- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

εγώ ποιος είμαι;;;
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Λουκάς
Καλά Ανθρωπέ μου είσαι ***. Σε προκαλώ να ψάξεις στην Forthnet (θα σου δώσω εγώ τα στοιχεία) και να δεις αν η σύνδεση είναι στο όνομα Μαρία Δρ.. ή όχι. Ελπίζω να είναι μια χαζή πλάκα γιατί αρχίσαμε να το χοντραίνουμε και θα πράξω αναλόγως. Δεν ξέρω στην Καγκουρία πως συνδέεστε αλλά εδώ οι φτωχομπινέδες έχουμε Dynamic IP. Ελπίζω να μην έβγαλες από αυτό τα συμπεράσματά σου. Κρίμα...
Λουκάς
Πάντως αν είναι Αλέξης προτιμώ αντί του Κ. το Γ(εωργούλης).
Άντε ρίχτα. Καλά ποιος σε παραμυθιάζει;
Ηρέμησε ρε φιλάρα, τώρα που ξέρουμε ότι είσαι άνδρας και όχι *** όπως αποκάλεσες τον εαυτό σου μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβεντούλα μας σε ποιο σωστές βάσεις.
Να θυμάσαι ένα πράγμα, ό,τι βγαίνει απ' το στόμα του κάθε ανθρώπου, και ιδιαίτερα οι βρισιές, επηρεάζουν ανάλογα και την ψυχοδιάθεσή του.
Ειλικρινά δεν θέλω να στεναχωριέσαι για τίποτα διότι ουδείς έχει την παραμικρή προδιάθεση να σε βλάψει. Αντιθέτως η καλή διάθεση απ' την πλευρά μου τουλάχιστον νομίζω ότι υπήρξε διάχυτη και ολοφάνερη.
Θυμάσαι όμως τι σου έγραφα όλες αυτές τις μέρες; Μη προσπαθείς το ακατόρθωτο
Εγώ τώρα μπορώ να συνεχίσω να σε λέω ζουζούνι;
Λουκάς

Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείται μια τέτοια διαμάχη ανάμεσα σας και να χάνετε τον έλεγχο στον μεταξύ σας διάλογο, την στιγμή που έχετε συνομιλήσει σε ήρεμα πλαίσια.
Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΙΣ, δεν βρίσκω σωστή την ανάμιξη του μέλους magister στις συζητήσεις μας την στιγμή που επέλεξε να μην συμμετέχει πλέον σ' αυτές.
Θα συνιστούσα επίσης αποφυγή στην έκφραση υποννοιών σχετικά με την πραγματική ταυτότητα των συνομιλητών μας.
Εξάλλου τα προσωπικά μας στοιχεία δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία όταν επιθυμούμε να κάνουμε ένα διάλογο μεταξύ μας.

In anticipation of my resurrection...
Λουκάς
Απαγορεύω οποιαδήποτε παρέμβαση στο μήνυμά μου.

Όταν όμως κι εμείς χάνουμε την ψυχραιμία μας εκτοξεύοντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ακόμα και δίκιο να έχουμε, κάνουμε το ίδιο λάθος κι εμείς οι ίδιοι.
Ψυχραιμία λοιπόν...

Επειδή σύμφωνα με την γνωμάτευση του αγαπητού μέλους "Έχιδνα" ...υποφέρω λίγο απ' την υγεία μου, λέω να σας χαιρετήσω όλους οριστικά για να μπορέσω να κοιτάξω λίγο την υγεία μου και παράλληλα να απασχοληθώ και με κάτι παραγωγικότερο στην ζωή μου.
Με χτύπησε άσχημο χνώτο και μου χάλασε το στομάχι και γι αυτό λεω να πηγαίνω. Φίλη/ε Έχιδνα το βήμα δικό σου.
See you later.
Λουκάς

Edited by - Έχιδνα on 19/07/2006 17:57:52
Το νόημα είναι να μην χάσεις εσύ η ίδια την ψυχραιμία σου και να καταλάβεις τους λόγους που δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό.
Ακόμη κι αν εγώ σου αναφέρω όλους εκείνους τους λόγους που δεν είναι σκόπιμη αυτή η έξαψη δεν πρόκειται να τους καταλάβεις αν εσύ η ίδια δεν θελήσεις να προσπαθήσεις να τους κατανοήσεις.
Σκέψου όμως μόνο πως ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος θίγεται από έναν συνάνθρωπο του κι έχει 100% δίκιο, όταν του αποδώσει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς τότε παύει να έχει δίκιο και φλερτάρει, επικίνδυνα ίσως, με το άδικο.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αναφέρω κάποια πράγματα με αφορμή μια πρόταση σου:
quote:
Απαγορεύω οποιαδήποτε παρέμβαση στο μήνυμά μου.
Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, δε μπορεί να συμβεί.
Μια συζήτηση έχει πολλούς αποδέκτες οι οποίοι δεν έχουν και καμία διάθεση να βλέπουν τέτοιου είδους μηνύματα και δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός οτι όταν έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη είναι πολύ πιθανό να τον πληγώσουν.
Πέραν τούτου, είναι μια επίθεση σε έναν συνομιλητή μας σε προσωπικό επίπεδο και κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό.
Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΙΣ, η δήλωση της οριστικής αποχώρησης σου με κάνει να θέλω να σου πω κάποια πράγματα ως ένας ακόμη συμμετέχων του χώρου αυτού.
Είναι πολύ πιθανό σε μια επικοινωνία γραπτού τύπου να υπάρχουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις κι ακόμα και συγκρούσεις μεταξύ των μελών.
Αυτό είναι και λογικό εν μέρει αν αναλογιστούμε το γεγονός οτι λείπει η άμεση επαφή που θα μας προσέφερε ο κατ' ιδίαν διάλογος.
Φαντάσου, για παράδειγμα, να γνώριζες ένα μέλος (με το οποίο έχεις λογομαχήσει) από κοντά και να κάνετε ένα θαυμάσιο διάλογο από τον οποίο θα προέκυπτε κάτι το εποικοδομητικό και για τους 2.
Η έλλειψη όμως της άμεσης επαφής δεν θα έπρεπε να μας κάνει να υποτιμούμε την αξία του γραπτού λόγου ή έστω να την βάζουμε σε μια υποδεέστερη θέση από αυτή που θα έπρεπε.
Κι η αιτία είναι οτι μας παρέχει την δυνατότητα να καταθέσουμε τις απόψεις μας κάνοντας τόσους ανθρώπους (είτε αυτοί είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είτε οι απλοί αναγνώστες) να σκεφθούν και πιθανόν να τους δίνεις έμμεσα την δυνατότητα να εξάγουν κάποια συμπεράσματα που θα τους φανούν χρήσιμα κι ενδεχομένως να μην είχαν σκεφθεί καν.
Το κάθετί που συμβαίνει κάποιο νόημα έχει και κάτι εμπεριέχει μέσα του να μας διδάξει.
Το αν θα το δούμε ή όχι εξαρτάται από εμάς.
Στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο συμβάν κάτι θα έπρεπε να σου διδάξει το οποίο δε μπορώ να στο δείξω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.
Από την στιγμή λοιπόν που αυτό υπάρχει είναι στο χέρι σου αν θα το δεις ή αν θα το παραβλέψεις.
καλή σου συνέχεια. ![]()

έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς ότι η έχιδνα είναι ο magister !
Δεν είναι σωστό όμως να μην τεκμηριώνεις επαρκώς την θέση σου αυτή.
Εάν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά, περίμενε λίγο να συλλέξεις στοιχεία και όταν είσαι έτοιμος παρέθεσέ τα στο forum.
Μην μας λες ότι αποχωρείς μονομερώς επειδή τσακώθηκες με κάποιον που ισχυρίζεσαι πως είναι κάποιος άλλος !! Δεν μας καλύπτεις !
Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το στυλ σου ! Έχει λίγη ειρωνία και έπαρση !
Από την άλλη πλευρά έχεις κάτι το διαφορετικό και κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις ετυμολογικά και μη !
Είναι κρίμα να σε χάσουμε! Δείνεις ωραίο χρώμα στο site !
Think it over !
Φιλικά Βασίλης
Edited by - Vasiliscm on 20/07/2006 00:20:39