- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Τζόνι αγόρι μου κάτι φίμες άκουσα ότι το κάνω με τον Τανούκι – ελπίζο για το καλό του τρίτου όρχι σου να μιν έχις σχέσι!!!
εγω?
σε σας μανταμ Ουρσουλα??
![]()
ποτε!!!
![]()
καποιος απ τους υπολοιπους 11 αγνοουμενους το διεδωσε, αλλα δε μ αφηνει το εμενταλ να θυμηθω τ ονομα του.
.
(καποιος ρωταγε παραπανω ποιος απο τους 12 ειναι ο ρουφιανος - εγω ειμαι, αλλα αποτυχημενος, γιατι ξεχναω τι πρεπει να ρουφιανεψω...
)
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ντριν, ντριν !
- Ποιος είναι ?
- Εγώ. Η παραγγελία σου είναι έτοιμη. Μπορείς να μιλήσεις ?
- Ναι, λέγε.
- Τελειώνω με τα διαδικαστικά του Τελωνείου. Ένα 40άρι κοντέϊνερ ψυγείο με σταφύλια. Τα καλύτερα της περιοχής. Η εξαγωγή θα γίνει σήμερα. Το καράβι ξεκινάει αύριο το πρωί και το εμπόρευμα θα φτάσει σε σένα μετά από 20 μέρες περίπου. Η φορτωτική και όλα τα χαρτιά θα γράφουν ως παραλήπτη κάποιον Ζαν Μοζέ. Μοζέ ? Να είσαι έτοιμος.
quote:
Χαρε Χαρε διαδικτυακο LOA Μ_©Z - την ευλογια σου!
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Καλημερούδια! ((Την ευλογία μου...!))
«Άρχισα, αδερφέ Παπαστεφάνου, ένα νέο βιβλίο, μυστικό τέλειο.
Βερολίνο 1922-23
Σκοπός του είναι με λόγια απλά και σύντομα να διδάξει τη μέθοδο της λύτρωσης. Διαιρείται σε 4 κύκλους όλο πλαταινόμενους: 1) έξοδος από το εγώ. 2) έξοδος από την ανθρωπότητα και τη Γης 3) έξοδος από το Σύμπαν 4) Έξοδος από την Έξοδο. / Κάθε κύκλος έχει το δεκάλογό του, την άσκησή του, τις αρετές του: Από τον ανώτατο κύκλο οι ανώτατοι μυημένοι κατεβαίνουνε στην καθημερινή ζωή, ενεργούνε με τους ανθρώπους, ζούνε, δουλεύουν, παντρεύονται -μα ολότελα με νέο φως. Η αφετηρία της λύτρωσης είναι η Κραυγή. (...) Ανυπομονώ να τελειώσω την Ασκητική να σου τη στείλω, να κάμεις τις παρατήρησές σου κι όλοι μαζί, οι τρεις να συναντηθούμε εντελώς πριν να τη δώσω να μεταφραστεί (οβραίικα και ρούσικα πρώτα) και να τυπωθεί και διαδοθεί μυστικά στους κατηχούμενους. (...) Ποτε η γης δεν ήταν πιο βαθειά πιο οδυνηρά οργωμένη όπως σήμερα. Όλα έτοιμα. Τι λείπει; Ο σπόρος! Νιώθω στα χέρια μου κρατώ το Σπόρο, έτσι σα χειροβομβίδα. Αχ! να μπορούσα, πηδώντας το φράχτη της λογικής, να τόνε ρίξω στ' ανθρώπινα χωράφια! (...) Μόνο στον πρώτο βαθμό της μύησης υπάρχουν καλό και κακό. Στο δεύτερο, καλό και κακό συνεργάζονται. Μην το ξεχνάς. Δυο σφοδροί αντίθετοι άνεμοι, ο ένας αρσενικός ο άλλος θηλυκός, συναντήθηκαν και συγκρούονται σ' ένα σταυροδρόμι. Το σταυροδρόμι τούτο είναι το Σύμπαντο. Το σταυροδρόμι τούτο είναι η καρδιά μου.(...)

Ένας, δυο, τρεις άνθρωποι, αρκούν. Εγώ ιδρύω στο Βερολίνο και την Πολωνία τις πρώτες Εκκλησίες - όλοι οβραίοι. Μόνο εγώ Έλληνας. Όχι Έλληνας. Κρητικός. Γράφε μου, γράφε μου. Ποτέ δεν ήσουν τόσο μαζί μου, ποτέ η απόσταση δεν ενικήθηκε τόσο κατά κράτος.
Ν»
«Έγινε, τα λέμε...» ![]()
ΑuΜ_©Z
Ναι, είναι αλήθεια. Την στιγμή που ο Τανούκι Καράμπελας χόρευε με την Ειρήνη Ατμάνοβιτς ταγκό σε κάποιο εστιατόριο της πλατείας Stefan csel Mάr στο Κισινάου, την στιγμή που ο Ντεβά χαριεντίζονταν με την μις Τζι Σουϊτι, μια νέγρα πόρνη σε ένα κατάλυμα της βορειοανατολικής Γκάνα στην περιφέρεια της Μπολκατάγκα και ο Ράϊχ προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς του τμήματος αλλοδαπών τον λόγο της επισκέψεώς του στην Μολδαβία, ο Jonnie ετοιμαζόταν να στείλει στον Ζαν Μοζέ 25 τόνους Αγιορείτικο σταφύλι, βάζοντας έτσι τέρμα στην κυριαρχία της Θιβετιανής παράδοσης...
Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ράϊχ, δεν μπόρεσαν να του αποσπάσουν τίποτε όσον αφορά το δισκοπότηρο του Ρέουτ. Στα χείλη του συνάντησαν μια κλειδαριά υψίστης ασφαλείας, θωρακισμένη από κάθε είδους ανακριτικό αντικλείδι ενώ στο μυαλό του και στα προσωπικά του αντικείμενα, συνάντησαν όλα όσα απαιτούνται από την λογική για να στείλεις κάποιον από ένα κρατητήριο σε ένα ψυχιατρείο. Ο Ράϊχ, έλεγε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να φτάσει στους ανθρώπους παρά μόνο με την μορφή ψέματος ή κοσμικού καλαμπουριού. Και αυτό είναι γνωστό της πάσης. «Τι θες εδώ ?», τον ρώτησαν «Ποιος είναι ο σκοπός της επισκέψεώς σου ?» «Δεν ξέρω τι θέλω, δεν έχω σκοπό», έλεγε και ξανάλεγε ο Ράϊχ. «Είμαι ο Άμυαλος Μεθύστακας του Τυχαίου».
Στο μυαλό ενός Ρουμάνου αστυνομικού, ο χώρος καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από την ανταλλαγή. Το πάρε – δώσε είναι η μόνη σουρεαλιστική κοσμοθεωρία του. Χωρίς να πάρει, δεν δίνει τίποτε, αλλά όταν του δώσεις μια φορά, αυτός νομίζει πως θα του δίνεις συνέχεια. Έτσι, όταν κάποια στιγμή σταματήσεις να του δίνεις, γι’ αυτόν είναι σαν να μην του έχεις δώσει ποτέ τίποτε. Η ανταλλαγή πρέπει να γίνει στιγμιαία, ένα πάρε – δώσε κάθε φορά. Ποτέ δεν θα σου δώσει πρώτος. Πρέπει να του δώσεις το δικαίωμα να σε ανταμείψει. Αυτό, θα του δείξει πως αναγνωρίζεις την εξουσία του και θα του χαρίσει μια ψυχοσωματική αυτοϊκανοποίηση, παρόμοια με αυτήν του αυνανισμού. Το θέμα όμως γι’ αυτόν, δεν είναι το αν θα του δώσεις, αλλά το τι θα του δώσεις.
Κι από τον Ράϊχ, οι αστυνομικοί πήραν μόνο ακατάληπτες κουβέντες περί του τι σημαίνει «σκοπός», τι σημαίνει να έχεις σκοπό, και τι σημαίνει να είσαι πιστός σ’ αυτό που έχεις θεωρήσει ως σκοπό. Τους είπε μάλιστα και το εξής, κάνοντας τα πράγματα δυσκολότερα γι’ αυτόν : «Ο σκοπός μου είναι να επισκεφτώ τον τόπο σας, ως απλός τουρίστας, αλλά αν αυτό σας φαίνεται αληθές και μ’ αφήσετε να φύγω, τότε ήδη θα με έχετε πιστέψει. Όμως εγώ σας λέω πως δεν έχω σκοπό που ήρθα εδώ. Γιατί λοιπόν δεν με πιστεύετε μια και καλή ?»
Προτού ο ανακρινόμενος γίνει ανακριτής, οι αστυνομικοί βρήκαν στον σάκο του Ράϊχ ένα πειστήριο που ενίσχυσε τις υποθέσεις τους περί του ακαταλόγιστου του συλληφθέντος. Ένα λευκό χαρτί σε μαύρο φόντο (ή ένα μαύρο χαρτί σε λευκό φόντο). Ο διαχωρισμός των χρωμάτων έπαιρνε νόημα από ένα οβάλ σχήμα (ή κυκλο) και η εικόνα ήταν δίχρωμη. Αυτό το τελευταίο, ήταν βέβαιο. Βέβαιο? Οι αστυνομικοί υπέθεσαν πως πρόκειται για κάποιο κωδικοποιημένο μήνυμα ή χάρτη ή κάποιο έργο τέχνης ενός καλλιτέχνη που έπασχε από αχρωματοψία. Ο κύκλος(ή το οβάλ σχήμα) πάλι, ήταν ένα σχήμα που θα μπορούσε να συνδεθεί με εκατοντάδες θεωρητικές τοποθετήσεις περί συμπαντικής πλήρωσης, ολοκλήρωσης, συμπλήρωσης και κλήρωσης, αν όχι με το αβγό της δημιουργίας και το τσόφλι του. Αν το χαρτί δεν ήταν τετράπλευρο αλλά ήταν κι αυτό κύκλος, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για τους αστυνομικούς και θα το είχαν αποκωδικοποιήσει στο πιτς φιτίλι, αλλά αυτό το κωλόχαρτο είχε τέσσερις πλευρές και τέσσερις γωνίες. Αυτό τους μπέρδευε περισσότερο και έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν την αρχική τους υπόθεση. Πως ήταν αναμφιβόλως δίχρωμο.
- Την κοπέλα που ήταν μαζί σου, την ξέρεις ?
- Όχι, δεν την ξέρω.
- Γιατί τότε ήσασταν πιασμένοι χέρι χέρι και προχωρούσατε σαν ερωτευμένοι ?
- Είναι η κοπέλα μου. Είμαστε ερωτευμένοι.
Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, το αντιφατικό λογισμικό της συνδυαστικής των παραπάνω φράσεων στο «είμαστε ερωτευμένοι, αλλά δεν την ξέρω» ως συμπερασματική σούμα, θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί με την διχρωμία της εικόνας του Ράϊχ που βρέθηκε στο σάκο του, αλλά τότε ο Ρουμάνος αστυνομικός ανακριτής θα είχε χάσει την δουλειά του. Αντίθετα, αντί να χάσει αυτός την δουλειά του, προτίμησε να χάσει ο Ράϊχ την ελευθερία του. Έτσι, τηλεφώνησε στον ψυχίατρο της αστυνομίας και του ζήτησε να έρθει το επόμενο πρωί στο γραφείο του, για να εξετάσει έναν «ασθενή», όπως είπε χαρακτηριστικά γελώντας, υποθάλποντας όμως το εμφανές και αχανές πολιτισμικό κενό που δημιουργείται όταν ένας αγνοούμενος αποφασίσει να μιλήσει σε μια τυπική, αστυνομική, ανακριτική διαδικασία.
Edited by - Deva_Parinito on 28/08/2005 21:40:18
Το επόμενο πρωί βρήκε τον Τανούκι στην βίλα, τον Ντεβά και τον Ράϊχ κοιμισμένους, την Ειρήνη να κόβει βόλτες στο διαμέρισμά της έχοντας για σκουλαρίκι το ακουστικό του τηλεφώνου της και την μις Τζι Σουϊτι να αδειάζει την κύστη της.
Υπήρχε χρόνος για ένα στα γρήγορα αν ο ψευτογάλλος σύντροφός της είχε όρεξη, αλλά έπρεπε πρώτα να ανοίξει τα μάτια του για να την δει να φοράει μόνο το σλιπάκι της. (Τα στητά βυζιά της δεν χρειαζόταν σουτιέν). Αυτό όμως δεν έγινε, παρά μόνο όταν από τον φορητό υπολογιστή του Ντεβά, ακούστηκε ένα «Τοκ» ή ένα «Ντριν» ή ένας ήχος που αναγκάζει όσους τον ακούν να αναρωτηθούν «Ποιος είναι ?» ή «Ποιος σκατά είναι ?»
Ο Ντεβά σηκώθηκε (ούτε που πρόσεξε πως η μις Τζι είχε ντυθεί) και πλησίασε τον υπολογιστή που τον ενημέρωνε πως μόλις είχε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
quote:
Τι ξέρεις για το δισκοπότηρο του Ρέουτ ?Τανούκι.
Το πρόσωπο του Ντεβά φωτίστηκε λες και είχε συνουσιαστεί με την μις Τζι το προηγούμενο βράδυ. «Γιατί τόσο χαμόγελο ?», τον ρώτησε εκείνη. «Φοβάμαι μην σκάσεις από ευτυχία.»
Edited by - Deva_Parinito on 28/08/2005 23:16:39
quote:[font=Comic Sans MS -
Ο Ράϊχ, έλεγε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να φτάσει στους ανθρώπους παρά μόνο με την μορφή ψέματος ή κοσμικού καλαμπουριού.
[font=Comic Sans MS - Και αυτό είναι γνωστό της πάσης. ![]()
.
quote:[font=Comic Sans MS - ο Jonnie ετοιμαζόταν να στείλει στον Ζαν Μοζέ 25 τόνους Αγιορείτικο σταφύλι, βάζοντας έτσι τέρμα στην κυριαρχία της Θιβετιανής παράδοσης...
[/font=Comic Sans MS - 25 τονοι σε εναμιση λιτρο για την ακριβεια!
Νικολαριος Ωριμος Πυροχρους Οινος των Ετεοκρητων - το Ιερο ποτο της λατρειας του Ανεξαντλητου Χοιρου!
αυτο ειναι κοντραμπαντο αδερφε!!!
εχω και δυο παιδια να παντρεψω... ![]()
.
quote:Ο Θεός μαζί σου!
εξακολουθω να εχω σε προσφορα τους περιστρεφομενους φακους σε στυλ χαμαιλεοντα.
.