- Eκκλησία της έλευσης του Εωσφόρου? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ποια η γνώμη σας για την οργάνωση?
Πιστεύετε πως πρέπει να τους δοθεί άδεια?
Είδα, εχτές αυτόν τον τύπο στα κανάλια, ο οποίος εξέφραζε μια άποψη με αρκετό θάρρος και με καλό πολιτικό ύφος.
Φιλε wolffaced, εχω ακούσει διάφορα περίεργα για όλους εκείνους που αποκαλούνται σατανιστές ,από τραγελαφικά ,αστεία πράγματα μέχρι φρικαλέες ανωμαλίες.Προσωπικά, δεν θα συμφωνούσα να τους δοθεί άδεια.
Και όταν τον έβλεπα να μιλάει στην ΤV, είχα ανατριχιάσει, ολόκληρος.
Και τώρα που το σκέφτομαι, πάλι ένα ρίγος μου έρχεται :(
roahim
Edited by - roahim on 28/01/2003 00:52:30
ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΩΔΗΣ ΜΟΡΦΗ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ .ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ +ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ+ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...(ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....)
'manava seva, madhava seva'
ΥΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!(ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ H ΧΑΡΑ ΤΟΥ "REALITY"+TOY KATANΑΛΩΤΗ)
ΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ +ΕΓΚΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ...ΑΡΑ ΦΑΝΕΡΟΙ...+ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ 'ΑΟΡΙΣΤΑ'ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ +ΕΝΑ ΣΩΟΥ "ΜΑΙΜΟΥ"ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ +Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.....
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/01/2003 02:51:40
ΤΟΥ 'ΣΑΤΑΝΑ' ΟΧΙ ΤΟΥ 'ΕΩΣΦΟΡΟΥ'.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ 'ΜΙΚΡΗ' ΔΙΑΦΟΡΑ.....
Μήπως έχει σχέση με τις προφητείες που λένε πως ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στην Ελλάδα?
Τον ορισμό του <<Εωσφόρος>> τον έδιναν οι ίδιοι καθώς για αυτούς ταυτίζετε με τον Σατανά, τον έχουν για το ίδιο πρόσωπο.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΤΜΑ.....ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ...
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ 'ΤΑ ΜΑΛΛΑ'....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΠ'ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΙΣΩΣ ΤΟ 'ΑΚΟΥΩ' ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επικίνδυνος ο εν λόγω "κύριος"...
Αλήθεια, φίλε Λυκοπρόσωπε, πού άκουσες ότι ο Αντίχρηστος (!) πρόκειται να γεννηθεί στην Ελλάδα;

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Η ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ........
ΠΑΣ ΜΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ![]()
Το να είμαστε επίσης αντίθετοι με το δικό του "πιστεύω" είναι ένα ακόμα δείγμα της ανεξιθρησκίας που επικρατεί... Υπάρχουν άλλωστε και χιλιάδες καθολικοί και μουσουλμάνοι και πολλοί άλλοι που ζουν στην χώρα μας αρμονικά όλοι μαζί. Ας μην τα ισοπεδώνουμε τόσο εύκολα...
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Edited by - ananasss on 28/01/2003 23:56:46
quote:ΕΔΩ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
Παιδιά, δεν συνηθίζω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά ο άνθρωπος που έτυχε να δω να μιλάει ως Αρχιερέας του Σατανά, μου φάνηκε κάθε άλλο παρά αγαθός και ήρεμος
ΦΙΛΙΚΑ
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
quote:
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
Μα δεν τον αποκαλώ εγώ έτσι! Δεν είναι δική μου άποψη... Μόνος του λέει ότι είναι "Αρχιερέας του Σατανα"! Τον άκουσα! Επομένως δεν υπάρχει καμιά προκατάληψη από μέρους μου...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΔΙΑΒΟΛΟΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ +ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ...
ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!...
Edited by - ΑΤΜΑ on 29/01/2003 23:57:47
Υ.Γ. Καλά, πότε έφτασες Δανία;! Δεν σε προλαβαίνω πια!!!

Edited by - ananasss on 30/01/2003 10:13:55
οπου υπάρχουν διαβολοι υπαρχουν και εξορκιστές...
αλλά αν η θετική επιροή ήταν μεγαλύτερη του αρνητικού ρεύματος..
τοτε και ο αγώνας του ανθρώπου για θέωση θα ήταν κατά τι γνώμη μου πολύ πιο εύκολος...
Ο ανθρωπος θα ήταν πιο κοντά και στις αξίες και στην Αλήθεια..
Οι ανθρωποθυσίες... είναι ένα μόνο πρόβλημμα αγαπητέ Εnas..
Η επιβάρυνση του πλανήτη και κατ'επέκταση ... από την επίδραση του αρνητικού ρεύματος είναι ένα άλλο..μεγαλύτερο πρόβλημμα...
Αν αναλογιστούμε, πως το συλογικό ασυνείδητο είναι ήδη βεβαρυμένο γιατί πολλά τμήματα του Εαυτού ανακυκλώνονται μέσα σε διάφορες καταστάσεις λόγω άγνοιας.....ας φανταστούμε τί θα γίνει αν ενα τμήμα του κινηθεί συνειδητά στο αρνητικό ρεύμα ....
Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο ανθρώπος έχει πάρει τον δρόμο του γυρισμού και τίποτα δεν θα τον εμποδίσει...Απλά χρειάζεται χρόνος!!!
Και επίσης πιστεύω πως είναι φυσικό από εδω και πέρα να αναφαίνονται τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις.... γιατί όταν υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση!!!
Όσο μεγαλύρη είναι η κίνηση στο θετικό.... τόσο μεγαλύτερη και η εκδήλωση της άλλης μεριάς...
Προσωπικά πάντως όπως δεν θα ήθελα να ανήξουν το μαγαζάκι τους στο δικό μου τετράγωνο...
έτσι δεν θέλω να το ανήξουν πουθενα ...
Η επιρροη των ενεργειων κυρίως κατά την διάρκεια των τελετουργικών τους, θα έιναι μεγάλη... κυρίως για κάποιον που έχει άγνοια περί των σωμάτων του και η αύρα του είναι διάτριτη σε ενέργειες που είτε πλανιόνται είτε διαχέονται συγκεκριμένα...
Αυτά κατά την αποψη μου....
Φιλικά
Violator
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ Ε-ΜΑΙL