ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eκκλησία της έλευσης του Εωσφόρου? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Eκκλησία της έλευσης του Εωσφόρου? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Wolffaced31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
WolffacedΜέλος
27/01/2003, 16:43:50
Δεν ξέρω αν βλέπετε συχνά τηλεόραση άλλα σε δελτία ειδήσεων και άλλες εκπομπές βγαίνουν κάποια άτομα που λένε πως έχουν ιδρύσει αυτήν την εκκλησία και πως μόνο η δικιά τους ομάδα έχει 200 μέλη! Μεγάλος αριθμός αν αναλογιστείς πως οι ίδιο υποστηρίζουν πως υπάρχουν πολλές ακόμα τέτοιες ομάδες. Ο αρχιερέας αυτής της ομάδας που φιλοξενείται στα κανάλια είναι πολύ σοβαρός και με συγκροτημένη σκέψη. Δηλώνει πως δεν έχουν καμμία σχέση με θυσίες ζώων και ανθρώπων, αναμένουν τον σωτήρα τους εωσφόρο που θα λύσει τα προβλήματα του κόσμου κ.α. Ζήτησαν άδεια για να πάρουν την έγκριση της πολιτείας για να φτιάξουν λατρευτικό χώρο αλλά όπως δήλωσε ο υπουργός θρησκευμάτων δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Ποια η γνώμη σας για την οργάνωση?
Πιστεύετε πως πρέπει να τους δοθεί άδεια?

roahimΝέο Μέλος
28/01/2003, 00:51:41
Kαλησπέρα,

Είδα, εχτές αυτόν τον τύπο στα κανάλια, ο οποίος εξέφραζε μια άποψη με αρκετό θάρρος και με καλό πολιτικό ύφος.
Φιλε wolffaced, εχω ακούσει διάφορα περίεργα για όλους εκείνους που αποκαλούνται σατανιστές ,από τραγελαφικά ,αστεία πράγματα μέχρι φρικαλέες ανωμαλίες.Προσωπικά, δεν θα συμφωνούσα να τους δοθεί άδεια.
Και όταν τον έβλεπα να μιλάει στην ΤV, είχα ανατριχιάσει, ολόκληρος.
Και τώρα που το σκέφτομαι, πάλι ένα ρίγος μου έρχεται :(

roahim

Edited by - roahim on 28/01/2003 00:52:30

28/01/2003, 02:45:49
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΩΔΗΣ ΜΟΡΦΗ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ .ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ +ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ+ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...(ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....)

'manava seva, madhava seva'

ΥΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!(ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ H ΧΑΡΑ ΤΟΥ "REALITY"+TOY KATANΑΛΩΤΗ)
ΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ +ΕΓΚΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ...ΑΡΑ ΦΑΝΕΡΟΙ...+ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ 'ΑΟΡΙΣΤΑ'ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ +ΕΝΑ ΣΩΟΥ "ΜΑΙΜΟΥ"ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ +Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.....

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/01/2003 02:51:40

28/01/2003, 02:52:59
+ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.....
ΤΟΥ 'ΣΑΤΑΝΑ' ΟΧΙ ΤΟΥ 'ΕΩΣΦΟΡΟΥ'.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ 'ΜΙΚΡΗ' ΔΙΑΦΟΡΑ.....

WolffacedΜέλος
28/01/2003, 17:45:51
Άτμα τι εννοείς ότι κάτι θα συμβεί φέτος?
Μήπως έχει σχέση με τις προφητείες που λένε πως ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στην Ελλάδα?
Τον ορισμό του <<Εωσφόρος>> τον έδιναν οι ίδιοι καθώς για αυτούς ταυτίζετε με τον Σατανά, τον έχουν για το ίδιο πρόσωπο.

28/01/2003, 22:55:13
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΟΠΡΟΣΩΠΕ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΤΜΑ.....ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ...
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ 'ΤΑ ΜΑΛΛΑ'....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΠ'ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΙΣΩΣ ΤΟ 'ΑΚΟΥΩ' ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

ananasssΜέλος
28/01/2003, 23:31:21
Παιδιά, δεν συνηθίζω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά ο άνθρωπος που έτυχε να δω να μιλάει ως Αρχιερέας του Σατανά, μου φάνηκε κάθε άλλο παρά αγαθός και ήρεμος... Κάτι άλλο ήθελε να πετύχει, και δεν ξέρω αν τελικά το πέτυχε... Πάντως, και μόνο που ο Υπουργός Παιδείας μπήκε στον κόπο να απαντήση επί του θέματος, και μόνο που εμείς καταθέτουμε τις απόψεις μας σε ένα θέμα που αυτός προκάλεσε, νομίζω είναι κέρδος γι' αυτόν...
Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επικίνδυνος ο εν λόγω "κύριος"...

Αλήθεια, φίλε Λυκοπρόσωπε, πού άκουσες ότι ο Αντίχρηστος (!) πρόκειται να γεννηθεί στην Ελλάδα;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

WolffacedΜέλος
28/01/2003, 23:31:26
Στην τηλεόραση.

indigo_boyΜέλος
28/01/2003, 23:46:16
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ,ΤΩΝ ΜΩΕΑΜΕΘΑΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.....ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Η ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ........

