- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:quote:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΙΕΣ.Όλοι?..
Δεν θα μπορούσα να ζήσω σ'ένα κόσμο βουτηγμένο στην αγάπη - με κουράζει..
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
Η σημερινή αναλογία μεταξύ Αγάπης –Μίσους , κλείνει προς το μίσος .
Είναι φυσιολογικό , μιλάμε για την κοινή ενότητα , την ανθρώπινη κοινωνία .
Ο πολιτισμός μας ( τεχνολογικός ) δεν φέρνει τον άνθρωπο κοντά στον πλησίον του, αντίθετα μεγαλώνει την απόσταση μεταξύ μας .
Είναι φυσιολογικό να κλείνουμε ( πλειοψηφία ) προς την τεχνητή εξέλιξη γιατί :
Δεν θα μπορούσαμε αλλιώς να επιβιώσουμε .
Είναι μέχρι τώρα η μοναδική εναλλακτική λύση .
Ο εσωτερισμός δεν αποτελεί εναλλακτική λύση ,για εμένα .
Είναι η οριστική λύση .
Ήδη γνωρίζω ότι ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ .
Παραθέτω την απόδειξη .
Η επιστημονική γνώση είναι το κατσαβίδι , το μέσον της ολιγαρχίας ,δηλαδή των συνανθρώπων μας που έχουνε γεννηθεί πάμπλουτοι .
Συνειδητά κρατάνε και μεγαλώνουνε την απόσταση της γνώσεως μεταξύ :
Πλουσίων και φτωχών .
Ελέγχουνε πλήρως την εξέλιξη ,με αυτόν τον τρόπο .
Αυτό για εμένα σημαίνει , ότι αυτοί οι συνάνθρωποί μου :
Πράττουνε συνειδητά το κακό .
Όπου κακό εννοώ ,τα τεχνητά εμπόδια που δημιουργούνε , για να μην μπορούνε οι φτωχοί συνάνθρωποί τους , να φτάσουνε στο δικό τους επίπεδο γνώσης .
Η γνώση δεν είναι ελεύθερη στον εξωτερικό μας κόσμο, αντίθετα ελέγχεται από την ολιγαρχία άψογα .
Η ελληνική παιδεία για παράδειγμα ,είναι εσκεμμένα πανάκριβη, για να μην έχουμε όλοι οι άνθρωποι ίσα δικαιώματα πρόσβασης στην γνώση .
Μόνο δια μέσω της εσωτερικής οδού, μονοπατιού μπορούμε να απελευθερωθούμε από αυτό το στημένο (τεχνητό ) εμπόδιο .
Η ολιγαρχία επέλεξε :
Συνειδητά την εξωτερικά ελεγχόμενη πρόσβαση στην επιστημονική γνώση .
Φίλε Didorium αυτή η κατάσταση σε εκφράζει ψυχικά
Αν δεν γνωρίζω καλά τα πράγματα (αντικειμενικά ), γράψε μου την δική σου άποψη , για να μαθαίνω και εγώ τώρα στα γεράματα .![]()
quote:
[b]ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ. ΤΑ ΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ...
ΜΑΚΑΡΙ.
ευτυχώς ο Θεός με λυπήθηκε και δεν μοιάζω.... γιατί εγώ γνωρίζω και τα μέσα και τα έξω της Αφροδίτης (της κάθε Αφροδίτης) αλλά αυτή όχι τα δικά μου... στηρίζεται σε κάποιους που της είπαν, ερμήνευσε ανώνυμα μαιλ, τηλεφωνήματα κ.α. και κυρίως ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ, όσα δεν μπορούσε να δικαιολογήσει διαφορετικά... στο τέλος με ΠΟΛΥ ήσυχη την συνείδηση της έγραψε ποίηση (ο θεός να την κάνει)...
quote:
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΝΟΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
αυτό στο οποίο αναλώνομαι αγαπητή Αφροδίτη είναι κάτι το οποίο όχι να φτάσεις δεν θα μπορέσεις ποτέ αλλά ούτε και να συλλάβει το μυαλό σου σαν έννοια... το να μετουσιώνω υπονοούμενα και ψέμματα σαν ερέθισμα για δημιουργία... όταν "τσιμπάς" λοιπόν και απαντάς σε ένα ποστ μου τέτοιας μορφής (σαν αυτό που μόλις παρέθεσες) κάθε άλλο παρά δημιουργικά φέρεσαι και κάθε άλλο παρά μαθήματα αγάπης δίνεις... απλά "τσιμπάς" στο αγκίστρι του Εγώ σου...
χρησιμοποίησα το nickname σου για να γράψω κάτι γενικότερο του εαυτού σου Αφροδίτη, αλλά περίμενα ματαίως πως θα καταλάβεις...
quote:
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΥΘΥΤΑΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ακριβώς αυτό λέω κι εγώ...
και προσπάθησε να θυμηθείς λοιπόν, πόσο τρομαγμένα έχεις φερθεί, πόσο ανόητα έχεις κατηγορήσει ότι σου "πήραν" το παιχνίδι σου (κατακαημένο Εγώ τα σέρνεις όλα, και καράβι ακόμα)...
τη στιγμή που με έβριζες, εγώ σου απάντησα "ρίξε κι άλλες αν είναι να εκτονωθείς"
τη στιγμή που δεν πήγαινα με τίποτα αυτό που περνάς για ποίηση, βγήκα και την υπερασπίστηκα όταν κάποιος πήγε να σε ειρωνευτεί γι'αυτό...
scripta manent Αφροδίτη... όλα εδώ είναι γραμμένα...
άσε λοιπόν τα εύκολα μεγάλα λόγια, και ξεκίνα να κάνεις έστω μερικά από αυτά που γράφεις έργα...
αυτό είναι αγάπη Αφροδίτη και όχι τα μουχρώματα...
quote:
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...
ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
το στόμα μου είναι ελεύθερο από την κάθε Αφροδίτη που φαντασιώνεται διάφορα...
και όσο για το τι θέλει ... φτύνω τον κόρφο μου καλού κακού ...
Galadriel

Δ
Ε Κ
ΓΕΡΝΑΣ. ΚΙ Η ΚΑΚΙΑ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΗΜΕΝΗ.
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΟΥ.
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ.
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΔΑΜ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΕΔΩ. ΑΥΤΗ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.
ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑ ΕΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΜΟΥΓΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.
ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Τι να γίνει;
ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΧΟΝΤΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.

Κάνε υπομονή και βάλε την ελπίδα μέσα στην αθώα ψυχή σου .
Όλα σχεδόν τα προβλήματα λύνονται .
Προσπάθησε να αντιληφθείς , τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκαν και να είσαι βέβαια ότι :
Θα βρεις τον τρόπο , να τα ξεπεράσεις .
Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι , να απογοητευθείς .
Θα χαρώ να διαβάσω και πάλι ευχάριστα νέα σου , με τον μοναδικό τρυφερό τρόπο , που γράφεις .
Πάντα θα σε σκέφτομαι με αγάπη .
Μην διστάσεις να κάνεις προσευχή στον θεό αν χρειαστεί .
Μόνο οι ανόητοι ισχυρίζονται , ότι δεν μπορεί να έρθει βοήθεια από εκεί .
quote:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.
Ποια τηλεφωνήματα ρε μυθομανή ?
Είμαι κάθε μέρα με την G. Ούτε τηλέφωνο είδα, ούτε τίποτε. Και ξέρεις ε ? Αν έβλεπα, μαύρο φίδι θα την είχε φάει...
quote:
ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ
Ποιες ενδεχόμενες ρε φαντασιόπληκτη ?
Και ποιας οικογένειάς σου ? Μια μάνα έχεις κι αυτήν την χρησιμοποιείς για να προκαλέσεις φιλεύσπλαχνα συναισθήματα στον κάθε γκόμενό σου...
Και που 'σαι μούρλα ? Κάνε μου μήνυση. Πήγαινε και πες πως κάποιος Deva Parinito, με ενοχλεί. Το Δαφνί, δεν είναι και πολύ μακριά...
Deva Parinito
Edited by - 24th_Thief on 27/11/2005 23:17:13
το παραδέχομαι είμαι πολύυυυυυ γριά! τουλάχιστον 6.500 χρόνων, πάει κόντρες κανείς?![]()
βέβαια, λένε, πως η γριά η κότα έχει το ζουμί (κότα είπα? σόρρυ ντέβα μ' δεν θα σου ξαναθυμήσω το φτωχό εκείνο κοτόπουλο αλά πουτανέσκα
), ευτυχώς δηλαδή που βρήκα κι αυτόν τον στοιχειακό αρχάγγελο και πορεύομαι κι εγώ γιατί αλλιώς θα με τρώγαν οι αράχνες!![]()
![]()
τώρα η αλήθεια είναι επίσης, πως όχι μόνο προσευχές θα κάνω αλλά και μπουσουλώντας στην παναγιά της Τήνου θα πάω αν είναι να έρθω στα ίσα μου... με αυτά που διαβάζουν τα ματάκια μου πάντως σίγουρα είμαι για λύπηση! Δεν με λυπάται επιτέλους κανείς ???
μα γιατί?
πως? μόνο η Αφροδίτη?
ποια Αφροδίτη? η πάνδημος?
ε, κάτι θα ξέρει αυτή παραπάνω....
"συγνώμη σου ζητώωωω
συγχώρεσέ μεεε"
ώπα!
ω, ρε μανούλα μου...
και ξανά ώπα!![]()
G.

Δ
Ε Κ
quote:
ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Τι ευτυχία! Φαντάσου τον Χάρο να έρθει να πάρει εμένα. Μέχρι και τσίπουρο θα πιω μαζί του. Άντε να με πάρει μετά. Φυσικά και θα γυρίσει το πρόσωπό του. Θα φύγει με άδεια χέρια ο έρ' μος.
Deva Parinito
εντωμεταξύ...
αυτό το "εμού" με προβλημάτισε ιδιαίτερα....
πήγαινα ερχόμουνα, έκοβα βόλτες κάτω απ' το τραπέζι (καθότι και κοντή η άτιμη) και προσπαθούσα να θυμηθώ..
μα ναι!
είναι εκείνο το πουλί που ανήκει στην οικογένεια των στρουθοκαμήλων!![]()
![]()
έξοχα!
G.

Δ
Ε Κ