- Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Το Μπούφαινα του Πυθαγορείου, μου φαίνεται σωστότερο.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ακομη και ενας αξεστος-βαρβαρος θα μιλουσε καλυτερα σε μια κορασιδα
321
quote:
Πότε αφήνω το περιστέρι?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σιγα μην το αφησεις ξενηστικωμενε
Με ριζακι θα το φας
321
quote:
Ακομη και ενας αξεστος-βαρβαρος θα μιλουσε καλυτερα σε μια κορασιδα
Σε μια έξυπνη κορασίδα, σίγουρα ναί.
Στην Κυρά-Μπούφου όμως?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καληνυχτα
321
quote:
Η χαρακρηρισμοι αν μη τι αλλο δειχνουν πληρη πνευματικη αδυναμια
Καληνυχτα321
Ονειρα γλυκά.
Η Παναγιά μαζί σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οπως επισης δεν συνδιαζεται με πνευματικη αφυπνιση το καλημερα.
321
quote:quote:
nediB
Ο φιλος sesostris οντως ευγενης και καλοπροαιρετος συζητητης,εχει ενα μειονεκτημα.Ξεφυλλισε την Α.Γραφη δεν την μελετησε.
Χρειαζεται πολυ δουλεια
Κι εδώ πλανάσαι πλάνην οικτράν! Την Αγία Γραφή την μελέτησα στο πρωτότυπο (αριστερά της σελίδας που δεν γίνονται παρ-ερμηνείες), και δίχως τα μυωπικά γυαλιά της θρησκοληψίας. Παράλληλα όμως διάβασα και ιστορία, πολύ ιστορία. Αυτά ξεκίνησαν πριν πενήντα χρόνια όταν αγόρασα τα "Άπαντα θρησκειών" που εκδιδόντουσαν τότε σε εβδομαδιαία τεύχη που τελικά βιβλιοδετήθηκαν σε τόμους. Μέτρα βιβλία:Παλαιά και Καινή Διαθήκη τόμοι 3, Ακολουθία και βίος Κοσμά Αιτωλού, Εκκλησιαστής, Ευαγγελικές Προπαρασκευές Ευσέβιου Καισάρειας τόμοι 2, Εκκλησιαστική Ιστορία Θεοδώρητου, Χρονογραφία Θεοφάνη, Μαρτυρολόγια και Συναξάρια Αμαλίας Ηλιάδη, Συναξαριστής τόμοι 2, Εκκλησιαστική Ιστορία Σωκράτους Σχολαστικού, Τα Απόκρυφα Ευαγγελια τόμοι 2, Τα απόκρυφα κείμενα της Αποκάλυψης Γεωργίου Κορή, Το Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, Ωριγένης κατά Κέλσου, Κανόνες της εν Τρούλλω Αγίας και Οικουμενικής Πενθέκτης Συνόδου, Ιωάννης Χρυσόστομος εκδόσεις Ζωή, Το Ψαλτήριον, και Ελληνική Πατρολογία Migne. Αυτά είναι μόνο τα της Θρησκείας σου.
Πίστεψέ με μικρέ, θέλεις πάρα πολλά χρόνια και διάβασμα για να με φτάσης....
*Edited by - Sesostris on 20/01/2015 21:50:43
Καλα ολα αυτα αλλα δεν ελυσαν ποτε το προβλημα.
Αλλου ειναι το μυστικο
Για να το βρεις θελεις πολυ δουλεια μικρε
321
quote:
PY8AGORAS
Χαρά στο κουράγιο σου Σέσωστρη!Εσύ πήγαινες τουλάχιστον για ...Αρχιεπίσκοπος!
Λίγο δύσκολο γιατί θα έπρεπε πρώτα να ξεκολλήσω τον αραμπά απ' τη λάσπη, κι εγώ έχω ευαίσθητη μέση.
quote:
PY8AGORAS
(Αν κάνουμε ένα γκάλοπ στους δεσποτάδες οι μισοί και πλέον, δεν τα ε΄χουν διαβάσει όλα αυτά...)Πάντως, σε όποιον μπορεί και έχει το χρόνο,
αυτό είναι μια καλή προτροπή για να το κάνει, διότι βλέπει ιδίοις όμμασιν κάποια πράγματα.Σε βάθος χρόνου θέλω να το κάνω κι εγώ, για προσωπική μελέτη και περιέργεια
Δυο λόξες είχα από μικρός στη ζωή μου PY8AGORA, τα βιβλία και ειδικότερα τα ιστορικά, και τα εργαλεία για να κάνω παντός είδους κατασκευές από ξύλο ή σίδερο. Όσο για το από πότε άρχισα να ψάχνομαι με τα θρησκευτικά, ρίξε μια ματιά στην ανάρτησή μου. Δεν είναι λίγα τα πενήντα χρόνια, και κλείνω αισίως τα 77 σε πένε μήνες.
Τα μόνα που αξίζει να διαβάσης απ' όλα αυτά που παρέθεσα φίλε PY8AGORA, είναι η Βίβλος για να δης μέσα από το παραμύθι, τις γενοκτονίες, την πορνεία, και το μίσος για το διαφορετικό, και τις εκκλησιαστικές ιστορίες για να σιχαθής για όλη σου τη ζωή τους ρασοφόρους για τις λυσσαλέες διαμάχες και τις ιδιωτικές συμμορίες τους. Όλα τα άλλα είναι ανάξια λόγου, φαντασιώσεις και χάσιμο χρόνου.
*
quote:
nediB
Καλα ολα αυτα αλλα δεν ελυσαν ποτε το προβλημα.
Αλλου ειναι το μυστικο
Δεν είναι μυστικό. Το τι χρειάζεται, το έχει αναφέρει πολλές φορές ο Νικόμαχος
*