ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CarlitoGR92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
anna999Μέλος
11/10/2011, 12:25:33
Τα όνειρα μας οδηγούν,πότε δεν λαθεύουν.Χρειάζεται να ζητάμε, να διακρίνουμε Αν το όνειρο φέρνει ταραχή,είναι απ' τον εχθρό της

ψυχής μας,αν μας φέρνει ειρήνη αυτό μας

δίνει την βεβαιότητα ότι βαδίζουμε με συνετά βήματα στη ζωή μας.

Θεραπεύτηκα πολλές φορές μέσα από όνειρα.Σ'ένα όνειρο μέσα σε μια στιγμή, είδα να περνά ένα χέρι απ'το σώμα μου και να μου αφαιρεί

ένα μεγάλο όγκο. Το όνειρο με οδήγησε, Έτσι έγινε η επέμβαση και θεραπεύτηκα. Κάποιος μου είπε,

"Είχα το ίδιο πρόβλημα και θεραπεύτηκα χωρίς επέμβασή,μόνο με μια προσευχή.." η πίστη ..λοιπόν..

anahs

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 13:08:57
Φιλε Dying_Incubus :) ηταν λιγο κουλο και ηθελε να το πω/που να το βαζα :P

τι ειναι αν-ηθικο?

11/10/2011, 15:01:56
quote:

-Tωρα θα το πω και οτι βρεξει ας κατεβασει.
-Ειμουν υπερτασικος.Η συστολικη μου πιεση ηταν 15 και η διαστολικη μου 11!!!.Οι γιατροι μου προτειναν φαρμακα τα οποια δεν πηρα ποτε γιατι γενικα ,ειμαι κατα των φαρμακων.
-Σε ονειρο μου,ηρθε καποιο γιγαντιαιο μεταλικο ρομποτ και με πηρε ενω εγω αντιστεκομουν τρομοκρατημενος και με πηγε σε ενα διαστημοπλοιο.Αφου με περασε απο κατι διαδρομους,εφτασε σ'ενα σημειο οπου υπηρχε ενας τεραστιος κυλινδρος.Ανοιξε μια πορτα/καταπακτη και με πεταξε μεσα ,ενω εγω συνεχιζα να αντιστεκομαι.Εκλεισε την καταπακτη και αμεσως ο κυλινδρος αρχισε να περιστρεφετε με ολο αυξανομενη ταχυτητα.Καποια στιγμη σταματησε και τοτε ξυπνησα στο κρεβατι μου.
-Απο εκεινη τη στιγμη και μεχρι τωρα,εχουν περασει κοντα 20 χρονια,η πιεση μου ειναι, η συστολικη 13-14 το πολυ και η διαστολικη μου 7-8.
-Θα ηθελα καποιος γιατρος να μου δωσει καποια εξηγηση.Μεχρι τωρα ομως
σε οποιον γιατρο ειπα οτι η πιεση μου διωρθοθηκε χωρις φαρμακα,δεν μου εδωσε καμια.

Edited by - Notirk on 11/10/2011 07:50:05

Eχεις ππέσει θύμα απαγωγής απο εξωγήϊνους Notirk?
Να πάς να κάνεις αξονική,μήπως σου έχουν βάλει τσιπάκι!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
11/10/2011, 15:21:09
-Καλα ...γελα εσυ.

11/10/2011, 23:27:42
ahlobar αν το παπάκι το έχετε ακόμα και αν είναι σε ηλικία που να μπορεί να τρώει κανονική τροφή, ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/10/2011 23:28:04

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 23:50:18
Δυστηχως φιλε μου το εδωσε σε πετ σοπ

τι ειναι αν-ηθικο?

12/10/2011, 01:33:27
quote:

ahlobar αν το παπάκι το έχετε ακόμα και αν είναι σε ηλικία που να μπορεί να τρώει κανονική τροφή, ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω!

Είσαι απίστευτος!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

violent kingΜέλος
12/10/2011, 10:50:38

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

12/10/2011, 11:13:57
quote:

-Tωρα θα το πω και οτι βρεξει ας κατεβασει.
-Ειμουν υπερτασικος.Η συστολικη μου πιεση ηταν 15 και η διαστολικη μου 11!!!.Οι γιατροι μου προτειναν φαρμακα τα οποια δεν πηρα ποτε γιατι γενικα ,ειμαι κατα των φαρμακων.
-Σε ονειρο μου,ηρθε καποιο γιγαντιαιο μεταλικο ρομποτ και με πηρε ενω εγω αντιστεκομουν τρομοκρατημενος και με πηγε σε ενα διαστημοπλοιο.Αφου με περασε απο κατι διαδρομους,εφτασε σ'ενα σημειο οπου υπηρχε ενας τεραστιος κυλινδρος.Ανοιξε μια πορτα/καταπακτη και με πεταξε μεσα ,ενω εγω συνεχιζα να αντιστεκομαι.Εκλεισε την καταπακτη και αμεσως ο κυλινδρος αρχισε να περιστρεφετε με ολο αυξανομενη ταχυτητα.Καποια στιγμη σταματησε και τοτε ξυπνησα στο κρεβατι μου.
-Απο εκεινη τη στιγμη και μεχρι τωρα,εχουν περασει κοντα 20 χρονια,η πιεση μου ειναι, η συστολικη 13-14 το πολυ και η διαστολικη μου 7-8.
-Θα ηθελα καποιος γιατρος να μου δωσει καποια εξηγηση.Μεχρι τωρα ομως
σε οποιον γιατρο ειπα οτι η πιεση μου διωρθοθηκε χωρις φαρμακα,δεν μου εδωσε καμια.

Edited by - Notirk on 11/10/2011 07:50:05

Προφανώς θα είχαν προσθέσει μερικούς κύβους καλκονίτ στο πλυντήριο.
Αυτά γίνονται, τα ξέρουν και οι εξωγήινοι.
Τριάντα εννέα κατασκευαστές πλυντηρίων, συνιστούν ανεπιφύλακτα καλκονίτ.
Με τους εξωγήινους γίνηκαν σαράντα τα παλληκάρια.

Άντε βρε, καλά ......σαράντα

Υ.Γ
Άσχετο
Μήπως οι γιατροί εκτός από τα χάπια σε συμβούλευσαν μακριά από αλάτι, καφέδες, οινοπνευματώδη, λιπαρά?

Βέβαια όλα αυτά δεν ..... σχετίζονται με την πίεση.
Το πλυντήριο από μόνο του έκανε το θαύμα.
Αλήθεια είχε και στέγνωμα?
Στις πόσες χιλιάδες στροφές?

Να σώσουμε και κανέναν άλλο χριστιανό ρε φίλε!!!
Δεν πρέπει να το κρατάς μυστικό.

Μέρες που είναι....

12/10/2011, 13:38:26
quote:

quote:

Είσαι απίστευτος!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μα δε κάνω πλάκα
Έχω μια αρσενική και χρειάζομαι μια θηλυκιά για να απαραγωγή

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/10/2011 13:39:46

CYBERMASTERΜέλος
10/10/2004, 17:07:03
ΓΚΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥ!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ)!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΩ ΖΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ "ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΦΗΒΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΕΝΙΛΗΚΟΣ ΜΕΤΑ ΝΕΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΤΟΜΟ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!!
ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Η ΖΩΗ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΟ????

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ............

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">

10/10/2004, 17:21:08
Αγαπητέ Cybermaster υπάρχουν ουκ ολίγα topics μ' αυτο το θέμα.
Ψάξε και λίγο, δε κάνει κακό.
Πρωτ'απ'όλα σκέψου πού μπορεί να υπαρχει ενα τέτοιο θέμα;
Στο αχλαδότυρο; Μπα χλωμό...
Στο -=ΣΟΦΙΑ=- ; Πολύ πιθανό
Στο -=ΓΝΩΣΗ=- ; Ίσως...
Στο -=ΨΥΧΗ=- ;Χμμμ...δε ξερω...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
JimmerlusΜέλος
10/10/2004, 17:50:10
Φίλε Cybermaster δηλαδή αν δεν είχες όρια στη ζωή σου τί θα έκανες;

Και τί θεωρείς όριο σε αυτήν τη ζωή;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

10/10/2004, 18:59:10
Για να πάρεις πλήρη απάντηση πρέπει να βρείς καπιον που το βρήκε ;

Το σοφό ρητό ταιρίαζει πολυ εδώ είναι καλυτερα 1 μερά ελέυθερης ζωής παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή . Για αυτό και μαλλον το νοήμα Ειναι αυτή ή μέρα .

cyber και εγώ οπώς εσένα είμαι δεν μου αρέσουν τα όρια , από την στιγμη που κανεις αυτό που θες και σπας τα όρια δυσκολέυει η κατάσταση . Για παράδειγμα ο Σωκράτης ή ακόμα και ο Χρίστος τόλμησαν να πουν ακραία πράγματα , στο τέλος πεθαναν (και στην περίπτωση του χριστου πιστευώ πως εγίνε μερος του συστήματος μετά θάνατον )Αν ήταν συνηθισμένοι μαλλον δεν θα ήταν αυτοι που γνωρίζουμε .

Καποιός μεγαλύτερος μου και θα ελεγέ τα όρια μας δείχνουν τον δρόμο , πιστευώ πως τα όρια τα σημέρινα δεν μας δείχνουν κανένα δρόμο αλλα μας παγιδευουν σε συγγεκριμενα μονοπάτια . Ακόμα και αν κανεις το σωστό αν δεν γνωρίζεις πως το κανεις στο τέλος θα κάνεις το άδικο .
Και οι καταστάσεις δέιχνουν πως το συστήμα παράμενει το ίδιο και ενοιές όπως της ελευθερίας αλλάζουν σε αυτό .

Και το συστήμα είναι ο ανθρώπος , άρα ο ανθρώπος δεν πολύαλλαζει .

Αν ξεκινούμε από το 0 πως γινέτε να φτάνουμε στο πλιν αιώνια είναι η ερώτησεη μου για όλους μας

Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας

old tigerΜέλος
10/10/2004, 21:46:28
Πριν από λίγο άκουσα στις ειδήσεις για έναν 32χρονο υπολοχαγό, που είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες και έκανε βόλτα με την σύζυγό του, νομίζω στην Ερμού. Όπως περπάταγε έξω από ένα κατάστημα της Εθνικής τράπεζας τον χτύπησε ένα μάρμαρο στο κεφάλι, που προφανώς δεν ήταν καλά στερεομένο. Ο άνθρωπος όπως είπε το ρεπορτάζ χαροπαλεύει στο 401 ΓΣΝΑ.
Λοιπόν αγαπητέ Cybermaster είναι άσχετο το παραπάνω συμβάν? Μάλλον όχι και θα σου εξηγήσω.
Αναφέρεις
quote:
ΘΑ "ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΦΗΒΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΕΝΙΛΗΚΟΣ ΜΕΤΑ ΝΕΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΤΟΜΟ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!!
ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Η ΖΩΗ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!!!!

Έχεις κάνει συμβόλαιο με κάποιον ότι θα περάσεις όλες αυτές τις ηλιακές καταστάσεις? Αν ναι...πάω πάσο
Αν όχι...που είναι και το πιθανότερο...
Ξέρεις, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας, εάν θα ζούμε στο επόμενο λεπτό,δευτερόλεπτο?
Δυστυχώς ακούω συνέχεια γύρω μου όλους να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Αντί να ζουν το τώρα σχεδιάζουν τι θα κάνουν μετά από χ,ψ,ζ χρόνια. Κάνουν αυτό και χάνουν το ΤΩΡΑ. Και εάν τελικά ζήσουν αρκετά χρόνια και σκεφτούν την στιγμή που πεθαίνουν ότι τελικά όλο σχεδίαζαν τι θα κάνουν στο μέλλον και τους ξέφευγε η ζωή μέσα από τα χέρια. Αποτέλεσμα? Κουλουράκι, που έλεγε και κάποιος παλιός μου καθηγητής.
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει ιδέα από εσωτερισμούς και αμπελοφιλοσοφίες, αλλά απλά ξέρει να ζει την κάθε στιγμή, να χαίρεται, να λυπάται,να νικάει, να τρώει τα μούτρα του, αλλά πάνω από όλα να αγωνίζεται, δεν πρόκειται να χάσει την ζωή μέσα από τα χέρια του. Επίγνωση και βιωματική αίσθηση της κάθε στιγμής. Μπορούμε? Ναι, πιστεύω πως ναι.
Αν το επιτύχεις αυτό, κατά ένα μαγικό τρόπο η ζωή σου απλοποιείται. Όλα γίνονται ευκολότερα.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

11/10/2004, 14:33:42
quote:
Το σοφό ρητό ταιρίαζει πολυ εδώ είναι καλυτερα 1 μερά ελέυθερης ζωής παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή . Για αυτό και μαλλον το νοήμα Ειναι αυτή ή μέρα .

Καλυτερα μιας ωρας σκλαβια και φυλακη , παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.

ΚΑΝΕΝΑΣ

11/10/2004, 16:46:07
Πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις στο θέμα που έβαλες cybermaster υπάρχουν στο βιβλίο "Αναζητώντας νόημα ζωής και ελευθερίας" του Victor E. Frankle, ενός ψυχίατρου που επέζησε από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γερμανία. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο και αυτός είναι ένας χαρακτηρισμός που δύσκολα αποδίδω σε κάτι...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

CYBERMASTERΜέλος
11/10/2004, 16:47:11
quote:

Και τί θεωρείς όριο σε αυτήν τη ζωή;

ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!

quote:
Ξέρεις, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας, εάν θα ζούμε στο επόμενο λεπτό,δευτερόλεπτο?

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ!!!!

quote:
Δυστυχώς ακούω συνέχεια γύρω μου όλους να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Αντί να ζουν το τώρα σχεδιάζουν τι θα κάνουν μετά από χ,ψ,ζ χρόνια. Κάνουν αυτό και χάνουν το ΤΩΡΑ. Και εάν τελικά ζήσουν αρκετά χρόνια και σκεφτούν την στιγμή που πεθαίνουν ότι τελικά όλο σχεδίαζαν τι θα κάνουν στο μέλλον και τους ξέφευγε η ζωή μέσα από τα χέρια. Αποτέλεσμα? Κουλουράκι, που έλεγε και κάποιος παλιός μου καθηγητής.
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει ιδέα από εσωτερισμούς και αμπελοφιλοσοφίες, αλλά απλά ξέρει να ζει την κάθε στιγμή, να χαίρεται, να λυπάται,να νικάει, να τρώει τα μούτρα του, αλλά πάνω από όλα να αγωνίζεται, δεν πρόκειται να χάσει την ζωή μέσα από τα χέρια του. Επίγνωση και βιωματική αίσθηση της κάθε στιγμής. Μπορούμε? Ναι, πιστεύω πως ναι.
Αν το επιτύχεις αυτό, κατά ένα μαγικό τρόπο η ζωή σου απλοποιείται. Όλα γίνονται ευκολότερα.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΟ-ΤΙΓΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ!!!!

ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΦΑ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.....

ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΟΠΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΕ "ΕΓΚΑΤΛΑΛΕΙΨΕΙ" ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ???

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΒΑΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

old tigerΜέλος
13/10/2004, 21:55:40
quote:
ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΟΠΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΕ "ΕΓΚΑΤΛΑΛΕΙΨΕΙ" ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ???

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Aγαπητέ Cybermaster,
επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι ένας αγώνας για την επιβίωση (η παρατήρηση της φύσης αυτό μου φανερώνει), θα ήθελα πεθαίνοντας να ξέρω ότι έχω αγωνισθεί, τολμώ να πω ΛΥΣΣΑΛΕΑ για αυτά που θέλω να κάνω. Αν διαπιστώσω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, θα προηγηθεί του σωματικού θανάτου ένας άλλος χειρότερος θάνατος. Ένας ντροπιαστικός και εντροπικός θάνατος.

Αν έχουν σκοπό όσα κάνουμε? Τι γίνεται στην περίπτωση που μπαίνουν και άλλες μεταβλητές στο ερώτημα? Χρόνος, μετενσάρκωση κλπ?

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

r21rΝέο Μέλος
13/10/2004, 22:43:14
Elefteria h death;Elefteria.For ever and ever and ever and ever and ever........