- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Να πω και γω τα καλύτερα τότε υπέροχε - μοναδικέ - θεόμουρλε φίλε ΑΩ..
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
quote:
Τραπέζι ακούω..Να πω και γω τα καλύτερα τότε υπέροχε - μοναδικέ - θεόμουρλε φίλε ΑΩ..
Gentleman's Apocalypse
Δηλώστε συμμετοχές .
Σάβατο 26 - 11 - 2005.
Αναχωρούμε απο λευκό πύργο ( θεσσαλονίκη ), για ταβέρνα ΑΡΧΟΝΤΑς .
ώρα 20:00 μ,μ.
Αν δεν μπορέσει να έρθει κανείς , δεν πειράζει :
Πάω και ( σχεδόν ) μόνος .
Θα φάμε , θα πιούμε και νηστκοί θα κοιμηθούμε .
Σας τα είπα όλα , τώρα ανοίξτε την ψυχή .
(copy right by deva )
Η γνώση αυτή έχει καταγραφεί ,ως αρχείο στην μνήμη του μυαλού μου .
Γνώρισα στο παρελθόν περισσότερες φορές την δυστυχία , που και αυτή είναι επίσης αποθηκευμένη στο μυαλό .
Η μνήμη μου είναι γιομάτη με διάφορα αρχεία .
Είναι αμέτρητα .
Γνωρίζω απόλυτα ,ότι τα αρχεία αυτά είναι δεδομένα , δηλαδή γεγονότα που έχω βιώσει .
Θα μπορούσα να πω ,ότι σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα ,διαθέτω μια σχετική εμπειρία εγκόσμιας ζωής .
Ως ποιο ουσιαστικό κομμάτι της εμπειρίας μου επιλέγω το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ενήργησα συνειδητά .
Αυτό το κομμάτι θέλω να εκθέσω σήμερα στο ανθολόγιο .
Ο κόσμος γύρω μου ( πλειοψηφία ) ,δεν ενεργεί συνειδητά .
Το διαπίστωσα πάρα πολλές φορές .
Γνωρίζει το καλό όπως και εγώ και όμως οι επιλογές που κάνουνε στην ζωή ,δεν συμβαδίζει με αυτήν την κοινή μας αντίληψη .
Το καλό θυσιάζεται στον βωμό του καθημερινού αγώνα επιβίωσης .
Αυτός είναι σκληρός, βάναυσος, ωμός, αγχωτικός .
Ποιοι επιβάλλουνε τους ρυθμούς της επιβίωσής μας ;;;
Εμείς οι ίδιοι .
Συγκεκριμένα το κομμάτι του εαυτού ( μνήμης ) μας που δεν περιέχει το καλό .
Πως γίνεται κάτι τέτοιο ;;;
Πολύ απλά αν ενεργήσουμε στην καθημερινότητα με την ιδιότητα του εαυτού μας , που γνωρίζει το καλό , θα δυσχεραίνουμε την επιβίωσή μας .
Έτσι είναι πραγματικά, η έτσι νομίζουμε ;;;
Έτσι νομίζουμε διότι έχουμε ( πλειοψηφία ) άγνοια .Αγνοούμε ότι αν ενεργούμε με όλο τον εαυτό μας στην καθημερινότητα ,θα έχουμε κερδίσει :
Μια πολύτιμη εμπειρία ζωής .
Αν αυτό το συνεχίσουμε για ένα χρονικό διάστημα , θα έχουνε αποθηκευτεί στο μυαλό μας :
Πολύτιμα πετράδια, λίθοι , υπό την μορφή εμπειρίας .
Γνωρίζω πλέον ότι :
Η δυστυχία και η ευτυχία μου δεν εξαρτώνται από τον κόσμο .
Αυτός συμβάλλει στην διαμόρφωσή της ,αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό .
Η καθοριστική επιρροή ,προέρχεται από εμένα τον ίδιο .
Εγώ ο ίδιος ευθύνομαι αν σήμερα προσθέσω μια ευτυχισμένη, η μια δυστυχισμένη ημέρα στην μνήμη του μυαλού μου .
Επιλέγω συνειδητά και ενεργώ με όλη την δύναμη του εαυτού μου .
Είμαι βέβαιος , ότι θα περάσω σήμερα άλλη μια ευτυχισμένη ημέρα .
Γράψτε παιδιά την δική σας γνώμη , μην απέχετε .
Όταν με απογοητεύουνε οι άνθρωποι , όπως άλλες φορές εγώ αυτούς , εμφανίζεται ο θεός μου και καλύπτει το αδύναμο σημείο μου .
Αυτό δημιουργείται 99% από την τεχνητή επιβίωση , μέσα στην οποία γεννήθηκα .
Δεν ντρέπομαι να πω, ότι υπήρχανε στιγμές που ένιωσα και αισθάνθηκα την γυμνή πραγματικότητα του πολιτισμού μας .
Άγνοια ήταν όμως και την συμπλήρωσα :
Με θεϊκό φως ,που έψαξα και το βρήκα , μέσα από ένα εσωτερικό ταξίδι ,που ακόμη συνεχίζω .
Καλύπτει σε απόλυτο βαθμό την παλιά μου άγνοια .
Αν οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ αυτό το απευθύνω συνειδητά :
Αδιαλείπτως στον δημιουργό μου και όσο μπορώ ποιο συχνά στους υπέροχους συνανθρώπους μου ,που ερεθίζουνε θετικά αυτόν το θεϊκό σπόρο μέσα μου .
Πίστεψα και γνώρισα ότι :
Η αγάπη μου η προσωπική ,μπορεί να με οδηγήσει στον θεό .
Αυτό που απομένει κατά την φτωχή μου αντίληψη είναι πλέον :
Να διαδίδω το φως αυτό στον περίγυρό μου , μέχρι την τελευταία πνοή μου .
Με υποχρέωσες ηθικά θεέ με τον μοναδικό σου , τον τέλειο τρόπο , με έπεισες .
Και σαν να μην φτάνει αυτό, το επαναλαμβάνεις καθημερινά ( ζω) ,γιατί με αγαπάς περισσότερο , από ότι εγώ θα μπορούσα να φαντασθώ.
Η αγάπη σου με τρέφει και με διατηρεί πνευματικά ζωντανό .
Αν έχετε διαφορετική αντίληψη αγαπητοί μου συνάνθρωποι ,θα σας παρακαλούσα να την εκθέσετε , γιατί σας σέβομαι περισσότερο από το εγώ μου .
Εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ το ανθολόγιο αυτό της αγάπης .
Θα πρέπει όμως αγαπητοί μου , να κρατάμε τακτικά ζεστή την καρδιά μας και πως αλλιώς θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε εκτός από :
Την εξάσκηση στην αγάπη , το συναίσθημα φιλίας , σεβασμού, αλληλεγγύης αφοσίωσης ,την πράξη του καλού , για τον πλησίον μας .
Αν δεν το κατόρθωσα ακόμη θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο να ενώσω την δική μου με την δική σας αξιόλογη αγάπη .
Εσείς όμως θέλετε ακόμη , η άρχισε να σας κουράζει ο alfa-omega .
Εσείς κρίνεται την τύχη του ανθολόγιου και μόνο εσείς , εγώ το δήλωσα καθαρά :
Πιστεύω στην ζωή μετά θάνατον και εύχομαι αυτό να μην σταθεί εμπόδιο για τις μελλοντικές συμμετοχές σας .
με την ευκαιρία λέω για σήμερα ένα απλό:
Ευχαριστώ
![]()
Galadriel

Δ
Ε Κ
quote:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.quote:
ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.
ΕΥΦΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΛΠΑΣΜΟΙ ΚΡΥΦΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ,
ΘΑΡΡΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠ΄ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Σε περιμένω εδώ στην θεσσαλονίκη .
Σε περιμένω να ρθεις .
Έχεις πολλά ακόμα να δεις .Η πρόταση ισχύει και αν ακόμη φέρεις μαζί ζου αυτόν που είναι:
Γραμμένος με κεφαλαία γράμματα μέσα στην καρδιά σου .
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ.Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ...
ΦΕΓΓΕΙΣ...
