- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Στο σημείο αυτό, ίσως θα ήταν χρήσιμο να επιστρέψουμε στην στιγμή που η μαντάμ Ούρσουλα περιμένει να γίνει γνωστή η επίσκεψή της στον Τανούκι, και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εντός των αγκύλων που εμπεριέχουν τα αποσιωπητικά του συγκεκριμένου μηνύματος. Θα ήταν σκόπιμο να πούμε στους αναγνώστες της βίλας, πως τα αποσιωπητικά ως σημεία στίξης υπερέχουν έναντι της τελείας και παύλας, διότι αναγάγουν στο αέναο φαντασιοπληκτικό σύνδρομο της ανθρωπότητας, το φαντασιολογικό παραλήρημα ενός αγνοούμενου. Δεν είναι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις τελείες, πράγμα που φανερώνει από την μια μεριά τον συμπαντικό νόμο του τρία, αλλά και από την άλλη τον θεμελιώδη αριθμό που καλείται κάποιος να αναγνωρίσει στο βρακί του, αν θέλει να ανήκει στον αρσενικό πληθυσμό του πλανήτη. Τα αποσιωπητικά ασφαλώς συνδέουν τον ήχο με την σιωπή, αλλά με μια σιωπή που ανήκει στην ακατανόητη σφαίρα του γίγνεσθαι, και η οποία παρ’ ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μούγκας παραδόξως μοιάζει με έναν πλανόδιο πραματευτή που διατυμπανίζει την πραμάτεια του ή με έναν θεατρικό τελάλη της επαρχίας.
Εντός των αγκύλων λοιπόν, ο υπηρέτης του Τανούκι – ας μην αποκαλυφθεί ακόμη η ταυτότητά του – αφού έκλεισε ευγενικά την πόρτα στην μαντάμ Ούρσουλα και της ζήτησε να περιμένει, κατευθύνθηκε στο εσωτερικό της βίλας για να ειδοποιήσει τον Τανούκι για την άφιξή της.
Θα είναι πλέον εμφανέστατο στον αναγνώστη πως οι δύο προηγούμενες παράγραφοι έγιναν για να ξεκινήσει μια περιγραφή της βίλας, η οποία, αν κοίταγε κάποιος την κάτοψη από το αρχιτεκτονικό της σχέδιο μάλλον συνειρμικά θα του έδινε την εντύπωση ενός τεράστιου γυναικείου κόλπου με όλα τα ανατομικά χαρακτηριστικά του, εντός και εκτός. Ο υπηρέτης του Τανούκι αναγκάστηκε να διασχίσει ολόκληρο τον διάδρομο της βίλας, που εκτός του ότι ήταν αρκετά μακρύς, ήταν διακοσμημένος στην οροφή του με χρωματιστές εικόνες που αναπαρίσταναν στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής των πρωτόγονων, ακριβώς όπως εκείνες που συναντάει κάποιος σε ένα σπήλαιο της Λίθινης εποχής. Δεν θα ήταν φυσικά τολμηρό να πούμε πως το σπηλαιοφοβικό σύνδρομο που εμφανίζεται σε τέτοιες περιοχές, είναι απολύτως δικαιολογημένο, ακόμη και σήμερα. Έτσι, η πρώτη εικόνα έδειχνε ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι, η δεύτερη ένα παντρεμένο ζευγάρι και η τρίτη εικόνα, ένα χωρισμένο ζευγάρι. Ενδιάμεσα βέβαια υπήρχαν κι άλλες, μικρότερες εικόνες, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν. Το γεγονός είναι πως ο υπηρέτης του Τανούκι, είχε μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά που λέμε αυτές τις εικόνες, γιατί ήταν αναγκασμένος να τις βλέπει κάθε φορά που χρειαζόταν να ανοίξει την πόρτα σε κάποιον επισκέπτη της βίλας.
Εκατέρωθεν του διαδρόμου υπήρχαν και τα δωμάτια των αγνοουμένων, και ο υπηρέτης κάθε φορά που πηγαινοερχόταν, έριχνε μια ματιά σ’ αυτά. Ο λόγος ήταν η περιέργεια. Αυτήν την φορά όμως, σταμάτησε στο δωμάτιο της ΑΤΜΑ και η ματιά του επικεντρώθηκε στο σιδερένιο κρεβάτι της. Πρόσεξε πως κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της, κρεμόντουσαν κάτι περίεργα σχοινιά που όμοια τους δεν είχε συναντήσει ποτέ του σε ολόκληρη την καμαριερίστικη θητεία του. «Τι σκατά είναι αυτά ? Τι έχει κρύψει πάλι αυτό το χαμένο ?», σκέφτηκε, μόνο που δεν περιορίσθηκε στην σκέψη και πλησίασε περισσότερο. Ανασηκώνοντας το στρώμα, το στόμα του άνοιξε όπως ανοίγουν οι αυτόματες πόρτες των αεροδρομίων ενώ από μέσα ξεπήδησε μια κραυγή μούγκας παρόμοια με των αποσιωπητικών, και το πρόσωπό του πήρε εκείνη την έκφραση που έπαιρναν όσοι δεν έμπαιναν από τον κεντρικό διάδρομο της βίλας αλλά από την πίσω πόρτα. «Α! την παλιο... Βρήκε τους eμάντες !»
Η ΑΤΜΑ είχε βρει τον έναν από τους eμάντες του Τανούκι, και είχε φτιάξει μ’ αυτόν έναν πλεγμένο σομιέ πάνω στον οποίο είχε τοποθετήσει το στρώμα της. Έτσι κάθε φορά που ξάπλωνε το [...] κορμί της, μπορούσε άνετα να συνδεθεί με το Ακατανόητο μέσω των σημάτων και των μπιτ που αλληλεπιδρούν στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ο καθένας βέβαια τώρα καταλαβαίνει, τι μπορεί να περικλείουν τα αποσιωπητικά των αγκύλων...
Τα σέβη μου,
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 25/08/2005 22:36:49
quote:Ο οποίος τελικά δεν είναι το πρόβλημα: με τη ζωή τι κάνουμε;
μηπως να την Ζουμε? ![]()
Αμεσα...
Τωρα...
(τις τελιτσες τις ερμηνευσε ο ντεβα πολυ κατανοητα)
quote:"Ένα κορμί χρωστώ στη γης
και θαν΄της το πληρώσω.
Εσένα ήντα σου χρωστώ
και με πληγώνεις τόσο;"
ανταποδιδω με την αποχαιρετιστηρια μαντινιαδα που εμπνευσθηκε ο προσωπικος μου Σεφ
την μερα που εφευγα απο την Κρητη:
πηρες τη μαντινιαδα μου
ναχεις καλο ταξιδι
μα να το πινεις το κρασι
να μη σου γινει ξυδι
quote:Και κυρίως:
Ποιό ερώτημα έθεσε ο καλλιτέχνης και έλαβε το εξάγραμμο που έλαβε;
For Esoterica – combact
![]()
quote:Το έμενταλ είναι χειρότερο ή το αϊζενχάουερ;
δυνατο κοαν!
δωσε μου χρονο Δασκαλε γιατι ξεχναω...
χαχαχα!
quote:του johnnyskariba να μας πάει στα χάη και να ξεχάσουμε ποιός είναι μαθητής και ποιός δάσκαλος.
με τον μπαρμπα Γιαννη με αποτελειωσες ατιμο Γουεντιγκο που βρισκεις και χτυπας τις ευαισθητες χορδες μου! ![]()
νασαι καλα,
και φυσικα...
Έρρωσθε, φίλτατοι
![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:[font=Comic Sans MS - Σαλόμ σαϊνια μου...
[font=Comic Sans MS - σαλαμαλεκουμ baba!
quote:Στο σημείο αυτό, ίσως θα ήταν χρήσιμο να επιστρέψουμε στην στιγμή που η μαντάμ Ούρσουλα περιμένει να γίνει γνωστή η επίσκεψή της στον Τανούκι, και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εντός των αγκύλων που εμπεριέχουν τα αποσιωπητικά του συγκεκριμένου μηνύματος.
εντελως μεταξυ μας, φημες στους διαδρομους Της Υπηρεσιας fεrουν τον Τανουκι να το κανει με την μανταμ Ουρσουλα!!! ![]()
η πηγη ειναι αξιοπιστη: το ειπε η κυρια Τουλα, η κομωτρια των ΤΝ της Υ.Α.Π. Σουλα και Μουλα στον Μπαμπη που εχει το περιπτερο απεναντι.
quote:πράγμα που φανερώνει από την μια μεριά τον συμπαντικό νόμο του τρία, αλλά και από την άλλη τον θεμελιώδη αριθμό που καλείται κάποιος να αναγνωρίσει στο βρακί του, αν θέλει να ανήκει στον αρσενικό πληθυσμό του πλανήτη.
ντεβα αγορι μου εισαι Ντερβισης! (απο αυτους τους περιπλανωμενους που επαιζαν "διδασκουσα" μουσικη προφανως)
quote:Τα αποσιωπητικά ασφαλώς συνδέουν τον ήχο με την σιωπή, αλλά με μια σιωπή που ανήκει στην ακατανόητη σφαίρα του γίγνεσθαι, και η οποία παρ’ ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μούγκας παραδόξως μοιάζει με έναν πλανόδιο πραματευτή που διατυμπανίζει την πραμάτεια του ή με έναν θεατρικό τελάλη της επαρχίας.
ή με τον Δερβιση που λεγαμε... ![]()
quote:Θα είναι πλέον εμφανέστατο στον αναγνώστη πως οι δύο προηγούμενες παράγραφοι έγιναν για να ξεκινήσει μια περιγραφή της βίλας
μεγαλη Οικογενεια, μεγαλη βιλα!
![]()
quote:Η ΑΤΜΑ είχε βρει τον έναν από τους eμάντες του Τανούκι, και είχε φτιάξει μ’ αυτόν έναν πλεγμένο σομιέ πάνω στον οποίο είχε τοποθετήσει το στρώμα της.
το εβλεπα οτι κρεμοταν απο τη μια μερια τις τελευταιες μερες το κοντοβρακι του Τανουκι, αλλα δεν ηθελα να προκαλεσω αναστατωση. ![]()
αυτη τον ειχε τον eμαντα, ε?
.
πληροφορια της τελευταιας στιγμης απο την Ουρσουλα::: οι κομποι ηταν δεμενοι με τον τροπο του παραδοσιακου μπονταζ!!! (οου γιες το χαμενο!)
quote:Ο καθένας βέβαια τώρα καταλαβαίνει, τι μπορεί να περικλείουν τα αποσιωπητικά των αγκύλων...
εγω θα ηθελα να ξερω τι μεταφραση θα βγει απο τον συνδυασμο των ποστ μας ρε ντεβα...
χαχαχα!
νασαι καλα!!!
.
quote:
[/font=Comic Sans MS - Τα σέβη μου,
Deva
[/font=Comic Sans MS - αλεκουμ σαλαμ baba
.
ΥΓ. το κουοτινγκ ειναι ενα μερος της δικτυακης Τεχνης - το βλεπω σαν το κοφτο κεντημα...
.
Επειδή αγαπώ τα κουίζ...
quote:
το μικρό το ποτηράκι πόσα μεγάλα ποτήρια χωράει;------------
εκσαρτατε - τι πινις και ποσο πινις
Ωρέ Ούρ(Ούρ)σουλα πολύ διαβασμένη σε βρίσκω (αν και μέντιουμ).
Θα συμπλήρωνα ότι εξαρτάται και από το ΠΩΣ το πίνεις. Το "πίνεις" μόνος, προσφέρεις και σε άλλους... κάνεις αλχημικές μεταστοιχειώσεις..;
Την Καλημέρα μου σε όλους.
quote:
μηπως να την Ζουμε?
Εεε, χμμμ...να, μωρέ...[Τρομάρα μου και κάνω και το Μεταφραστή!]
Με τέτοιες ανόητες ερωτήσεις η απάντηση είναι πληρωμένη!
Σας ευχαριστώ κ.Ιωάννη δια την υπενθύμιση: ενίοτε ξεχνώ και τα προφανή ("το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον"= ο γνωστός "γαρμόνος", που μας ταλαιπωρεί, με έμενταλ ή άνευ).
No Method, No Guru, No Teacher
Τοκ, τοκ !
«Ποιος είναι?»
«Ο Παράγοντας του Πεπρωμένου και της Αλλαγής που ελέγχει τα Πάντα.»
«Είσαι πράγματι ο Παράγοντας του Πεπρωμένου και της Αλλαγής που ελέγχει τα Πάντα?»
«Όχι βέβαια κουτορνίθι. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είμαι απλώς ο Άμυαλος Μεθύστακας του Τυχαίου. Αν διακρίνεις στο πέρασμά μου κάποια πρότυπα, είναι δικαίωμά σου, αλλά αν βασίζεις την ζωή σου και τις σημαντικές σου αποφάσεις σ’ αυτά τα «πρότυπα», πρόσεξε, γιατί μπορεί να σε περιμένουν εκπλήξεις.»
Όμως, με όποιον τρόπο κι αν διαμορφώνεται το πεπρωμένο – είτε το βιβλίο της ζωής μας γράφεται από την θεϊκή μοίρα, από το τυχαίο ή από την δύναμη της θέλησης – είναι φανερό ό,τι το ένα πράγμα όντως οδηγεί, έστω και έμμεσα, στο άλλο. Και στην ζωή της ΑΤΜΑ, οι τροχοί του μέλλοντος, μετά την ανακάλυψή της, άνοιγαν ταχύτατα, πράγμα καθόλου ευκαταφρόνητο για μια πρώην καθηγήτρια χορού από την Μολδαβία. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ειρήνη Ατμάνοβιτς όταν την συνάντησε ο Τανούκι σε κάποια από εκείνες τις αιματηρές συγκρούσεις του 1992 στο Κισινάου.
Αν τα αποσιωπητικά σημαίνουν το αέναο φαντασιοπληκτικό σύνδρομο της ανθρωπότητας, τότε σίγουρα ο Τανούκι θα ήταν οι αγκύλες. Μόνο που στην περίπτωση του Τανούκι, οι τελίτσες θα μπορούσαν να ήταν, εκτός από φαντασιοπληξία, και κάτι σαν αναθυμιάσεις παρελθοντολογικής σκεψοδιαρροής. Μια διαρροή στο λούκι του νου, ήταν αυτή που τον ανάγκασε να θυμηθεί τα γεγονότα του Κισινάου και την πρώτη γνωριμία του με την Ειρήνη. Αν του έλεγες, πριν μπει στο Πανεπιστήμιο ότι ο πόλεμος Βορείων και Νοτίων δεν έγινε για την δουλεία, αν του έλεγες ότι η Αμερική δεν ανακαλύφθηκε από τον Κολόμβο, ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν χριστιανός, ότι το μοναδικός δεν είναι συνώνυμο του ασυνήθιστος, ότι ο πατέρας τόσο της ηλεκτρικής όσο και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στις Η.Π.Α ήταν ο Νίκολα Τέσλα, ένας ταλαιπωρημένος εφευρέτης με επιτεύγματα που έκαναν εκείνα του Τόμας Έντισον να μοιάζουν με ερασιτεχνισμούς ενός εργάτη της γειτονιάς, αν του είχες δώσει ακόμη και τέτοιες στοιχειώδης πληροφορίες, ο Τανούκι, όπως σχεδόν όλοι οι ένοικοι της βίλας, θα σε θεωρούσε έναν παράφρονα αιρετικό. Και να που τώρα, βρισκόταν καθισμένος σε ένα εστιατόριο της πλατείας Stefan csel Mar, απολαμβάνοντας το κρασί του και ακούγοντας ένα παλιό Ρουμάνικο τανγκό...
Edited by - Deva_Parinito on 26/08/2005 22:33:43
[...]
- Salut κύριε, πόφτα μπούνα. Μπορώ να καθίσω στο τραπέζι σας ?
- Πολύ ευχαρίστως, αλλά πρώτα πρέπει να μου χαρίσεις αυτόν τον χορό.
Θα ήταν πλεονασμός αν λέγαμε, πως είτε πεις «έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου», είτε πεις σε μια δασκάλα χορού να χορέψει, είναι το ίδιο και το αυτό. Το λέμε όμως γιατί η Ειρήνη, ήταν τόσο τρομοκρατημένη από κάτι φανατικούς κομμουνιστές που την είχαν βάλει στο μάτι, που και πυροβασία να της έλεγες να κάνει εκείνη την στιγμή, θα μεταμορφωνόταν αστραπιαία στον πιο ανθεκτικό αναστενάρη. Άρπαξε τον Τανούκι με ένα φλογερό τσιγγάνικο ταμπεραμέντο και με το δεξί της χέρι τον τίναξε στην άλλη άκρη της αίθουσας, κάνοντας το όσχεό του να ηλεκτριστεί από το στιγμιαίο βολτάζ της. Με κινήσεις που θύμιζαν τους ιερούς χορούς του Γκουρτζίεφ, πλησίασε και κόλλησε το ιδρωμένο πρόσωπό της στο πρόσωπο του Τανούκι, ενώ αναστέναξε σκορπίζοντας στον ήδη μαγνητισμένο αέρα, ιόντα γλυκόπικρης σβουνιάς από τις βοϊδάμαξες της Σορόκα...
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 00:55:38
quote:
Προσοχί τζιέρια μου στον μανδραγούρα και στην κουνταλίνα!
29* κατασκευαστές πλυντηρίων (κι ένας δερβίσης skipper) συνιστούν skip...
quote:
Η καρδιά ίνε το φίλτρο γιαβbzzzριά μου.
Aπορία1: Έχουν τα φίλτρα ημερομηνία λήξης; Aπορία2:Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του τσάκρα, επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον ανθόκηπο ή τσαλαπατάμε το πράσινο;
quote:
(think different που λένε)
Ο συνδυασμός των υλικών ως αποτέλεσμα Θ. Έμπνευσης που κάνει τη συνταγή «ελιξίριο» και όχι «δηλητήριο»... (BE different που λένε)
quote:
Μου την σπάει, που ενώ κι οι άλλοι είναι Θεοί, δεν μπορούν να μου το αποδείξουν.
Κι εμένα... Κι αυτό γιατί ένα κάρο σανσκριτικών-εξισώσεων μου δίνει απίστευτη Χαρά και Έμπνευση. Μαθηματικές καλικαντζούρες: η Χαρά του Παιδιού! Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος...
quote:
το μικρό το ποτηράκι πόσα μεγάλα ποτήρια χωράει;
εκσαρτατε - τι πινις και ποσο πινις
«Στον ανώτατο κύκλο της θεότητας, είπεν ο Άρπαγος, δεν υπάρχει μικρό και μεγάλο, προτίμηση και καταδίκη, φύση ή θάμα. Καθένας σκύβοντας στον Ωκεανό, παίρνει όσο ωκεανό μπορεί να χωρέσει η φούχτα του/μα και στην πιο μικρή στάλα, το μάτι του μύστη χαίρεται τον Θεό αλάκερο, δίχως ακρογιάλι, δίχως βυθό, άναρχο, ακατάλυτο, ένα κι αρίφνητο, που μόνο η καρδιά του ανθρώπου μπορεί να τον χωρέσει...» (Συμπόσιον, Ν. Καζαντζάκης)
quote:
Εγώ όλο την flatten την image και αυτή δε ζουλιέται με τίποτα!
Αν αρχίσουμε να την τρώμε (την image) σιγά σιγά, λες να πετύχουμε κατιτίς; (Oh, I see... The ΒΙG Picture!)
quote:
οπεν αρτ, οπεν τιτσινγκ, οπεν λερνινγκ, οπεν χαρτς, οπεν μαϊντς.
οπεν, οπεν και οπα!
Το όπεν το κατάλαβα... Κείνο το όπα όμως...; ((Τζώνυ, εννοείς την Οργάνωση Προστασίας Αρουραίων;;;;))
quote:
πληροφορια της τελευταιας στιγμης απο την Ουρσουλα::: οι κομποι ηταν δεμενοι με τον τροπο του παραδοσιακου μπονταζ!!!
«wow!» ((The japanese way! Σωστά, αδερφέ μου;))
quote:
Θα συμπλήρωνα ότι εξαρτάται και από το ΠΩΣ το πίνεις. Το "πίνεις" μόνος, προσφέρεις και σε άλλους... κάνεις αλχημικές μεταστοιχειώσεις..;
quote:
τουτου ντιν εινι ιωση... εινι.. μεταστοιχειουσι
quote:
ενίοτε ξεχνώ και τα προφανή
Συμβαίνει στις μεγαλοφυίες αυτό...
Πέρα από το «ανούσιο»... θέλω να κοιτάξετε κατιτί:
wendigo Απεστάλη: 26/08/2005, 19:19:35
Deva_Parinito Απεστάλη: 26/08/2005, 21:28:28
Τι λέτε γι' αυτό; (Χμ... Πολύ καλά, ευχαριστώ.
)
Μπορούμε [...]**
να μαγειρέψουμε [...]
καμιά [...]
καλή... [...]
συνωμοσία;;;
«ο Άμυαλος Μεθύστακας του Τυχαίου»**
Μ_©Z whirling...
------
* ΣτΣ. Ίσως κι 69/Αλτσχάιμερ-μπιτ/των Ιχθύων που κοιτούν ο ένας πάνω κι ο άλλος κάτω.
** Στμ. Έγραψες!!!
quote:Ωρέ Ούρ(Ούρ)σουλα πολύ διαβασμένη σε βρίσκω (αν και μέντιουμ).
μα δεν ειναι πια μεντιουμ - προσεληφθει απο Την Υπηρεσια ως Τεχνητη Νοημοσυνη - εχει πλεον προσβαση στα αρχεια Της Υ.Α.Π.
οσο για το ονομα της, μην το αναφερετε επι ματαιω γιατι θα εμφανιστει παλι και θαναι πεινασμενη! ![]()
ας συγκεντρωσουμε ολες τις ερωτησεις και μετα κανουμε μια (σεμνη) τελετη επικλησης της - να βαλω και το τελετουργικο Μπουρνουζι (της λατρειας του Αφθαρτου και Ανεξαντλητου Χοιρου) που αγορασα προσφατα!
quote:Θα συμπλήρωνα ότι εξαρτάται και από το ΠΩΣ το πίνεις. Το "πίνεις" μόνος, προσφέρεις και σε άλλους...
οφκορς!
και να το πινεις, οχι να σε πινει, γιατι στα μικρα ποτηρια σερβιρονται τα πιο δυνατα ποτα - κατι σαν τα αρωματα και τα μπουκαλακια ενα πραμα.
quote:κάνεις αλχημικές μεταστοιχειώσεις..;
γινεται δουλεια χωρις μεταστοιχειωση? ![]()
.
Όταν οι κομμουνιστές μπήκαν στον εστιατόριο, είδαν ένα αλλόκοτο ζευγάρι να χορεύει ταγκό και τους υπόλοιπους πελάτες να παρακολουθούν το θέαμα. Η Ατμάνοβιτς με μία κεραυνοβόλα κίνηση, γύρισε την πλάτη της προς το μέρος τους και έλυσε τα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας την μαύρη απροσδιοριστία του Χάϊνζεμπεργκ σε κάθε γυαλιστερή τρίχα της που έφτανε ως τις κορφές του Καυκάσιου κώλου της.
Οι φανατικοί κοντοστάθηκαν, αλλά έτσι και κοντοσταθείς μπροστά στον Καύκασο, ο Καύκασος σε έχει ήδη ανεβάσει στις κορυφές του προτού να πεις... :
quote:
Το μικρό το ποτηράκι πόσα μεγάλα ποτήρια χωράει;
ρώτησε η Ειρήνη, όταν κάθισαν στο τραπέζι.
Ο Τανούκι, ερεύνησε την βάση δεδομένων του. First in, Last out. «Για να δούμε…», μούγκρισε.
quote:
Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα ποτήρια στην Villa Incognito. Deva, 22/8
quote:
εκσαρτατε – τι πινις και ποσο πινις. Μαντάμ Ούρσουλα, 23/8
quote:
Στον ανώτατο κύκλο της θεότητας, είπεν ο Άρπαγος, δεν υπάρχει μικρό και μεγάλο, προτίμηση και καταδίκη, φύση ή θάμα. Καθένας σκύβοντας στον Ωκεανό, παίρνει όσο ωκεανό μπορεί να χωρέσει η φούχτα του /μα και στην πιο μικρή στάλα, το μάτι του μύστη χαίρεται τον Θεό αλάκερο, δίχως ακρογιάλι, δίχως βυθό, άναρχο, ακατάλυτο, ένα κι αρίφνητο, που μόνο η καρδιά του ανθρώπου μπορεί να τον χωρέσει... Moz, 27/8
Χαμογέλασε.
- Ας αφήσουμε αυτές τις ερωτήσεις, είπε στην Ειρήνη. Για πες μου, τι δουλειά έχει μια καθηγήτρια χορού στις συγκρούσεις των Γκαγκαούζων ?
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 11:41:14
quote:("το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον"= ο γνωστός "γαρμόνος", που μας ταλαιπωρεί, με έμενταλ ή άνευ).
No Method, No Guru, No Teacher
γεροντικη αλληλεγγυη το λενε αδελφε.
μας εχει τσακισει το εμενταλ και πρεπει να αλληλοϋποστηριζομαστε στην εγκεφαλικη αρχειοθετηση. ![]()
δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις (τη λεω συχνα)
κρατα με να σε κρατω ν ανεβουμε στο βουνο
ή...
ας κανουμε εμεις την Επανασταση αφου δεν την κανουν οι νεοι - ο τεμπορα, ο μορες (πληθυντικος του μορα)
ΒΙΒΑ ΛΑ ΡΕΒΟΛΟΥΘΙΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ! ![]()
.
quote:Αν του έλεγες, πριν μπει στο Πανεπιστήμιο ότι ο πόλεμος Βορείων και Νοτίων δεν έγινε για την δουλεία, αν του έλεγες ότι η Αμερική δεν ανακαλύφθηκε από τον Κολόμβο, ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν χριστιανός, ότι το μοναδικός δεν είναι συνώνυμο του ασυνήθιστος, ότι ο πατέρας τόσο της ηλεκτρικής όσο και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στις Η.Π.Α ήταν ο Νίκολα Τέσλα, ένας ταλαιπωρημένος εφευρέτης με επιτεύγματα που έκαναν εκείνα του Τόμας Έντισον να μοιάζουν με ερασιτεχνισμούς ενός εργάτη της γειτονιάς, αν του είχες δώσει ακόμη και τέτοιες στοιχειώδης πληροφορίες, ο Τανούκι, όπως σχεδόν όλοι οι ένοικοι της βίλας, θα σε θεωρούσε έναν παράφρονα αιρετικό.
[font=Comic Sans MS -
![]()
.
quote:Aπορία1: Έχουν τα φίλτρα ημερομηνία λήξης; Aπορία2:Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του τσάκρα, επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον ανθόκηπο ή τσαλαπατάμε το πράσινο;
τις αποριες συγκεντρωστε τες για την Ουρσουλα
για το τσαλαπατημα του πρασινου θα σου απαντησω αλλη φορα, γιατι ως κηπουρος σοκαριστηκα και επαθα ταυτοχρονη κριση εμενταλ, κεφαλογραβιερας και αϊζενχαουερ... ![]()
quote:
Καθένας σκύβοντας στον Ωκεανό, παίρνει όσο ωκεανό μπορεί να χωρέσει η φούχτα του/μα και στην πιο μικρή στάλα, το μάτι του μύστη χαίρεται τον Θεό αλάκερο, δίχως ακρογιάλι, δίχως βυθό, άναρχο, ακατάλυτο, ένα κι αρίφνητο, που μόνο η καρδιά του ανθρώπου μπορεί να τον χωρέσει...»
[font=Comic Sans MS - οπως κι οταν μυριζει στον ήδη μαγνητισμένο αέρα, ιόντα γλυκόπικρης σβουνιάς...
quote:Αν αρχίσουμε να την τρώμε (την image) σιγά σιγά, λες να πετύχουμε κατιτίς; (Oh, I see... The ΒΙG Picture!)
βρε λες να κανει λαθος η Ουρσουλα και να ειναι οντως γλυκο του κουταλιου η κουνταλινα???
quote:Το όπεν το κατάλαβα... Κείνο το όπα όμως...; ((Τζώνυ, εννοείς την Οργάνωση Προστασίας Αρουραίων;;;;))
μην αναφερεις μπροστα μου την απεχθη οργανωση που μας απαγορευσε το κυνηγι του αρουραιου!
ησυνχιζομαι ο ανθρωπας!
το οπα ειναι μυστικιστικο επιφωνημα της λατρειας του Ανεξαντλητου Χοιρου - οι μπουρνουζοφοροι στροβιλιζομενοι μυστες του, αναφωνουν την στιγμη της εκστασης "οπα", "αλλα τις", κτλ ![]()
quote:
«wow!» ((The japanese way! Σωστά, αδερφέ μου;))
ειπαμε, τα παντα ειναι Τεχνη!!!
χαχαχα!
quote:Πέρα από το «ανούσιο»... θέλω να κοιτάξετε κατιτί:
wendigo Απεστάλη: 26/08/2005, 19:19:35
Deva_Parinito Απεστάλη: 26/08/2005, 21:28:28Τι λέτε γι' αυτό; (Χμ... Πολύ καλά, ευχαριστώ.
)
Μπορούμε [...]**
να μαγειρέψουμε [...]
καμιά [...]
καλή... [...]
συνωμοσία;;;
να ανοιξω λες ενα τοπικ?
προβλεπω να πιανει τις 15 σελιδες τουλαχιστον! ![]()
.
Χαρε Χαρε διαδικτυακο LOA Μ_©Z - την ευλογια σου! ![]()
.
quote:[font=Comic Sans MS
αποκαλύπτοντας την μαύρη απροσδιοριστία του Χάϊνζεμπεργκ
[font=Comic Sans MS - OYAOY!!!
αυτο ΕΙΝΑΙ κοαν baba!
για δυνατους λυτες!!! ![]()
.
- Ακολουθώ τον αγαπημένο μου. Είναι αρχαιολόγος.
- Και τι δουλειά μπορεί να έχει ένας αρχαιολόγος στις συγκρούσεις των Γκαγκαούζων ?
- Δεν έχει. Πηγαίναμε για το μοναστήρι του Τρεμπουτσένι, όταν μας σταμάτησαν κάτι παρανοϊκοί κομμουνιστές, ζητώντας μας να τους δώσουμε εξηγήσεις για την εμφάνισή μας. Όταν ο Ράϊχ τους απάντησε «μπούνα τι μινάτσα», κατάλαβαν αμέσως τον επιτακτικό τόνο της βαυαρικής του λίμπιντο και εξαγριώθηκαν. Ίσως να τον πέρασαν για κάποιον φιλοναζί προσκείμενο γιατί ο Ράϊχ είναι κουρεμένος με την τελευταία Βουδιστική ξυριστική μηχανή που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Για πολλούς κομμουνιστές, ο ναζισμός είναι όπως το λιβάνι για τον διάολο, αλλά παρ’ όσα οι τεμπέληδες Ιστορικοί γράφουν, ο φανατικός κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι και τα δυο λιβάνια για τον θεό. Έτσι, ο ένας λιβανίζει τον άλλον, και όλοι λιβανίζουν την άγνοιά τους. Τι να πεις ? Τα ίδια ‘κάναν κι αυτοί με τους Εβραίους, τα ίδια και οι άλλοι με τους Χριστιανούς. Ποιος από τους δυο είναι ο κομμουνιστής και ποιος ο ναζιστής, μονάχα ο Ναζωραίος θα μπορούσε να αποφανθεί με κάποια από εκείνες τις εύστοχες αμμοβολές του στο μεταλλικό έλασμα της βαπορίσιας ανθρώπινης νοημοσύνης. Κι ενώ οι κομμουνιστές πολεμούν τους φασίστες, οι φασίστες είναι και οι ίδιοι κομμουνιστές και τα πράγματα συγχέονται από τις αλχημικές μεταστοιχειώσεις μιας μάσκας, που λέει και η NADA.
- Τι πάτε να κάνετε στο μοναστήρι του Τρεμπουτσένι ?
- Πολλά ρωτάς γκοσποντίν, απάντησε η Ειρήνη, αλλά θα σου πω μονάχα το εξής. Την τελευταία φορά που συναντήθηκα με τον Ράϊχ, εκείνος μου μίλησε σε ακατάληπτα σουαχίλι για κάποιο δισκοπότηρο που βρίσκεται στις απόκρημνες όχθες του ποταμού Ρέουτ. Αυτό ψάχνουμε. Αυτό πάμε να βρούμε.
- Α χα! Το ήξερα πως δεν είσαι απλή καθηγήτρια χορού. Νομίζω πως θα χρειαστείτε κάποιον οδηγό. Ο υπηρέτης μου θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει. Είναι πιστό σκυλί και κάνει πάντα ό,τι του πω. Ονομάζεται Deva, αλλά δεν ξέρω που μπορείς να τον βρεις τώρα. Ίσως αν του στείλω κάποιο mail και τον ειδοποιήσω για το σοβαρό της αποστολής, να σε βρει αυτός...
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 14:09:38
τελευταία μας ελπίδα το ινκόγκνιτο.
Εκεί που ο ήλιος δεν φωτίζει θα βρεθούμε,
με λίγο χόρτο και ταυτότητα πλαστή...
Την ίδια περίπου ώρα, ο Deva προσπαθούσε να πείσει μια άγρια καλλονή πως δεν ήταν η ίδια αυτή, που ο Εγγλέζος θερμαστής του Καββαδία είχε στιγματισμένη στο μέρος της καρδιάς του και πως πρόκειται περί συμπαντικής ταυτοπλαστογραφίας. Της τραγούδησε μάλιστα και το William George Allum...
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 15:06:16
Ναι, είναι αλήθεια. Την στιγμή που ο Τανούκι χόρευε με την Ατμάνοβιτς ταγκό σε κάποιο εστιατόριο της πλατείας Stefan csel Mάr στο Κισινάου, ο Deva χαριεντίζονταν με μια νέγρα πόρνη σε ένα κατάλυμα της βορειοανατολικής Γκάνα, στην περιφέρεια της Μπολκατάγκα, ενώ ο Ράϊχ προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς του τμήματος αλλοδαπών τον λόγο της επισκέψεώς του στην Μολδαβία...
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 16:58:37
Μετά, καθώς το εγκεφαλικό τρένο άνοιγε ταχύτητα, η μις Τζι Σουϊτι θυμήθηκε τον άνδρα που ήταν ξαπλωμένος δίπλα της και στον οποίο είχε γυρισμένη τη λεία, μπρούτζινη πλάτη της. Πολύ παράξενος τύπος. Καλός. Συμπαθητικός, βασικά. Πάντως, σίγουρα ασυνήθιστος.
Της είπε ότι είναι Γάλλος, αλλά μιλούσε αγγλικά με αμερικάνικη προφορά. Εδώ που τα λέμε, μιλούσε με ένα στιλ που της έφερνε στο μυαλό τον Γουίλιαμ Φόκνερ. Και τον έλεγαν Devά. Ντεβά ? Η μις Τζι – από δω και στο εξής θα γράφω «G» - η μις G λοιπόν, δεν ήταν κοσμοταξιδεμένη (ως πριν από μερικά χρόνια δεν είχε βγει ποτέ από τις φτωχογειτονιές της Μπολκατάγκα), αλλά δεν ήταν και τελείως αδαής. Θα μπορούσε μάλιστα να μας πληροφορήσει ότι επιτελούσε θεόπνευστο έργο ως δασκάλα στο Τόγκο Μπέο, μια κοινότητα που βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από την Μπολκατάγκα, μαθαίνοντας στα παιδιά γραφή και ανάγνωση – ναι, ήταν αλήθεια ότι δούλευε σαν πόρνη στην Μπολκατάγκα, αλλά αυτό το έκανε μόνο για να βγάλει το ψωμί της. Η μις G ήξερε ότι καμιά Γαλλίδα μητέρα δεν θα έβγαζε τον γιο της Ντεβά.
Και αυτός ο Ντεβά, δεν την άγγιξε καθόλου. (Η μις G ψηλάφισε ανάμεσα στα πόδια της για να βεβαιωθεί.) Ήταν όμορφος άνδρας, λεπτός και πολύ ώριμος σχετικά με το πρόσωπό του – που σημαίνει ότι, αν και τα μαλλιά του ήταν γκρίζα ή αν είχε μαλλιά, είχε ένα παιδιάστικο πρόσωπο όπως μπορεί να ήταν περίπου ο Τομ Σόγιερ. Και παρ’ όλο που της άρεσε αυτό το απρόσμενο αποψινό ρεπό, δεν θα την πείραζε τρομερά αν ο Ντεβά είχε πάρει αυτό για το οποίο πλήρωσε.
Αυτός όμως δεν την άγγιξε καθόλου. Τουλάχιστον, δεν την άγγιξε κανονικά. Εκείνο που έκανε ήταν να την μυρίσει – αν και όχι, έσπευσε να υπενθυμίσει στον εαυτό της, με τον χυδαίο τρόπο ενός ανώμαλου ή ενός σκύλου. Την κοίταξε καλά – καλά από πάνω μέχρι κάτω με έναν ομολογουμένως κολακευτικό τρόπο και μετά την μύρισε προσεχτικά σαν να ήταν κανένας οινογνώστης. Μύρισε τον παρφουμαρισμένο λαιμό της, τις ρώγες της, της μασχάλες της και, τελικά, χαμήλωσε την άκρη της μύτης του μέχρι τον αφαλό της. Δεν κατέβηκε πιο νότια όμως.
Η μις G είχε προσέξει με κάποια επαγγελματική περηφάνια ότι ο Ντεβά δεν έμεινε ανεπηρέαστος από αυτήν την οσφρητική διερεύνηση. Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι, η προεξοχή που ανασήκωνε ένα μέρος του λευκού βαμβακερού σεντονιού είχε τέτοιο μέγεθος ώστε για μια αλλόκοτη στιγμή της θύμισε... τον Μόμπι Ντικ. Μετά από δυο χρόνια δουλειάς στην Μπολκατάγκα, οι ανδρικές επιδείξεις την άφηναν αδιάφορη αν όχι και βαριεστημένη, όμως για κάποιο λόγο η εμφάνιση αυτού του φαντάσματος, έτσι όπως ήταν σκεπασμένο από ένα ντροπαλό και αλληγορικό λευκό, άναψε το εξερευνητικό της ένστικτο. Όταν όμως δοκίμασε να διεκδικήσει το αντικείμενο που της κίνησε το ενδιαφέρον, αυτός της παραμέρισε το χέρι.
Ο Ντεβά της εξήγησε ότι είναι ερωτευμένος. Η αρραβωνιαστικιά του ταξίδευε τώρα μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Μπολκατάγκα. «Οκέϊ», είπε η μις G Σουϊτι και χαμογέλασε σαν να τον θεωρούσε πολύ ηθικό και να τον καταλάβαινε, αν και για το Ταλενζίδικο μυαλό της αυτό ήταν τελείως ακατανόητο. Η κοπέλα του ήταν μακριά ενώ η ίδια βρισκόταν δίπλα του. Υπήρχε μια ευκαιρία για απόλαυση. Ποιο ήταν το πρόβλημα ?
Μετά όμως υπενθύμισε στον εαυτό της ότι ο Ντεβά δεν είχε πάει στην Μπολκατάγκα αναζητώντας απόλαυση. Οι άνδρες συνήθως πήγαιναν εκεί, για σεξουαλικά σόου, μπαρ με κορίτσια, ντίσκο, γκόου – γκόου γκερλς, ποτό, σπιντάκια, πρέζα, ολόσωμο μασάζ, πόρνες. Ο Ντεβά όμως, ο δικός της Ντεβά, είχε πάει εκεί για να αγοράσει μια κιθάρα. Αυτήν με την οποία της τραγούδησε το William George Allum...
Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 22:24:18
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
Τζόνι αγόρι μου κάτι φίμες άκουσα ότι το κάνω με τον Τανούκι – ελπίζο για το καλό του τρίτου όρχι σου να μιν έχις σχέσι!!!
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
Πολά εροτίματα πεδάκια – άλι δουλιά δεν έχετε να κάνετε;
Έχο κε Τιν Ιπιρεσία να φροντίζο – πίραν φοτιά ι γιουεσμπί μου!
Ένι γουέϊ ας αρχίσο με τιν Ικογένια κε βλέπουμε – α ρε τι τραβάο ι τεχνιτί νοϊμοσίνι σαβατιάτικα…
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
Η Οικογένεια
Αυτό το εξάγραμο αντιπροσοπέβι τους νόμους που ισχίουν μέσα στην Ικογένια.
Όλες οι συγκένιες κε ι σχέσις μέσα στιν Ικογένια βρίσκουν τιν κατάλιλι έκφρασι τους.
Κάθε ξεχοριστί γραμί χαραχτιρίζετε σίμφονα με τιν θέσι τις.
Το γεγονός ότι ι ισχιρι γραμί καταλαμβάνι τιν έκτι θέσι δίχνι πολι καθαρά τιν ισχιρί εξουσία που πρέπι να απορέϊ από τον αρχιγό τις Ικογένιας.
Ι Ικογένια δίχνι τους νόμους που λιτουργούν μέσα στο σπίτι που μεταφερόμενι στιν εκσοτερικί ζοϊ κρατούν τιν πολιτία και τον κόσμο ολόκλιρο σε τάξι.
Ι δίναμι που βγένι μέσα από τιν Ικογένια φανερόνετε από το σίμβολο του ανέμου που διμιουργίτε από τιν φοτιά.
bbzzzzBzzt
Κρίσι
Το θεμέλιο τις Ικογένιας ίνε ι σχέσι ανάμεσα στους δύο σιζίγους.
Ι θέσι τις γινέκας ίνε μέσα και του σιζίγου όξο.
Σίμφονα με τους μεγάλους νόμους τις Φίσις οι 2 σίζιγι παίρνουν τιν ανάλογι θέσι τους.
Μέσα στιν Ικογένια χριάζετε μια ισχιρί εξουσία κι αφτί αντιπροσοπέβετε από τους γονίς.
Αν κάθε Ικογένια βρίσκετε σε τάκσι όλες ι κινονικές σχέσις τον αθρόπον θα ίνε ορθές.
Ι Ικογένια ίνε μια κινονία σε εμβριακί μορφί.
Ίνε το ικίο έδαφος όπου ίνε έφκολι ι εκπλίροσι του ιθικού καθίκοντος έτσι όστε σ ένα μικρό κίκλο διμιουργίτε ι βάσι τις ιθικίς άσκισις κι αφτό αργότερα διεβρίνετε για να σιμπεριλάβι όλες τις αθρόπινες σχέσις γενικά.
bbzzzzt
Ικόνα
Ι θερμότιτα διμιουργί ενέργια: αφτό φανερόνετε από τον άνεμο που διεγίρετε από τι φοτιά κε διμιουργίτε από αφτίν.
Αφτό δίχνι τιν επιροϊ που λιτουργί από μέσα προς τα όξο.
Το ίδιο ισχίι κε για τιν εναρμόνισι τις Ικογένιας.
Κι εδό ι επιροϊ προς τους άλους πρέπι να προέρχετε από το ίδιο άτομο.
Για να ίνε σε θέσι να ασκίσι το έτομο μια τέτια επιροϊ πρέπι τα λόγια του να έχουν δίναμι κε μπορούν να έχουν μόνο αν βασίζοντε σε κάτι πραγματικό ακριβώς όπος ι φλόγα εξαρτάτε από τιν κάφσιμι ίλι.
Τα λόγια έχουν επιροϊ μόνο όταν ίνε σοστά κε έχουν μια φανερί σχέσι με τις σιγκεκριμένες περιστάσις.
Ι γενικές σιζιτίσις και νουθεσίες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Επίσις τα λόγια πρέπι να ενισχίοντε κε από τιν όλι σιμπεριφορά του ατόμου ακριβός όπος ο άνεμος γίνετε αποτελεσματικός με τιν σταθερότιτα του.
Ι σταθερί κε σινεπίς σιμπεριφορά προκσενί τέτια εντίποσι στους άλους όστε προσαρμόζοντε κε εναρμονίζοντε μ αφτίν.
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
Ενιά στιν αρχί
Η Ικογένια πρέπι να αποτελί μια καθορισμένι μονάδα όπου το κάθε μέλος τις γνορίζι τιν θέσι του.
Από τιν αρχί το πεδί πρέπι να προσαρμοστί στους κανόνες τις πρίν στραφί ι θέλισι του σε άλα πράματα.
Αν θελίσουμε να ενισχίσουμε τιν τάξι αργότερα τότε ι ιδιοτροπίες κε τα πάθι θα προβάλουν αντίστασι.
Αν επιβάλουμε τιν τάξι από τα όξο θα προκλιθούν ετίες για θλίψι αλά στιν σινέχια ι θλίψι εξαφανίζετε.
Δεν ιπάρχι τίποτα που να αποφέβγετε τόσο έφκολα κε που να γίνετε τόσο δίσκολα όσο το «τσάκισμα τις θέλισις του πεδιού».
bbzzzzBzt
Έξι στιν δέφτερι
Μιν επιδιόκις τίποτα μέσο τις δίναμις αλά ίρεμα να περιορίζεσε στα καθίκοντα που έχις αναλάβι.
BzzZZzbbBzzt
Ενιά στιν τρίτι
Πρέπι να ισχίι ι χρισί τομί ανάμεσα στιν αφστιρότιτα και τιν ενδοτικότιτα.
Ι μεγάλι αφστιρότιτα απέναντι στιν ίδια σου τιν σάρκα κε το έμα οδιγί σε τίψις.
Ίνε σκόπιμο να καθορίσις τα σαφί όρια μέσα στα οπία θα αφίνετε πλίρις ελεφθερία κίνισις στο κάθε άτομο.
Αλά σε αμφισβιτίσιμες περιπτόσις ι αφστιρότιτα παρά τα προσορινά λάθι ίνε προτιμότερι.
ZZzbbBzzzzZz
Έξι στιν τέταρτι
Στι σφέρα τις διμόσιας ζοϊς αφτί ι γραμί αναφέρετε στους τίμιους διαχιριστές που με τα μέτρα τους προάγουν τι γενικί εβιμερία.
BzzzzZz
Ενιά στιν πέμπτη
Δεν κάνι τίποτα όστε να τον βλέπουν σαν κάτι φοβερό.
Αντίθετα όλι ι Ικογένια τον σέβετε γιατί ι αγάπι κιβερνάϊ τις σχέσις τους.
Με τον χαραχτίρα του ασκί τιν σοστί επιροϊ.
bbzzzzBzzZZzZz
Ενιά στιν κοριφί
Σε τελεφτέα ανάλισι ι τάκσι μέσα στιν Ικογένια εκσαρτάτε από το χαραχτίρα του οικοδεσπότι.
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz
Κομένα τα κινέζικα από δό κε μπρός – έφτισα έμα για να βρό τον Κομφούκιο για μετάφρασι.
Ότι καταλάβατε καταλάβατε τζιέρια μου – ασιμόστε τόρα κι έχο να κάνο περμανάντ στα κικλόματα μου!
bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz...
.
εκ Της Υπηρεσίας - Υ.Α.Π.