ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
hurricane21Μέλος
24/04/2009, 20:12:04
φιλε astral boy μου φαινεσαι απελπισμενος και δεν ξερω το γιατι...

αυτο που αναφερεις για τον πονοκεφαλο δεν ειναι εμβιωση ειναι καθαρα θεμα αρνητικης ή θετικης ενεγειας και μπορει να συμβει σε ολους,απλως εσυ παρατηρησες απο που ηρθε....

για να μαθεις καποια πραγματα πρεπει να ξεκινησεις απο τα πολυ βασικα ...

ομως διαβαζοντας αυτα που γραφεις,αν και ομολογω τα γραφεις λιγο μπλεγμενα, εχω καταλαβει πως θελεις να διωχετευσεις τα αισθηματα σου στους αλλους και να τους κανεις να αισθανθουν οπως εσυ....
αν προσπαθεις να το κανεις αυτο τοτε να σου πω πως εισαι λαθος...

γραφε με ελληνικα και κανε μια συνοψη αυτων που εχεις καταφερει μεχρι τωρα,τι δυναμεις νομιζεις πως εχεις και το τι θες να μαθεις και εδω ειμαστε ολοι για να σε βοηθησουμε.....

επισης να αναφερω πως η τηλεκινηση εχει μεγαλη σχεση με την πυροκινηση οπως και η τηλεκινηση θεωρω πως εχει σχεση με την απ....

Edited by - hurricane21 on 24/04/2009 20:15:03

astralboyΜέλος
24/04/2009, 21:42:08
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΩ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ. ΤΕΣΠΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠ?
hurricane21Μέλος
24/04/2009, 22:01:04
τεσπα τεχνικες πολλες αλλα δεν νοκμιζω πως θα ηταν να σου αναφερω καποια ετσι στο ξεκαρφωτο....
οταν ερθει η ωρα πιθανον να καταφερεις απο μονος σου μια απ....
astralboyΜέλος
25/04/2009, 17:01:36
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΌ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΥΡΟΓΕΝΕΣΗ ΕΙΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΚΙΝΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΥΡΟΓΕΝΕΣΗΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ?
hurricane21Μέλος
25/04/2009, 17:23:51
καταρχας μολις εμπλεξες 2 θεματα....

και γτ σε ενδιαφερει η πυρογενεση...
λογικα η πυρογενεση ειναι κατι το πολυ επικινδυνοι και αν δεν εισαι ιδιαίτερα δυνατος ή εξοικειωμένος με την εν λογο δυναμη τοτε θα κανεις μεγαλο κακο οχι μονο στον εαυτο σου αλλα και στους γυρω σου...

δεν μπορω να κτλβω γτ ενας ανθρωπος να θελει να μαθει τεχνικες για πυρογενεση???

τους αναπτηρες και τα σπιρτα γτ τα εχουμε...

mimosaΜέλος
25/04/2009, 19:19:10
Τι πυρογέννεση ρε παιδιά; Υπάρχουν και αναπτήρες.
Δεν νομίζω ότι είναι μέσα στις υπερφυσικές ικανότητες που μπορεί να ξυπνήσουν σε έναν άνθρωπο.
Για τηλεκίνηση και τηλεπάθεια, οκ το συζητάμε... αλλά πυρογέννεση και πυροκίνηση;;;
Ρε σύ astral, σε λίγο θα μας ρωτήσεις και πώς βγαίνουν ατσάλινα μαχαίρια από τα δάχτυλα

Σχετικό-άσχετο: Έχετε δεί το Fire Starter (ταινία δεκαετίας ''80);;