- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Aγαπητέ Cybermaster,
επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι ένας αγώνας για την επιβίωση (η παρατήρηση της φύσης αυτό μου φανερώνει), θα ήθελα πεθαίνοντας να ξέρω ότι έχω αγωνισθεί, τολμώ να πω ΛΥΣΣΑΛΕΑ για αυτά που θέλω να κάνω.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΛΙΟΤΙΓΡΗ???
ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Αρχικά κοίτα την υπογραφή της Αμαλίας (Καζαντζάκης αν δεν κάνω λάθος)
quote:
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και στη συνέχεια δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη σημείωση του Old Tiger,
quote:
Αν έχουν σκοπό όσα κάνουμε? Τι γίνεται στην περίπτωση που μπαίνουν και άλλες μεταβλητές στο ερώτημα? Χρόνος, μετενσάρκωση κλπ?
Καλή συνέχεια....
Με εκτίμηση
--Je^3--
και ποιός δεν έχει αναρωτηθεί αυτό που ρωτάς και εσύ!!! Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος βγάζει το δικό του ξεχωριστό νόημα κάποια στιγμή στην ζωή του και όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Σίγουρα θα κάνουμε τα σχέδιά μας τα μελοντικά αλλα κανείς μας δεν ξαίρει τίποτα στα σίγουρα για το αν θα τα πετύχουμε. Αξίζει να ζούμε και να περνάμε όλες τις διαδικασίες της ζωής. Ποιό είναι το νόημα? Δεν το ξαίρω αλλά μου αρέσει αυτό που ζώ.
quote:
Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος βγάζει το δικό του ξεχωριστό νόημα κάποια στιγμή στην ζωή του και όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ FOXYFREAK ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΤΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ???
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ???
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΡΥΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ.....
quote:
Αξίζει να ζούμε και να περνάμε όλες τις διαδικασίες της ζωής. Ποιό είναι το νόημα? Δεν το ξαίρω αλλά μου αρέσει αυτό που ζώ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΗ ΑΦΕΛΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ) ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???
ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ???
------------------------
Μήπως είναι όμως περισσότερο τραγικό στο περιβάλλον & στους γνωστούς παρά στον ίδιο τον παθόντα;;; Πιστεύω οτι το Νόημα της ζωής είναι η δοκιμασία της ψυχής ΠΩΣ είναι δυνατό να τα βγάλει πέρα στην κατάσταση της Ύλης!!
Οι αιφνίδιοι Θάνατοι πάντα είναι μέσα στο Πρόγραμμα μετο παραπάνω, Συμβόλαιο με τον Θεό ΔΕΝ υπογράφεται Ποτέ, ούτε κοιτάζει καμία ηλικία. Καλό είναι βέβαια να συμβαίνει σε μιά ηλικία που έχει κλείσει ο Άνθρωπος τον κύκλο του αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δέν συμβαίνει πάντα!!
Μπορεί να συμβούν αιφνίδιοι Θάνατοι είτε σε πρόσωπα τα οποία γνωρίζουμε μέσω μόνο γραπτών μηνυμάτων, είτε τα έχουμε δεί σπάνια, είτε συχνότερα, είτε καθημερινά, είτε τα γνωρίζουμε ,μέσω Τηλεόρασης!
Με την ευκαιρία να εκφράσω κι'Εγώ την πολύ μεγάλη μου λύπη για τον αιφνίδιο Θάνατο Ενός προσώπου που τον ήξερα μόνο μέσω Τηλεόρασης, αλλά ήταν υπερβολικά Αγαπητός όχι μόνο σε Μένα αλλά σε Όλους τους Έλληνες: Του ΒΛΑΣΣΗ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ!!
καλό του Ταξίδι!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
...........................
Αυτό νομίζω πως δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μην το έχω σκεφτεί...
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιβιώνουμε, ή θα βουτάμε από τα βραχάκια, όποτε δεν είμαστε σε συμφωνία με τον εαυτό μας. Είναι μόνο για να προσδιορίζει τις προτεραιότητες..
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Μήπως είναι όμως περισσότερο τραγικό στο περιβάλλον & στους γνωστούς παρά στον ίδιο τον παθόντα;;; Πιστεύω οτι το Νόημα της ζωής είναι η δοκιμασία της ψυχής ΠΩΣ είναι δυνατό να τα βγάλει πέρα στην κατάσταση της Ύλης!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΜΟ???
quote:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΤΛ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ!?!!!
quote:
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιβιώνουμε, ή θα βουτάμε από τα βραχάκια, όποτε δεν είμαστε σε συμφωνία με τον εαυτό μας. Είναι μόνο για να προσδιορίζει τις προτεραιότητες..
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ???
------------------------
quote:
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ???
...ναι..ειδικά αν αυτές οι προτεραιότητες είναι το να μην αναιρέσουμε τον εαυτό μας μέσα από την διαδικασία της επιβίωσης....αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει έτσι κι αλλιώς, αλλά όχι θυσιάζοντας όλα αυτά που μας κάνουν αυτό που είμαστε, τον τρόπο που αγαπάμε, που λυπόμαστε, που θυμώνουμε ή που απλά παραμένουμε ήρεμοι...
μακάρι απ' την άλλη να μπορούσαμε να ξέρουμε πότε αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος....πολλά δεν θα έμεναν στη μέση...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
μακάρι απ' την άλλη να μπορούσαμε να ξέρουμε πότε αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος....πολλά δεν θα έμεναν στη μέση...
Μα αγαπητή galadriel τότε δεν θα χανόταν η μαγεία της αναζήτησης?
Δεν θα ήταν σα να παίζαμε ως ηθοποιοί σε έργο με γνωστό το τέλος εκ των προτέρων?
Δεν θα παίζαμε εκ του ασφαλούς μέχρι να φθάσει "εκείνη η στιγμή"? Άραγε πως θα πιεζόμασταν (αφού δεν θα ξέραμε πόσο χρόνος σου απομένει) έτσι ώστε να βγάλουμε μεγαλύτερο δυναμικό και να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα?
Εδώ νομίζω ότι είναι ο πυρήνας της Ελευθερίας. Η ελευθερία επιλογής.
Επιλέγεις ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Στην πράξη και στην απραξία.
Ρωτάς αγαπητέ Cybermaster, "Με ποιόν σκοπό"
Μα έτσι ξέρω ότι θα είμαι "Ζωντανός" και όχι "νεκροζώντανος".

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Ναι, χάνεται και ένα μέρος από τη μαγεία της αναζήτησης, όμως όπως το είπες αυτό δινει και ένα αίσθημα ασφάλειας... για κάποιους αυτό μπορει και να είναι το ζητούμενο...να ξέρουν ότι έχουν αυτό το χρόνο και μέσα σ'αυτόν μπορούν να ζήσουν τα "χ" πράγματα...
Οταν το έγραψα αυτό ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το γεγονός ότι όταν χάθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τη ζωή μου, έμεινα μετέωρη σε πολλά θέματα που θα μπορούσαν να έχουν κλείσει...αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί να σκέφτομαι ότι αυτοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι θα φύγουν...
Το σίγουρο είναι ότι δεν γνωρίζουμε (υπό Κ.Σ.) το χρόνο που έχουμε, κι έτσι αυτή η αναζήτηση διατηρεί τη μαγεία της και τον αυθορμητισμό της και τα λαθη που μας κάνουν αυτό που είμαστε..
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά και τίποτα δεν είναι ίδιο για όλους. Άρα εκεί θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει την προσοχή του παρατηρώντας αυτά που συμβαίνουν προκειμένου να αντιληφθεί το δικό του σκοπό.
Το να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία – αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαύεται ή να αδιαφορεί για κάποια πράγματα – είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό. Ίσως εκεί καταφέρει κανείς να «πάρει» αυτά που πρέπει αποφεύγοντας να «χαθεί στο δρόμο».
Άραγε ποιος είναι αυτός που μπορεί να το κάνει πράξη αυτό?
quote:
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.......
quote:
Ρωτάς αγαπητέ Cybermaster, "Με ποιόν σκοπό"
Μα έτσι ξέρω ότι θα είμαι "Ζωντανός" και όχι "νεκροζώντανος".
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!!!
quote:
Ίσως τελικά ο σκοπός να είναι διαφορετικός για τον καθένα στην εκάστοτε ζωή.
ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
quote:
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά και τίποτα δεν είναι ίδιο για όλους. Άρα εκεί θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει την προσοχή του παρατηρώντας αυτά που συμβαίνουν προκειμένου να αντιληφθεί το δικό του σκοπό.Το να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία – αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαύεται ή να αδιαφορεί για κάποια πράγματα – είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό. Ίσως εκεί καταφέρει κανείς να «πάρει» αυτά που πρέπει αποφεύγοντας να «χαθεί στο δρόμο».
Άραγε ποιος είναι αυτός που μπορεί να το κάνει πράξη αυτό?
ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ!?!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ.....
------------------------
quote:
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.......
...ή μπορεί και να γινόταν ακριβώς το αντίθετο, τότε να έκανε κανείς αυτά ακριβώς που ήθελε και όχι αυτά που είναι αναγκασμένος να κάνει...
έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τρόπο να το διαπιστώσουμε, μπορούμε να το δουμε μόνο από τη μια πλευρά...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:quote:
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..........ή μπορεί και να γινόταν ακριβώς το αντίθετο, τότε να έκανε κανείς αυτά ακριβώς που ήθελε και όχι αυτά που είναι αναγκασμένος να κάνει...
έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τρόπο να το διαπιστώσουμε, μπορούμε να το δουμε μόνο από τη μια πλευρά..."I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ GALADRIEL H ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?and remain
Galadriel"
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ο Θάνατος είναι εξαιρετικά το Τραγικότερο γεγονός!!
Οι αιφνίδιοι Θάνατοι πάντα είναι μέσα στο Πρόγραμμα μετο παραπάνω, Συμβόλαιο με τον Θεό ΔΕΝ υπογράφεται Ποτέ, ούτε κοιτάζει καμία ηλικία. Καλό είναι βέβαια να συμβαίνει σε μιά ηλικία που έχει κλείσει ο Άνθρωπος τον κύκλο του αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δέν συμβαίνει πάντα!!
Μπορεί να συμβούν αιφνίδιοι Θάνατοι είτε σε πρόσωπα τα οποία γνωρίζουμε μέσω μόνο γραπτών μηνυμάτων, είτε τα έχουμε δεί σπάνια, είτε συχνότερα, είτε καθημερινά, είτε τα γνωρίζουμε ,μέσω Τηλεόρασης!
Με την ευκαιρία να εκφράσω κι'Εγώ την πολύ μεγάλη μου λύπη για τον αιφνίδιο Θάνατο Ενός προσώπου που τον ήξερα μόνο μέσω Τηλεόρασης, αλλά ήταν υπερβολικά Αγαπητός όχι μόνο σε Μένα αλλά σε Όλους τους Έλληνες: Του ΒΛΑΣΣΗ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ!!
καλό του Ταξίδι!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?
κάνε κλικ!![]()
Θάνατος : το γεγονός μετάβασης από το φυσικό πεδίο σε όποια επόμενα ακολουθούν
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Ζωή : η περίοδος της ύπαρξης μας στο φυσικό πεδίο
Θάνατος : το γεγονός μετάβασης από το φυσικό πεδίο σε όποια επόμενα ακολουθούν
ΜΠΡΑΒΟ Galadriel!!
Το ίδιο απαντάω και Εγώ!
Θάνατος είναι η μετάβαση απο την Ύλη σε Άγνωστα Ανώτερα Πνευματικά πεδία!
Αναφέρομαι συγεκριμένα στα μηνύματα:
ΖΩΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ - Posted - 23/10/2004 : 20:22:10
Το Ψέμα και η Αλήθεια. Σχέσεις ανθρώπων - Posted - 23/10/2004 : 11:15:39
Τι χρειάζεται η ζωή για να γίνει απλή? - Posted - 23/10/2004 : 11:21:47
Η εξίσωση του έρωτα... - Posted - 23/10/2004 : 20:03:41
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:30:01
και
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:34:03
ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - Posted - 23/10/2004 : 19:50:15
Απ'ότι μπορώ να υποθέσω, κάποιος συνάδελφος χρησιμοποίησε τον προσωπικό μου ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και θεώρησε ως "αστείο" τη χρήση του λογαριασμού μου. Εχω λάβει ήδη κάποιο mail από το συγκεκριμένο άτομο, που συνηγορεί σε αυτήν την υπόθεση...
O κωδικός πρόσβασής μου στα forums έχει ήδη αλλάξει από τον Admin λόγω αυτού του συμβάντος. Ωστόσο, σε περίπτωση που στο μέλλον αντιληφθεί κάποιος οτιδήποτε περίεργο, θα εκτιμούσα εάν επικοινωνούσατε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
Ο λογαριασμός του μέλους SMART, απενεργοποιήθηκε από τον Admin των forums ως υπεύθυνος για την προαναφερθήσα χρήση του λογαριασμού μου.
κάνε κλικ!![]()