- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ...... ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Προτού αποφασίσω να γράψω την απάντησή μου στο σχετικό σου θέμα,κάθισα
και σκέφτηκα πρώτα αρκετά.Φυσικά o ADMIN με κάλυψε πλήρως για πολλούς
και διαφόρους λόγους.(Και μεταξύ μας αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να γίνει από καιρό και όχι μόνον για το συγκεκριμένο topic).
H γενική μου θέση στην συμμετοχή κάποιου σαν συζητητή,σε ένα topic,είναι ί-
σως λίγο παλιομοδίτική και πιθανώς οπισθοδρομική.Ίσως να είναι και θέμα
ηλικίας.Συγκεκριμένα οι μετέχοντες σε μία συζήτηση πρέπει πάνω απ΄όλα να
είναι ευγενείς.Κρυπτόμενοι πίσω από το ισχυρό όπλο της ανωνυμίας και αναλό-
γως των θέσεών τους μπορούν το λιγώτερο απ΄όλα να γίνουν ενοχλητικοί!!!!
Δεν δέχεστε τις θέσεις του γράφοντος??ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.Μην ειρωνεύεστε και
μη βρίζετε.Δεν καταφέρνετε τίποτα!!!Εκτός και εάν με την μέθοδο του "σπασί-
ματος των νεύρων" προσπαθείτε να επιβληθήτε ή να καταφέρετε την αποπομπή
του topic που συμμετέχετε.Μετέχετε σε κάποιο topic??Γνωρίζετε με ποιούς συνο-
μιλήτε???Γνωρίζετε το είδος και το επίπεδο των γνώσεών τους???Μάλλον όχι!!
Σας ενοχλούν οι θέσεις τους και τα "πιστεύω" τους??Πολύ ωραία!!Υπάρχουν
άπειροι το πλήθος τρόποι δεοντολογίας ευγένειας και επικοινωνίας που μπορεί-
τε να χρησιμοποιήσετε και να μετέχετε!!!Ειρωνίες,τσαμπουκάδες,κοροϊδίες και
αθυροστομίες ΔΕΝ έχουν θέση σε ένα forum,γενικά,που στο κάτω-κάτω της γρα-
φής ΑΛΛΟΙ μας το προσφέρουν για να μπορεί ο καθένας από εμάς να εκφράζεται
και να συμμετέχει σε ένα είδος επικοινωνίας που τόσο ανάγκη έχει η σημερινή ε-
ποχή μας.
Αγαπητοί μου φίλοι,δεν θα ήθελα με κανένα τρόπο να παρεξηγήσετε τα λεγόμενα
μου και τις θέσεις μου.Προσωπικά και εγώ στο παρελθόν έχω θιγεί,όπως πιθανόν
κάποτε να θιγείτε και εσείς.Τότε θα ήθελα να δω ποία θα είναι η πικρία σας και
πως θα εκφράσετε το παράπονό σας και τις θέσεις σας.Τιμάτε τους αγνώστους
ηλεκτρονικούς φίλους του forum.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ να γίνουν ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Ομολογούμένως με λύπησε πάρα πολύ η τροπή που πήρε το όλον θέμα και πως στην συνέχεια εξελήχθηκε.
Φιλικώτατα
Πέτρος
Δεν ειναι και τοσο δυσκολο...
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
και ελεος γιατι πλεον το τελευταιο διαστημα υπαρχουν καποια μελη που χωρις βασικη αιτια,φτανει και μια απλη αποψη, δημιουργουν διαπληκτισμους συχνα εντονους.Διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε,διαφορετικες πολλες φορες αποψεις εχουμε..νομιζω;Λογικο δεν ειναι;Η πρεπει να λεμε τα ιδια;Η πρεπει να φοβομαστε να εκφραστουμε με μια αποψη διαφορετικη μηπως θιξουμε;
Kατι τελευταιο που εχω παρατηρισει ειναι οτι δυστυχως οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ δυο μπενουν στη μεση και οι<< φιλοι>> για να υποστηριξουν!!!Τις τελευταιες μερες βλεπεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ατομα να περιφερονται απο θεμα σε θεμα για να αλληλουποστηριζονται.Παρατηρηστε το.Ελεος βρε παιδια ,φαινεται πολυ...
Μια φράση που γράφηκε εδώ, μου έκανε εντύπωση. Είπε ο φίλος Girtos:
quote:
ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ FORUM.ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.
Δεν διαφωνώ με το δικαίωμα που έχουμε όλα τα μέλη να εκφράζουμε την άποψή μας. Ακόμα κι αν είναι αρνητική. Ακόμα κι αν οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, δικαίωμά μας είναι να την λέμε, πάντα βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιούμε έντιμους τρόπους για να την εκφράσουμε. Υποθέτω ότι οι δύο νέοι φίλοι μας την εκφράζουν με έντιμο τρόπο, κι αν συμβαίνει αυτό, μπράβο τους!
Ομως, θα διαφωνίσω φίλε Girtos με την αρετή του Θάρρους, που τόσο εύκολα προσδίδεις σε κάποιον. Κι αυτή η διαφωνία μου, αναφέρεται γενικά στο πόσο βαρύ είναι, είτε να αποδώσεις σε κάποιον με μεγάλη ευκολία μία αρετή, αλλά κι ένα ελάττωμα.
Τόσο πολύ λοιπόν θάρρος χρειάζεται, για να εκφράσει κάποιος ουσιαστικά ανώνυμα μία άποψη - αντίθεσή του; Τι διακινδυνεύει, παραπάνω από ένα νέο username, που έλαβε σε μία συζήτηση; ![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ:
quote:
Δεν πρόλαβα καλά καλά να γράψω για 'παρεούλα φανατισμένων δωδεκαθεϊστών που αλληλοστηρίζονται και αλληλοδιαφημίζονται' και ιδού τα αποτελέσματα.Κάμποσοι απο αυτούς τσίμπησαν και έσπευσαν να στηρίξουν τους ομοϊδεάτες τους. Ετσι λειτουργούν. Ακόμα και κάποιοι που δηλώνουν μόνοι τους ότι είναι τελείως ανίδεοι για το θέμα της συζήτησης σπεύδουν να γίνουν όπως λένε 'βέλη στη φαρέτρα'. Εχετε ξαναδεί καλύτερο παράδειγμα φανατισμού;
quote:
Μπήκες;Κάτι τέτοιο βέβαια εκτός από αισχρό θα ήταν και κατάφορη παραβίαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων. ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
quote:
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ <6 6 6>...¨ΣΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ?????????
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΘΕΤΕ.
ΑΥΤΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ,ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΤΑΝ(ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ) ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ,ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΗΡΩΠΟΙΟΥΝ,ΔΟΘΗΚΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝ Η ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΥΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΙΚΑ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ "ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΠΛΟ NICK NAME ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Οσο για το πως θα ονομαστει η κατηγορια,το αφηνω πανω σας. Ισως...Το μεγαλειο των αντιθεσεων μεσα σε ενα υγιη διαλογο...
Το παραπανω δικο μου μηνυμα ειναι συμπερασμα τυχαιας αναγνωσης των παραπανω 3 θεματων μεσα στα εισαγωγικα.Καντε ενα κοπο και δεν θα αργησετε να βγαλετε και τα δικα σας συμπερασματα.Ε αμαν πια..
Οσο για το θεμα του μελους Νταβελη φυσικα και καποια ατομα παρεκτραπησαν εντελως,κανεις δεν το αρνειται αυτο ουτε και νομιζω οτι καποιος υποστηριξε το αντιθετο.και φυσικα ουτε εγω θελω να μου απευθυνονται με τροπο υβριστικο η ειρωνικο.Αλλα τα λαθη δεν ειναι παντα μονοπλευρα και για αυτον το λογο πρεπει ολα τα μελη να αντιμετωπιζονται με τον ιδιο τροπο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ.πχ παρατηρηση στον εναν,παρατηρηση και στον αλλο.Απομακρυνση στον ενα απο το forum,ετσι και στον αλλο.Ειναι απλο.Αν καταλαβα καλα αυτο γραφτηκε εδω περι διακρισεων πραγμα που συμφωνω και οχι οτι τα συγκεκριμενα μελη εκφραστηκαν ομορφα.
Απλα εχω παρατηρησει οτι τα παλιοτερα μελη και ιδιαιτερα αυτα που εχουν μεγαλο αριθμο μηνυματων εχουν μια αντιμετωπιση πολυ διαφορετικη.
Μπορει και να εχω λαθος,αν και δεν νομιζω γιατι διαβαζωντας το θεμα <<η Atma, ο σταυρος και..>> απορισα γιατι δεν απομακρινθηκαν απο το forum για καποιες μερες και εκεινα τα δυο μελη αφου και αυτοι δεν ειναι δα οτι εκφραστηκαν με τον καλυτερο τροπο και μαλιστα σε μια προσωπικη αντιπαραθεση 10 σελιδων.10 σελιδες ειρωνειες και βρισιδια.Μηπως γιατι αυτα τα μελη ειχαν στο ενεργιτικο τους 1000 η 2000 η 3000 μηνυματα;
Εγω προσωπικα ειμαι αντιθετη σε αυτου του ειδους τις ενεργειες(απομακρυνση απο το forum)αλλα εαν τελικα ειναι υποχρεωτικο καλο θα ειναι να γινεται με μετρα και σταθμα,χωρις διακρισεις.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,μακαρι να ειναι λαθος
ΕΡΩΤΗΣΗ:<<Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι εμάς (τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το forum) τι μας νοιάζει ο τσακωμός ανάμεσά σας?!>>
APANTHSH:<<Έχεις δίκιο, friend, μήπως ξέρεις κανα καλό κινέζικο απί τη ευκαιρία;
Μ' αρέσει η πάπια με όυστερ σως, αλλά λίγοι ξέρουν να τη μαγειρεύουν..>>
Τωρα το να γραψω ποιο ειναι νεο και ποιο παλιο μελος απο τους δυο και ποιος εχει προβλημα τιτλου(κατι που σχολιασες και που με βρισκει λιγο εκπληκτη) μου φαινεται ολιγον τι ατοπο,παντως μπορεις να εξακριβωσεις αν θες..
και εχει και συνεχεια η συνταγη,οπως βλεπεις ειναι της μοδας και σε αλλα topic,οχι μονο στο πεντελικο ορος...
![]()
![]()
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
Μα το λεει πιο πανω ο Admin στο Posted - 26/02/2004 : 17:08:53
διαβαστε το παραδειγμα του βρε παιδια
κλικα = παρεουλα, παρεϊτσα, εμεις κι εμεις
για τους αλλους δε θα μπορεσουμε
![]()
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ.
ΝΕΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ??????? ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ??????
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ESOTERICA.gr ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ....
ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ....
ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ .....
quote:
Συγκεκριμένα οι μετέχοντες σε μία συζήτηση πρέπει πάνω απ΄όλα να
είναι ευγενείς.Κρυπτόμενοι πίσω από το ισχυρό όπλο της ανωνυμίας και αναλό-
γως των θέσεών τους μπορούν το λιγώτερο απ΄όλα να γίνουν ενοχλητικοί!!!!
Δεν δέχεστε τις θέσεις του γράφοντος??ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.Μην ειρωνεύεστε και
μη βρίζετε.Δεν καταφέρνετε τίποτα!!!Εκτός και εάν με την μέθοδο του "σπασί-
ματος των νεύρων" προσπαθείτε να επιβληθήτε ή να καταφέρετε την αποπομπή
του topic που συμμετέχετε.Μετέχετε σε κάποιο topic??Γνωρίζετε με ποιούς συνο-
μιλήτε???Γνωρίζετε το είδος και το επίπεδο των γνώσεών τους???Μάλλον όχι!!
Σας ενοχλούν οι θέσεις τους και τα "πιστεύω" τους??Πολύ ωραία!!Υπάρχουν
άπειροι το πλήθος τρόποι δεοντολογίας ευγένειας και επικοινωνίας που μπορεί-
τε να χρησιμοποιήσετε και να μετέχετε!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK