ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

narya26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
naryaΜέλος
10/02/2004, 13:08:53
Φυσικά όχι καλή μου Avallon!

10/02/2004, 13:35:04
Ok! Γράψε λάθος!

"Τάδε έφη Avallon"
oneiric1Μέλος
10/02/2004, 14:41:21
Ανοησίες του Φοίβου για να «κάνει» επιτυχία!

Και εάν «επιμένετε».... συνδυάστε σκισμένο τζιν με cucci μπλουζάκι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

10/02/2004, 20:33:33
Αυτό το παιδί είναι εντελώς σαβουρο*&^%!

Τα τραγούδια του είναι από απλά καταπληκτικά μέχρι εντελώς χάλια!
Ολα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει... μάλλον όμως τον τελευταίο καιρό τραβάει τον κατήφορο γιατί γράφει όλο βλακείες αντί να είναι επιλεκτικός μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα και για να βγάζει λεφτά...

"Τάδε έφη Avallon"
VAIHINGERΜέλος
10/02/2004, 23:21:10
ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΛΙΔΑΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε.!Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.;; Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΟΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΕΡΓΑΤΗ-ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…….10 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 10 ΒΙΒΛΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ –ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ-ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ. ΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΠΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΑΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;(Π.Χ. ΑΝΩΤΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι. Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ 19 ΜΕ ΤΟ 12, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ!!!!!!)

ΠΒ*

10/02/2004, 23:51:34
quote:
μάλλον όμως τον τελευταίο καιρό τραβάει τον κατήφορο γιατί γράφει όλο βλακείες αντί να είναι επιλεκτικός μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα και για να βγάζει λεφτά...

Ναι, παντού το κέρδος.
Που είναι η ποιότητα?
Αλλά βρε παιδιά,σερβίρουν ότι βλέπουν να <τρώμε>.
Και αποδυκνείεται αυτό με την επιτυχία που έχει το φόρεμα,και άλλα τέτοιου είδους ενδύματα,που μας σερβίρονται με μια ευκολία μοναδική!
Για να έπιανε πάτο το εν λόγω cd και όλα τα άλλα,και θα βλέπαμε που θα
πήγαινε ο κάθε <Φοίβος> στον πάγκο του!
Είναι καιρός να αλλάξουμε συνήθειες διατροφής και.... ένδυσης

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Edited by - Ελευθερία on 10/02/2004 23:53:40

naryaΜέλος
11/02/2004, 08:29:13
Δυστυχώς Ελευθερία μου αυτά πουλάνε σήμερα.

Τυχαίνει να γνωρίζω έναν "μουσικοσυνθέτη" στυλ Φοίβου που έχει βγάλει μερικές "επιτυχίες". Ο άνθρωπος αυτός έχει σπουδάσει κλασική μουσική από τα 5 του κι όμως γράφει βλακείες. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν προσπαθεί να γράψει λίγο καλύτερη μουσική ώστε και τα τραγούδια του να τραγουδιούνται για χρόνια όπως των Κατσιμιχαίων, της Αρβανιτάκη κ.τ.λ. μου είπε ότι αυτά δεν πρόκειται να τα αγοράσει καμία εταιρεία και ούτε θα τα παίξει κανένας σταθμός. Έχει δημιουργηθεί ένα κατεστημένο κακής ποιότητας σουξέ που το προωθούν οι εταιρείες και τα ραδιόφωνα, με τραγούδια του 1 μήνα και τραγουδιστές κατασκευάσματα (βλ. Κοκκίνου-κατασκεύασμα του μάρκετιγκ της εταιρείας της).

Πάντως δεν ανησυχώ, όλα αυτά τα σουξεδάκια μπορεί να τα ακούμε και να τα τραγουδάμε για να κάνουμε κέφι αλλά σπίτι μας άλλη μουσική θα βάλουμε για τον ελεύθερο χρόνο μας και σε 1 μήνα θα τα έχουμε ξεχάσει.

11/02/2004, 08:52:43
Συμφωνώ με τα γραφόμενα του VAIHINGER που νομίζω ότι σε αυτό το τόπικ έπιασε το νόημα και κάλυψε το θέμα απλώς ΑΨΟΓΑ!

Συμφωνώ με την Ελευθερία για το ότι θα πρέπει να στέλνουμε τέτοιους μουσικούς στον πάγκο τους απούλητους αλλά διαφωνώ με τη φίλη narya ως προς τις επιλογές που πιέζονται να κάνουν οι μουσικοί.

Εχω ένα γνωστό ο οποίος ενώ σπούδασε Φιλοσοφία στην Ιταλία δούλευε εκεί για χρόνια σαν τραγουδιστής(έπαιζε και κιθάρα). Εκτός αυτού ήταν και καταπληκτικός τραγουδοποιός... έγραφε πραγματική ποίηση. Το άτομο αυτό όταν αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για δουλειά βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές και παιδευόταν για 10 ολόκληρα χρόνια γιατί του λέγανε ότι είχε ωραία φωνή και έπρεπε να τραγουδίσει λαϊκό και τα φτηνοτράγουδα που τραγουδούν οι γνωστοί. Εκείνος δε δέχτηκε να συμβιβαστεί γιατί είχε φτιάξει τόσο πολύ υλικό να τραγουδίσει παρόλο που του έλεγαν ότι δεν πουλάει και δεν ήθελε να προδώσει τα πιστεύω του. Ετσι έφτιαξε μια μικρή μπάντα και έπαιζε σε κλαμπάκια στα Εξάρχεια μέχρι που τον είδε ο Λ.Μαχαιρίτσας και τον πήρε μαζί του σε συναυλία... Η συνέχεια γνωστή να τραγουδάει με τον Νταλάρα στην Ιερά Οδό και μετά στο μέγαρο με τον Μικρούτσικο.
Οταν αξίζεις και έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις θα βρεις το δρόμο σου αργά ή γρήγορα αρκεί να έχεις υπομονή και να μην πας για το εύκολο και γρήγορα κέρδος... Πόσοι όμως έχουν τα κότσια να το κάνουν? Πόσοι μπορούν να περιμένουν 10 χρόνια στην αφάνεια?

Συγχωρήστε με για την παρένθεση...

"Τάδε έφη Avallon"
naryaΜέλος
11/02/2004, 13:15:13
Καλή μου Avallon έχω κι εγώ αρκετούς γνωστούς που κόντρα στο ισοπεδωτικό ρεύμα των βλαχοσουξέ χαράζουν τον δικό τους δρόμο και μένουν πιστοί σε αυτό που θέλουν να πετύχουν. Άνθρωποι που ασχολούνταν με παραδοσιακά όργανα και μουσική προτού έρθει η μόδα του έθνικ. Το θέμα είναι όμως ότι αυτά τα παιδιά όπως και ο δικός σου γνωστός ήταν εκτός από συνθέτες και τραγουδιστές άρα είχαν και κάποιες περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης. Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί.
Επειδή σε προηγούμενα μηνύματα αναφέρθηκε ο Φοίβος έφερα το παράδειγμα του γνωστού μου που είναι μουσικοσυνθέτης αλλά έχει χάλια φωνή και δεν μπορεί να τραγουδήσει. Ουσιαστικά δηλαδή πουλάει ένα προιόν αλλά δεν βρίσκει κανέναν να το αγοράσει. Έχει δουλέψει ως αποθηκάριος, ως οδηγός, δεν ντρέπεται ούτε κυνηγάει το εύκολο χρήμα. Όμως έχει κουραστεί σαν καλλιτέχνης, ίσως με το ψώνιο αν θέλεις που έχει σαν μουσικός θέλει ο κόσμος επιτέλους να ακούσει τα τραγούδια του. Ίσως να μην έχει την υπομονή που είχε ο φίλος σου αλλά από την άλλη δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει και κάτι παραπλήσιο (π.χ. τραγούδι). Αυτό δεν σημαίνει ότι το εγκρίνω, όλοι του φωνάζουμε να μην γράφει βλακείες μόνο και μόνο για να γίνει αποδεκτός από το σύστημα. Απλά επειδή τον βλέπω κάθε ημέρα και την στενοχώρια του , προσπαθώ να κατανοήσω και την άλλη πλευρά.

VIKINGΜέλος
11/02/2004, 17:20:18
quote:
ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΛΙΔΑΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε.!Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Θα συμφωνησω με τον φιλο vaihinger.

Αρκετα νομιζω ασχοληθηκαμε με τον
αταλαντο Μαζωνακη και το χαζο τραγουδι του.Δυστυχως πουλανε κατι τετοια
χαζο τραγουδια οπως πουλανε και κατι αλλα σκατοτραγουδια οπως το
μωρο μου σορρυ μα εχω βρει αλλο αγορι.Αλλα θα ξεχαστουν ολα αυτα,
νομιζετε οτι θα τα θυμαται κανεις σε 20 χρονια.Δυστυχως στην εποχη
που ζουμε αντι να πουλανε τραγουδια που αφησανε εποχη οπως τραγουδια
των Beatles,pink floyd,Scorpions κ.λ.π πουλανε τα τραγουδια της Μαντονα και
της Μριτνει Σπεαρς και του καθε Ρουβα.Και μετα εχεις ορισμενους μουλαδες της εκκλησιας να λενε τις γνωστες τους παρλαπιπες οτι ορισμενα τραγουδια
των pINK floyd αλλα και συγκροτηματων ιστορικων της heavy Metal ειναι
του σατανα και δεν πρεπει να τα ακουμε.Ενω το Γκουτσι φορεμα δεν
τους πειραξε.

quote:
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ –ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ-ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ.

