- ΕΛΛΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
να στε καλα
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν πήγαινα για 3 χρόνια στις οχτώ το πρωί και κοιμόμουν 3ωρα, προς το τέλος είχα αρχίσει να παραμιλάω.
Από τα δεκαοχτώ που ξεκίνησα δούλευα σχεδόν πάντα 2 δουλειές εκτός από όταν πήγα φαντάρος.... που δούλευα part time.
Αρα μάλλον αυτός ο Ελληνας ήταν απλά τεμπέλης ο ίδιος φίλε μου, και να μιλάει για τον εαυτό του. Δεν είναι θέμα φυλής.
Και μη μου πεις είμαι είμαι εξαίρεση, γιατί θα ρχίσω να ονοματίζω σε σεντόνια γνωστούς μου που κάνουν το ίδιο.
Να στε καλά.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
πολύ ωραία η ταινία αυτή, το "Οι Τεμπέληδης της Εύφορης Κοιλάδας", του '78...ξενύχτησα χθες για να την δω...ωραίο σενάριο, ωραίο καστ και πολύ διαχρονικό το αλληγορικό του μήνυμα...από εκεί και πέρα 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα, κάτι λες ότι κάποιος σου είπε ότι αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα, ελπίζω να μην είναι φίλος σου αυτός που σου το είπε...κάτι τέτοιου τύπου συγκρίσεις με την ελληνική πραγματικότητα του σήμερα αρμόζουν είτε σε βλαμμένους από κούνια είτε σε κάτι κομπλεξικούς νεοναζί γερμανούς...που όσα κι αν χρωστάει η ελλάδα σήμερα στη χώρα τους τα δικά της χρέη απέναντι στην Ελλάδα (χρηματικά και πνευματικά) δεν μπορούν να τα ξεπληρώσουν ούτε σε δέκα ζωές...
quote:
κάτι τέτοιου τύπου συγκρίσεις με την ελληνική πραγματικότητα του σήμερα αρμόζουν είτε σε βλαμμένους από κούνια είτε σε κάτι κομπλεξικούς νεοναζί γερμανούς...
Είτε σε κάτι φασιστάκια UCK αλβανάκια που τα έμαθε ο μπαμπάς τους να μισούν αδιακρίτως όλους τους έλληνες, γιατί έχουνε μείνει στην εποχή του αλβανικού μετώπου, να τα λέμε κι' αυτά kost, νεοναζί έχουν και οι γείτονες και μάλιστα σε κάτι ποσοστά τρελά-τρελά.
https://www.youtube.com/watch?v=39EWfntD9HM
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Δυστυχώς φίλε μου οι αλβανοί στη συντριπτική τους πλειοψηφεία, ονειρεύονται μεγάλη Αλβανία, άκου με που σου λέω, τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, τα μαθαίνουν οι αλβανοί να μισούνε θανάσιμα τους έλληνες λόγω του εληνο-αλβανικού πολέμου, δεν αναφέρομαι μόνο στους τσάμηδες φίλε kost, ούτε βγάζω αυτό το συμπέρασμα ακούγοντας Petrit Lulo.
Η δουλειά του Ninja, δεν είναι να σκαρφαλώνει τη νύκτα στο τείχος του κάστρου για να δολοφονήσει τη Γκέϊσα, αυτά είναι χολιγουντιανές παπαριές.
Ο Ninja, κατά τους κινέζους khan, εισχωρεί στον πυρήνα του αντιπάλου και μαθαίνει την πληροφορία από τον ίδιο τον αντίπαλό του.
Αυτοί τέλος πάντων να ξέρεις οτι μας λένε μπασιμπουζούκους και κορόιδα, μας μισούν όσο δεν φαντάζεσαι και στην 1η σπίθα πολέμου στα Βαλκάνια, θα μας κάνουν πόλεμο μέσα στις γειτονιές μας, όπως το 2008 με τη φάση Γρηγορόπουλου, όλα τα αλβανάκια απέκτησαν ηλεκτρικές κιθάρες και υπολογιστές μέσα σε μια βραδυά.....
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.