- Πρέπει να ζητήσει η Δύση συγγνώμη από τους Μουσουλμάνους; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Καμιά μολότοφ θα ρίξεις σήμερα
![]()
Πάει το πυρπόλησες πάλι το θέμα αναρχοκομμούνι μου....skeptic
εριξε ηδη!
αλλα συνεισεφερε στο θεμα δειχνοντας πρακτικα οτι ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
θα το πυρπολησουν οι φανατικοι αν επισκεφθουν το τοπικ (μαζι με τον dim.kar φυσικα
)
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
1)Δεν ειμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι στα "ιερα βιβλία" Κορανι και Βιβλος, αναφέρονται φράσεις και εδάφια που λένε για τιμωρία άπιστων από τον Θεό. Μαλιστα νομίζω ότι στην παλαιά διαθήκη, η οποία αν δεν κάνω λάθος αποτελεί κομμάτι και του μουσουλμανισμού, αναφέρει σε ενα σημείο ότι η ανυπακοή στον Κύριο τιμωρείται με αρρώστιες, ψώρα, συγχυση μυαλού, τρέλα μεχρι και....αιμορροείδες που θα στειλει σε περίπτωση ανυπακοής...Δεν ξέρω σε ποιον μπορεί να απευθύνεται, αλλά σε όποιον και να απευθύνεται αισθάνομαι ότι το συγκεκριμενο εδάφιο από το Δευτερονόμιον(?) προσβάλλει και θίγει τα αθεΪστικά μου πιστεύω και την έλλειψη πίστης μου στον συγκεκριμένο Κύριο. Απαιτώ λοιπόν να διαγραφούν τα συγκεκριμένα εδάφια αλλά και όλα όσα έχουν να κάνουν με τιμωρία απίστων και αξιολογηση των ανθρώπων στη μεταθανάτια ζωή, την δευτέρα παρουσία και τα σχετικά διότι, όπως ειπα προσβάλλουν τα δικά μου πιστεύω. Αν δεν μου ζητηθεί συγγνώμη από τους συγγραφείς των συγκεκριμένων χωρίων και δεν διαγραφούν τα κειμενα αυτά τότε θα καταφύγω σε συγκεκριμενες αντιδράσεις με άγνωστες διαστάσεις. Επίσης απαιτώ να αφαιρεθεί η ισλαμική μαντήλα από τις μουσουλμάνες διότι προσβάλλει τα πιστεύω μου περι ισοτητας των δύο φύλων και αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Αν δεν γίνει ουτε αυτό παλι θα αναγκαστώ να καταφύγω σε ενέργειες αγνωστων μεχρι τωρα διαστάσεων.
2)Ο George Bush και ο Tony Blair, με λύπη ανακοινώνουν ότι υστερα απο απειρες γελοιογραφίες εφημερίδων και περιοδικών σε πολλές χώρες του κόσμου που αναφέρονται προσβλητικά και κοροϊδευτικά στο άτομό τους και στην χώρα τους, θα προβούν σε βομβαρδισμούς των συγκεκριμένων εφημερίδων και περιοδικών, αφού έχουν το δικαίωμα να αντιδράσουν στην προσβολή της αξιοπρέπειας και της τιμής τους. Εκτός αν ζητηθεί συγγνώμη από τους σκιτσογράφους και τους γελοιγράφους αλλά και απο τις χώρες τους.
Προς dim.kar... ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!!! ΕΝΟΙΑΣΟΥ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕ!!!!!
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
οι παρατηρήσεις σου με βρίσκουν εν πολλοίς σύμφωνο. Όπως επίσης θα πρέπει να ομολογήσω πως ο βουδισμός - ως θρησκεία - διακρίνεται από μια ανεκτικότητα, ελάχιστο ενδιαφέρον για προσυλιτισμό, προσωπική ευθύνη κλπ κλπ.
Όπως επίσης ότι ο χριστιανισμός έχει δώσει μεγάλες μορφές, όπως ο φτωχούλης του Θεού, η μητέρα Τερέζα κλπ κλπ.
Αντίστοιχες μορφές έχει δώσει και ο μουσουλμανισμός, ενώ είμαι σίγουρος πως αν το ψάξουμε, αντίστοιχα πρόσωπα θα εντοπίσουμε και στην εβραική θρησκεία.
Ταυτόχρονα δεν θα μπω στη λογική του αν ίδρυσαν ή όχι οι ίδιοι θρησκεία ή όχι: αφού πρώτα τους αποκαθηλώσουμε, κάψουμε το αγιολόγιο τους, καταλάβουμε πως ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ με σεξουαλικές επιθυμίες, άνθρωποι που αρρώσταιναν και πόναγαν, δίψαγαν και πείναγαν, επιθυμούσαν και μισούσαν, έκλαναν και έφτυναν, είχαν μύξες και δυσκοιλιότητα... ΑΦΟΥ παραδεκτούν την προφανή, μόνη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια ίσως να μπορέσουμε να συζητήσουμε με κάποιον οπαδό...
Μέχρι τότε, στο ίδιο καζάνι όλοι και μια μεγάλη φωτιά από κάτω!
Το quiz της μέρας: πότε γεννήθηκε η πρώτη θρησκεία; όταν ο πρώτος κομπιναδόρος συνάντησε το πρώτο κορόιδο...
Όσο για τον αγαπητό άγνωστο αγνωστικιστή: καιρός γαρ εγγύς εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, άρα το μόνο που με ανησυχεί άμεσα είναι ο πονόλαιμος μου...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Edited by - dim.kar on 13/02/2006 15:49:51
ολα ομως γινονται για το δολαριο, το οποιο ειναι υπερτιμημενο."
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ..
ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΣ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΣ...
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ..ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΟ "ΑΡΓΥΤΗ"..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Και για να συνοψίσω, θεωρώ:
Τον Ιησού μπάσταρδο γυιό ενός ρωμαίου λεγεωνάριου και μιας εβραίας πόρνης.
Τον Βούδα αποτυχημένο πρίγκηπα που αφού χόρτασε τα ινδικά τρίφυλλα, τις καμασούτρες κλπ κλπ είπε να γλυτώσει κι αυτός τον κόσμο
Τον Μωυσή (διότι Γιαχβέ δεν υπάρχει, οπότε τι να συζητάμε) έναν ανίκανο σιφιλιδικό που χρειάστηκε 40 χρόνια για να διασχίσει 150 χλμ, τουτέστιν περπατούσε περίπου 4 μέτρα την ημέρα.
Και το Μωάμεθ έναν σεξομανή καμηλιέρη ο οποίος όταν δεν βίαζε τις καμήλες, έμενε ασκεπής κάτω από τον ήλιο με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του να καεί ανεπανόρθωτα...Και πάνω από όλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ το ότι μπορώ να τα γράφω όλα αυτά!!!
Δε θα το έλεγα dim.kar ότι σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα γράφεις όλα αυτά. Δεν ξέρω το τι θεωρεί κάθε κυβέρνηση και κάθε θεσμοθετημένη κοινωνία ως ελευθερία λόγου και έκφρασης. Έχει καταντήσει μία έννοια τόσο φαρδιά, που μπορεί τελικά να χωρέσει πολλά ανελεύθερα πράγματα. Με την ίδια λογική, και οι Μουσουλμάνοι που αντέδρασαν, μέσα στη δική τους άποψη περί ελευθερίας το έκαναν. Για τη Δύση, μπορεί να είναι απαράβατο δικαίωμα να κάνει κάποιος δημόσια κριτική με τον τρόπο που θέλει. Αντίστοιχα για τους Μουσουλμάνους, ελευθερία μπορεί να σημαίνει να σφάξουν όποιον κρίνουν ως ιερόσυλο και άπιστο.
Άλλωστε, σφαγές γίνονται και με την πέννα, όχι μόνο με τα λόγια...
Όσον αφορά τα forums του ESOTERICA,
Όχι. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα γράφεις.
Σου το είχα γράψει και παλιότερα, να προσέχεις τα λόγια που επιλέγεις για να εκφράσεις μια άποψή σου. (Αναφέρομαι σε μια παροιμία που είχες χρησιμοποιήσει).
Στην περίπτωση όμως αυτού του θέματος, προσβάλλεις με πολύ χυδαίο τρόπο αντιλήψεις και πιστεύω άλλων συνομιλητών σου, καθώς και αναγνωστών του forum. Εκτός από το γεγονός, ότι κατά την είσοδό σου επέλεξες τη λέξη συμφωνώ στην παρακάτω δήλωση:
"Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες"
πιστεύω πως θα μπορούσες και να σκεφτείς, αλλά και να επιλέξεις έναν άλλο τρόπο για να εκφράσεις την άποψή σου, εφόσον εκφράσεις σαν αυτές που έγραψες, παραβαίνουν και γραπτούς, αλλά και άγραφους κανόνες.
Εφόσον έτσι έχουν τα πράγματα,
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για 1 μήνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανενεργοποίησή του, είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας (μπορείς να αποστείλεις ένα email στη δική μου διεύθυνση), ώστε να διευκρυνιστούν κάποια πράγματα, σχετικά με τη συμμετοχή σου στις συζητήσεις. Όπως ο στόχος και ο τρόπος που επιλέγεις για να εκφραστείς.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Και πάνω από όλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ το ότι μπορώ να τα γράφω όλα αυτά!!!Βρε ουστ βαρεμένοι... Βρε ουστ...
![]()
Είπαμε φίλε μου, ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει και να κάνει ότι γουστάρει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν γράψεις ή πεις ή κάνεις κάτι αντίθετο προς τους θεσμοθετημένους κανόνες (αλλά και ως προς το λεγόμενο 'κοινό αίσθημα', δεν θα "διωχθείς".
Λυπάμαι που απενεργοποιήθηκες, ειλικρινά επειδή θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ωραία συζήτηση αν ήσουν λίγο πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Προς dim.kar... ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!!! ΕΝΟΙΑΣΟΥ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕ!!!!!
εγώ σου το ειπα αγαπητέ dim.kar οτι θα τιμωρηθεις συντομα οπως σου αξίζει για τις βωμολοχίες σου...με αυτοανακυρήσσω νεο προφήτη διοτι οπως απεδειχθη προβλεψα την τιμωρια του βλασφημου dim.kar η οποία ηρθε πολυ συντομα(μεσα σε λιγες ωρες) απο την στιγμή της προβλεψής μου την οποία και κανω quote παραπάνω για επιβεβαίωση....
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
Εάν έχεις αντίρρηση με κάτι που διαβάζεις μπορείς να φέρεις επιχειρήματα για να στηρίξεις τις θέσεις σου.
Το να συμπεριφέρεσαι όμως έτσι (τόσο στο παρόν topic όσο και σε άλλα που είδα) το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο...

In anticipation of my resurrection...