ΠΑΣ ΜΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

ananasssΜέλος
28/01/2003, 23:55:38
Ε δεν νομίζω φίλε μου πως ανεξιθρησκία υπάρχει μόνο στα χαρτιά... Και μόνο που ο εν λόγω "κύριος" έχει βήμα και λόγο στην κοινωνία, είναι ένα δείγμα της απόλυτης ελευθερίας του "πιστεύω" του καθενός...
Το να είμαστε επίσης αντίθετοι με το δικό του "πιστεύω" είναι ένα ακόμα δείγμα της ανεξιθρησκίας που επικρατεί... Υπάρχουν άλλωστε και χιλιάδες καθολικοί και μουσουλμάνοι και πολλοί άλλοι που ζουν στην χώρα μας αρμονικά όλοι μαζί. Ας μην τα ισοπεδώνουμε τόσο εύκολα...

Edited by - ananasss on 28/01/2003 23:56:46

strangewondererΜέλος
29/01/2003, 03:21:08
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

WolffacedΜέλος
29/01/2003, 13:09:37
όταν μόνο η δικιά τους ομάδα έχει 200 μέλη και όταν υπάρχουν άλλες πάμπολες ομάδες σατανιστών στην Ελλάδα, την αστειότητα που τη βρίσκεις?

indigo_boyΜέλος
29/01/2003, 17:55:44
ΦΙΛΕ ΑΝΑΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΜΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ
quote:
Παιδιά, δεν συνηθίζω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά ο άνθρωπος που έτυχε να δω να μιλάει ως Αρχιερέας του Σατανά, μου φάνηκε κάθε άλλο παρά αγαθός και ήρεμος
ΕΔΩ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

EnasΜέλος
29/01/2003, 20:11:17
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Η ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΤΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ananasssΜέλος
29/01/2003, 23:35:28
quote:

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

Μα δεν τον αποκαλώ εγώ έτσι! Δεν είναι δική μου άποψη... Μόνος του λέει ότι είναι "Αρχιερέας του Σατανα"! Τον άκουσα! Επομένως δεν υπάρχει καμιά προκατάληψη από μέρους μου...

29/01/2003, 23:56:33
+Η ΑΤΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΕ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΝΑ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΔΙΑΒΟΛΟΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ +ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ...

ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!...

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/01/2003 23:57:47

ananasssΜέλος
30/01/2003, 10:01:01
ΑΝ έρθουν οι Εξορκιστές, "εμείς" είμαστε περισσότεροι λες ΑΤΜΑ;

Υ.Γ. Καλά, πότε έφτασες Δανία;! Δεν σε προλαβαίνω πια!!!

Edited by - ananasss on 30/01/2003 10:13:55

ΝathanalΝέο Μέλος
30/01/2003, 10:14:43
Συμφωνω μαζί σου ΑΤΜΑ...
οπου υπάρχουν διαβολοι υπαρχουν και εξορκιστές...

αλλά αν η θετική επιροή ήταν μεγαλύτερη του αρνητικού ρεύματος..
τοτε και ο αγώνας του ανθρώπου για θέωση θα ήταν κατά τι γνώμη μου πολύ πιο εύκολος...
Ο ανθρωπος θα ήταν πιο κοντά και στις αξίες και στην Αλήθεια..

Οι ανθρωποθυσίες... είναι ένα μόνο πρόβλημμα αγαπητέ Εnas..
Η επιβάρυνση του πλανήτη και κατ'επέκταση ... από την επίδραση του αρνητικού ρεύματος είναι ένα άλλο..μεγαλύτερο πρόβλημμα...

Αν αναλογιστούμε, πως το συλογικό ασυνείδητο είναι ήδη βεβαρυμένο γιατί πολλά τμήματα του Εαυτού ανακυκλώνονται μέσα σε διάφορες καταστάσεις λόγω άγνοιας.....ας φανταστούμε τί θα γίνει αν ενα τμήμα του κινηθεί συνειδητά στο αρνητικό ρεύμα ....

Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο ανθρώπος έχει πάρει τον δρόμο του γυρισμού και τίποτα δεν θα τον εμποδίσει...Απλά χρειάζεται χρόνος!!!

Και επίσης πιστεύω πως είναι φυσικό από εδω και πέρα να αναφαίνονται τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις.... γιατί όταν υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση!!!
Όσο μεγαλύρη είναι η κίνηση στο θετικό.... τόσο μεγαλύτερη και η εκδήλωση της άλλης μεριάς...

Προσωπικά πάντως όπως δεν θα ήθελα να ανήξουν το μαγαζάκι τους στο δικό μου τετράγωνο...
έτσι δεν θέλω να το ανήξουν πουθενα ...
Η επιρροη των ενεργειων κυρίως κατά την διάρκεια των τελετουργικών τους, θα έιναι μεγάλη... κυρίως για κάποιον που έχει άγνοια περί των σωμάτων του και η αύρα του είναι διάτριτη σε ενέργειες που είτε πλανιόνται είτε διαχέονται συγκεκριμένα...

Αυτά κατά την αποψη μου....

Φιλικά

30/01/2003, 14:10:03
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ FORTUM.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ" ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ "ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΓΓΕΛΟ".ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ-ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ-Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ.

Violator

indigo_boyΜέλος
30/01/2003, 16:42:23
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ.ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ.ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
ΦΙΛΙΚΑ

Υ.Γ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ Ε-ΜΑΙL