- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Σχετικά με τις δυνάμεις δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω, ξέρω ότι υπάρχουν βιβλία που αναφέρουν αυτό που λες για τα έντονα συναισθήματα αλλά δεν θα σου πρότεινα αυτές τις δοκιμές. Δεν πρόκειται μεν να πάθεις κάτι, εκτός εάν το παρακάνεις, αλλά εάν θελήσεις να προχωρήσεις στην μεταφυσική θα δυσκολευτείς πολύ.
Ασχολήσου λίγο με την θεωρία των σκεπτομορφών, η τηλεκίνηση δεν θα σου χρειαστεί κάπου ενώ η γνώση των σκεπτομορφών είναι από τα πλέον απαραίτητα. ![]()
Κάνε μια προσπάθεια να γράφεις στα ελληνικά γιατί καταλαβαίνω στο περίπου οπότε οι απάντήσεις θα είναι στο περίπου ή καθόλου όπως τώρα.
ΠΑΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ?
Είναι πολύ πιθανό να είχες πονοκέφαλο γιατί βρέθηκες από την ηρεμία του σπιτιού σου σε ένα περιβάλλον με θόρυβο, φωνές, κορναρίσματα, κλπ
Δεν υπάρχει θέμα για κάποια ιδιαίτερη δύναμη, όλοι οι άνθρωποι έχουν δυνατότητες απλώς κάποιοι το αντιλαμβάνονται πιο σύντομα από κάποιους άλλους. Εσύ έχεις αρχίσει για δικούς σου λόγους να ψάχνεις κάποια πράγματα, είναι προς όφελός σου αλλά να πας με ένα ορθό τρόπο, μην πιάνεις μια το ένα μια το άλλο.
Ξεκίνα να διαβάζεις μερικά πράγματα στο φορουμ και ρώτα όπου δυσκολεύεσαι. Ίσως να απογοητεύεσαι γιατί τα θέλεις όλα γρήγορα αλλά σε αυτό δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, όλοι πάμε αργά γιατί μόνο έτσι γίνεται.![]()
Χαλάρωσε και πάρ'τα απο την αρχή. Θεωρία ---> πράξη που σου λέει και η πύραμιντ.
Απο κει κ πέρα κάνε search "σκεπτομορφές" και διάβασε για αυτές.
Γνκ έχεις πολύ διάβασμα μπροστά σου. Και οι συζητησεις στο θέμα της Αστρικής προβολής έχουν ενδιαφέρον. Στο αστρικό πεδίο είναι που παίρνουν μορφή οι σκεπτομορφές.
Να κάνω κάποιες παρατηρήσεις εδώ.
Δεν μοιάζεις να έχεις πλήρη εικόνα της θεωρίας.(δεν το λέω με σιγουριά βέβαια)
Τρία χρόνια είναι πολύ πιθανό να μην είναι αρκετά αν δεν είναι σωστές και περιεκτικές οι πηγές. Ένας μήνας με σωστές πηγές είναι αρκετός για να καλύψει και πέντε και τρία και 10χρόνια έρευνας(στο λέω εμπειρικά).
Όσον αφορά βιβλία και τεχνικές για ανθρωπους με ψυχικές δυνάμεις, δεν ξέρω αν υπάρχουν(δεν το χω ψάξει μιας κ δεν έχω τέτοιες δυνάμεις).
Για αρχή πάντως πιστεύω θα ήταν καλό να βρείς τη ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ή το ΚΕΝΤΡΟ τέτοιων δυνάμεων. ίσως οι δυνάμεις σου να έχουν να κάνουν με τα τσάκρας. Δε γνωρίζω να σε βοηθήσω παρα πέρα.
quote:
ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΡΑΞΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΞΩ ΤΑ ΔΙΚΑ Μ?
Εδώ κάνουμε αγώνα όλοι μας φίλε μου. Δεν έχει να κάνει με τις δυνάμεις σου(ή έχει να κάνει? Εσυ θα μου πείς). Βιβλία και άλλα πάνω σε αυτό υπάρχουν. Το να ελεγχεις τα συναισθήματα σου, είναι το ελέγχεις τις επιθυμίες σου. Για αυτό χρειάζεται ΑΣΚΗΣΗ("συνεχής και αδιάλειπτη").
ΥΓ:Επειδη και συ έχεις συνηθίσει να γράφεις στα γκρικλις προτείνω εδω πέρα να γράφεις ελληνικά γιατι:
α)είναι πιο κατανοητά και ακριβή.
β)αν γράφεις σε γκρικλις διαρκώς εν τελει θα ξεχάσεις να γράφεις σωστά(ορθογραφημένα) ελληνικά και θα παρουσιασεις(ισως) συμπτώματα δυσλεξίας.
γ)είναι στους κανόνες των φόρουμ
δ)Είναι η εθνική μας γλώσσα και πρέπει να την υποστηρίζουμε(μη μας φάνε δα οι Αμερικάνοι)..
ε)Ε.. αυτά. Πάντως αν έχεις απορία πώς γράφεται μια λέξη(όπως εγω![]()
) επειδή ξέρω γω έχεις ξεχάσει λόγω της χρήσης της γκρικλις-Αγγλικης, απλά google it!
Αν την γράψεις σωστά θα έχεις αρκετα αποτελέσματα αναζήτησης και θα την δεις γραμμενη σε τίτλους με μαύρα γράμματα..
Αν τη γράψεις λάθος θα... νιώσεις μεγάλη παρηγορια!
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 24/04/2009 00:15:37