ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/08/2010, 00:37:01
Σε αυτά έπεσες μέσα φίλε PREDATOR…
Τι λες, να αρχίσω να το συνειδητοποιώ σιγά, σιγά ή έχω ακόμα χρόνο…

24 Σημάδια για να καταλάβεις ότι μεγάλωσες

3. Το ψυγείο περιέχει περισσότερο φαγητό από μπύρα...
4. Έξι η ώρα το πρωί είναι η ώρα που ξυπνάς και όχι η ώρα που πας για ύπνο...
8. Οι διακοπές σου από 130 μέρες γίνονται 14...
13. Ταΐζεις το σκύλο σου ισορροπημένη σκυλοτροφή αντί για Mc Donalds...
15. Δεν κοιμάσαι πια από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ...
21. Η φράση "Δεν θα ξαναπιώ τόσο!" αντικαθίσταται από τη φράση "Δεν μπορώ πια να πιώ όπως έπινα!"

Όσο για αυτό…

2. Αποκλείεται να κάνεις sex σε παιδικό κρεβάτι...

Ποτέ δεν χώραγα σε παιδικό κρεβάτι…

03/08/2010, 10:24:43
καλημερα σας παιδια!

quote:
Τι λες, να αρχίσω να το συνειδητοποιώ σιγά, σιγά ή έχω ακόμα χρόνο…

μην στενοχωριεσαι... εχεις χρονο αρκετο ακομη

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 10:51:40
Ορισμοί

Αρχιτέκτονας: Ένας τύπος που δεν είναι αρκετά αρρενωπός για να γίνει μηχανικός, αλλά ούτε και αρκετά "αδερφή" για να γίνει στυλίστας.

Αστυνομία: Αυτή που καταφτάνει μετά την μάχη και μαζεύει τους τραυματίες.

Ποδόσφαιρο: Αυτό που παντρεύονται όλες οι γυναίκες χωρίς να το ξέρουν.

Διπλωμάτης: Αυτός που σου λέει να πας να γαμηθείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις.

Οικονομολόγος: Ο ειδικός που θα ξέρει αύριο για ποιό λόγο αυτό που προέβλεψε δεν έγινε σήμερα.

Εύκολη: Η γυναίκα που έχει την σεξουαλική ηθική του άνδρα.

Κβαντικός Φυσικός: Ένας τυφλός άνδρας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ψάχνει να βρει μία μαύρη γάτα, που μπορεί και να μην υπάρχει.

Hardware: Τμήμα του υπολογιστή, το οποίο δέχεται τα χτυπήματά μας όταν το software παρουσιάσει πρόβλημα.

Αδιαφορία: Συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σε έναν άνδρα που δεν την ενδιαφέρει, η οποία μεταφράζεται από τον άνδρα ως "κάνει την δύσκολη"

Διανοούμενος: Ατομο ικανό να σκέφτεται για περισσότερες από δύο ώρες κάτι που δεν έχει σχέση με το σεξ.

Ομαδική δουλειά: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στου άλλους.

Πονοκέφαλος: Αντισυλληπτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις γυναίκες κατά την δεκαετία του 90.

Μονογαμικός: Καταπιεσμένος Πολυγαμικός.

Nanosecond: Κλάσμα του χρόνου μεταξύ της στιγμής που θα ανάψει το πράσινο μέχρι την στιγμή που θα ακουστεί η κόρνα από το πίσω όχημα.

Νυμφομανής: Όρος με τον οποίο ένας άνδρας χαρακτηρίζει μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά από αυτόν.

Απαισιόδοξος: Αισιόδοξος με εμπειρία.

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 10:57:29
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα χαλαρωτικό μασαζάκι είναι ότι πρέπει…
--------------------------------------------------------------------------------

αυτο θυμιζει "κινεζικο βασανηστιριο"

και μιας και ανεφερα το Κινεζικο Βασανηστιριο, για διαβασε φιλε μου Ελο αυτο:

Σε μία έρημη περιοχή της Κίνας περιπλανιέται για μία βδομάδα ένας Ευρωπαίος που έχει χαθεί.
Ενώ κοντεύει να πεθάνει από την πείνα, βλέπει έναν πύργο, χτυπάει την πόρτα, του ανοίγει ένας κινέζος ερημίτης.
Ο Ευρωπαίος του ζητάει να φάει, να κάνει ένα μπάνιο και να κοιμηθεί.
Ο ερημίτης λέει "Ναι, ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω αλλά να ξέρεις ότι αν πειράξεις την μικρή εγγονή μου θα υποστείς τα τρία κινέζικα βασανιστήρια."
Ο ταλαιπωρημένος Ευρωπαίος συμφωνεί, αλλά ενώ τρώει βλέπει την μικρή κινεζούλα η οποία ήταν και πρώτη γκόμενα, του γυαλίζει και αποφασίζει να το διακινδυνέψει. Έτσι και γίνεται.
Το πρωί που ξυπνάει βρίσκει μία πέτρα 20 κιλών στο στήθος του, η οποία γράφει πάνω της:
"1ο κινέζικο βασανιστήριο: πέτρα 20 κιλών στο στήθος".
- Σιγά τα λάχανα, λέει και την πετάει από το παράθυρο, οπότε βλέπει την πίσω πλευρά της πέτρας η οποία γράφει:
"2ο κινέζικο βασανιστήριο: η πέτρα είναι δεμένη στο αριστερό σου αρχίδι".
Οπότε για να το γλιτώσει πηδάει από το παράθυρο και τότε βλέπει στο περβάζι γραμμένο το μήνυμα:
"3ο κινέζικο βασανιστήριο: το δεξί σου αρχίδι είναι δεμένο στο πόδι του κρεβατιού."

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 11:04:24
quote:
Διπλωμάτης: Αυτός που σου λέει να πας να γαμηθείς με τέτοιο τρόπο, που εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις.

Auto exei kai alli ekdoxi:

"Autos pou sou leei na pas sto diaolo me tetoion tropo, pou arxizeis na etoimazeis tis valitses sou"

Ubi Dubium, Ibi Libertas
03/08/2010, 11:23:42
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... MEA CULPA ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΗΨΗ

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 11:32:25
Siga thn coulpa, apla, to na ga***ei gia merikous-merikes den xreiazetai diplomatis, pane euxaristos kai monoi tous

Ubi Dubium, Ibi Libertas
03/08/2010, 11:38:01
quote:

Siga thn coulpa, apla, to na ga***ei gia merikous-merikes den xreiazetai diplomatis, pane euxaristos kai monoi tous

αυτο ειναι μια "αλλη" μεγαλη αληθεια

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 13:03:22
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 15:12:07
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ?

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 15:50:53
quote:
τελικα, δεν βαριεσαι μονο εσυ απο οτι φαινεται

OXI...!! ΠΟΤΕ!

quote:
3. Υπεραναλύεις τις καταστάσεις σαν 15χρονο κοριτσάκι που γουστάρει το γκόμενο του σχολείου και αναρωτιέται αν το "Με συγχωρείς, να περάσω" αποτελεί ένδειξη αγάπης.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ...
ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΜΕΝΕΣ..

quote:
Ομαδική δουλειά: Δυνατότητα να ρίξεις τις ευθύνες στου άλλους.

ΧΑΧΑΧΑΧ!! ΚΑΛΟ!

CHARMED

03/08/2010, 16:01:51
http://www.youtube.com/watch?v=syE6uqN-5_4

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ..

CHARMED

03/08/2010, 16:16:18
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 19:56:50
αυτο, αφιερωμενο στους "γονεις" του forum:

Παιδικοί κανόνες ιδιοκτησίας

Αν μου αρέσει, είναι δικό μου.
Αν το κρατώ στο χέρι μου, είναι δικό μου.
Αν μπορώ να στο πάρω, είναι δικό μου.
Αν το είχα πριν από λίγο, είναι δικό μου.
Αν είναι δικό μου, δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται ότι είναι δικό σου.
Αν φτιάχνω ή κάνω κάτι, όλα τα κομμάτια είναι δικά μου.
Αν μοιάζει με το δικό μου, είναι δικό μου.
Αν νομίζω ότι είναι δικό μου, είναι δικό μου.
Αν είναι δικό μου και στο κλέψω, είναι δικό μου.
Αν χαλάσει, είναι δικό σου.

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 20:03:19
Είπαν:

Αν αισθάνεσαι καλά, μην ανησυχείς. Θα περάσει. (Boling)

Ανεξάρτητα από το αν κάτι πάει στραβά, όλα δείχνουν εντάξει. (Scott)

Αν κάποιο πείραμα πετύχει, κάτι έχει πάει στραβά. (Finagle)

Πάντα να ζωγραφίζεις μουντζούρες στα περιθώρια, σου δείχνουν μέχρι πού έχεις φτάσει. (Finagle)

Ο Καπιταλισμός βασίζεται στην ψευδαίσθηση ότι μπορείς να κερδίσεις.
Ο Σοσιαλισμός βασίζεται στην ψευδαίσθηση ότι μπορείς φέρεις ισοπαλία.
Ο Μυστικισμός βασίζεται στην ψευδαίσθηση ότι μπορείς να βγεις από το παιχνίδι. (Freeman)

Αν ανοίξεις ένα κουτί με σκουλήκια, ο μόνος τρόπος για να τα βάλεις πάλι μέσα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μεγαλύτερο κουτί. (Zymurgy)

Ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που προστατεύεται από ηλεκτρική ασφάλεια, θα καεί πρώτο προστατεύοντας την ασφάλεια. (Klipstein)

Πρώτος νόμος ποδηλασίας: Όποιον δρόμο και να πάρεις, είναι ανηφόρα και κόντρα στον άνεμο.

Η διπλανή ουρά κινείται πάντα πιο γρήγορα. Αν μετακινηθείς σε αυτήν, θα κλείσει το ταμείο. (Etorre)

Οι υπολογιστές είναι αναξιόπιστοι, αλλά οι άνθρωποι είναι πιο αναξιόπιστοι. (Gilb)

Η πιθανότητα να πέσει μια φέτα από τη μεριά που είναι αλειμμένη με βούτυρο είναι ευθέως ανάλογη του ύψους της τιμής του χαλιού. (Jenning)

Όταν ένα εργαλείο πέσει, θα κυλήσει στην πιο απόμακρη γωνιά του εργαστηρίου.

Πριν φτάσει εκεί, θα έχει χτυπήσει στα δάχτυλα του ποδιού σου. (Anthony)

Μην το πιέζεις, πάρε ένα μεγάλο σφυρί. (Anthony)

Κάτω από τις πιο αυστηρά μελετημένες συνθήκες πίεσης, θερμοκρασίας, μεγέθους, υγρασίας και άλλων μεταβλητών, ο κάθε οργανισμός θα κάνει αυτό που το ευχαριστεί περισσότερο. (Harvard)

Ο πρώτος μύθος του management είναι ότι υπάρχει. (Heller)

Η ανικανότητα είναι ευθέως ανάλογη της ψηλότερης θέσης στην ιεραρχία. (Godin)

Όσο πιο σημαντική είναι η θέση ενός ατόμου μέσα σε μια επιχείρηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάση του να σπαταλάει όλο του το χρόνο σε επιτροπές και υπογραφές. (Oeser)

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". (Jones)

Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. (Truman)

Νόμος του 90%: Το πρώτο 90% της εργασίας παίρνει το 90% του χρόνου. Το τελευταίο 10% παίρνει το άλλο 90% του χρόνου.

Νόμος των εταιρειών: Η πολυτέλεια της διακόσμησης του μπροστινού γραφείου είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξιοπιστίας της εταιρείας.

Καλύτερα ένα εφιαλτικό τέλος παρά εφιάλτες δίχως τέλος. (Matsch)

Αν βάλεις μια μικρή ποσότητα κρασιού σε ένα βαρέλι γεμάτο λάσπη, θα πιείς λάσπη. Αν βάλεις μια μικρή ποσότητα λάσπης σε ένα βαρέλι γεμάτο κρασί, θα πιείς λάσπη. (Schopenhauer)

Οι λύσεις είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων. (Sevareid)

Η μοναδική φορά που μπορείς να είσαι βέβαιος για κάτι, είναι όταν είσαι βέβαιος ότι έχεις κάνει λάθος. (Holten)

Αν οι άνθρωποι άκουγαν τον εαυτό τους συχνότερα, θα μίλαγαν λιγότερο. (Courtois)

Όσο πιο μακριά βρίσκεται το μέλλον, τόσο καλύτερο φαίνεται. (Finnigan)

Εάν δεν υπήρχε το τελευταίο λεπτό, δεν θα είχε επιτευχθεί τίποτα.

Η διαφορά μεταξύ των Νόμων της Φύσης και του Νόμου του Μέρφυ έγκειται στο ότι με τους Νόμους της Φύσης μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα κάθε φορά θα πηγαίνουν στραβά με τον ίδιο τρόπο.

Το να κλέβεις τις ιδέες ενός είναι "λογοκλοπή", το να κλέβεις τις ιδέες πολλών είναι "επιστημονική έρευνα". (Felson)

Μόλις καθίσεις να πιείς ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ, το αφεντικό θα σου ζητήσεις να κάνεις κάτι, που θα πάρει τόσο χρόνο, όσο χρειάζεται για να κρυώσει ο καφές σου. (Owen)

Από όποια μεριά κι αν γυρίσεις μπαίνοντας στο ασανσέρ, τα κουμπιά θα βρίσκονται στην απέναντι πλευρά. (Gluck)

Μια καθαρή γραβάτα ελκύει πάντα τις σάλτσες. (Diner)

Η προσπάθεια να πιάσεις ένα εύθραυστο αντικείμενο που πέφτει, προξενεί περισσότερες ζημιές απ' όσες αν το αφήσεις να πέσει. (Fulton)

Η ένταση της φαγούρας είναι αντιστρόφως ανάλογη της απόστασης του σημείου που "σε τρώει". (Zadra)

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 20:11:19
Η γυναίκα μοιάζει με τον κόσμο
Στα είκοσι είναι σαν την Αφρική... Μισοεξευρευνημένη.
Στα τριάντα μοιάζει με την Ινδία... Ζεστή, τρυφερή, μυστηριώδης.
Στα σαράντα μοιάζει με την Αμερική... Τεχνητώς τελειοποιημένη.
Στα πενήντα μοιάζει με την Ευρώπη... Μισοερειπωμένη.
Στα εξήντα μοιάζει με την Σιβηρία... Όλοι ξέρουν που είναι, αλλά κανείς δεν θέλει να πάει!

Ο άνδρας μοιάζει με το τρένο.
Στα είκοσι είναι σαν τοπικό, σταματά σε κάθε σταθμό.
Στα τριάντα μοιάζει με έκτακτο, σταματά μόνο στα μεγάλα χωριά.
Στα σαράντα μοιάζει με εξπρές, σταματά μόνο στις μεγάλες πόλεις.
Στα πενήντα του μοιάζει με παλιά ατμομηχανή, σταματά συχνά, αλλά κυρίως για νερό.
Στα εξήντα του, δεν ταξιδεύει πια, έχει αποσυρθεί και βρίσκεται στη μάντρα.

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 21:10:36
αφου βλεπω παλι ελαχιστη συμμετοχη... σας χαιρετω! ισως περασω μια βολτιτσα αργοτερα!

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 21:23:37
Καλώς τον Gaara
quote:
Ως την νέα χρονιά όμως σκέφτομαι να το ρίξω στα γλυκά (παγωτά και κέικ).... μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος αυτός...

..Καλή λευτεριά
quote:
ααα!!! ΔΝ ΗΡΘΑ..
ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΩ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΠΟΥ..
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ???

Βεβαίως. Αν θες να συναντηθούμε κάνε μου ένα pm μέσω φόρουμ(και ένα μήνυμα εδώ να με ειδοποιήσεις γιατι δε κοιτάω το μέιλ μου) και θα βλέπουμε τι γίνεται. Keep in touch.

quote:
δεν λιωνει DR υπαρχει ψυγειακι μια χαρα θα ερθει...παιδια το μοχιτο ειτε βγηκε σε μπουκαλι ειτε οχι εγω στη CHARMED κερναω μεχρι 3 μπουκαλια

Και το τελευταίο ποτήρι στη μνήμη των εγκεφαλικών κυττάρων.Cheers
quote:
ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ?
Μιλάει το καστανομελαχρινό

quote:
Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι...αν μου πάρει κανείς σοκολάτα από το εξωτερικό και probably δεν τον έχω δει ποτέ, που θα του πω να μου την στείλει?....
Στις γκόμενάς σου...
quote:
Charmed έχω ξεμείνει Θεσ/νίκη, όλοι λείπουν εδώ και καιρό, έχω τερματίσει του ποπούλι τα παιχνίδια σε ένα μήνα από εκεί που έπαιζα ένα παιχνίδι την δεκαετία
Κάνα γνωστό; FPS;
quote:
και έχω πάει διακοπές μόνο για 5 μέρες...
Εξαρτάται πού και πώς τις έκανες..
quote:
pandi πόσο χρονών είσαι, are you single, που μένεις, ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό και... θα μου δώσεις το facebook σου? (charmed δεν είναι αυτό που νομίζεις, αλήθεια!!)
Έλα, έλα τώρα, και εμένα μαρέσουν τα πουρά...
quote:
Υ.Γ. 4: τελικά τα ούρα που τα έριξε?
Δεν είναι εδώ, ούτε στου Πρέντι, ούτε στις Χάντερ ή της Charmed..οπότε μάντεψε

quote:
ΡΕ ΣΥ GAARA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ)
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..
Λέγεται συγχρονικότητα.. και μένα μου τυχαν πολλές αυτό το καλοκαίρι και μία-δύο με το φόρουμ αυτό.
quote:
2. Αποκλείεται να κάνεις sex σε παιδικό κρεβάτι...
Γιατί πριν τι έκανες δηλαδή;!
04/08/2010, 00:52:53
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

NOVUS ORDO SECLORUM
04/08/2010, 01:27:45
quote:
PREDATOR - μην στενοχωριεσαι... εχεις χρονο αρκετο ακομη

Ουφφφ… ησύχασα….

Diegrammene Libero τα κόλπα τα γνωρίζεις από παλιά, γιατί δεν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες…