- ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε[ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ]
Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΥΔΑ [ΝΕΟΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ]ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ Β Ρ Α Ζ Ι Λ Ι Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ=ΒΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
ΤΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΛΟΙΠΩΝ =ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ . ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ,ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΠΑΝΕΠ\ΜΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.
ΕΡΕΥΝΑ
Και μετα λετε οτι σπερνω το μισος.Εγω απλα γραφω τα δικα τους ,αυτα που διαβαζω απο αυτους τους νεους φιλοσοφους που με το λογο τους οπως λεει και ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ θα διωξουν το τερας που λεγετε χριστιανισμος.
ΒΕΡΕΤΑΣ,ΤΟΥΛΑΤΟΣ,ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΠΛΕΥΡΗΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ,ΤΡΥΦΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ=ΠΛΑΤΩΝΑΣ ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ,ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΤΟ 1996 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΣΕ ΟΛΌ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΤΑ ΔΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΠΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ .ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ.
ΕΡΕΥΝΑ
quote:ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ.ΒΡΑΖΙΛΙΑ=ΒΡΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
quote:Τωρα πετυχες ΔΙΑΝΑ, "πονηρε" ΑΒΒΑ μου.Μονο που εχασες επεισοδια. Ο Φιλος μου ο Ανεστης Κεραμυδας τα λεει αυτα -και μερικα πιο χοντρα ακομα-αφου ελαβε την επιφοιτηση και επανεκαμψε στην αγκαλη της εκκλησιας.Ασε που εγινε και αποστολος σας και ευαγγελιζεται τη μεγαλη αληθεια, οτι ο Τζεσσουα ηταν Ελληνας.(Μαλλον ομογενης Ποντιος,αλλα απο τους "ιμιτασιον!!!").
- Οχι,φιλε μου, δεν ειναι νεοειδωλολατρες, αλλα νεοαφυπνισμενοι ελληνοχριστιανοι.Της Ελληνοχριστιανικης δεξιας.Αντε τυχεροι,εχετε και τον εκφραστη σας, τον Καρατζαφερη τον βουλευτη.Θα πατε και στην Πολη και αφου ξυπνησει ο μαρμαρωμενος, θα κανετε αρχιεπισκοπικη λειτουργια στην αγια Σοφια.
- Μαλλον ταχεις μπερδεψει τα πραγματα. Ελληνισμος και Μεσσιανισμος δεν κολλανε. Η σωτηριολογικη αντιληψη περι "Ε", ειναι δικια σας - και χαλαλι σας-.Ουτε Σωτηρες περιμενει ο Ελληνισμος ουτε καμμια σχεση εχει με χωρους τυπου "Ελλας Ελληνων Χριστιανων". Η χρυση Αυγη και το παιδι της 4ης Αυγουστου, του Μεταξα,ο Πλευρης, ειναι τα δικα σας παιδια, της χριστιανικης δεξιας και κρατηστε τους....
- Οι φανατικα δογματικοι και "πιστοι" ειναι αυτοι που "βλεπουν" αγιους, παναγιες και UFO. Ο Ελληνισμος, φιλε μου, ειναι ορθολογισμος, ειναι γνωση και οχι εξ ουρανου αποκαλυψη. Δεν ειναι δογματισμος και το μονο δογμα που εχει, ειναι οτι δεν εχει δογματα. Ομως εχει το μεγαλειο να ανεχεται καθε "κολλημενο" σε δογματα.
Λοιπόν, έχω ΗΔΗ στείλει στους ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ των Forums του Esoterica.gr την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ για τα μηνύματα που έχεις στείλει το μέλος Αββάς Ποιμένας καθώς και τα θέματα που εκείνος έχει "ανοίξει"...
Τι εννοώ;
'Οτι ο ΛΟΓΟΣ και η ΑΙΤΙΑ που πάρχουν οι ΧΩΡΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το να ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και ΟΧΙ ένας ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ειδικά απο εκείνον που ανοίγει το θέμα...
Τότε αυτό, ΚΑΤΑΝΤΑ μια ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ και όχι ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ...
Παρακαλώ τα μέλη που δαπάνησαν το χρόνο τους για να "καταλάβουν" και να "συζητήσουν" με το μέλος Αββά Ποιμένα (και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτό), ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ κάποιου είδους "απάντηση" ακόμα να δώσουν, ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
'Εκτοτε θα κλειδωθούν τα θέματα του μέλους Αββά Ποιμένα, με το σκεπτικό ΚΑΙ το αιτιολογικό ότι ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, απεναντίας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, ειδικά μάλιστα όταν παραθέτει ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ θέματα ως απάντηση, που είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το θέμα που ΕΚΕΙΝΟΣ έχει ανοίξει, ΧΩΡΙΣ να απαντά στα υπόλοιπα μέλη σε όσα τον ερωτούν...
Συνηθησμένες δε, απάντησεις του είναι:
"ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ"
ή
"ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ .ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ"
ή
"ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ,Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ"
Αγαπητό μέλος Αββά Ποιμένα...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ, τα μέλη μας σου ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ και σου ΑΠΕΥΘΥΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ οι οποίες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ακριβώς γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, που σημαίνει ΑΠΛΑ ότι μπορεί να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ σε κάποιο άλλο διαδυκτιακό τόπο, ΑΛΛΑ τα όσα σε ΕΜΑΣ παραθέτεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και κατ' επέκταση ΑΓΝΟΕΙΣ και ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να απαντήσεις ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, σε όσα σε έχουν ερωτήσει τα υπολοίπα μέλη μας...
Είναι ΑΤΙΜΟ και ΑΔΙΚΟ να προσπαθεί κάποιος να συζητήσει μαζί σου και εσύ να του συμπεριφέρεσαι με το τρόπο που συμπεριφέρεσαι ΠΙΘΑΝΑ στους ομοίους σου...
Εδώ φίλε μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΝΗ μα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙ ώστε να έχουμε την ΑΝΑΓΚΗ "Ποιμένων"...
Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΑΡΑΣΗ και προασπαθούμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, αυτή την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να τη προοσφέρουμε και στα ΜΕΛΗ ΜΑΣ που μας τιμούν με τη παρουσία τους ΚΑΙ την ενεργή συμμετοχή τους...
Αναλογίσου ΚΑΙ ξαναδιάβασε τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΔΕΝ εννοώ τα ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ copy / paste που παρέθεσες (ΑΥΤΑ είπαμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ), και κρίνε τον ευατό σου σε σχέση με εμάς...
Εδώ ζητούμε την ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ και τη ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ και όχι να μας παραθέσεις κατεβατά απο ΑΣΧΕΤΑ έως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Εκτός και ΑΝ η γνώμη ΣΟΥ και η άποψή ΣΟΥ είναι εξίσου ΑΣΧΕΤΗ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ....
Εάν έτσι είναι, απλά ΛΥΠΑΜΑΙ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου.
quote:
Πίστευε και μη, ερεύνα τέκνον μου.

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
quote:quote:
Πίστευε και μη, ερεύνα τέκνον μου.Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
Πολύ καλά τα γράφεις κάτι άτομα του δημοτικού όμως έχουν αφαιρέσει το κόμμα από το μη και παραποιούν τη φράση, η εκκλησία ποτέ δεν είπε πίστευε και μη ερευνά αλλά πάντα έλεγε ερευνάτε ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΣ η ακόμα αν θέλεις είναι αυτό που γράφεις πίστευε και μη,,,,,,,ερευνά.ποίος όμως τυφλός θα το καταλάβει μη λυπάσαι με άτομα του δημοτικού έχεις να κάνεις.Tι να σου πουν όλοι αυτοί
Αναρωτιεμαι, μηπως τελικα Εχεις καποιου ειδους μαζοχισμο και "τη βρισκεις" οταν σου λενε "ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ";