- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μόνη κόκκινη γραμμή το Ευρώ.Μάλιστα...
Τότε να αφήσουμε κάτω τα μολύβια,να πούμε προφορικά στους Ευρωπαίους ότι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα,(στέλνουμε και το Γιουσουφάκι άμα λάχει),να τους αφήσουμε μέχρι την Παρασκευή να γράψουν μόνοι τους το κείμενο,και να πάμε ως ελληνική αποστολή μονάχα για να το υπογράψουμε.
Δεν χρειάζεται καν να το διαβάσουμε βρε.Like Xrysohoidis..yeaah.
Την Κυριακή,να ρίξουν κι ένα μανίκι στην υπόλοιπη αποστολή και μετά να γυρίσουμε πίσω θριαμβευτές με ένα πενηντόευρο κολλημένο στο κούτελο.
Πιο δύσκολα δεν γίνεται.
Οι μισοί ελπίζουν στην κωλοτούμπα του Τσίπρα,λες και είναι λύτρωση...(Κατάντια...)
Και οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι η δραχμή θα είναι περίπατος...(Άγνοια..)
Το μόνο που μένει είναι να δούμε το τέλος του έργου...
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 08/07/2015 20:39:25
Φυσικά και το ξέρατε.
Αλλα το κάνατε ούτως ή άλλως.
Άρα, ποιος σου φταίει;
Ο Τσιπραλέξ ή η Μέρκελ;
ε, πάρε τώρα μνημόνιο και... ζιιιιιπ
υγ: Κάποιος ανέφερε οτι τοποθετήθηκε και ο Ζιπ για το ζήτημα;
Πού έγινε αυτό;
Ειλικρινά,επειδή δεν έχω όρεξη,σε παραπέμπω σε προηγούμενες αναρτήσεις μου,περί Σύριζα.
Άμα γυρίσεις με το καλό,από τις Βρυξέλλες που σε έστειλα,φυσικά.
Η UNITED ARLINES καθήλωσε ολα τα αεροπλάνα
(περίπου 90 πτήσεις)
Η WALL STREET σταματισε το trading.
Το site της WALL STREET JOURNAL έπεσε,
με μια λευκή οθόνη που εγραφε "OOPS"...
Σε όλες τις περιπτώσεις, είχαν προβλήματα με μερικά κομπιουτεράκια...
τέτοια σύμπτωση!
hack attack ?
quote:Δε σου είπα οτι είσαι βαμμένος ΣΥΡΙΖΑ ρε παιδί μου... αλλά νομίζω οτι υπάρχει μια συμπάθεια σε αυτή τη κατεύθυνση... έστω στη κατεύθυνση Λαπαβίτσα... αν όχι στον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ
Ειλικρινά,επειδή δεν έχω όρεξη,σε παραπέμπω σε προηγούμενες αναρτήσεις μου,περί Σύριζα.
Και τέλος πάντων, αν δεν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ, ποιο άλλο κόμμα στηρίζει το GREXIT; Μόνο ένα ή δύο ξέρω και αυτά εκτός βουλής.
Άρα ή δε ψήφισες καθόλου ή ψήφισες ένα απ' αυτά τα δύο κόμματα, αυτό μου λέει η εις άτοπον επαγωγή
άρα θα πρέπει να μας πεις τι είναι αυτό που συγκεριμένα στηρίζεις..
Και κρίμα.Κάποτε ήσουν υπολογίσιμος συζητητής.
Θυμάμαι κάποιους καλούς διαλόγους που είχαμε.
Τώρα είσαι απλώς, ένας πολύ μεγάλος μαλάκας.
Και η...κίτρινη έρχεται!! ( για μένα φυσικά ).Κάπου είδα ένα πουλί να την έχει στο ράμφος του.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - Heretic on 08/07/2015 23:00:58
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ποιός έχει συμφέρον?
σχιστομάτικο μεν, αλλά όχι βορειοκορεάτικο...!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Βαρέθηκα.Τρίψου σε κανέναν άλλον.Αύριο πάλι.
