ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Lock_SmithΜέλος
06/05/2014, 23:04:37
quote:
Παραλείψαμε κάτι σημαντικό.
Επειδή ειπώθηκαν τα "ήρθατε σε ένα χώρο που σας καλωσόρισε αλλά δεν τον σεβαστήκατε" και "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" και άλλες ανοησίες.

Γιατί ανοησίες? Αλήθεια είναι.

Αλήθεια επίσης είναι οτι όλοι έχουμε κάνει κατάχρηση της ελαστικότητας της Δ.Ο. της ιστοσελλίδας, εσύ, εγώ και πάρα πολοί άλλοι.

Κανονικά έπρεπε να έχουμε φάει πόδι αν το καλοσκεφτούμε λίγο καλύτερα.

Τέλος πάντων.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

10/05/2014, 00:16:54
killuminati τέτοιου είδους μαλακίες μην τις ξαναπευθύνεις σε μένα...γιατί θα το πάμε αλλιώς το έργο....
10/05/2014, 07:05:37
quote:

killuminati τέτοιου είδους μαλακίες μην τις ξαναπευθύνεις σε μένα...γιατί θα το πάμε αλλιώς το έργο....

Εγώ λεώ αυτό που βλέπω και αισθάνομαι. Μπήκες στην ομάδα των τρολς.

Όπως και να' χει δεν με απασχολεί.

Είναι τόσο μικρή η ζωή και τόσο γεματή με βάσανα που το να κάτσει κανείς σε ένα σάιτ και να κοροιδεύει όποιον θέλει να εκφράσει τις ανησυχίες και τις γνώμες του είναι ματαιότητα.

Αλλά αφού σου αρέσει καλή διασκέδαση παρέα με τα τρολς Dsm, Νικόμαχο, Sesostris, Κηφέα και πάει λέγοντας...

10/05/2014, 07:16:51
Και μάλλον εσύ Kost θα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη από εμένα και την Panpam, γιατί ποτέ δεν σε προσβάλλαμε για οτιδήποτε κι αν πιστεύεις.

Εσύ μόνος σου θίχτηκες που προσβάλλαμε τα τρολς του φόρουμ με το υψηλό iq και άρχισες τις επιθέσεις.

Επειδή καταθέτουμε την άποψή μας λες πως προσβάλλαμε τον Κηφέα(!), έπειτα λες στον Dsm ότι είμαι φασίστας και μου χρειάζεται αποβολή, και μετά αποκαλείς την Panpam ψυχοπαθή και τυχάρπαστη επειδή έφτιαξε ένα θέμα να εκφράσει μια άποψη!

Και όλα αυτά ενώ έχουμε αποδείξει πως δεν ήρθαμε εδώ να παίξουμε και να πειράξουμε, αλλά θεματοθετούμε σοβαρά ανεξάρτητα αν για κάποιους φαντασμένους φαίνονται αστεία αυτά που λέμε.

Για δείξε μου πότε σε προσβάλλαμε και αν όντως θα σου ζητήσουμε συγγνώμη.

Edited by - killuminati on 10/05/2014 07:21:15

10/05/2014, 14:56:14
quote:
Είναι τόσο μικρή η ζωή και τόσο γεματή με βάσανα που το να κάτσει κανείς σε ένα σάιτ και να κοροιδεύει όποιον θέλει να εκφράσει τις ανησυχίες και τις γνώμες του είναι ματαιότητα.

Το ότι είναι μάταιο και ανούσιο να βγάζουμε τις εμμονές μας σε ένα φόρουμ πρέπει να στο έχω πει εγώ καιρό πριν...με αφορμή τον καταιγισμό από μηνύματά σου και με το προηγούμενο nickname σου και με το παρόν.

quote:
Εσύ μόνος σου θίχτηκες που προσβάλλαμε τα τρολς του φόρουμ με το υψηλό iq και άρχισες τις επιθέσεις.

Με ενοχλούν εκατέρωθεν οι βρισιές και τα πικρόσχολα σχόλια...και χέστηκα το ποιός τα λέει σε ποιόν...

quote:
Επειδή καταθέτουμε την άποψή μας λες πως προσβάλλαμε τον Κηφέα(!), έπειτα λες στον Dsm ότι είμαι φασίστας και μου χρειάζεται αποβολή, και μετά αποκαλείς την Panpam ψυχοπαθή και τυχάρπαστη επειδή έφτιαξε ένα θέμα να εκφράσει μια άποψη!

Από το μυαλό σου τα βγάζεις όλα αυτά άνθρωπέ μου;; πότε τα έγραψα όλα αυτά;

Άκου, η αφορμή ήταν το θέμα της wikipedia στο οποίο μπήκες και το έκανες μπάχαλο από το πουθενά και χωρίς λόγο...το δικό μου σχόλιο έχει να κάνει με το ότι και σαν κιλουμινάτι και κυρίως σαν χρίστος ελ διαρκώς τα'βαζες με τους εβραίους με το παραμικρό...ήταν λοιπόν γελοίο να κατηγορείς άλλα μέλη για αντιεβραϊσμό...το δικό μου θέμα δεν είναι οι εβραίοι, τους οποίους έχω χεσμένους, ούτε τα θέματα του κάθε μέλους εδώ...αυτό που θέλω να σου πω κιλουμινάτι είναι ότι ειδικά απέναντί μου θα έπρεπε να μιλάς με μία στοιχειώδη ευγένεια για παλαιότερους λόγους που γνωρίζεις ποιοί είναι....μπορεί να σου έχω κάνει κριτική, μιας και η συμμετοχή σου είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, ωστόσο βρισιές δεν σου έχω ρίξει...γι'αυτό λοιπόν στο ξαναλέω, δικαίωμά σου να μην βλέπεις τη δική σου καμπούρα και την εικόνα που παρουσιάζεις σε αυτό το φόρουμ, δικαίωμά σου να λες ό,τι θες για άλλα μέλη που όντως συχνά τρολάρουν, για εμένα όμως τέτοια σχόλια δεν δέχομαι...

Και κάτι άλλο, εσύ και ένα άλλο μέλος έχετε υιοθετήσει μία πάρα πολύ άσχημη τακτική: ταυτίζετε τους συντονιστές του φόρουμ και κάποια μέλη του με αυτούς που διοικούν τη χώρα και καθημερινά προκαλούν το μένος των πολιτών...και αραδιάζετε κάτι γελοίους μονολόγους περί αφεντικών, περί του απλού λαού και περί επανάστασης...όλο αυτό εγώ το περιγράφω με μία λέξη "κακομοιριά"...αλλά και θρασυδειλία...επειδή δηλαδή δεν μπορώ να τα βάλω με εκείνους που μου στερούν την ελευθερία ή το δικαίωμα στην εργασία γι'αυτό και εγώ τα βάζω με τον πρώτο τυχαίο, εκεί που με παίρνει, ανώνυμα και ανώδυνα...η τακτική αυτή αρμόζει σε άτομα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και γι'αυτό φιλικά σου προτείνω να αλλάξεις τρόπο σκέψης....

Lock_SmithΜέλος
10/05/2014, 16:47:56
Killuminati εναντίον όλων!

Όλοι σε κράζουν, εσένα και την/τον panpam.....εσείς το βιολί σας.

Όλοι είμαστε ελατωματικοί ενώ εσύ και το panpam είσαστε το ανώτατο γεννετικό δημιούργημα.

Προσκυνούμε.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

10/05/2014, 16:59:26
quote:

Το ότι είναι μάταιο και ανούσιο να βγάζουμε τις εμμονές μας σε ένα φόρουμ πρέπει να στο έχω πει εγώ καιρό πριν...με αφορμή τον καταιγισμό από μηνύματά σου και με το προηγούμενο nickname σου και με το παρόν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις τις εμμονές. Εγώ απλώς κατέθετα την άποψή μου. Αν εννοείς το θέμα του Λουκιανού τότε ναι, το έκανα γιατί οι σοφοί του σάιτ με τσατίσανε, αλλά η συμμετοχή μου δεν είναι για να την λέω σε νεοπαγανιστές. Με ενδιαφέρουν τα ζητήματα της ζωής και του θανάτου, δεν με νοιάζει να την πω σε κανένα.

quote:

Από το μυαλό σου τα βγάζεις όλα αυτά άνθρωπέ μου;; πότε τα έγραψα όλα αυτά;

Όχι από το μυαλό μου. Άλλωστε ο Σέσοστρις το δήλωσε πιο ανοιχτά, τσατίσαμε λέει τον Κηφέα! Δηλαδή αν τολμήσεις να διαφωνήσεις με τον Κηφέα πέφτει η λαιμητόμος... Βασικά εγώ τσατίστηκα με τον Κηφέα αλλά τέλος πάντων. Ας είναι καλά ο άνθρωπος, περασμένα ξεχασμένα.

quote:

Άκου, η αφορμή ήταν το θέμα της wikipedia στο οποίο μπήκες και το έκανες μπάχαλο από το πουθενά και χωρίς λόγο...το δικό μου σχόλιο έχει να κάνει με το ότι και σαν κιλουμινάτι και κυρίως σαν χρίστος ελ διαρκώς τα'βαζες με τους εβραίους με το παραμικρό...ήταν λοιπόν γελοίο να κατηγορείς άλλα μέλη για αντιεβραϊσμό...το δικό μου θέμα δεν είναι οι εβραίοι, τους οποίους έχω χεσμένους, ούτε τα θέματα του κάθε μέλους εδώ...αυτό που θέλω να σου πω κιλουμινάτι είναι ότι ειδικά απέναντί μου θα έπρεπε να μιλάς με μία στοιχειώδη ευγένεια για παλαιότερους λόγους που γνωρίζεις ποιοί είναι....μπορεί να σου έχω κάνει κριτική, μιας και η συμμετοχή σου είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, ωστόσο βρισιές δεν σου έχω ρίξει...γι'αυτό λοιπόν στο ξαναλέω, δικαίωμά σου να μην βλέπεις τη δική σου καμπούρα και την εικόνα που παρουσιάζεις σε αυτό το φόρουμ, δικαίωμά σου να λες ό,τι θες για άλλα μέλη που όντως συχνά τρολάρουν, για εμένα όμως τέτοια σχόλια δεν δέχομαι...

Έδειξα ότι δέχτηκα απανωτές επιθέσεις, γι' αυτό έβρισα.

Ε αφού μου λες να χέσω τους Εβραίους, τί σε πειράζει ο αντιεβραϊσμός; Με έχεις μπερδέψει και μετά λέτε για μυστήρια συμμετοχή εκ μέρους μου. Θα σου πω πολύ απλά δεν έχει σημασία τί πιστεύω εγώ ή εσύ, ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει. Δεν έχει σημασία αν μισώ ή αγαπώ τους μαύρους, τους Εβραίους κτλ. νομίζω είναι άκυρο να απολογηθώ για το τί εννοούσα. Ούτε έχει σημασία για μένα αν εσύ αγαπάς ή μισείς τους Εβραίους, δεν είμαστε γι' αυτό εδώ!

Νάτος τώρα! Ενοχλητική συμμετοχή! Αφού λες χέστηκες για τους εβραίους. Τί ακριβώς σε ενοχλεί τότε; Και εμένα γιατί να με ενοχλεί αυτά που γράφουν και πιστεύουν οι Νικόμαχος, Dsm, Κηφέας και άλλοι;

quote:
Και κάτι άλλο, εσύ και ένα άλλο μέλος έχετε υιοθετήσει μία πάρα πολύ άσχημη τακτική: ταυτίζετε τους συντονιστές του φόρουμ και κάποια μέλη του με αυτούς που διοικούν τη χώρα και καθημερινά προκαλούν το μένος των πολιτών...και αραδιάζετε κάτι γελοίους μονολόγους περί αφεντικών, περί του απλού λαού και περί επανάστασης...όλο αυτό εγώ το περιγράφω με μία λέξη "κακομοιριά"...αλλά και θρασυδειλία...επειδή δηλαδή δεν μπορώ να τα βάλω με εκείνους που μου στερούν την ελευθερία ή το δικαίωμα στην εργασία γι'αυτό και εγώ τα βάζω με τον πρώτο τυχαίο, εκεί που με παίρνει, ανώνυμα και ανώδυνα...η τακτική αυτή αρμόζει σε άτομα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και γι'αυτό φιλικά σου προτείνω να αλλάξεις τρόπο σκέψης....

Γιατί μιλάς εκ μέρους της Διαχειριστικής Ομάδας; Αυτό με τσατίζει. Το κάνουν ο Νικόμαχος και ο Dsm. Δεν αναφερούμουνα κυρίως στην ΔΟ αλλά στην εξουσιαστική συμπεριφορά κάποιων χρηστών. Τους ενοχλεί να βλέπουν αυτά που γράφουν. Θεέ και Κύριε! Αυτή την τρέλα δεν την έχω ξανασυναντήσει. Ε ωραία τί να κάνουμε τώρα... να πάρω και εγώ κανά όπλο να σκοτώσω αυτούς που γράφουν πράγματα τα οποία με βρίσκουν σε διαφωνία;

Την Διαχειριστική Ομάδα ΔΕΝ την ενοχλώ επειδή γράφω! Αν είναι δυνατόν. Αυτό που θέλει είναι να γίνονται συζητήσεις ή έστω κατάθεση απόψεων, χωρίς φασαρία.

Τα άλλα που λες κακομοιριά, θρασυδειλία είναι άλλο θέμα και δεν έχει σημασία αν ισχύουν ή όχι. Αλλά τον προσανατολισμό δεν το έχω χάσει.

Λέγε, πότε θα κάψουμε την Βουλή και τις Στοές;

10/05/2014, 17:10:37
quote:

Killuminati εναντίον όλων!

Όλοι σε κράζουν, εσένα και την/τον panpam.....εσείς το βιολί σας.

Όλοι είμαστε ελατωματικοί ενώ εσύ και το panpam είσαστε το ανώτατο γεννετικό δημιούργημα.

Προσκυνούμε.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Μήπως εσύ το βιολί;

http://chataboutyou.com/online-forum-bully

Γιατί στήνεις ομάδες εναντίον ενός; Όλοι σε κράζουν λέει. Ε και αν είναι αλήθεια; Θα χάσω την κοινωνική αποδοχή και θα με κάνουν πέρα; Σιγά. Αν όλοι πάνε στον γκρεμό θα πας και εσύ;

Είπαμε εμείς πως είμαστε αναμάρτητοι; Όλοι έχουμε ελαττώματα. Και εγώ και η Panpam.

Αλλά τουλάχιστον επί της ουσίας. Εγώ από τότε που μπήκα σε φόρουμ τους σέβομαι όλους και πιστεύω στον διάλογο, εκτός και αν μου κάνουν τρολοεπίθεση οι bullies.

10/05/2014, 17:30:56
Εγώ πιστεύω "ενοχλητική συμμετοχή" είναι αυτή που επιτίθεται προσωπικά σε μέλη με εμπάθεια, μια και του φόρουμ δεν είναι τίποτε άλλο παρά χώρος συζήτησης. Μπορεί στο φόρουμ να βρεθούν οι χειρότεροι εχθροί αλλά για να υπάρξει συζήτηση πρέπει να φερθούν χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Αν "ενοχλητική συμμετοχή" είναι η κατάθεση απόψεων οποιασδήποτε μορφής τότε το πρόβλημα είναι ότι το φόρουμ είναι ανοιχτό και δημοκρατικό. Οπότε μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Θα υπάρχουν και απόψεις που μας αηδιάζουν. Συμβουλή: μπορούμε απλά να μην τις διαβάζουμε. Τόσο απλό.

Τώρα αυτό περί "ρατσιστικής" συμμετοχής μου φαίνεται πιο πολύ κομπίνα για να ξεφορτωθούμε κάποιον που δεν μας αρέσει. Εγώ πιστεύω ΟΛΟΙ μας έχουμε κάνει και κάνουμε ρατσιστικές δηλώσεις, πιο ανοιχτά ή πιο κόσμια. Και ρατσιστική δήλωση δεν είναι μόνο αυτή κατά εθνών. Εγώ μάλιστα πιστεύω πως η πλειοψηφία των μελών είναι κατά βάθος εθνικιστές, απλώς είναι κάποια σημεία που διαφωνούν με την (ναζιστική) Χρυσή Αυγή.

Όλοι είμαστε ρατσιστές κατά ένα μέρος, έχει να κάνει με το τομάρι και την επιβίωσή μας, δεν έχει σημασία αν το παραδεχόμαστε ή όχι. Εγώ αν και δεν συμφωνώ με την εξελικτική θεωρία, δεν αρνούμαι πως άτομα όπως ο Λάβευ και ο Δαρβίνος έχουν πιάσει κάποιες συμπαντικές αλήθειες.

Οπότε Lock Smith όλοι έχουμε ελαττώματα.

10/05/2014, 17:36:23
Οπότε καταλήγω πως είναι λάθος η επίθεση εναντίον εμένα και της Panpam.

Διαφωνίες έχουμε αλλά δεν πρέπει να είναι εκεί το θέμα του φόρουμ. Να συμφωνούν όλοι δεν γίνεται.

Μου την δίνει να τονίζουμε τα nicknames - ο τάδε και η τάδε. Αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις αν πιστεύετε στην συζήτηση, η αν δεν μας γουστάρετε μιλήστε με αυτούς που γουστάρετε.

Keep walking.