ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eurovision 2006 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Eurovision 2006 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/05/2006, 10:14:22
Μια απορία :

Αληθεύει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας Κος Ρουσόπουλος έπρεπε να κάνει την απονομή στους νικητές ?

21/05/2006, 10:16:56
Τώρα είδα πως την ερώτηση για το Ισραήλ την έκανε ο/η Akris και όχι η Αngi και ζητάω συγνώμη από την Αngi για την σπόντα μου περί ρατσισμού.
21/05/2006, 10:40:55
kerry γραφεις!

εγω εχω μια απορια:
ολες αυτες οι ανοργασμικες θειτσες που "τρομαζουν" και σκιαζονται απ' τις μασκες και τις στολες, δεν εχουν δει θριλερ ποτε στη ζωη τους; εστω κανα ουρουκ-χαι απ' το lord of the rings...

δηλαδη τι το τοσο τρομακτικο ειχαν; εγω θα φοραγα ευχαριστως καποια απ' αυτες στο δρομο, μερα μεσημερι.... θα λεω οτι δεν π[ετυχε το λιφτινγκ....

υ.γ. θερμα συγχαρητηρια για το σοου του τελους... αριστοφανης και λορντι... εκσταση!

lord of greenΜέλος
21/05/2006, 12:23:13
Γεια σας φίλοι
Μπράβο στους Λόρδους είχαν κάτι το διαφορετικό
Πάντως δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Brian Kennedy
δεν πήρε ούτε ένα βαθμό από την Ελλάδα...
another starΜέλος
21/05/2006, 12:45:59
σίγουρα παίζει ρόλο η εμφάνιση και πως θα δουλέψεις τη σκηνική παρουσία, σίγουρα πάντα η διοργάνωση είχε να κάνει με το κιτς, αλλά οι lordi δεν ήταν έτσι μόνο για τη eurovision έτσι είναι συνέχεια και μάλιστα έχουν και φανατικούς θαυμαστές.
εντάξει δέχομαι ότι είναι ένας διαγωνισμός που η κάθε χώρα ψηφίζει τον γείτονα, αλλά η Ελλάδα ας πούμε δεν απέχει αρκετά? δεν ξέρω.. τι να πω.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
21/05/2006, 15:32:00
Lordi Fans !!!

Μόλις κατέβασα την studio εκτέλεση του Hard Rock Hallelujah.
Eίναι 4,07 min και η παραγωγή είναι καταπληκτική.
Το album τους θα λέγεται The Arockalypse.

Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να σας το δώσω με κάποιο τρόπο ?

angiΜέλος
21/05/2006, 17:42:02
Δεν μπορω να καταλαβω, πως προτρεξατε και βγαλατε ολα αυτα τα συμπερασματα για το ατομο μου (θρησκοληπτη, κατα του rock κ.λπ.).
Ουτε το ενα συμβαινει, ουτε το αλλο!
Τηλεοραση παρακολουθω σπανιως και τα μπουζουκια ειναι απο τους χωρους που αποφευγω και αντιπαθω, για τους ιδιους ακριβως λογους που ανεφερα και σε προηγουμενα ποστ...
Απλως μου αρεσε να παρακολουθω τη συγκεκριμενη διοργανωση για τους λογους που πρωτοδημιουργηθηκε...
Απογοητευτικα, αυτο ηταν ολο...Απογοητευτηκα απο το επιπεδο της και την αποκλιση απο τους αρχικους στοχους και σκοπους της...
Καθαρα αντικειμενικα, δεν θεωρω οτι το συγκεκριμενο τραγουδι ηταν το καλυτερο (ουτε της Αννας φυσικα).
Απλως λυπαμαι γιατι ενας θεσμος που εφερνε σε επαφη ολοκληρη την Ευρωπη, καταρρεει και γινεται αντικειμενο πολιτικων συμφεροντων και διενεξεων και οχι αυτου που πραγματικα αντιπροσωπευε...
Σε καποιο ποστ μου ανεφερα, οτι θα το ψηφιζα με το κριτηριο της πρωτοτυπιας και διαφορετικοτητας, αλλα οχι πρωτο!!!
Δεν με τρομαζουν οι μασκες τους, αλλα η γλοιωδης συμπεριφορα τους...
Εαν σας αρεσει να βλεπετε και να θεωρειται τον κοσμο ετσι, δικαιωμα σας, εν τελει...

Υ.Γ.
Οταν εσεις, θηλαζατε ακομη, η μουσικη και ειδικα η rock, ηταν το βασικοτερο χομπυ μου (d.j. επι 10 συναπτα ετη).

www.myhoroscope.gr

21/05/2006, 19:38:20
quote:

Δεν μπορω να καταλαβω, πως προτρεξατε και βγαλατε ολα αυτα τα συμπερασματα για το ατομο μου (θρησκοληπτη, κατα του rock κ.λπ.).
Ουτε το ενα συμβαινει, ουτε το αλλο!

μαλλον τρελαθηκαμε....

quote:
Απλως μου αρεσε να παρακολουθω τη συγκεκριμενη διοργανωση για τους λογους που πρωτοδημιουργηθηκε...
Απογοητευτικα, αυτο ηταν ολο...Απογοητευτηκα απο το επιπεδο της και την αποκλιση απο τους αρχικους στοχους και σκοπους της...

πιστευω οτι τους αγνοεις....
οι αρχικοι στοχοι εχουν πραγματοποιηθει εδω και τουλαχιστον 30 χρονια...

quote:
Δεν με τρομαζουν οι μασκες τους, αλλα η γλοιωδης συμπεριφορα τους...

ουτε και εμενα με τρομαζουν οι μασκες τους αλλα η γλοιωδης συμπεριφορα των ανθρωπων

Υ.Γ.

quote:
Οταν εσεις, θηλαζατε ,

εγω εξακολουθω να θηλαζω και στα 38 μου

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

21/05/2006, 19:40:40
Angi κι εγώ παρακολουθώ eurovision από το 1978 (την εποχή που εσύ πιθανόν να ήσουν στην δύση της καριέρας σου ως DJ) και η ξεφτίλα των τελευταίων 5 ετών δεν συγκρίνεται με τον φετινό θρίαμβο των Lordi. Και αφού είσαι λάτρης του θεσμού, θα έπρεπε κανονικά να χαίρεαι που ένα συγκρότημα κόντρα στα προγνωστικά, τις συμμαχίες και τα μαγειρέματα ένωσε τους μεταλάδες όλης της Ευρώπης και θριάβευσε.

Κολλάς με το make-up τους και σου προσέβαλε την αισθητική σου. Τι να πούμε κι εμείς που τρώμε στην μάπα την κάθε ξεφωνημένη και τον κάθε μ@@@κα κάθε μέρα και παντού. Πρόπερσυ που τρώγαμε στην μάπα τον Ψινάκη δηλαδή η αισθητική σου συμβάδιζε ? Ήτανε οι Lordi πιο σιχαμένοι από την σιχαμένη την π@υστ@ρα τον Βούλγαρο δηλαδή ? Συγνώμη, αλλά οι Lordi ήχανε make-up ενώ αυτός ήτανε αυτούσιος με το φουστανάκι του....

Το άλλο το κήτος που ήθελε να βγει και με ζαρτιέρες δεν σε αηδίασε δηλαδή ??? Ο χάχας ο Ρώσος με το κακόγουστο σόου δηλαδή ήτανε αισθητικό αποτέλεσμα ?

21/05/2006, 19:48:25
Γκρινιάζει η Αννούλα για το televoting....
Ξαφνικά φέτος όλα μας φαίνονται ύποπτα, ενώ πέρσυ όλα φυσιολογικά...
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ...

Αννούλα, πες ένα ευχαριστώ σε όλους εμάς το κορόϊδα που θα πληρώσουμε το promotion που σου έκανε η ERT δύο μήνες τώρα και σε έστειλε σε όλη την Ευρώπη. Πιές ένα Da Pipa (παρεπιπτόντως καλό κρασάκι...) στην υγειά μας και άσε τα ψόφια περί μεδοδεύσεων στα televoting. Bγάλε πάλι ένα αποτυχημένο album τύπου ΝΑΥΛΟΝ και εδώ είμαστε εμείς, να σε στείλουμε και του χρόνου στην Φινλανδία και να σου δώσουμε άλλο ένα φιλί ζωής στην φθείνουσα πλέον καρριέρα σου.....

angiΜέλος
21/05/2006, 20:10:27
quote:
Αννούλα, πες ένα ευχαριστώ σε όλους εμάς το κορόϊδα που θα πληρώσουμε το promotion που σου έκανε η ERT δύο μήνες τώρα και σε έστειλε σε όλη την Ευρώπη.

Εχεις την εντυπωσει οτι απο την επομενη χρονια, το ιδιο δεν θα συμβαινει και με τον Φινλανδικο λαο;...
Πρωτοτυπια και αντιδραση δεν θα ηταν εαν στηριζατε και ενα παραδοσιακο-εθνικ τραγουδι, που θα πληρουσε και τους ορους της ποιοτικης μουσικης αλλα και ορθοφωνιας;

www.myhoroscope.gr

21/05/2006, 20:24:19
quote:

Εχεις την εντυπωσει οτι απο την επομενη χρονια, το ιδιο δεν θα συμβαινει και με τον Φινλανδικο λαο;...

Άμα συγκρίνεις το κατακεφαλήν εισόδημα των ελλήνων με των φινλανδών δεν θα έκανες τέτοια ερώτηση....

quote:

Πρωτοτυπια και αντιδραση δεν θα ηταν εαν στηριζατε και ενα παραδοσιακο-εθνικ τραγουδι, που θα πληρουσε και τους ορους της ποιοτικης μουσικης αλλα και ορθοφωνιας;

Μαζί σου !!!

Αλλά μην ξεχνάς, τους όρους της ποιότητας δεν μπορούμε να τους καθορίσουμε εσύ κι εγώ, η μουσική είναι προσωπική ευχαρίστηση του καθένα μας. Εγώ απεχθάνωμαι την Jazz και όμως κάποιοι την θεωρούν ποιότητα. Τα ίδια και με το μεταλ τα ίδια και με όλα τα είδη.

Τώρα που οι Lordi ρίξανε την γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου μπορείς και να ελπίζεις πως η Eurovision θα αποχτήσει κάποιο πραγματικό νόημα. Για μένα (και για σένα πιθανόν) νόημα θα έχει κάθε χώρα να τραγουδάει στην γλώσσα της και να έχει μουσική που να βασίζεται στην παράδοσή της. Γιατί να στείλουμε την ανάλατη σούπα της Βιση και να μην στείλουμε τον Πριοβολάκη για παράδειγμα ? Είσαι περήφανη για την RnB σούστα του Δαντη δηλαδή ? Άντε και του χρόνου Heavy Metal Τσάμικο !!!!

angiΜέλος
22/05/2006, 01:32:25
Το προβλημα εγγειται ως προς τον προσανατολισμο πλεον της νεολαιας.
Για ποιο λογο πρεπει να βαδισει η νεολαια προς την κατευθυνση απρεπων προτυπων (μην ξεχνας οτι η εμφανιση-δεν εννοω την προσωπογραφια και τα ομορφα χαρακτηριστικα- ειναι αμεσα συναρτημενη με την ψυχη).
Για ποιο λογο πρεπει να ωθησω εγω την επαναστατικοτητα και την αντιδραση ενος εφηβου, προς αυτη την κατευθυνση;
Για ποιο λογο εσυ, που εισαι περιπου στην ηλικια μου, αντεδρασες ετσι και με τετοιον τροπο...
Και τελος παντων πανω σε τι αντιδρασατε;
Ποια ηταν η αυθεντικοτητα του εν λογω τραγουδιου;
Δεν θα ηταν περισσοτερο αντιδραστικοι εαν τραγουδουσαν στα Φινλαδικα;
Δεν το εκαναν, γιατι ακολουθησαν την πεπατημενη...

quote:
Αλλά μην ξεχνάς, τους όρους της ποιότητας δεν μπορούμε να τους καθορίσουμε εσύ κι εγώ, η μουσική είναι προσωπική ευχαρίστηση του καθένα μας. Εγώ απεχθάνωμαι την Jazz και όμως κάποιοι την θεωρούν ποιότητα. Τα ίδια και με το μεταλ τα ίδια και με όλα τα είδη.

Η ποιοτητα υπαρχει σε ολα τα ειδη της μουσικης, φτανει να την ξεχωριζεις...
Τα ακουσματα και οι αρεσκειες μας μπορει να ειναι διαφορετικες, αλλα καθε χωρος εχει τους δικους του κριτικους και ειδημονες...
Και εχουν το δικαιωμα να κρινουν...
Λοιπον, μιλαμε για ποιηση, τραγουδι, πολιτισμο ή για απλοικη αντιδραση και ισοπεδωση;
Συμβαλλει το συγκεκριμενο γεγονος, σε αυτο που θεωρουμε οτι εχουμε χασει;

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 22/05/2006 01:43:32

22/05/2006, 01:46:17
LORDI LORDI YEEEEAAAAHH!!!!!

Αμα πια βαρεθηκα τις πατατοποπ μπαλαντες και τα τεκνο της δεκαρας!

ΥΓ.Απιστευτο προμοσιον + υποστηριξη στην Βισση (εμετος) καλα οτι τα καναλακια ειναι κ@@@ και βρακι με τις δισκογραφικες το ξέρουμε απο τον τρόπο που μας πασαρουν τον καθε ψωροαρτιστα στην μαπα.Ακομα και εαν πατωνε παλι δικαιολογιες θα βρισκανε για την "Αννουλα" (που μας ειχε τιμησει με το "Η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδ**ο" καποτε -ναι αλλα αυτο το μπ*****ο σου δινει ψωμι και τρως...και τρως με χρυσα κουταλια χαρη στους μ****ες που αγοραζουν τους ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥΣ δισκους σου Αννουλα...).

ΥΓ2.Μου αρεσε και το τραγουδακι της Ισλανδιας.Ηταν σατιρικο.Ειχε και καλο stage show (γελασα πολυ) αν δεν ειχε φερθει ετσι μπορει και να ειχε περασει στον τελικο...

angiΜέλος
22/05/2006, 02:20:55
Εχεις την εντυπωση οτι αυτο δεν συμβαινει στις αλλες χωρες και οτι εμεις ειμαστε μονο οι μοναδικοι αχρηστοι, ασχετοι και απολιτιστοι;
Για ρωτα και τον Λορδο που δεν ειχε καθολου ορεξη να συμμετεχει στην γιουροβιζιον, αλλα τον πιεσαν οι μανατζερ και οι τυπου Ψινακιδες...
Λιγη λογικη δεν βλαπτει...
Μονο μπαλαντες ειχε ο διαγωνισμος;
Δεν ειχε τραγουδακια που θα σ΄εκαναν να αισθανθεις ομορφα και γαληνια, αλλα παραλληλα να ζωντανεψεις;
Οχι. Δεν το σκεφτηκες αυτο...
Σκεφτηκες απλως οτι θελω να φωναξω...χωρις να εχεις προσπαθησει να σκεφτεις την αιτια....

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 22/05/2006 02:33:09

22/05/2006, 03:08:49
Δείτε κι εδώ ένα ωραίο αρθράκι...

"ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗ EUROVISION ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΣΣΗ"
LOL
http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/119706.html

Μπράβο τους, σπάσανε και το ρεκόρ του Ζαγοράκη

http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/119718.html

Μα είναι τρελοί αυτοί οι Φιλανδοί!!!

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

22/05/2006, 04:49:57
Και λίγα ακόμα άρθρα για τη νίκη των Φιλανδών από ελληνικό και ξένο τύπο

http://www.metal-temple.com/news.asp?id=6284

http://www.metalreviews.com/

http://www.eurovision.gr/

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=707952

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=708086&lngDtrID=253

φώτος από τον διαγωνισμό εδώ
http://www.in.gr/news/reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=497490&lngChapterID=-1&lngItemID=707915

Οι Ρώσσοι παραπονιούνται και διαμαρτύρονται(κλάψτε κλάψτε πουλάκια μου-χαρτομαντηλάκι??)
http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/Music/05/21/russia.eurovision.ap/index.html

http://www.mad.tv/news/?id=21339

http://ww2.eurovisionathens.gr/news.asp?id=230973

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/5002798.stm

22/05/2006, 04:57:48
Ομως δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και να μην παραθέσω την παρακάτω φώτο

Αν δεν ήταν οι Φιλανδοί, σίγουρα θα ψήφιζα το παραπάνω μπουμπούκι από τη Μολδαβία

Loca!!!!

Πολύ καλό κομμάτι και όπως προαναφέρθηκε ότι πρέπει για παραλία παρέα με δροσερό cocktail....ειδικά με τέτοια ζέστη...

22/05/2006, 09:35:52
Angi για ποιό προσανατολισμό αναφέρεσε ?

Ξέρεις και μόνη σου πως το metal αγγίζει την ψυχή του έφηβου γιατί τότε είναι που κάνει την πρώτη του επανάσταση και είναι η μόνη μουσική που συμβαδίζει με την αντίδρασή του. Τι κι αν φοράει μπλούζες με τέρατε και βγάζει γλώσσα όπου σταθεί... Εγώ έτσι θα γουστάρω τα έφηβα παιδιά μου και όχο με πρώτυπα τύπου Νίνο και Καλομοίρα.

Και ξέρεις γιατί ; Γιατί όταν του φύγει η "οργή" της εφηβίας θα του μείνει απλά η αγάπη του για την μουσική. Όλοι οι μεταλάδες της ηλικίας μας είμαστε φυσιολογικότατα άτομα νομίζω (και άμα κρίνω και α΄πό τον εαυτό μου, ήρεμα και ειρηνικά). ΄

Αντιθέτως, δες τι προωτυπα προβάλει η RnB (γιο μαδαφάκα μαδαφάκα μαδαφάκα και σακ μαι ντικ μπιτς...), δες τι ρόλο βαράει η γυναίκα στην όλη κουλτούρα τους και έλα να μου πεις για αισθητική μετά.

Για τα ποπ είδωλα που μας προβάλουν τι να πούμε δηλαδή ? Που θέλουνε τα αγόρια μας αποτριχωμένα πουστάκια και τα κορίτσια μας βλαμένες τύπου ξανθιάς αμερικάνας μπίμπο ή γουστώζας ελληνίδας που όλα τα μετράει σε πεντοχίλιαρα ?????

ΤΕΡΑΤΑ και ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΤΑ !!!!!!!

22/05/2006, 09:45:09
quote:

Μονο μπαλαντες ειχε ο διαγωνισμος;
Δεν ειχε τραγουδακια που θα σ΄εκαναν να αισθανθεις ομορφα και γαληνια, αλλα παραλληλα να ζωντανεψεις;
Οχι. Δεν το σκεφτηκες αυτο...
Σκεφτηκες απλως οτι θελω να φωναξω...χωρις να εχεις προσπαθησει να σκεφτεις την αιτια....

Angi, αφού το έχεις διαπιστώσει ότι η Eurovision είναι ένα καλοστημένο οικονομοπολιτικό πανυγήρι. Ναι υπήρχαν όμορφα τραγούδια και θα γόυσταρα να κερδίσει η Σερβία πρόπερσυ και όχι η Ουκρανία, θα ήθελα να μην κερδίσει το ανούσιο τραγούδι της ΄Ελενας πέρσυ την στιγμή που υπήρχαν πολύ πιο ΟΜΟΡΦΑ τεαγούδια. Συμφωνώ πως το Βέλγιο, η Βοσνία, η Νορβηγία, ακόμα και η Εστονία είχανε αντικειμενικά πολύ πιό όμορφα τραγόυδια από την Φινλανδία, αφού όμως ΔΕΝ βγαίνει το άξιο τραγούδι προς τι η έκρηξή σου ? Θα σε ικανοποιούσε η πρωτιά του Ρώσσου (άκου άντρας της χρονιάς αυτό το χαχανο.....) ή της Σουηδίας που είχε τόσο άψογα μεθοδευτεί ? Ή η απάντηση του βαλκανικού λόμπι μέσω τηε Ρουμανίας και της δικιάς μας - ανάλογα με ποιά θα τράβαγε ????

Γροθιά στο στομάχι είναι οι Lordi και άμα πραγματικά θέλεις να ελπίζεις σε ένα δίκαιο θεσμό, να χαίρεσαι γιατί φέτος έγινε κάτι που ΦΩΝΑΖΕΙ ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το στημένο πανυγήρι...