- Καταπολεμηση μαγειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
WarraxΝέο Μέλος
Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ακούνε Tormentor(ή έστω Dissection)
;D
;D
Για όσους κατάλαβαν...
violent kingΜέλος
oi dissection βιασαν τον κομματι,οι tormentor ειναι θεοι αττιλας ξιχαρ

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love
ΦασκόμηλοςΜέλος
quote:
τις δικες μου αποριες δεν μου τις λυσατε.
οποτε αποχωρω γιατι πραγματικα κατηντησε βαρετο.
απο κει κ περα εσεις καντε οτι θελετε.
Τι είδους λύση περιμένεις δηλαδή;
dominic976Μέλος
φιλη erzebet bathory καλησπερα κ απο μενα.
ενα πραγμα εχω να πω για το θεμα.
οταν παυεις να πιστευεις σε κατι,πολυ απλα δεν υπαρχει.γυρνα του την πλατη,βγαλτο απ το μυαλο κ δεν μπορει να σ'αγγιξει.
ενα πραγμα εχω να πω για το θεμα.
οταν παυεις να πιστευεις σε κατι,πολυ απλα δεν υπαρχει.γυρνα του την πλατη,βγαλτο απ το μυαλο κ δεν μπορει να σ'αγγιξει.
WarraxΝέο Μέλος
Φίλε δε θα ξεχάσω ποτέ πέρσι στους Mayhem τη 1 ώρα που πέρασα με τον Αττίλα στο 8ball μιλώντας για παραφυσικά θέματα και πολεμικές τέχνες...το άτομο είναι τελείως left hand path...
Έτσι βρίσκουν την έμπνευση..
Έχουμε λοιπόν μια αποδεδειγμένη περίπτωση
Έχουμε λοιπόν μια αποδεδειγμένη περίπτωση
erzebet_bathoryΜέλος
δεν τιθεται θεμα να ηταν προηγουμενου ιδιοκτητη γιατι το δωματιο ηταν εντελως αδειο κ καθαρισμενο κ μευα μετακομισα τα πραγματα κ επιπλα μου. αυτο το δαχτυλιδι ηταν καπου στα πραγματα- επιπλα μου κ 99% ηταν απο τη βιβλιοθηκη καποθ σφηνωμενο κ με το συρσιμο επεσε στο πατωμα. επισης ειναι πολυ υποπτο. θα το φωτογραφισω κ θα ανεβασω φωτος.
Timendi causa est nescire...
violent kingΜέλος
μπαθορυ η εμμονη σου για κατι μεταφυσικο φτανει στα ορια του ψυχαναγκασμου,δεν γινεται με το ζορι να βιωσεις κατι μεταφυσικο

ΧΜέλος
erzebet,

quote:Πού είναι δηλαδή το ύποπτο; Μου θυμίζεις τον γρασαδόρο, βλέπεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν και προσπαθείς να βγάλεις από την μύγα ξύγκι.
δεν τιθεται θεμα να ηταν προηγουμενου ιδιοκτητη γιατι το δωματιο ηταν εντελως αδειο κ καθαρισμενο κ μευα μετακομισα τα πραγματα κ επιπλα μου. αυτο το δαχτυλιδι ηταν καπου στα πραγματα- επιπλα μου κ 99% ηταν απο τη βιβλιοθηκη καποθ σφηνωμενο κ με το συρσιμο επεσε στο πατωμα. επισης ειναι πολυ υποπτο.
Αν αύριο βρεις στην πόρτα σου π.χ. ένα τσαλακωμένο χαρτομάντηλο θα το θεωρήσεις και αυτό ύποπτο;

erzebet_bathoryΜέλος
ενω το να βρω ενα δαχτυλιδι περιεργο που δε ειναι δικο μου ειναι οτι πιο φυσιολογικο ε ? οτι να ναι !!!
violent kingΜέλος
το περιεργο με το μεταφυσικο απεχουν χιλιομετρα,εσυ οτιδηποτε που δεν ξερεις να εξηγησεις το ονομαζεις μεταφυσικο

ΧΜέλος
erzebet,

quote:Ενώ το να βρείς ένα δαχτυλίδι που δεν είναι δικό σου είναι μεταφυσικό ή μαγικό ε;
ενω το να βρω ενα δαχτυλιδι περιεργο που δε ειναι δικο μου ειναι οτι πιο φυσιολογικο ε ? οτι να ναι !!!
Όντως, ό, τι να 'ναι...

erzebet_bathoryΜέλος
ειπα οτι ειναι ΠΑΡΑΞΕΝΟ. κ το απεδωσα σε ενδεχομενη μαγεια.
Το παράξενο από την ενδεχόμενη μαγεία απέχουν χιλιόμετρα θα έλεγα...
Ας μην σκεπτόμαστε λοιπόν οτιδήποτε δε μπορούμε να εξηγήσουμε ή δεν έχουμε ερευνήσει σε βάθος ως αποτέλεσμα μαγγανειών... :)

Ας μην σκεπτόμαστε λοιπόν οτιδήποτε δε μπορούμε να εξηγήσουμε ή δεν έχουμε ερευνήσει σε βάθος ως αποτέλεσμα μαγγανειών... :)

In anticipation of my resurrection...
YUGI-OHΜέλος
Συμφωνω εκατο τα εκατο 
Και μαλιστα το επιφοβο ειναι οτι όταν πολλες φορες τα παραξενα τα αποδιδουμε σε μαγγανειες, τοτε να πεσουμε κατα καποιο τροπο "θυματα" της "μαγειας" του δικου μας μυαλου.
Να μπαινουμε δηλαδη σε λαβυρινθο σκεψεων και συναισθηματων και να χανουμε το δρομο της επιστροφης εξω απο αυτο το λαβυρινθο.
Και μαλιστα το επιφοβο ειναι οτι όταν πολλες φορες τα παραξενα τα αποδιδουμε σε μαγγανειες, τοτε να πεσουμε κατα καποιο τροπο "θυματα" της "μαγειας" του δικου μας μυαλου.
Να μπαινουμε δηλαδη σε λαβυρινθο σκεψεων και συναισθηματων και να χανουμε το δρομο της επιστροφης εξω απο αυτο το λαβυρινθο.
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal