- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Περί αυτοβελτίωσης, βάλε ένα ακόμα (απ' το καλό, το κόκκινο, ξέρεις εσύ...)
δε θες ενα γεμιστο σοκολατακι μοζη μου? ![]()
όποτε σε διαβαζω μουρχεται να κερασω τον κοσμο σοκολατακι... ![]()
φατε το αφοβα αυτο, δεν εχει κουκουτσι στην γεμιση!
.
.
ο Νασρεντιν στα νιατα του αγαπησε μια κοπελα που ηταν αθεη.
η οικογενεια του αντεδρασε εντονα.
"πως γινεται να παρεις μια αθεη?" τον ρωτησε η μανα του.
"μα την αγαπαω" απαντησε ο Νασρεντιν.
"τοτε πρεπει να την πεισεις να πιστεψει, και νομιζω πως εισαι καλος σ αυτο", απαντησε η μανα του.
την αλλη μερα το πρωι βλεπει η μανα του τον Νασρεντιν με τα μουτρα κατεβασμενα.
"τι εγινε, δεν αποφασησες να της μιλησεις ακομη για την θρησκεια?", τον ρωταει.
"πως", απανταει ο Νασρεντιν, "τοκανα χτες το βραδυ".
"και τι εγινε, πειστηκε?" ρωταει η μανα του.
"πως αμε, ημουν τοσο πειστικος που αποφασησε να γινει καλογρια..."
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
για πες τον και γλυκυτατο!
Γλυκύτατε Tsepe Noyon γύρνα πίσω!!! Που μας αφήνεις και καλά δε σε νοιάζει που θα χάσει το γέλιο της η παρέα????
quote:
Ρε παιδιά, γιατί δεν τον αφήνετε ήσυχο τον άνθρωπο? Αν αυτός νιώθει καλά με τη θρησκεία που ακολουθεί, εσάς τι λόγος σας πέφτει?
Αγαπητέ Invader διάβασες όλες τις δημοσιεύσεις ??????
Εμείς δε τον ενοχλήσαμε ούτε μας πειράζει το τι έκανε απλά άνοιξε μια κουβέντα και ρωτήθηκε μερικά πράγματα!
Αλλά απάντηση κανείς δε πήρε παρά το ότι είχε πει !
Μόνο να μας παρουσιάζει ένα κόσμο τέλειο που εμείς οι χαζοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε!!
Διάβασε και θα δεις!!
Μέχρι ότι οι μουσουλμάνες σκεπάζονται για έχει ήλιο εκεί λεει και δε θέλουν να χαλάνε λεφτά σε κρέμες!!!!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
quote:Ρε παιδιά, γιατί δεν τον αφήνετε ήσυχο τον άνθρωπο? Αν αυτός νιώθει καλά με τη θρησκεία που ακολουθεί, εσάς τι λόγος σας πέφτει?
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
φιλε μου Invader (εγω δεν σε γνωρισα ως Kaizer αρα θα σε αποκαλω Invader) αν ανοιξω ενα τοπικ για την θρησκευτικη μου αντιληψη, φυσικο ειναι να δεχθω ερωτησεις.
μου αρεσουν δεν μου αρεσουν πρεπει να απαντησω - αλλιως γιατι το ανοιξα το τοπικ?
αν λοιπον αντι να απαντησω, αρχισω και σας λεω για τον γαμο μου και ποσο καλα ειναι τα πεθερικα μου και οι γειτονες, και οτι την μαντηλα την φορανε για τον ηλιο (την μπουργκα ή το τσαντορ την φορανε για την τρυπα του οζοντος προφανως) και ειναι θεμα οικολογικης συνειδησης, δεν ειναι επομενο να ξεφυγει το τοπικ απο την σοβαρη συζητηση?
πιαστο απ την αρχη το θεμα, αξιζει.
αν μη τι αλλο εχει γελιο απο ενα σημειο και μετα! ![]()
δε βλεπετε οτι ο ανθρωπος ειναι σε δυσκολη θεση?
θα θελατε δλδ να βρισκεστε στη κατασταση του...?
μη πει καποιος μια-δυο-τρεις-πεντε-εκατο κοτσανες, αμεσως να τον κραξετε..
ε οχι ρε, δε το δεχομαι..
και οπως εχω ξαναπει,
"...μπορει να μη συμφωνω μαζι του αλλα θα κανω τα παντα για να βαραει ελευθερα ο tsepe τις μπιστολιες του..."
quote:
ΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ανήγαγαν το πιοτό - μαζί με την ελευθερία της γυναίκας - στους δύο πιο θανάσιμους κινδύνους για το Ισλάμ. Οι φυλακές του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας γέμισαν από ανθρώπους που τολμούσαν να δοκιμάσουν τον «καταραμένο χυμό»... Στις ίδιες χώρες, όμως, η παράνομη διακίνηση του ποτού δίνει και παίρνει,
quote:
KAT' APXHN το Κοράνι στη σούρα XVI εγκωμιάζει τον «μεθυστικό χυμό». Στη σούρα ΙΙ το αποκαλεί αμαρτία... H στάση όμως του μουσουλμανικού κόσμου προς το πιοτό βρίσκεται έξω από το Κοράνι. Και, για να έρθουμε στην εποχή μας, οι μουσουλμανικές κοινωνίες του αραβικού κόσμου άρχισαν ουσιαστικά να απέχουν από το οινόπνευμα αμέσως μετά την ήττα των Αράβων στον πόλεμο του 1967.
κρίμα έφυγε και ο Tsepe με ποίον θα συζητήσουμε τώρα και ποίος θα δώσει απαντήσεις????/

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
εγω ξερω οτι τον μεθυστικο χυμο του σταφυλιου τον ευλογησε ο Πανας, ο Διονυσος και ο Χριστος καπακι!
ο τσεπε παλευει με την καλη του στον μηνα του μελιτος.
θα ξαναρθει ομως...

ο ευτυχης γαμπρος και το ουρι!!!!

Τον φαντάζεστε μετά?
The love is like a ball. Ul c
.|.
καλα δεν παιζεστε οι γυναικες!!!
κατουρηθηκα απο το γελιο κι ακομα γελαω... ![]()
τσεπε, εχετε τηλεοραση εκει που εισαι?
ακουσες για τον λιθοβολισμο στο Αφγανισταν μιας εικοσαχρονης για μοιχεια???
εδειξαν και πλανα!
αυτο θα πει πολιτισμος!!!
ΥΓ. αν σε κερατωσει το ουρι θα το καταγγειλεις?
κι αν το παρουνε οι αλλοι χαμπαρι, θα το φυγαδευσεις???
το θέμα που προσπάθησα να ανοίξω ήτανε αν άνοιγα ένα παράθυρο καί αντιλαμβανόμουνα ότι όλες οι θρησκείες είναι ψεύτικες τί θα έκανα άραγε?
Πολύ πιθανό να το σφράγιζα για να μήν το μάθαινε κανείς.
Αν δέν υπήρχαν θρησκείες μήπως εμείς πρώτοι θα γράφαμε τώρα για την ανάγκη να βρούμε κάτι που θα έλεγχε καποιους που δέν έχουν αυτοέλεγχο.
Πιστεύω αν είχα γεννηθεί στην Ινδία θα ήμουνα Βουδιστής και αν είχα γεννηθει στην Σαουδική Αραβία Μουσουλμάνος όμως σε όλες τις περιπτώσεις θα το έψαχνα και ποτέ δέν θα κατέκρινα την Θρησκεία κάποιου άλλου όπως και δέν θα προσπαθούσα ποτέ να προσυλιτήσω κάποιον.
Πιστεύω ότι ο άνθρωπος ανάλογα με την εξελικτική του πορεία είχε την ανάγκη να εφευρίσκει θρησκείες που θα έβαζαν κανόνες στούς συναθρώπους του οι θρησκείες συνέβαλλαν στον τερματισμό του κανιβαλλισμού,κ.λ.π.
Α/Δ