Heretic,
Να μωρέ γιατί δεν αυξάνει η FED τα επιτόκια...και ψάχναμε εμείς το λόγο..![]()
"""Τη σοβαρή ανησυχία τους εξέφρασαν αξιωματούχοι της Fed κατά τη σημερινή συνεδρίασή της για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, σε ένδειξη του πώς η αναταραχή στις αγορές του εξωτερικού θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν τα σχέδια της Fed για αύξηση των επιτοκίων σε περίπτωση μετάδοσης της κρίσης.
Πολλοί αξιωματούχοι εξέφρασαν την αγωνία τους πως τυχόν αποτυχία της Ελλάδας και των επίσημων πιστωτών της να επιλύσουν τις διαφορές τους θα μπορούσε να επιφέρει αναστάτωση στις αγορές της Ευρωζώνης, με πιθανά φαινόμενα διάχυσης στις ΗΠΑ, αναφέρουν τα πρακτικά."""
Οι άνθρωποι δεν παίζονται...
Πρέπει να απευθύνονται σε τελείως στόκους(βλ.αμερικανούς πολίτες)
Η Βόρεια Κορέα καραδοκεί να εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση πάνω σε αναμπουμπούλα, περισσότερο για εντυπωσιασμό και για εσωτερική καταναλωση, παρά για κάποιο οικονομικό αντικρυσμα.
Εγω λέω πως το default της Ελλάδας δεν έχει προεξοφληθεί ακόμα γιατί είναι τεράστιο, μη διαχειρίσιμο. Πιθανότατα να μην δούμε αυτό το dip που έδωσε η Lehman όταν χρεοκόπησε, αλλά σταδιακά θα ισοπεδώσει τις αγορές της Ευρώπης και στην Wall Street θα κουραστούν πολύ να σταματήσουν την εξαύλωση. Σήμερα οι δείκτες στο αμερικάνικο άρχισαν να δίνουν ενδείξεις επικείμενης πτώσης που πιθανόν να βγάλει την αγορα έξω απο το ανοδικό κανάλι του 2012!
Αυτά είναι ενδείξεις σοβαρών επικείμενων οικονομικών (και όχι μόνο) αναταραχών που δεν εχουν βγεί ακομα στην επιφάνεια, και είναι πολύ χαρακτηριστικό οτι εκτός απο Ε.Ε και Αμερική δεν έχει μονο πρόβλημα η Κίνα, αλλά όλες οι αγορές των Brics.
Edited by - Heretic on 08/07/2015 23:50:28
Είναι επειδή όλα είναι υπέροχα,οι αγορές υγειέστατες,το Πουέρτο Ρίκο κέρδισε το τζόκερ,και η Ευρώπη ετοιμάζεται να ..βγει από την Ελλάδα.
Ρε θα τρελαθούμε τελείως και θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Για να μη μιλήσουμε για το δολάριο...
Πάει φυσικά με τον κλασικό κανόνα.Όσο περισσότερα κόβεις, τόσο μεγαλώνει η αξία τους..
ή μήπως είναι ανάποδα? μπερδεύομαι γαμώτο..![]()
![]()
![]()
Οσο για την αμερικανική καούρα περί Ελλάδος, πρόκειται για την σπίθα που σας έλεγα ότι φοβούνται.Γεωπολιτικά κ.λ.π.Αμερική δεν είναι πλέον ο εκάστοτε πρόεδροε, ούτε ο φανερός δ/της της FED.
Είναι η NSA και η ΝΑΣΑ.
Αυτές οι δύο έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα.
Μην το αφήνετε στην άκρη αυτό..Είναι η ουσία των γεγονότων που έρχονται και θα χρειασθούμε όλοι αλεξίπτωτα.Ακόμη κι εγώ...!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Παρατηρώ πως φαινομενικά τουλάχιστον, Ευρώπη και ΗΠΑ το παλεύουν μάλλον καλούτσικα το πράγμα σε επίπεδο δεικτών. Θα ήθελα, μιας και μοιάζει να έχετε καλή τεχνική γνώση των οικονομικών πραγμάτων, μια ερμηνεία του κινεζικού μακελειού.