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΕΓΓΕΙ Η ΑΥΓΗ ΣΟΥ...
ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
ΣΕ ΨΑΧΝΩ,
ΣΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ
ΕΡΕΒΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑ,
ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΧΑΟΣ.
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΑ. Α.Ρ.
φάτε
πίετε εξ αυτού όλοι! (επς, αλλουνού είναι αυτό)
τέσπα, φάτε πιείτε και την Αρτα φοβερίστε και για μένα βρε παιδιά![]()
και στείλτε και φωτογραφίες ε?
μουτς!
καλά να περάσετε![]()
G.

Δ
Ε Κ
Η επιστήμη της ανθρώπινης ψυχιατρικής , ψυχολογίας , έχει άμεση σχέση με την αγάπη .
Ασχολείται με την ψυχή του ανθρώπου .
Η έρευνα αυτής της επιστήμης καθώς και των άλλων κλάδων , δεν πρόκειται να τελειώσει :
Αν δεν τελειώσει πρώτα ο κόσμος , όπου ζούμε .
Η μεγαλύτερη προσφορά της επιστήμης προς τον άνθρωπο, είναι αναμφισβήτητα ο τομέας της ιατρικής .
Είμαι φίλος της επιστήμης το δηλώνω από τώρα .
Εστιάζω την διάνοιά μου ( όση έχω ) , στην ψυχολογία .
Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την ψυχολογία , δεν κατάφεραν να δώσουνε οριστικές λύσεις :
Στην διαμόρφωση της ανθρώπινης ψυχολογίας .
Υπάρχει άγνοια .
Η γνώση της σε αυτόν τον ουσιαστικό τομέα είναι μικρή και δεν μπορεί να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες του ανθρώπου .
Τον λόγο τον γνωρίζουμε :
Αδυνατεί να ανακαλύψει το αίτιο , από όπου προέρχεται , πηγάζει , εμφανίστηκε η ψυχή .
Το αποτέλεσμα είναι , το πεδίο γνώσης σε αυτόν τον τομέα να παραμένει ακόμη σκοτεινό .
Ανανεώνονται κατά καιρούς οι γνώσεις , αλλά είπαμε ο κόσμος αυτός δεν τελειώνει ποτέ .
Συμπέρασμα :
Η ψυχολογία ενός ανθρώπου , δεν πρέπει να εξαρτάται μόνο από την επιστήμη της ψυχολογίας .
Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά στην ψυχολογία μας , με το εσωτερικό μας ταξίδι .
Αν συμφωνείτε μέχρι εδώ, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :
Που στοχεύει το δικό σας προσωπικό εσωτερικό ταξίδι ;;;
Αρχίζω από εμένα γιατί έτσι είναι το σωστό .
Κάποτε νόμιζα ότι θα γνωρίσω τον τρόπο , με τον οποίο δημιουργήθηκε η ψυχή .
Ήλπιζα ότι η ανθρώπινη επιστημονική γνώση ,θα το βρει .
Τώρα ξέρω ότι δεν θα συμβεί ουδέποτε και τι να κάνω ;;;
Να περιμένω τους σπόρους , τα λιθαράκια της γνώσεως , που κατά καιρούς μου αποκαλύπτονται ;;;
Ήδη έχω επιλέξει να συμμετέχω ενεργά στην διαμόρφωση του ψυχικού μου κόσμου .
Ακόμη και αν δεν γνωρίζω πως προέκυψε η ψυχή .
Μέχρι σήμερα με βοήθησε να ενισχύσω την γνώση μου και αυτή είναι η ακόλουθη :
Η ψυχή είναι θεϊκή δημιουργία .
Είναι όμως λάθος να ψάχνω τον θεό , αντί να ερευνώ τον τρόπο ,με τον οποίο αυτή λειτουργεί .
Τον λόγο τον γνωρίσατε φίλοι μου .
Οι συζητήσεις που έχουνε ως στόχο την αναζήτηση του θεού, καταλήγουνε συνήθως στο πουθενά .
Υπάρχουνε βέβαια κάποια θετικά στοιχεία σε αυτές τις αναζητήσεις , αλλά η θεϊκή ουσία δεν αποκαλύπτεται , δεν γίνεται εμφανής .
Έτσι ασχολήθηκα για ένα χρονικό διάστημα πολύ σοβαρά , με την ανίχνευση του τρόπου λειτουργίας της ψυχής μου .
Εκθέτω δημοσίως τα αποτελέσματα :
Όλα με οδήγησαν στο συναίσθημα και συγκεκριμένα , για τον συνάνθρωπο, τον πλησίον μου .
Η μοναδική ουσία , που την έκανε να γίνει ευτυχισμένη κατά καιρούς ήτανε η αγάπη .
Έβαζα αγάπη στην ψυχή μου ,γινόμουνα άρχοντας , αχτύπητος .
Έβαζα χρήμα, δόξα, μέσα της και ηρεμούσε μονάχα για λίγο .
Διαπίστωσα με λίγα λόγια ότι :
Η δικιά μου ψυχή καίει ως καύσιμο την αγάπη .
Αν δεν τις δώσω αγάπη , αρχίζει να με παρουσιάζει προβλήματα , όπως για παράδειγμα :
Πνευματικές ανησυχίες .
Άλλοτε δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια και άλλοτε στεναχωριέμαι δίχως να γνωρίζω τον λόγο .
Μόλις τις βάζω αγάπη , ωπ αρχίζει πάλι να δουλεύει ρολόι .
Συνεχίζω τον δρόμο αυτόν , γιατί με φέρνει ευτυχία .
Σήμερα για παράδειγμα θα αγαπήσω .
Αν δεν το κάνω θα δυστυχήσω .
Αρχίζω την εξάσκηση από την galadriel & ΑΦΡΟΔΙΤΗ :
Σας αγαπώ .
Ελάτε στην Θεσσαλονίκη σήμερα να σας κάνω το τραπέζι .
ΑΓΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΣ...
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ.
ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Από την αξία των αριθμών.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ...
Το φως του νου μες την καρδιά των ανθρώπων η εσω-επικοινωνία -ενδοραματικά τα βλέπω πάλι, με τα βασίλεια των επτά ουρανών συμβολίστηκε με την εικόνα της φλεγόμενης καρδιάς και το όραμα του θείου ρόδου.
Ο δρόμος της αγάπης υμνήθηκε μέσα στους αιώνες με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Η αγάπη ο πλατωνικός έρωτας, η δέσποινα των λογισμών, παραστήθηκε με ποικίλα σύμβολα και αμέτρητες εκφράσεις. Η δέσποινα των λογισμών, η ουράνια ΑΦΡΟΔΙΤΗ, είναι η δημιουργική θεία δύναμη και εποπτεύει στους ενσαρκωμένους απεσταλμένους. Είναι το ενεργό φως, η αληθινή αγάπη ο πρώτος λόγος.
Στην ισλαμική αποκρυφολογία, αναφέρονται οι επτά ουρανοί.
Δεν ακούς που λένε καμμιά φορά θα σε πάω στους επτά ουρανούς.
Εγώ που ψιλοανέβηκα ας το αναλύσω με την βοήθεια της αξίας των αριθμών πάντα.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΖΕΙ Ο ΑΔΑΜ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΩΕ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΟΥ Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ.
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΡΑΗΛ.
Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ.
Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΕΚΕΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΜΩΥΣΗΣ.
Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΛΩΤΟΔΕΝΤΡΟ. ΩΡΙΜΟ ΕΛΠΙΩ.
ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ.
ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑ. -ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΑΠΛΑ ΧΑ. ΩΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΩΝ 72 ΘΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ 99 ΑΓΙΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΗΛ.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΝΕΡΗ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ.
Η ΦΑΝΕΡΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΑΣ.
ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΙΝΟ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.
ΑΠΟ ΔΩ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ Η ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗΣΗ ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΙΕΣ.
ΑΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ,
ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΩ
ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΕΝΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΙΕΣ.
Όλοι?..
Δεν θα μπορούσα να ζήσω σ'ένα κόσμο βουτηγμένο στην αγάπη - με κουράζει..
Gentleman's Apocalypse
Αλλά βέβαια αν το δει κανείς κι αλλοιώς...
Στις εντάσεις ή το διασκεδάζει ή κλείνει τα ωραία του αυτάκια.
Τι λες;
Καλησπέρα σου,
καλησπέρα σε όλους.
Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΩ ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ...

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.
quote:ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ.
Μέχρι σήμερα με βοήθησε να ενισχύσω την γνώση μου και αυτή είναι η ακόλουθη :
Η ψυχή είναι θεϊκή δημιουργία .
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟΙ, ΑΔΟΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΞΟΧΟΙ...
Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ... ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.
ΟΤΑΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ...

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.Α.Ρ.
επί του θέματος τώρα...
η αγάπη καλέ μου φίλε μερικές φορές πρέπει να είναι και σκληρή, αυτό την διαχωρίζει από όλα τα δήθεν της συμπεριφοράς μας και την κάνει αυθεντική...
να μπορείς να λες στοπ! ως εδώ... είναι κι αυτό ένα δείγμα αγάπης στον εαυτό μας καταρχήν και κατ'επέκταση σεβασμός στην αληθινή ύπαρξη του άλλου... ως τέτοια την ενσωματώνω στην ζωή μου και δεν την καταναλώνω σε ωραίες κουβέντες (που συνήθως είναι κούφιες)...
πολύ συχνά, αυτή μου η συμπεριφορά μεταφράζεται με διάφορα "κοσμητικά" επίθετα (βλ.παραπάνω τα γραπτά της Αφροδίτης μας) αλλά ακριβώς επειδή η αγάπη που Είμαι είναι αυθεντική δεν χρειάζεται παρά να τα αγνοήσω... Στην κάθε Αφροδίτη που διαλέγει ένα Χ λάθος δρόμο θα κοιτάξω "μέσα" θα δω ότι -ναι, υπάρχει και αληθινό κομμάτι- και αυτό θα συνεχίσω να αγαπάω και να στηρίζω...
το λάθος όλων μας είναι ότι στεκόμαστε σε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας και ορίζουμε ως αληθινό...
ο δρόμος μου λοιπόν στη ζωή έχει ακριβώς αυτό τον στόχο, να μην στέκομαι πουθενά! μονόδρομος προς τα πάνω και πότε με καθυστερήσεις, πότε με σκουντουφλήματα, συνεχίζει πάντως διαρκώς... δεν με ενδιαφέρει που πάει αυτός ο δρόμος.... έχω εμπιστοσύνη (μία από τις ιδιότητες της Αγάπης) και ξέρω ότι θα οδηγηθώ στο καλύτερο για την ψυχή μου σημείο.. έχω υπομονή (άλλη μία ιδιότητα της Αγάπης) και σηκώνομαι όποτε πέφτω για να συνεχίσω ξανά... κι όταν δαγκώνουν το χέρι που απλώνω, το τραβάω πίσω, το δένω και περιμένω να ιαθεί για να το απλώσω στον επόμενο που θα το χρειαστεί...
G.

Δ
Ε Κ
Ήτανε σύμφωνα πάντοτε με την φτωχή διάνοιά μου και η ποιο :
Ουσιαστική .
Ήδη γνωρίζω ότι μπορείς να προσφέρεις πολλή περισσότερα στο ανθολόγιο της .
Μίλησες με βιωματικές εμπειρίες .
Παρέκαμψες την θεωρία και μπήκες στην πρακτικό μέρος της αγάπης .
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι :
Τα συναισθήματα και το αίσθημα γενικά δεν μπορείς να τα περιγράψεις επαρκώς .
Εγώ λέω ότι γίνεται και είδη εσύ έχεις κάνει μια προσπάθεια :
Αρκετά αξιόλογη θα έλεγα .
Το :
σηκώνομαι όποτε πέφτω για να συνεχίσω ξανά
Είναι περιγραφή για εμένα .
Το :
έχω εμπιστοσύνη (μία από τις ιδιότητες της Αγάπης)
Επίσης .
Το :
κι όταν δαγκώνουν το χέρι που απλώνω, το τραβάω πίσω, το δένω και περιμένω να ιαθεί για να το απλώσω στον επόμενο που θα το χρειαστεί...
Μου άρεσε περισσότερο από όλα , όσα έγραψες .
Ξέρεις γιατί ;;;
|
Γιατί μου θυμίζεις τον alfa-omega .
quote:
[b]Δεν θα ήσουν ηρεμότερος;
Αλλά βέβαια αν το δει κανείς κι αλλοιώς...
Στις εντάσεις ή το διασκεδάζει ή κλείνει τα ωραία του αυτάκια.
Τι λες;
Απο τη στιγμή που θα διαγράψουμε την λέξη μίσος τότε διαγράφεται αυτόματα και η λέξη αγάπη. Το αποτέλεσμα.. χάνουν και οι δύο λέξεις το νόημα τους.
Ένας κόσμος "γεμάτος" αγάπη σου στερεί το δικαίωμα να σκορσαριστείς για τα συναισθήματα σου...
Ηρεμότερος δεν θα ήμουνα διότι δεν θα υπήρχε κάτι για να με κάνει ανήσυχο.. οπότε?
Όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν - καλά και κακά - βοηθούν στο να αποχτά αυτό το αναθεματισμένο νόημα η ζωή μας..
Και τέλος.. με βαρύ πόνο στην καρδιά
..θα συμφωνήσω με την Γκαλακάπωςέτσι πως η αγάπη πρέπει να είναι σκληρή..
Gentleman's Apocalypse
quote:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση φίλε alfa-omega, αλλά δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, ελπίζω όμως να περάσετε όλοι ένα πολύ καλό βράδυεπί του θέματος τώρα...
η αγάπη καλέ μου φίλε μερικές φορές πρέπει να είναι και σκληρή, αυτό την διαχωρίζει από όλα τα δήθεν της συμπεριφοράς μας και την κάνει αυθεντική...
να μπορείς να λες στοπ! ως εδώ... είναι κι αυτό ένα δείγμα αγάπης στον εαυτό μας καταρχήν και κατ'επέκταση σεβασμός στην αληθινή ύπαρξη του άλλου... ως τέτοια την ενσωματώνω στην ζωή μου και δεν την καταναλώνω σε ωραίες κουβέντες (που συνήθως είναι κούφιες)...
πολύ συχνά, αυτή μου η συμπεριφορά μεταφράζεται με διάφορα "κοσμητικά" επίθετα (βλ.παραπάνω τα γραπτά της Αφροδίτης μας) αλλά ακριβώς επειδή η αγάπη που Είμαι είναι αυθεντική δεν χρειάζεται παρά να τα αγνοήσω... Στην κάθε Αφροδίτη που διαλέγει ένα Χ λάθος δρόμο θα κοιτάξω "μέσα" θα δω ότι -ναι, υπάρχει και αληθινό κομμάτι- και αυτό θα συνεχίσω να αγαπάω και να στηρίζω...
το λάθος όλων μας είναι ότι στεκόμαστε σε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας και ορίζουμε ως αληθινό...
ο δρόμος μου λοιπόν στη ζωή έχει ακριβώς αυτό τον στόχο, να μην στέκομαι πουθενά! μονόδρομος προς τα πάνω και πότε με καθυστερήσεις, πότε με σκουντουφλήματα, συνεχίζει πάντως διαρκώς... δεν με ενδιαφέρει που πάει αυτός ο δρόμος.... έχω εμπιστοσύνη (μία από τις ιδιότητες της Αγάπης) και ξέρω ότι θα οδηγηθώ στο καλύτερο για την ψυχή μου σημείο.. έχω υπομονή (άλλη μία ιδιότητα της Αγάπης) και σηκώνομαι όποτε πέφτω για να συνεχίσω ξανά... κι όταν δαγκώνουν το χέρι που απλώνω, το τραβάω πίσω, το δένω και περιμένω να ιαθεί για να το απλώσω στον επόμενο που θα το χρειαστεί...
G.
Δ
Ε Κ
ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ. ΤΑ ΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ...
ΜΑΚΑΡΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΝΟΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΥΘΥΤΑΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...
ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΕΥΧΕΤΑΙ...