ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
kangaroΜέλος
20/06/2019, 17:19:28
quote:
Πρέπει να είσαι γυναίκα εσύ ...

Ενδιαφέρεσαι ; "παπάρα", "ανόητε" και γυναίκα ... δεν πάει, ε ; Πάει ;

Λοιπόν, άκου τώρα για την ιστορία σου. Στο βιβλίο που σου λέω, ο γιόγκι ο Σανκαρατσάρυα περιγράφει ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Λέει ότι ναι μεν ο βασιλιάς αναστήθηκε αλλά κατά την διάρκεια των πράξεων είχε πρόβλημα στύσης και εν τέλει δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις παραμελημένες γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκείνες κατάλαβαν πως στο σώμα του βασιλιά ήταν ο Σανκάρα. Τα υπόλοιπα είναι περίπου ίδια όπως τα λες.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

20/06/2019, 17:26:28
quote:

quote:
Πρέπει να είσαι γυναίκα εσύ ...

Ενδιαφέρεσαι ; "παπάρα", "ανόητε" και γυναίκα ... δεν πάει, ε ; Πάει ;

Λοιπόν, άκου τώρα για την ιστορία σου. Στο βιβλίο που σου λέω, ο γιόγκι ο Σανκαρατσάρυα περιγράφει ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Λέει ότι ναι μεν ο βασιλιάς αναστήθηκε αλλά κατά την διάρκεια των πράξεων είχε πρόβλημα στύσης και εν τέλει δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις παραμελημένες γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκείνες κατάλαβαν πως στο σώμα του βασιλιά ήταν ο Σανκάρα. Τα υπόλοιπα είναι περίπου ίδια όπως τα λες.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

Δεν το σκέφτηκα αρχικά ότι μπορεί να είσαι γυναίκα.
Αν είσαι συγνώμη.
Τώρα για τον Σανκάρα θα τη βρεις σε πολλά σημεία την ιστορία που δεν λέει αυτό που λες. Πρόβλημα στύσης είχε ο βασιλιάς πριν πεθάνει. Μετά οι γυναίκες χάρηκαν και τον ήθελαν μαζί τους. Γιατί να τον θέλουν αν δεν είχε στύση; Ο Σανκάρα άλλαξε σώμα και μια στύση δε θα μπορούσε να πετύχει; Για όνομα του Θεού δηλαδή ... Η εκδοχή που θυμάμαι ήταν αυτή που είπα.

Σημείωση: η έλλειψη στύσης σε εμάς τους κοινούς θνητούς μπορεί να οφείλεται σε πολλά αίτια , από τη διατροφή μέχρι την ψυχολογική κατάσταση της στιγμής. Ακόμη και όταν γοητευτεί πολύ κάποιος από κάποια γυναίκα μπορεί να πάθει απώλεια στύσης μαζί της. Αλλά αυτά όταν υπάρχει ένα λογικό εύρος χρόνου, ή μετά τη δεύτερη τρίτη φορά, ξεπερνιούνται εύκολα.

13/04/2005, 00:07:25

quote:

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΠΙΚ.

χωρις να το θελει ο φουκαρας!

μονο για το Ισλαμ δεν μιλαει...

quote:

1)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ, ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
2)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
3)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.

το 4ο δεν το λεω για να μην χαλασω το κλιμα θετικοτητας των παιδιων του εσωτερικα...

quote:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΙΑΣΑΝ

τον Λωρενς της Αραβιας τον εχεις δει σε φωτογραφια?

σε ερεθισε?

σιγουρα οχι, ερεθισε ομως τον Αγα που τον επιασε αιχμαλωτο και του εταξε αμνηστια αν του καθοταν!!!

αρνηθηκε και τον βιασαν με σκληροτητα!

υπαρχει μια ανοχη του Ισλαμισμου στην ομοφυλη σχεση, που διατηρειται ακομη και σημερα.

χρειαζεται εισοδημα για να παρεις γυναικα και οι σχεσεις ομοφυλων χρησιμοποιουνται σαν ασφαλιστικη δικλειδα.

ας μας πει ο τσεπε να βλεπει αντρες να περπατανε χερακι χερακι εκει που ειναι...

quote:

ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ(ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΕΤΣΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΤΖΟΝΥ)

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!

πρωτον δεν ειναι δυνατον να τον αποκαλεσω "γλυκο" (επειδη θα παρεξηγηθουμε και επειδη ειναι στυφοξινοπικρος) και δευτερον ΕΓΩ ειμαι ο γλυκυτατος (παρακαλω) σε αυτο το τοπικ!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

13/04/2005, 00:12:28

τσεπε εγκαινιασαμε την ογδοη σελιδα και ακομη δεν εχεις δωσει μια απαντηση στις ερωτησεις που σου τεθηκαν!

danΜέλος
13/04/2005, 01:02:45
JONNY

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ο ΜΟΖ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ TSEPE
ΣΤΡΑΤΗΓΕ

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ TSEPE NOYON ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
-ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
-Η ΝΕΑ ΤΣΕΠΗ
-Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
-ΤΟ ΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΣ
-Η ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΗ ΤΣΕΠΗ
-ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΣΙΩΠΗ
-Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ

ΙΣΩΣ Ο ΤΣΕΠ ΜΑΣ ΠΕΙ

JONNIE BE GOOD
ME EΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΩ

danΜέλος
13/04/2005, 01:33:15

ΤΣΕΠΕ

ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 400 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,ΤΑ ΕΒΙΑΖΑΝ ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ?

ΚΑΙ ΟΤΙ Ο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΗ ΤΟ 1810,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΑΣΙΑ 250 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ?

danΜέλος
13/04/2005, 02:12:03

ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
13/04/2005, 02:15:58
quote:

JONNY

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ο ΜΟΖ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ TSEPE
ΣΤΡΑΤΗΓΕ

στρατηγος ειναι!

γλυκυτατος δεν ειναι!!!

quote:

JONNIE BE GOOD
ME EΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΩ

ασε να το πει κανενας αλλος φιλε μου...

εγω εχω γινει αρκετα κακος κατα την γνωμη του στρατηγου!

danΜέλος
13/04/2005, 02:39:49

TSEP
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Tsepe NoyonΜέλος
13/04/2005, 08:51:04
Αγαπητε και φιλτατε Jonnibegood, σου βγαζω το καπελο (εν προκειμενω το φεσι) Εχεις γινει ο αναμφισβητητος κυριαρχος του φορουμ. (Εσυ και δευτερευοντως ο φιλοσοφος1) Δεν ντρεπομαι να ομολογησω οτι αδυνατω να τα βγαλω περα. Δεν παιζεσαι!!!
Ειναι γνωστο οτι ο κοσμος ανηκει στους τζουτζεδες. (Μια ματια εστω και προχειρη στην επικαιροτητα θα επιβαιβεωσει του λογου το αληθες)
Αποχωρω λοιπον και φορουμ πυρι μειχθητω.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

ΝεφέληΜέλος
13/04/2005, 09:40:53
Tsepe, καθ' όλη την πορεία αυτού του thread, παρατήρησα από μέρους σου (και ανέφερα) τα πλέον τετριμμένα ρητορικά τερτίπια και κολπάκια υπεκφυγών του... (μη το πω, δε κάνει!)
Τώρα, ρίχνεις τον "τελευταίο άσο". Τώρα που ζορίζουνε τα πράματα, καθώς μπαίνουμε σε ιστορικές αναφορές, αποχωρείς -και καλά- αξιοπρεπώς, ελπίζοντας στο να σε αποτρέψουμε. Εάν δε σε αποτρέψουμε, έχεις τουλάχιστον να λες ότι έκανες μια "αξιοπρεπής έξοδο, με την ανωτερότητα της αναγνώρισης ότι 'δεν τα βγάζεις πέρα'"... Πετάς κι ένα αρχαιοελληνικό για να δούμε τι καλά που την δουλεύεις την γλώσσα και "μην τον είδατε"!

Ώπα Στρατηγέ! Πρόσεξε μη σκίσεις κάνα καλσόν!

Τα κάνεις που τα κάνεις αυτά τα τερτίπια, τουλάχιστον μάθε να τα κάνεις σωστά και... πιο διακριτικά καλέ! Σε παίρνουμε χαμπάρι έτσι!

Τέλος πάντων...
8 ρημάδες σελίδες κι ούτε μια απάντηση από τον δημιουργό της...
Δε βαριέσαι, είχε χαβαλέ πάντως! Προσωπικά το απόλαυσα αυτό το thread!

MozΜέλος
13/04/2005, 12:24:24
Το καταλαβαίνει, jonnie, το καταλαβαίνει... Στρατηγέ, πείτε κι εσείς κάτι!
(Τυχερέ Tsepe... Καθρέφτη δια χειρός ko-hu-da; Ξέρεις, αλήθεια, την αξία του στα Εσώ-θμπις;)
quote:
δοξα τω Κουδα!

(Aum... Αμάν... Αμήν)

quote:

άθεοι τολτεκοβουδιστές με τα σχιστά τα μάτια

"Μη μου το χαλάς", jonnie, πήγαινε ολόκληρο!
quote:
are you talking to me?

(Καλά το οραματίστηκα, Don Bruce De Niro...!)

Περί γάζας, προ-νόησις (να 'ναι καλά η Ζάντοκ).
Περί αυτοβελτίωσης, βάλε ένα ακόμα (απ' το καλό, το κόκκινο, ξέρεις εσύ...)

dan, γεια!

Νεφέλη, στο μυαλό μου ήσουν; (Πως το λέει ο ποιητής; Έτσι ακριβώς.)

quote:
Δε βαριέσαι, είχε χαβαλέ πάντως! Προσωπικά το απόλαυσα αυτό το thread!

Καλημέρα σας
Moz

13/04/2005, 12:27:15

quote:

Αγαπητε και φιλτατε Jonnibegood, σου βγαζω το καπελο (εν προκειμενω το φεσι) Εχεις γινει ο αναμφισβητητος κυριαρχος του φορουμ.

του φορουμ μονο?

οχι του συμπαντος???

με απογοητευσες τωρα...

quote:

Δεν ντρεπομαι να ομολογησω οτι αδυνατω να τα βγαλω περα. Δεν παιζεσαι!!!

μηπως αντι να παιζεις μαζι μου (οχι οτι δεν το διασκεδαζω) θα ηταν καλυτερα να απαντουσες σε ο,τι ρωτηθηκες απο τους υπολοιπους???

quote:

Αποχωρω λοιπον και φορουμ πυρι μειχθητω.

"γιατι θες να φυγεις, που θα πας

αφου σ αγαπω και μ αγαπας"

βρισε με λιγο να ξεθυμανεις (γι αυτο ειμαι εγω εδω) και απαντησε σε καμια ερωτηση για να σπασει η μονοτονια!

13/04/2005, 13:26:51
Τώρα που έφυγε ο Τσεπε, (σε διαβαζα Ανελλιπώς! ) μιας και είπα πως αποχωρώ πριν καιρό από το Τοπίκ, και ο βασικός λόγος ήταν, πως δεν καταλάβαινα τον λόγο να την πω στους Χριστιανούς (σαν την χείριστη φάρα ανθρώπων, και να χαϊδέψω τα αυτιά σε Ισλαμιστές, Βουδιστές, και ότι άλλο…)

Η Απορία δεν απαντήθηκε από τον Τσεπε, μιας και θα έπεφτε σε μεγάλη αντίθεση, αν προσπαθούσε να το δικαιολογήσει.

Στο βάθος, είμαι σίγουρος πως το καταλαβαίνει, (όπως και οι περισσότεροι) ανεξάρτητου πιστεύω και κατεύθυνσης. Το πρόβλημα είναι, πως δεν αφήνουμε ποτέ ΟΛΙΚΑ τους ΙΣΜΟΥΣ στην άκρη,(θελουμε να ανηκουμε καπου) αλλάζουμε διαρκώς τα γεγονότα σε έννοιες, και αυτά έρχονται σε ρήξη με άλλες έννοιες *(πόλεμος….αφηρημένων εννοιών), κάτι σαν την πολιτική, μόνο που εδώ, το πεδίο..... λέγεται πνευματικό!

Και όμως, (οι δημιουργοί των), αν κοιτάξουμε τον κοινό παρονομαστή, λένε πως ο Άνθρωπος είναι μέρος του κόσμου, και ο κόσμος είναι μέρος μας.
Αρα ο καθενας μας με τον τροπο του ειναι σπουδαιος, μα μεσα στην ταυτιση, τη σύνδεση, *(ότι ονομάζουν Αγάπη με τον ΙΣΜΟ), κουβαλάμε την ανελευθερία μας, υποφέρουμε, και γινόμαστε οι Σκλάβοι... κάποιου, και, η ελευθερία, που είναι ολική υπευθυνότητα, πάει περίπατο! Μάθαμε ομως να λέμε….έχει ο θεός!

Όταν κινδυνεύει ο ΙΣΜΟΣ που πιστεύουμε, (εκεί που λέμε πως ανήκουμε), γεννιούνται ο φόβος ο φθόνος και το μίσος.

Είναι αυτό αγάπη?

Όχι?

Ε, κάτι δεν πάει καλά τότε.

Αρχισε να αρνείσαι ότι δεν είναι αγάπη, δεν ξέρεις Τσεπε, στο τέλος τι γίνεται!

Για τα ελληνικά girls..., που πήραν μέρος στη συζήτηση.

Στο λαιμό σας κάθισε..., που θα τον χαρεί… χανούμισσα!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 13/04/2005 13:56:38

danΜέλος
13/04/2005, 15:31:41

AΓΑΠΗΤΗ ΝΕΦΕΛΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ SCHWABE(ΜΠΕΡΔΕΨΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ)ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ , ΣΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΔΙΣ 254 ΕΚΑΤ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΥΠΙΚΑ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΓΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΙΑΖΕ ).

ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΕΡΑ ΗΘΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ 2 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΓΕΝΙΑ ΜΩΥΣΗ
ΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΔΑΥΙΔ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΝΗΣΤΕΙΑ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΚΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ,ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Η ΜΙΑ ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Ο ΤΣΕΠ ΘΥΜΩΣΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ,
ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ,ΤΟΥΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΟΝ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ.

ΚΑΙ ΕΛΕΧΘΗ ΟΤΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΟΡ
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.

ΜΕΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΣ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΦΙΛΗ e_shadow
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 50 ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 22.
ΕΔΟΘΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 0,44
ΤΟ ΟΝΟΜΑ
tsepe noyon
12345 12345

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 55

Ο ΤΣΕΠΕ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 44 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΣΚΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 55
ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ
ΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ
ΕΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΔΙΣ 340 ΕΚΑΤ.
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΥΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΑΣΗΝ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΩΝ ΤΑ ΩΤΑ
ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙ
ΠΡΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ

ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΗ
ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΕ MOZ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ !!

e_shadowΜέλος
13/04/2005, 16:14:22
quote:
Για τα ελληνικά girls..., που πήραν μέρος στη συζήτηση.

Στο λαιμό σας κάθισε..., που θα τον χαρεί… χανούμισσα!

Εγώ προσωπικά είμαι γεροντοφιλη!!!!!

Και ναι με πείραξε που τον χαίρεται η μουσουλμάνα!!!

Ααααααχχχ όλα τα καλά φεύγουν από μας

Έφυγε και από το φόρουμ και τι νόημα θα έχει η ζωή μου τώρα????

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

13/04/2005, 23:49:40

quote:

πιτουρα? σε κραζει ολος ο κοσμος και σκεφτεσαι το φαϊ...?

δεν σου ειπα μεχρι τωρα ευχαριστω για το ποσο γελασα με την ατακα σου, για να μην σε ταυτισει ο τσεπες με την υποτιθεμενη κλικα.

InvaderΜέλος
13/04/2005, 23:58:34
Ρε παιδιά, γιατί δεν τον αφήνετε ήσυχο τον άνθρωπο? Αν αυτός νιώθει καλά με τη θρησκεία που ακολουθεί, εσάς τι λόγος σας πέφτει?

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

14/04/2005, 00:17:20

quote:

Εγώ προσωπικά είμαι γεροντοφιλη!!!!!

Και ναι με πείραξε που τον χαίρεται η μουσουλμάνα!!!

Ααααααχχχ όλα τα καλά φεύγουν από μας

Έφυγε και από το φόρουμ και τι νόημα θα έχει η ζωή μου τώρα????

ατιμο θηλυκο, προσπαθεις να του δημιουργησεις ενοχες και τυψεις?

για πες τον και γλυκυτατο!

InvaderΜέλος
14/04/2005, 00:26:09
quote:

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΝΗΣΤΕΙΑ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΚΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Που αναφέρεται οτι οι γονείς του τον είχαν κλείσει σε ''μοναστήρι''?

Edited by - Invader on 14/04/2005 00:29:32