- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μα σας λυπάμαι μωρέ. Τι θα κάνετε μόνοι σας;Εγώ είπα που διαφωνώ
Kάτι θα βρούμε να κάνουμε.
Που διαφωνείς και που συμφωνείς πάνω σε αυτά που λέει ο αρ ων
quote:
στα δυο πρωτα γενη οι ανθρωποι ηταν πνευματα που τα διδασκαν Αγγελοι (ετσι εξηγειται η μακροβιοτητα τους), στο τριτο γενος αποκτησαν υλικο σωμα (εισηλθαν σε σωματα πρωτογονων ανθρωπειδων) και αυτη ηταν η περιφημη πτωση, το τεταρτο γενος, το ηρωικο, ηταν οι Ατλαντες που ηταν οι Κρο Μανιον και το πεμπτο γενος ειμαστε εμεις που προκυψαμε απο διασταυρωση Κρο Μανιον με πιο δευτερα ειδη homo sapiens...επονται αλλα δυο γενη και μετα γινεται ταμειο...
Λευτερια στον libero diegrammenos logariasmos..!.,
οεο!
Edited by - geostat on 25/11/2010 23:44:30
quote:
Μα αφού υπάρχει στο σχολείο. Το θέμα είναι να βγει, γιατί έχει γίνει ένας αρρωστημένος μηχανισμός αποβλάκωσης.
Υπαρχει;Στα οπλα αδελφια.
Ρε φίλε κάθε τόσο κάνω το κεφάλι μου δεξιά, αριστερά μη φάω καμιά σφαίρα...
περιμενω να με διαγραψουν πρωτα,
αλλα που ουτε για διαγραφη δεν κανω...
quote:
στα δυο πρωτα γενη οι ανθρωποι ηταν πνευματα που τα διδασκαν Αγγελοι (ετσι εξηγειται η μακροβιοτητα τους), στο τριτο γενος αποκτησαν υλικο σωμα (εισηλθαν σε σωματα πρωτογονων ανθρωπειδων) και αυτη ηταν η περιφημη πτωση, το τεταρτο γενος, το ηρωικο, ηταν οι Ατλαντες που ηταν οι Κρο Μανιον και το πεμπτο γενος ειμαστε εμεις που προκυψαμε απο διασταυρωση Κρο Μανιον με πιο δευτερα ειδη homo sapiens...επονται αλλα δυο γενη και μετα γινεται ταμειο...
Η μακροβιοτητα του μαθουσαλα πως εξηγειται;Αυτος δεν ανηκε στο δικο μας γενος;
quote:
Σε αυτά δεν έχω άποψη και δεν υπάρχει και θέμα. Τώρα εξετάζουμε το ζώο άνθρωπος, αυτό πρέπει να μας απασχολεί.
To πάει να πεί δεν έχεις άποψη.
Αυτό το ζώο ο άνθρωπος εχει φτάσει σε ενα σημείο και ψάχνει να βρεί την καταγωγή του.
Σωστά λές φυσικά οτι αυτό πρέπει να μας απασχολεί πολύ σωστά αλλά δεν μπορούμε να μην ψάχνουμε και το παρελθόν μας.
ΠΡΟΣ cascabell ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ,ΝΟΙΩΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΙΝΔΥΝΟ,ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΑ 13 ΜΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΝΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕς ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ!!!!!!!!!!!!
ΕΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ POPKORN@IN.GR
Θαύματα θα κάναμε!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Επίσης, έχω ακούσει πως αν χρησιμοποιούσαμε και το υπόλοιπο, ίσως να είχαμε κάποιες δυνάμεις όπως τηλεκίνηση, τηλεπάθεια κτλ κτλ.
Δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν εφικτό αλλά είναι πιθανό.

2:Εχεις δοκιμάσει ποτε να "ψυχολογησης" μια φωτογραφια σου(κουφο, το εκανες ποτέ ομως)???Εκτος απο τους αλλους που πρέπει να "βρούνε" τα λαθη τους και να τα "διορθώσουν" εσυ που εχεις και αυτη την ικανοτητα δεν μπορεις??
mike
k.
2: ΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

Με την ικανοτητα σου θα εχεις λεφτα να αγορασεις ολόκληρη την Αφρικη με τα μωρά επάνω.Επιπλέον δεν ειναι αναγκη να ξερει όλος ο κοσμος ποιος εισαι και μην ξεχνας πως σου γράφω ξέρωντάσε ως xtremefast, δεν ξερω δηλαδη ποιος είσαι.
2:Τα συναισθήματα ειναι δευτερευοντα:Ο κοσμος, και ο Θεος μας βλέπουν και μας συμπεριφέρονται ως πρακτικά και λογικά πράγματα, οχι ως συναισθήματα...Γιατι???...Γιατί δεν εχουν συναισθήματα!!!Γι αυτό ειναι και θεοι άλοστε...Επιλεγουν χωρίς να τους επιρεάζει το συναίσθημα.
3:Πριν μερικες μερες ανέβηκε 2000 ευρω η τιμη στα ακίνητα και ταυτοχρονα υπάρχει ανεργεια και διαμαρτιρείες...σου λέει κατι αυτό???Σωσου οσο ακομη μπορεις, ή βοήθα.Εσυ διαλέγεις στο κάτω κάτω.
4:Εχεις δοκιμάσει να "ψυχολογισεις" ατομα απο περιοδικά ή τηλεόραση??Ή δεν γινεται?
mike
k.