιστεύω ότι απο έναν υγιή διάλογο κάποιοι μπορεί να ωφεληθούν έστω κι αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις.

Τώρα αν εγώ πάω και βάλω μια φωτογραφία των death metal crandle of filth σε ένα τόπικ που συζητάνε για το Χριστό θα πει ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Οπότε δεν θα το κάνω. Είναι δικαίωμά μου να ακούω τη μουσική που ακούω και να ζωγραφίζω ότι γουστάρω αλλά όταν κάτι γίνεται για να προκαλέσει μετωπική σύγκρουση καλό είναι να αποφεύγεται γιατί ούτε κανένας θα καταλάβει ούτε οφελος θα υπάρξει.

Μια επικοδομιτική συζήτηση πιστεύω ότι είναι καλύτερη και οφελεί όλους. Και όσοι έχουν αντίθετη άποψη που ξέρεις με επειχηρήματα μπορεί να γίνουν πιο πολλά.

Edited by - gretel on 16/06/2005 03:22:15

DAGONΜέλος
16/06/2005, 03:27:14
quote:
death metal crandle of filth

black metal cradle of filth παρακαλώ..

16/06/2005, 03:35:06
Sorry αγαπητέ εκ παραδρομής για ξεκάρφωμα ιδού μια φωτο του αγαπητού dani και επιφυλάσσομαι να καταθέσω και στίχους των burzum στο τόπικ για τον Χριστιανισμό

OSIRIS_A_KΝέο Μέλος
16/06/2005, 03:41:49
Μήδεια.
quote:
Μιλάτε δε για φρικτά μηνύματα που έστειλα. Μα τι φρικτά τους αποκάλεσα ζώα, κακό είναι δεν τους έβρισα απλά τους αποκάλεσα ζώα και ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.
Την ύβρη του να του απαγορεύουν το δικαίωμα να ζεί δεν τη βλέπετε?
Ακόμα και εάν εκείνος ο 17χρονος μπορεί να εξέφρασε προς τους ομοφυλόφιλους αόριστα βέβαια γιατί μέχρι στιγμής κανείς δεν εχει δηλώσει ομοφυλόφιλος εδώ μέσα , ακόμα και εαν εξέφρασε τέτοια άποψη λέω αορίστως, επρεπε να του δοθεί τέτοια ύβρη - κατάρα και οχι αορίστως αλλά σε μέλος του esoterica.

Αγαπητή Μήδεια.
Για να μιλήσουμε και λίγο με την γλώσσα σου.
Ζώο είσαι εσύ
και ξέρεις γιατί?
γιατί οι άνθρωποι σαν νοήμον Ων έχουν αισθήματα
τα ζώα δεν έχουν αισθήματα και αυτό μας κάνει να διαφέρουμε
και εσύ είσαι ένα τέτοιο Ζώο
Αν θες να μάθεις είμαι ομοφυλόφιλος
έτσι με έκανε η μάνα μου και δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί αυτός είμαι
και ο 17 χρόνος που λες μου έριξε και της κατάρες
και με έστειλε στην καταδίκη του θανάτου
με είπε ανώμαλο
με είπε κατώτερο
και όλα τα όπια διάβασες (αν ξέρεις να διαβάζεις)
δεν θα πει ότι πρέπει να του πω να ζητήσει συγγνώμη
γιατί δεν το θεωρώ ούτε κατώτερο μου αλλά ούτε ανώτερο μου
απλά δε ξέρει
δεν νιώθει πως είναι
να σε θεωρούνε (διαφορετικό).
λυπάμαι για αυτόν
λυπάμαι για εσένα
δεν θα γίνω όμοιος σου
γιατί θα κατέβω πολλά επίπεδα νοημοσύνης
δεν καταλαβαίνεις
γιατί αν καταλάβαινες
δεν θα ήσουν εσύ
καλά κάνεις να είσαι ο εαυτός σου
να πεις αυτό που νιώθεις
αλλά να έχεις ένα σεβασμό
δεν μιλάς για ζώα
αλλά για ανθρώπους
και για αυτό σε κατηγορώ
λυπάμαι για σένα
γιατί δεν ξέρεις τι περνάνε κάποιοι άνθρωποι
αλλά τους κρήνης
τους κρήνης σκληρά
χωρίς γνώση για αυτούς
λυπάμαι ειλικρινά
και για εσένα και τον 17 χρόνο
γιατί δεν μπορείς να ξέρεις
δεν είσαι εγώ
δεν είσαι ομοφυλόφιλος
και πάνω από όλα δεν είσαι άνθρωπος
γιατί ένας άνθρωπος έχει αισθήματα

και όχι να λέμε είναι διαφορετικός,
δεν πρέπει να ζει μειώνει την ανθρωπότητα,
δεν πάει μπροστά η ανθρωπότητα....
είναι ντροπή
λυπάμαι ειλικρινά για εσένα και για τον 17 χρονο
σας εύχομαι κάποια μέρα να δείτε με αλλά μάτια τον κόσμο γιατί δεν είμαστε τα μόνα πλάσματα στο σύμπαν.

ananasssΜέλος
16/06/2005, 03:51:47
quote:
δεν είσαι εγώ

δεν είσαι εγώ

Τρεις λεξούλες που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.
Έτσι για να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε και να μην εκφραζόμαστε απευθυνόμενοι σε Ανθρώπους ελαφρά τη καρδία...

Φίλε OSIRIS_A_K, ξανακαλωσήλθες!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