ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
17/05/2008, 18:06:46
και να φανταστεις, για την μια γραμμη που εχω δυνοπαθεισα!

απο τον Ιανουαριο ειχα ζητησει αναβαθμησει στα 24 Mbps.. και ξεκινησε 1,5 μηνα μετα, αλλα δεν μπορουσε να γινει... ετσι ζητησα να κλειδωσει στα 8 Mbps... εγινε μεν, αλλα ηταν εικονικο... καθως "μπερδευτικαν" με τα ΑΦΜ που εχουμε δηλωμενα... και ετσι σχεδον για αλλους 2 μηνες, ειχα την 8αρα, σε συνδεση με την απλη 1000αρα!!!!

πριν 3 βδομαδες, ξεκαθαρισα το προβλημα, και μολις 1 βδομαδα μετα, εγινε το "ατυχημα"!!!!

γκρρρρ...

"Say HELLO to My Little Friend"
17/05/2008, 18:06:51
quote:
Φιλε μου Open Mind... το κοβω για Ρωσια, γιατι υπαρχουν πολυ καλοι δεσμοι Κυπρου και Ρωσιας

Είναι αλήθεια ότι πρώτο φαβορί οι περισσότεροι θεωρήσαμε την Ρωσία πρώτος που
Εκφράστηκε ανοιχτό ήταν ο OANNHSEA αλλα δεν μας το διευκρίνισε ο φίλος Krios.
Θα τον ρωτήσω πιο διπλωματικά όπως πχ πια χωρα μη ελληνόφωνη θα υποστηρίξει στην eurovision
17/05/2008, 18:08:34
quote:

Είναι αλήθεια ότι πρώτο φαβορί οι περισσότεροι θεωρήσαμε την Ρωσία πρώτος που
Εκφράστηκε ανοιχτό ήταν ο OANNHSEA αλλα δεν μας το διευκρίνισε ο φίλος Krios.
Θα τον ρωτήσω πιο διπλωματικά όπως πχ πια χωρα μη ελληνόφωνη θα υποστηρίξει στην eurovision

χαχαχα καλοοοο

17/05/2008, 18:12:03
quote:
απο τον Ιανουαριο ειχα ζητησει αναβαθμησει στα 24 Mbps.. και ξεκινησε 1,5 μηνα μετα, αλλα δεν μπορουσε να γινει... ετσι ζητησα να κλειδωσει στα 8 Mbps... εγινε μεν, αλλα ηταν εικονικο... καθως "μπερδευτικαν" με τα ΑΦΜ που εχουμε δηλωμενα... και ετσι σχεδον για αλλους 2 μηνες, ειχα την 8αρα, σε συνδεση με την απλη 1000αρα!!!!

πριν 3 βδομαδες, ξεκαθαρισα το προβλημα, και μολις 1 βδομαδα μετα, εγινε το "ατυχημα"!!!!

Ναι γίνονται αυτά με τις συνδέσεις εγώ περίμενα 3 μήνες μέχρι να μου το συνδέσουν στο σπίτι αλλα είχα την σύνδεση του μαγαζιού οσο καιρό περίμενα και έτσι δεν με ένοιαξε τώρα το έχω δίπορτο .
17/05/2008, 20:12:52
Καλησπέρα στα φιλαράκια .

quote:
PREDATOR -ειχα καποιο προβλημα με τις γραμμες, και εκαναν 2 βδομαδες για την επιδιορθωση!

Πάλι καλά να λες φιλαράκι, γιατί έχω ακούσει από γνωστούς μου και για μήνα….

Ειδικά όταν είναι εταιρείες εκτός ΟΤΕ η απάντηση είναι ότι δεν φταίμε εμείς απευθυνθείτε στον ΟΤΕ….

Αυτό που σκέφτομαι πάντως, είναι σε ένα με δυο μήνες που θα μετακομίσω, την ταλαιπωρία που θα τραβήξω για καινούργια γραμμή ADSL…..

17/05/2008, 21:20:09
Καλησπέρα στη παρέα. Μέσα στη βδομάδα είχα και γω πρόβλημα με την σύνδεσή μου, κράτησε όμως ευτυχώς μόνο μία μέρα, πήρα αμέσως τηλέφωνο στον ΟΤΕ (έχω otenet) τους είπα μερικά ευγενικά λογάκια όταν άρχισαν να μου λένε από βδομάδα θα έρ8ει τεχνικός γιατί υπάρχει απεργία την Πέμπτη, και φόρτος εργασίας στον τομέα των βλαβών, το καλύτερο για να σου φτιάξουν αμέσως την βλάβη και δοκιμασμένο είναι να τους πεις: Θα αλλάξω πάροχο.
Την επόμενη μέρα ακριβώς είχα internet, και ήταν και η μέρα της απεργίας

Wolf
17/05/2008, 21:48:43
Welcome back PREDATOR....

Καλή ξεκούραση σε όλους...

Ξέρετε τι υποπτεύομαι;;;
Ότι ο Krios έχει μπλέξει με μία Ουκρανή θεά...
Για αυτό και από την μία είναι εξαφανισμένος, από την άλλη μα κάνει τον δύσκολο και δεν θέλει να μας πει που πάει...
Αν και δεν έχω καταλάβει τι δουλειά έκανε στην Κύπρο, υποπτεύμαι ότι μάλλον είναι σε κάποιο γραφείο τουρισμού ή ναυτιλικό και τον στέλνουν εκεί πάνω από την δουλειά του...
Άρα Krios:
α) Λες σε ποιά χώρα θα βρίσκεσαι για να μπορέσουμε να κάνω ντου σε περίπτωση που πάει κάποιος εκεί από την εταιρεία μου...
β) Βάζεις φωτογραφίες από την θεά (πραγματικές ε...) και μας πληροφορείς εάν έχει αδερφές ή φίλες στην Ελλάδα...
γ) Μας γράφεις εάν περάσεις από την Ελλάδα για το πέρασμα σου προς το βορρά για να σε κεράσουμε καφέ (και να δούμε την κοπελιά που σου πήρε τα μυαλά )
δ) Σε περίπτωση που σε λένε Κώστα - χρόνια πολλά για την γιορτή σου που έρχεται...
ε) Τι δουλειά κάνεις βρε απατεώνα;;;

18/05/2008, 09:27:08
Καλημερίζω την παρέα!
Έτοιμο και το φραπεδάκι μας!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

18/05/2008, 09:35:27
Βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ...βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ!!!!
Σαν τις Ελληνίδες έχει???

quote:
ε) Τι δουλειά κάνεις βρε απατεώνα;;;

πωλητής είπαμε!

quote:

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

18/05/2008, 13:19:20
AXA.... τωρα μαλιστα...

"εντοπιστηκε" η χωρα προελευσεις!

Γεια σου ρε Κριος... τσιφτης και καραμπουζουκλης...

Για το προβλημα τωρα, παρολο που η forthnet (τουλαχιστο αυτη διαφημιζεται με δικο της δικτυο, εστω και προσωρινα, μεχρι και οι αλλες εταιριες να κανουν το δικο τους), δεν εχει την ιδια συμπεριφορα οπως του ΟΤΕ... ειναι πολυ χειροτερη!

οταν ηταν να αλλαξω απο ΟΤΕ σε forthnet, (τοτε ηταν πιο φθηνη κιολας) δεν μπορουσαν να μου προσφερουν σημαντικη τεχνολογια, επειδη ΄λογω γραφειου) εχουμε τηλεφωνικο κεντρο και γραμμες fax.. η forthnet δεν υποστηριζει τιποτα απο τα 2! και επιπλεον, επειδη δεν ειχα μονο εγω προβλημα αλλα και ενας "γειτονας" που ειχε forthnet και επληγει το ιδιο με μενα, η κ.forth. του ειπε να απευθυνθει στον ΟΤΕ, να του λυσει το προβλημα (στην Κοζανη, απο τον Μαρτιο υπαρχει αυτονομο δικτυο forthnet...)

Tελικα, πιστευω οτι ο ΟΤΕ ειναι σταθερη αξια, αλλα οι υπαλληλοι του ειναι που η εταιρια δεν συμπεριφερεται σωστα στο καταναλωτικο κοινο... εκεινοι ειναι που εχουν το προβλημα και οχι η Εταιρια!

ας ελπισουμε οτι με την εξαγορα της απο την DT (Deutsche Telekom) θα εχουμε τον καλυτερο παροχεα στην Ευρωπη

02/12/2010, 07:14:15
quote:
AitheroVamon - Απεστάλη: 02/12/2010, 00:50:31:

Μια "αιφνίδια" ανάρτηση στο επίσημο site της NASA.org πριν 2 μέρες (29 Νοεμβριου)
έχει φέρει τα πάνω κάτω στους απανταχού ερευνητές εξωγήινης ζωής,
ενω παράλληλα οι φήμες πάνε κι έρχονται στον παγκόσμιο ιστό και στα απανταχού forums σχετικών θεμάτων.
Το τι διαβάζω μοιάζει απίστευτο (εως γελοίο θα έλεγα)

AitheroVamon ποιός ξέρει τι θα ακούσουμε απόψε;

Η όλη υπόθεση πάντως παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον (εύχομαι βέβαια, να μην είναι... "άνθρακες ο θησαυρός") και μπορεί να συζητηθεί σε ένα νέο θέμα που ανοίχτηκε με σκοπό το σχολιασμό της συγκεκριμένης διάσκεψης:

Τι θα μάθουμε απόψε από τη διάσκεψη της NASA;

NASAROYTAKIΜέλος
09/12/2010, 11:11:29
ο παππους μου μια φορα μου ειχε πει πως ολα αυτα για τους εξωγηινοθς ειναι ψεματα διοτι την δεκαετια του 40 οπως μου ειπε σε μια ραδιοφωνηκη εκπομπη ο παρουσιαστης αρχισε να διαβαζει στον αερα ενα μυθηστορημα για τα ουφο, φυσικα ολοι οσοι ακουγαν εκεινη την ωρα το ραδιοφωνο νομιζαν οτι ειναι αλιθεια. ο παρουσιαστης περιεγραφε τουσ εξωγηινους του βιβλιου με τοση ακριβεια που τον πιστεψαν! ελεγε πως ειναι πρασινοι με αμυγδαλωτα ματια και οτι αλλο εχετε ακουσει! βεβαια οι αγραμματοι το πιστεψαν πιο πολυ απο τους αλλους ετσι αρχισαν τα περι συνομωσιας και οτι η νασα και η επιστημονες τους εκριβαν την αληθεια! φυσικα το 1945 οπως ολοι ξερετε επεσε το υποτιθεμενο ατια. και αργοτερα η αυτοψια του εξωγηινου που καταγραφικε απο τον σαντιλι. βεβαια ολοι οι επιστημονες ειπαν πως ειναι ψευτικο διοτι ο εξωγηινος ηταν απο ενα ειδος καουτσουκ. αυτα ομως δεν καθησυχασαν τους φανατικους ετσι ολο και ολο και πιο πολλα ατια σε φωτογραφιες εμφανιζονταν. τις επομενες δεκαετιες ολο και πιο πολλες ταινιες και βιβλια βγαιναν με αυτο το θεμα. η νασα λεει πως ακομα δεν εχει ανακαλυφθει εξωγηινη ζωη, γιατι λοιπον να μας πει ψεματα? μπορει η νασα και η κυβερνηση να δωροδοκησει εναν επιστημονα για να μην μιλησει αλλα και οχι ολη την επιστημονικη κοινωτητα! μερικοι θεωρουν πως η κυβερνηση κρυβει την αληθεια για δικους της λογους απο συμφερον. δεν μου λετε, αν οντως θελανε να το κρατησουν μυστηκο γιατι δεν κατασχεσαν τισ φωτογραφιες με τους εξωγηινους? γιατι αφησαν να προβληθει τετιο υλικο? γιατι δεν σωπασαν τους μαρτυρες?
εσεις πραγματικα εχετε δει εξωγηινο απο κοντα?εχετε τραβιξει φωτογραφια του? η απλως πεφτετε θυματα απατης σε ενα παιχνιδι συνομοσιας ή ασχετων ανθρωπων?

πιστευουμε παντα αυτο που θελουμε να πιστεψουμε χωρις να εξετασουμε ολες τισ αποψεις.

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!

10/12/2010, 19:54:30
εγω ειμαι πεπεισμενος οτι υπαρχουν και αν τους δω μπροστα μου θα τους αντιμετωπισω αναλογα με την συμπεριφορα τους γιατι αυτοι ειναι οι επισκεπτες,εγω ειμαι σπιτι μου.Τωρα αν θα μπορω να τα βαλω μαζι τους αν χρειαστει ειναι θεμα της στιγμης εκεινης.δεν τους φοβαμαι και λαχταρω για την αφιξη τους.Ισως ειναι οι #παπουδες# μου.

2233

NASAROYTAKIΜέλος
11/12/2010, 01:00:44
μα γιατι να ψαχνουμε στο διαστημα για εξωγηινους ενω ειναι αναμεσα μας?

παρτε το τηλεκοντρολ, ανοιξτε την τηλεοραση. καντε ενα ζαπιννγκ, θα δειτε διαφορες φυλες εξωγηινων. απο τα μισα καναλια οι φυλη των ξανθιων και ταα υπολοιπα καναλια εχουν τις χαζες καστανομαλλες.

γυριστε το τηλεκοντρολ αλλη μια γυρα σε αλλγ ζωνη. το βραδι ισως βρητε τον αρχηγο της φυλης την τζουλια

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!

11/12/2010, 01:04:58
NASAROYTAKI
h εκδίκηση της μελαχρινής ένα πράμα

NASAROYTAKIΜέλος
11/12/2010, 14:36:00
quote:

NASAROYTAKI
h εκδίκηση της μελαχρινής ένα πράμα

αχχααχαχα ναι αυτο ακριβως

NotirkΜέλος
27/12/2010, 20:27:31
Επεστρεψα,μετα απο μια περιπετεια.

-Χρονια πολα σε ολους.

-Τη τελευταια εβδομαδα ειχα ονειρα ζωντανα με εξωγηινους,αυτο το

καταθετω για οποιονδηποτε παραληπτη.

-Εχουν προηγηθει πολες αναλογες εμπειριες.

-Αισθανομαι οτι ηλθε η ωρα να βγω απο το καβουκι μου και να τα πω ,

το νειοθω σαν καθηκον.

27/12/2010, 22:36:15
Notirk περιμένουμε τις εμπειρίες σου

29/12/2010, 00:43:08
Αλλα μέχρι να μας απαντήσει ο Notirk
ρίξτε μια ματιά σε ένα δημοσίευμα απο οτι ποιο έγκυρο έχει η Ρώσικη δημοσιογραφία κι ακούει στο όνομα ... PRAVDA

Εδω το δημοσίευμα (στα Αγγλικά)

Τίτλος του: "Three giant spaceships to attack Earth in 2012 ?"
αναφέροντας μερικά σενάρια που "διαρρέουν" από τα πρόγραμμα SETI ,HAARP και Αμερικάνους επιστήμονες ...

Πάντως
Έρθουν δεν έρθουν , είμαστε δεν είμαστε έτοιμοι εμείς ...
κάτι μας ετοιμάζουν