Δυστυχως ειναι ετσι,αλλα καλυτερα να μην ασχολουμαστε φιλε μου με τις μαλακ@@ς του καθε
κομπλεξικου που τρωει ολη την μερα του βλεπωντας Λαμψη του Φωσκολου
ή ασχολειται με το Γκουτσι φορεμα.

Edited by - VIKING on 11/02/2004 17:22:26

11/02/2004, 22:30:59
Αγαπητή narya έχεις απόλυτο δίκιο για την περίπτωση του φίλου σου είναι διαφορετική από του δικού μου... ο δικός μου με τη φωνή του μπόρεσε και έβγαλε τα προς το ζειν την εποχή που άλλοι του έκλειναν πόρτες...

Βρε παιδιά δεν είμαστε γραφικοί μόνο γιατί γράφουμε στο διαδίκτυο αλλά και γιατί δεν ακούμε όλες αυτές τις βλακείες που ακούει η πλειοψηφία του κοσμάκη. Εγώ προσωπικά έχω να πάω σε πίστα από τότε που κάναμε την πενταήμερη (προ αμνημονεύτων ετών...) Σιγά μη χαλάσω τα λεφτουδάκια μου σε %^&*(().

"Τάδε έφη Avallon"
11/02/2004, 23:04:14
quote:
Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν?
Ξεσκισμένο φόρεμα και Gucci τζην / Μωρο μου σορρυ, βρηκα καλύτερο παντελονι
και πολλά ακόμα χιτ για τις πιο τρέντυ φατσούλες με τα πιο τρεντυ κινητά κι ακίνητα και τ'αλλα...τα ευκίνητα...

"...μαζική κουλτούρα,
όγκοι κοπριάς..."
Δ.Σαββόπουλος

Εφ Γιου Σι Κέι

zezmpergΜέλος
12/02/2004, 07:11:52
Σας χαιρετώ.
Γλυκιά μου φίλη Avallon ακόμα δεν έχω καταλάβεί...
Δηλαδή το cucci φόρεμα δεν χωράει στο ίδιο κορμί με το τζήν;
Ή έτσι χωρίζουμε τα εσωψυχα μας;;;
Ποιος είναι ο Μαζωνάκης;
Ποια τα βόρεια;
Ποια τα Δυτικά;
Σας χαιρετώ.

smokerΝέο Μέλος
12/02/2004, 14:37:58
File mou
exeis sigoura kefalari..... twra afoy esy meneis sta boreidikio oti einai geloio na dinetai diastash se tetoio thema enw tosa alla yparxoun.......... kai siga thn proklish pou ekane aytos me to amaxi pou akouge to trgoudi sto a katalabeneis thn diafora anamesa sta dio, alla kai pali to teleiwnw giati den ajizei... eyxaristw poly ...smoker

12/02/2004, 20:00:03
quote:
Δηλαδή το cucci φόρεμα δεν χωράει στο ίδιο κορμί με το τζήν;
Ή έτσι χωρίζουμε τα εσωψυχα μας;;;

Aχ καλή μου zezmperg...
Μεγάλη κουβέντα είπες και πολύ σοφή...
Αυτοί που γράφουν τα τραγούδια αυτά και αυτοί που δέχονται να τα τραγουδήσουν νομίζεις ότι το καταλαβαίνουν?
Αφού και αυτοί οι γύφτοι με γκούτσι και βερσάτσε τραγουδάνε στις πίστες...

"Τάδε έφη Avallon"
13/02/2004, 09:55:43
Χιόνισε και σήμερα!
Ολα κάτασπρα σε βόρεια και δυτικά προάστεια...
Χιόνι για να κατεναύσει τα άγρια πνεύματα των τελευταίων ημερών...
Για να κάνει πιο καθαρή και πιο αγνή την καρδιά μας και τις σκέψεις μας...
Χιόνι που πέφτει το ίδιο λευκό πάνω σε Gucci φορέματα και σκισμένα τζήν...

Χιόνι...για να δούμε επιτέλους μιαν άσπξη μέρα!...

"Τάδε έφη Avallon"
14/04/2004, 23:51:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ". ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ! ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΒΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΩΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ, ΑΛΛΛ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΙΕΥΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ!

16/04/2004, 10:23:29
quote:
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ!

Και όχι μόνο...

"Τάδε έφη Avallon"
16/04/2004, 22:13:13
ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕΛΙΩΤΕΣ, ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΦΑΛΗΡΙΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ:
1}ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ,
2}ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ
3}ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

17/04/2004, 01:10:09
Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει...
Και που να δείτε πως "κουνιούνται" οι Περιστεριώτες απέναντι στους Αιγαλεώτες ή στους Κορυδαλλιότες...μιλάμε για πολύ αναβάθμιση!

"Τάδε έφη Avallon"