- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εναν.

EGO OPOS KAI O NORTRIN POU SAS MILAO EILIKRINA GNORISTIKAME TYXAIA MESA STO ESOTERICA DE NTHELOUME NA PISOUME ME TO ZORI KANENAN. APLA EIMASTE SYNERGATES ME TON KURIO PALMO KAI EXOUME THN TYXH NA EXOUME PARAKOLOYTHISEI PRAGMATA (FOTOS VIDEO NTOKYMANTERS ISTORIKA FOVERA STOIXEIA/ANAKALYPSEIS) KAI APO TON IDIOA ALLA KAI APO ENA TERASTIO EPITELEIO SYNERGATON KAI FILON EPISTIMONON TOY INSTITOUTOU.
ME OLH THN KALH DIATHES EXOUME KALESEI OLO TON KOSMO AN THELEI AS PAREVRETHEI SE SIZITISI MAS KAI VEVAIA NA PARAKOLOUTHISEI KAI NA ZITISEI NA DEI APODEIKSEIS KAI STOIXEIA SE THEMATA TYXON POU EXEI ENDOIASMOUS KAI APORIES.
OUTE KRUBOMASTE ALLA OUTE KAI FOVOMASTE. OUTE PALI OI SYNANTHSEIS MAS EINAI KRYFES KAI SE MISTIKA MERH OPOS KAPOIOI SKOTADISTES KAI LOIPOI.
TIS PERISOTERES FORES KATHOMASTE SE KAFETERIES TAVERNITSES... ELLHNIKA KAI POLITISMENA.
YPARXOUN POLLA STOIXEIA PARA POLLA POU ANATREPOUN THN ANTHROPINH ISTORIA, POU KATEXEI TO ASANA ALLA KAI OXI MONO TO ASANA.
SIGOURA OI PERISSOTEROI APO ESA SEXETE KATALAVEI TO TI LATHOS PRAGMATA GENIKA DIDASKOMASTE OLA AYTA TA XRONIA KAI POSH PARAPLHROFORHSH YPARXEI.
ELATE AKOUSTE, DEITE, SIZITAME METEPEITA KAI OPOIOS DIAFONEI DEN THA XALASOUME TIS KARDIES MAS. EINAI PROSOPIKO TOY DIKAIOMA.
AN PALI SYMFONISEI MPOREI NA EINAI META KAI STHN DIKH MO THESH.
DILADI NA DEXETE KAI EYLOGA TIS PERISOTERES FORES TO MENOS TON ALLONON.
AKOUSOMEN ME PATAKSON DE.
ΑΣΑΝΑ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Αυτο για δυο λογους:
1)Αν οντως τα πιστευετε αυτα εχετε κατι χειροτερο απο τρικυμια εν κρανιω.
2) Τα λετε για να "γλειψετε" την εκκλησια μπας και βγαλετε κανενα φραγγακι κι απο εκει.
Αν ισχυει το πρωτο, δεν το κουβεντιαζουμε. Τον αρωστο τον προσπερνας με ενα συγκαταβατικο χτυπημα στην πλατη.
Αν το δευτερο, τοτε εισαστε καταπτυστοι,γιατι ξεπουλιωσαστε στα κορακια (η τουλαχιστον προσπαθειτε)
Σε οτι αφορα στους δυο "εκπροσωπους" εδω μεσα, εμενα τουλαχιστον με εχετε πεισει οτι εισαστε καλοπιστοι.
Αλλα με εχετε πεισει κι οτι εισαστε οπαδοι και τιποτα περισσοτερο.
-ο-
Χρυσος
quote:
AKOUSOMEN ME PATAKSON DE.
σε ακουσα, ποτε να ερθω να σε παταξω??

EISAI MONO APO TO ENA SHMEIO.
PES ME FANATIKO PES OTI THES. AN OMOS MIA MERA THELHSEIS NA ERTHEIS NA DEIS HOW DEEP THE RABBITHOLE GOES OPOS EIPE KAI MORFEAS STO MATRIX TOTE THA PARAKALAS NA MHN EIXES MILISEI POTE SE AYTON TO TONO KAI ME AYTO TO YFOS.
PERETERO PRAGMATA DEN AKSIZEI NA SXOLIASO GIA ESENA PROSOPIKA.
FILE WOLF.... OPOTE THES.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Ήσουν ευγενέστατος και σε ευχαριστώ γι' αυτό.
Είπα ότι όλες τις ερωτήσεις σου επιφυλάσσομαι να τις απαντήσει ο κ.Πάλμος όταν επιστρέψει καθώς δε θεωρώ εαυτόν αρμόδιο να το κάνει.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Αυτό σημαίνει ότι οι συνομιλούντες μόνον και εφ΄όσον διακρίνουν αληθές ενδιαφέρον διαλόγου δικαιούνται, ηθικώς, να παρεμβαίνουν και η "Παρέμβαση" άγει υποχρεωτικώς σε κάποιο "διά ταύτα" άλλως δεν υπάρχει ούτε καν υπάρχει γονιμότητα συμμετοχής.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προοιμιακή τοποθέτησή μου προς απάλειψη παρεξηγήσεων.
Αν και δεν είμαι διπλωματούχος Αρχαιολόγος, το ερασιτεχνικό ενδιαφέρον μου έναντι κάποιας συγκεκριμένης αρχαιολογικού χαρακτήρος "πτυχής" με ωδήγησε στο παρόν Ιστόνημα. Το έναυσμα υπήρξε μία νύξη (απλή και ατεκμηρίωτη, δίκην αναφορικής και μόνον διαμνημονεύσεως...) του φιλτάτου Nortrin. Δεν συγκεκριμενοποιώ ποιά ακριβώς ήταν αυτή η νύξη διότι παρέλκει. Η διαμνημόνευση όμως αυτή με ώθησε να ζητήσω κάποιες ειδικές διευκρινήσεις προκειμένου να αξιολογήσω την αξιοπιστία της προελεύσεως, δηλαδή, την αξιοπιστία του "ΑΣΑΝΑ" εκ του οποίου, δια στόματος φιλτάτου Nortrin, προήρχετο.
Δυστυχώς, παρά το σαφές και εύλογο αίτημά μου, ο αγαπητός Nortrin με παρέπεμψε στον αφανή και αναρμόδιο Κύριο Πάλμο, εμμένων να μην εννοεί ότι διευκρινήσεις υποχρεούται να παρέχει ο εκπέμπων και όχι αντ΄αυτού, έτερος και δη ΜΗ ΜΕΤΕΧΩΝ!
Πέραν αυτού, με περίσκεψη μελετώ και τις σημειώσεις της μεγάλης πλειονότητος των εναντίως (του "ΑΣΑΝΑ") διαλεγομένων οι οποίοι επιτίθενται πράγματι με ασύγγνωστη διάθεση κατά του Nortrin μετατρέποντάς τον σε στόχο πυρών λυσσαλέας σφοδρότητας, αποφεύγοντες να τοποθετήσουν το όλο ζήτημα στην ορθή βάση του: ποιά η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και το οργανωτικό "Ιστορικό" του ως Οργανισμού φερομένου "ΑΣΑΝΑ"!
Τέλος, ώσπερ αυτόκλητος "συνήγορος" του Nortrin, εμφανίζεται και ο επίσης παμφίλτατος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ, ο οποίος με ακατάληπτη γραφή λατινο-...φραγκικών "ιδεογραμμάτων" (τι χείριστη εικόνα "Ελληνοκεντρικών" θιασωτών...) επικαλείται το "ελάτε να το συζητήσουμε" αγνοών ότι για να "ελάτε" θα πρέπει να έχει ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ η οποία θα καθοσιώσει τον σπαταληθησόμενο χρόνο μιάς παρόμοιας απόπειρας.
Αγαπητοί μου, είναι δυστύχημα η σύγχρονη Κοινωνία με μία "Επικοινωνία" παρομοίου επιπέδου; Είναι μήπως μία περισσή σπατάλη χρόνου, μία αδικαίωτη ανάλωση φαιάς ουσίας κάθε προσπάθεια γεφυρώσεως με τον "απέναντι";
Αγαπητοί μου Nortrin και EΛΛΑΝΙΕ ΙΧΩΡ, ως οδηγός τριαξονικού οχήματος, όταν με σταματούν Τροχονόμοι στα Τέμπη και μου ζητούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματός μου τους το δείχνω ΕΓΩ και δεν τους παραπέμπω στον Ιδιοκτήτη του οχήματος (εγώ είμαι απλός υπάλληλος)διότι την στιγμή εκείνη ΕΓΩ εκπροσωπώ το όχημα το οποίο το χειρίζομαι ΔΗΜΟΣΙΩΣ! Αφήστε, λοιπόν, τον Κύριο Πάλμο και ή δώσετε τις απαραίτητες διευκρινήσεις ή δημοσία δεχθείτε ότι χειρισθήκατε το θέμα τόσο αδόκιμα ώστε κλονίσατε ανεπανορθώτως και αφ΄εαυτού σας, την αξιοπιστία του ΑΣΑΝΑ κατά τον πλέον οικτρό τρόπο!
Εξαιρετικά φιλικά!
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
TORA APO EKEI KAI PERA EINA IPOLLA PRAGMATA POU GNORIZO FILE MOU KAI POLLA STOIXEIA POU EXO ALLA OPOS EXO KSANAPEI KAI PRO POLLOU. DEN GINETAI NA TA ANEVASO EDOMESA XORIS THN EGRISH KAI TOY ASANA, KAPOIA PRAGMATA DEN GINONTAI NA EIPOTHOUN KAI NA DOTHOUN PLHROFORIES APO TO DIAFIKTIO. TELOS. GIA AYTO TO LOGO EXOUME DOSEI TA THLEFONA KAI THN HLEKTRONIKH DIEYTHINSI. APO EKEI KAI PERA EINAI KATHARA STO XERI TOY KATHENOS AN THA KANEI TO VHMA NA ERTHEI SE EPAFH ME TO ASANA. OYTE PROKEITAI NA STILOUN APODEIKSEIS SE KANENAN OYTE NA PAROUN THLEFONO KANENAN NA TON ROTISOUN AN ENDIAFERETE NA MATHEI.
ARA KATALAVAINEIS FILE GANIMIDI OTI TO PROVLIMA THS AKSIOPISTIAS DEN TO EXO OYTE EGO OYTE O NORTRIN FILE MOU. APLA H VAREMARA KAI H ANAZHTHSH APO TON KANAPE DEN ODHGEI POYTHENA.
THA MOU PEIS EINAI KOSMOS POU DOULEYEI?????
KAI EGO DOULEUO KAI MALISTA EKTOS NOMOU ATHINON ENO MENO ATHINA.
AN KAPOIOS ENDIAFERETAI PRAGMATIKA THA VREI TON TROPO.
ME TO NA LASPOLOGOUN KAI NA EIRONEYONTAI KAKO KANOUN STON EAYTO TOUS.
EGO DEN XREIAZETAI NA SOU ANAFERO POU TOUS EXO GRAMMENOUS.
KATALAVES POS EXEI TO PRAGMA.
KAI KATI TELEYTAIO. POTE DEN EIPA OTI ANTIPROSOPO EDO MESA TO ASANA.
APLA ME DIKH MOU PROTOVOULIA (((EKANA))) THN KINHSH NA VRO TON KURIO PALMO KAI APO TIS SIZITISEIS MOU MAZI TOY KAI TA STOIXEIA POU MOU PARETHESE SE POLLA APO TA EROTHMATA MOU. NAI THELISA KAI PALI ME DIKH MOU PROTOVOULIA NA VOITHISO KAI EGO ME THN SEIRA MOU SE EREYNA GIA TETOIA THEMATA. AFILOKERDOS KAI OIKIOTHELOS.
SE PROSKALO OPOS KAI OLOUS GIA AKOMA MIA FORA. OPOIOS THELEI KAI ENDIAFERETAI NA GINEI MIA SIZITISH KAI PARATHESH STOIXEION GIA TUXON APORIES SAS EPOIKINONISTE ME TA THLEFONA POU EXEI DOSEI O NORTRIN.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
OUTE KRYVOMASTE OUTE FOVOMASTE.
