- ΠΑΡΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
α. σε αυτούς που θαυμάζουν περισσότερο αυτό που λιγότερο μπορούν να καταλάβουν, (και σε αυτούς απευθύνονται οι διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.... )
β. σε αυτούς που διαλέγουν τον εύκολο δρόμο να απορρίπτουν αυτό που η επιστημονική κοινότητα δεν αποδέχεται
γ. και σε αυτούς που καταλαβαίνουν ότι τα διάφορα προθέματα όπως παρα... , μετα.... απλά δηλώνουν την άγνοια μας για ένα πεδίο που ίσως σε μερικά χρόνια να είναι μια αποδεκτή αλήθεια.
Αφού είμαι νέος σε αυτή την γειτονιά... (που ομολογώ ότι την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα) θα ήθελα να βρω συν...αναζητητές για θέματα όπως παραψυχολογία και φυσική ερμηνεία ( τηλεκίνηση, τηλεπάθεια, κ.α) , αντιβαρύτητα ,ενεργειακά πεδία, ανεξήγητα φαινόμενα και ότι επιθυμείτε...
Για την όποια επιθυμία σου να πληροφορηθείς πάνω σε ένα θέμα υπάρχει πάνω δεξιά η "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" όπου αν βάλεις τη λέξη κλειδί π.χ. "ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ" θα σου εμφανίσει τα τόπικ όπου έχει συζητηθεί.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
λουκετο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 14/06/2005 00:36:42
Edited by - gigenis on 14/06/2005 00:38:23
Θα βοηθούσε να κάνεις λίγο πιο σαφές το αντικείμενο επάνω στο οποίο θα ήθελες να συζητήσεις.
Όπως θα διαπίστωσες, στα forums του ESOTERICA υπάρχουν αυτή τη στιγμή παραπάνω από 6.500 θέματα. Η πιθανότητα κάποιο από αυτά να έχει συζητηθεί ξανά είναι μεγάλη, αυτός είναι και ο λόγος, που η φράση "ΛΟΥΚΕΤΟ" κατάντησε πιο συχνή από το "καλημέρα" σε πολλές περιπτώσεις! ![]()
Το γεγονός αυτό πάντως, φέρνει την αναγκαιότητα να είμαστε πιο σαφείς στο θεματικό πλαίσιο του αντικειμένου που θέλουμε να πραγματευτούμε, καθώς και προϋποθέτει μία έρευνα στα ήδη υπάρχοντα θέματα για να διαπιστωθεί εάν αυτό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε έχει ξανα-συζητηθεί σε κάποιο άλλο τόπικ.
Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε, πως πρωτοτυπία δεν υπάρχει μόνο στην επιλογή ενός θέματος, αλλά και στον τρόπο προσέγγισής του. Σε αυτήν την περίπτωση...μπορούμε να κάνουμε τα "στραβά μάτια", ώστε να λάμψουν όλες οι πλευρές του κρυστάλλου που λέγεται αλήθεια.
Θα περιμένουμε λοιπόν, μια πιο πλήρη τοποθέτηση. ![]()
Υ.Γ.
Ο κύριος Ταμπάκης είναι ένας εξέχων επιστήμονας και καθηγητής φιλοσοφίας. Το βιβλίο στο οποίο αναφέρεσαι το έχω διαβάσει και είναι πολύ καλό πράγματι.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, θέτοντας κάποια ερωτήματα που βρίσκονται στο δικό μου πεδίο αναζήτησης και βλέπουμε…
-Υπάρχουν κάποιοι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι τεχνολογικά περασμένοι πολιτισμοί υπερτερούσαν σε σχέση με τον δικό μας, και κατέγραψαν αυτές τις γνώσεις τους στις μυθολογίες τους. Οχήματα όπως τα Βιμάνας που χρησιμοποιούσαν την αντιβαρύτητα, αναφορές ότι στην αίγυπτο μπορούσαν να μεταβάλουν την δομή ενός βράχου και να τον μετατρέπουν σε τέτοιο ώστε η πυκνότητα του να είναι μικρώτερη του νερού και να επιπλέει στον Νείλο είναι μερικές από αυτές.
-Ποια η σχέση της πυρηνικής φυσικής με την μεταστοιχείωση, με την αλχημεία και την μετάλλαξη;
-Εχει ακούσει κανείς για ένα πείραμα που έγινε στην Γαλλία (Αν δεν κάνω λάθος που επιχείρησαν να φτιάξουν ένα μηχάνημα που θα εκπέμπει υπόηχους με συχνότητα αυτή των κυμάτων Α και το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν τα τζάμια κτιρίων χιλιόμετρα μακρυά και να πεθάνει ο χειριστής με κατεστραμένα τα εσωτερικά όργανα;;;; Τι συμβαίνει με την επιστήμη των δονήσεων και με τον συντονισμό;
Θα μπορούσα να συνεχίζω με έναν ολόκληρο κατάλογο, αλλά περιμένω την ανταπόκριση για να συζητήσουμε πιο συντονισμένα…..(Amalia σε περιμένω…)
-
[URL=http://img299.echo.cx/my.php?image=matrixcopy1sx.jpg]
[/URL]
quote:
-Υπάρχουν κάποιοι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι τεχνολογικά περασμένοι πολιτισμοί υπερτερούσαν σε σχέση με τον δικό μας, και κατέγραψαν αυτές τις γνώσεις τους στις μυθολογίες τους. Οχήματα όπως τα Βιμάνας που χρησιμοποιούσαν την αντιβαρύτητα, αναφορές ότι στην αίγυπτο μπορούσαν να μεταβάλουν την δομή ενός βράχου και να τον μετατρέπουν σε τέτοιο ώστε η πυκνότητα του να είναι μικρώτερη του νερού και να επιπλέει στον Νείλο είναι μερικές από αυτές.
Οσο δεν βρίσκουμε απτά στοιχεία (ευρήματα) που να στηρίζουν αυτούς τους μύθους, παραμένουν μύθοι. Πάντως έχουν ενδιαφέρον, πχ. οι κατασκευές του Ηφαιστου, τα Βιμάνας, οι μύθοι που σχετίζονται με την χρήση ήχων για το χτίσιμο ή και την καταστροφή τοιχών, η Αργώ κλπ.
quote:
-Ποια η σχέση της πυρηνικής φυσικής με την μεταστοιχείωση, με την αλχημεία και την μετάλλαξη;
Εδώ θα πρέπει να σου απαντήσει ένας πυρηνικός φυσικός. Απ όσο γνωρίζω η αλχημεία έχει άμεση σχέση με την χημεία (ή χυμεία).
quote:
-Εχει ακούσει κανείς για ένα πείραμα που έγινε στην Γαλλία (Αν δεν κάνω λάθος που επιχείρησαν να φτιάξουν ένα μηχάνημα που θα εκπέμπει υπόηχους με συχνότητα αυτή των κυμάτων Α και το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν τα τζάμια κτιρίων χιλιόμετρα μακρυά και να πεθάνει ο χειριστής με κατεστραμένα τα εσωτερικά όργανα;;;; Τι συμβαίνει με την επιστήμη των δονήσεων και με τον συντονισμό;
Αν ψάξεις το θέμα για τον Γκιόλβα στο Παράξενο, κάπου το έχω αναφέρει το μηχάνημα (ή κάποιο παρόμοιο). Πάντως υπάρχουν πολλές αναφορές στα "non lethal weapons" (Electromagnetic Weapons, Acoustic Bullets, Acoustic Infrasound). Δες εδώ
http://www.zarc.com/english/non-lethal_weapons/nlt-usaf.html#Acoustics
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
αναφορές ότι στην αίγυπτο μπορούσαν να μεταβάλουν την δομή ενός βράχου και να τον μετατρέπουν σε τέτοιο ώστε η πυκνότητα του να είναι μικρώτερη του νερού και να επιπλέει στον Νείλο
Ωπ!
Αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον
Ομολογώ, πως αυτή τη θεωρία για την κατασκευή των πυραμίδων δεν την είχα ξανασυναντήσει κάπου.
Θα το εκτιμούσα φίλε MORFEAS.P να μας έλεγες κάποια πράγματα περισσότερα σχετικά...
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
ΝασαΓιατι θυμωνεις με τον γιατρο?
Δεν ειναι κακο παιδι.
Το εχει δηλωσει αλλωστε οτι,του αρεσει να πειραζει
και να αντιμετωπιζει με καποιοες δοσεις εξυπνου
ειρωνικου χιουμορ,φιλους συνδικτυους.
Δεν νομιζω να θυμωνει κανεις μαζι του.Να σου πω τι του ειπα καποτε.
Τον παρομοιωσα με ενα φορτηγο που κουβαλαει τρυπες
και εγω ενα σαραβαλακιν που ακολουθει.Αυτος καθε λιγο
σταματα τραβαει το ανατρεπομενο και ριχνει τρυπες για
να πεσω μεσα.Εγω κανω ελιγμους και τις αποφευγω.
Καποια στιγμη,θα την κανω την γκαφα μου,σε καποιο θεμα
και θα πεσω.Μπορει και οχι.
Η διαδρομη,που λεει κι ο τρελαντωνης εχει πλακα!!!Και να ξερεις οτι και ειναι κυριος και φιλοτιμος.
Τουλαχιστον ηλεκτρονικα,που τον γνωριζω.
δεν λεω και εγω ενταξ ανθρωπος ειναι αλλα ωρες ωρες, ειδικα σημερα με εκνευρισε. εξαλου σημερα δεν εχω και διαθεση, και ισως φταιω εγω που του κανω επιθεση, χωρις να το θελω, χωρις απαραιτητα να φταει αυτος.

quote:
μα ηδη στο παρελθον ζουμε...οπως λεω και πιο πανω
Κοίτα.. εγώ ζω στο παρόν... τώρα εσύ δε ξέρω που ζείς.. αλλά για να καταλάβω καλύτερα τι εννοείς... στο κρεβάτι... σου αρέσουν αυτά τα κόλπα με τις πάνες..τις πιπίλες..και έτσι;
Αλλα λεμε εμεις με την Νασα,αλλα αντιλαμβανεσαι
Ντοτορε.
Εινα θεμα μεγαλο και πρεπει να σου αναλυσουμε την
μιση φυσικη,μονο για να το αντιληφθεις.
Ας δωσουμε τελος ΤΩΡΑ!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
δεν λεω και εγω ενταξ ανθρωπος ειναι αλλα ωρες ωρες, ειδικα σημερα με εκνευρισε. εξαλου σημερα δεν εχω και διαθεση, και ισως φταιω εγω που του κανω επιθεση, χωρις να το θελω, χωρις απαραιτητα να φταει αυτος.
Πω πω γυναίκες...
quote:
Ας σταματησουμε το θεμα του χρονου.
Αλλα λεμε εμεις με την Νασα,αλλα αντιλαμβανεσαι
Ντοτορε.
Εινα θεμα μεγαλο και πρεπει να σου αναλυσουμε την
μιση φυσικη,μονο για να το αντιληφθεις.
Ας δωσουμε τελος ΤΩΡΑ!!
εγω συμφωνω μαζι σου...

quote:
... στο κρεβάτι... σου αρέσουν αυτά τα κόλπα με τις πάνες..τις πιπίλες..και έτσι;
στο κρεβατι αμα εισουν εσυ τωρα θα σε ειχα τεμαχισει και θα πετουσα τα κοματακια σου σε ολα τα ποταμια και ποταμακια του κοσμου.![]()
![]()
![]()

quote:
Κοίτα.. εγώ ζω στο παρόν... τώρα εσύ δε ξέρω που ζείς.
εγω σου γραφω κατι για να μαθεις. αν ειναι εσυ να το γελοποιεις απλα πεστο.
αφου δεν λες να καταλαβεις, μην καταλαβεις ποτε.

Εγω ειμαι που ειπα να σταματησουμε το θεμα
αλλα σκεφθηκα κατι που μαλλον θα σε κανει να
καταλαβεις γιατι ο χωροχρονος ειναι η τεταρη διασταση.
Απαντησε μου:
Υπαρχει τροπος να πεταξεις ενα τουβλο σε εναν τοιχο
και αυτο να περασει μεσα χωρις να παθει ζημια αυτο και
ο τοιχος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:quote:
Πω πω γυναίκες...
αυτο τωρα τι παει να πει;ισως αν πω και εγω πωπω ανδρες.... θα σας φαινοταν σιγουρα αδικια!

quote:Απαντησε μου:
Υπαρχει τροπος να πεταξεις ενα τουβλο σε εναν τοιχο
και αυτο να περασει μεσα χωρις να παθει ζημια αυτο και
ο τοιχος?
αν αλλαξουμε την μοριακη δομη του τουβλου πριν και μετα το περασμα τοτε ναι ειναι δυνατον, ειδαλως αδυνατον.

Γιατρο σε λενε?
Και εδωσες ενα σκελος της απαντησης και τον δευτερο τροπο.
Περιμενε και θα δεις κι εσυ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
ΝασαΓιατρο σε λενε?
συγνωμη παρασυρθηκα![]()
![]()
![]()
![]()

Χρόνος εξωτερικός υπάρχει. Αύριο στις 10 έχω συνάντηση στο Μιλάνο. Στις 13.00 έχω pranzo, με μια συνάδελφο. Αυτο είναι χρόνος μετρησημος, ηλιακός.
Εγω σου μίλησα εκει πάνω, όλες τις φορές, για το ψυχολογικό χρόνο.
Π.χ αύριο έχω ραντεβού με τη συνάδελφο, μα μετα έχω ελεύθερο, να την πάω για Ένα ποτό...αυτο το μέσα χρόνο (αναμονής) κάποιου αποτελέσματος, τον ονομάζω ψυχολογικό χρόνο, και είναι ο κύριος υπεύθυνος των περισσσωτερων μας συγκρούσεων. Αν δεν αντιληφθεις και ελευθερωθεις απο αυτού του είδους κινήσεις του νου, δημιουργεις την εικόνα του ευατου, η οποία δεν ζει στο παρόν ποτε, ερμηνεύει το παρόν!
Σορρυ αν διέκοψαν τη διασκέδαση σας!