APLA MERIKA PRAGMATA DEN DIMOSIEYONTAI. EINAI YLIKO TOY ASANA.
OSO GIA TO SIGHT TO LEO AKOMA MIA FORA THA EINAI ETOMO PROS TO TELOS TOU KALOKAIRIOY.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
GANYMIDE PROTON DEN EXEIS DIAVASEI OTI EXO PROVLIMA ME TO PLHKTROLOGIO MOU KAI DEN MPORO NA GRAPSO ME ELLHNIKOUS XARAKTHRES.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Συγνώμη αλλά σε κάθε Post σου που διαβάζω έχεις αυτή τη δικαιολογία.
Αν δεν μπορείς να το λύσεις στείλε μου τι λειτουργικό έχεις μήπως και
μπορέσω να σε βοηθήσω. Ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά μιας και δεν
ζητάς εσύ βοήθεια είπα να δοκιμάσω μήπως και δεχθείς τη δικιά μου.
Και κάτι ακόμη.
Όπως έχω ζητήσει και σε προηγούμενο Post δώστε μας κατι ακόμα προς
τέρψη των οφθαλμών μας.
Ευχαριστώ.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
το κειμενο του δε, ηταν ωραιοτατο και με χιουμορ.
ελανιε ιχωρ,
χωρις καμια διαθεση αρνητικη απο μερους μου, θα σε παρακαλουσα να μας αναφερεις ενα δυο πραγματα απο αυτα που εχεις "δει" σε παρακαλω.
ετσι για να εχουμε και μια ιδεα περι τινος προκειται....
οπως καταλαβαινεις οι καιροι ειναι πονηροι και κανεις μας δεν θελει να μπλεξει σε καποια περιεργη οργανωση... θα θελαμε λοιπον εγω και οι υπολοιποι να μας δωσεις μερικα παραδειγματα απο τα οσα θαυμαστα υποσχεσαι οτι θα "δουμε"
φιλικα
αστραλ

quote:
GANYMIDE PROTON DEN EXEIS DIAVASEI OTI EXO PROVLIMA ME TO PLHKTROLOGIO MOU KAI DEN MPORO NA GRAPSO ME ELLHNIKOUS XARAKTHRES.
quote:
ARA KATALAVAINEIS FILE GANIMIDI OTI TO PROVLIMA THS AKSIOPISTIAS DEN TO EXO OYTE EGO OYTE O NORTRIN FILE MOU. APLA H VAREMARA KAI H ANAZHTHSH APO TON KANAPE DEN ODHGEI POYTHENA.
Αναρωτιεμαι ΠΟΣΟ μεγαλη βαρεμαρα πρεπει να εχει καποιος
ωστε να μην μπαινει καν στον κοπο να λυσει ενα απλο προβληματακι
με το πληκτρολογιο ωστε να μπορει να γραφει Ελληνικα.
Αναρωτιεμαι τι πρεπει να υποθεσουμε για τις "Αρχαιολογικες
Ανακαλυψεις" ενος ατομου που διακρινεται απο τοσο μεγαλη βαρεμαρα.
Κατα τα αλλα ο Γανυμηδης εκπροσωπησε επαξια την ευγενη ταξη των
οδηγων τριαξωνικων οχηματων.
Αγγελος
1) NASAA (διπλούν Α – δηλαδή το πράγμα φωνάζει από μόνο του)
2) ANANAS (προσθήκη συμφώνου Ν, νερό = ύδωρ = Ασάνα = Αθηνά = βράχος ακροπόλεως Αθηνών = Ποσειδώνιο ύδωρ.
3) AN – ASANA ( αναπνοή = πνοή = αναγένεση = γνώση)
Συμπέρασμα. Κανένα
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ...
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
πρεπει πρωτα να τα κατεχεις![]()
αλλοιως τι ασανα τι αθανα τι ανανας τι παλμος![]()
![]()

Nα μας πει ο ιδιος τις αποψεις του. Ολο τους αλλους ακουω να μεταφερουν τις αποψεις του, ας ερθει ο ιδιος να ακουσουμε το δασκαλο.
Τον περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες.
Γκαλοπ